Posts by in the Dark

Haa serverin bir ucuna kaçıp saklananlar için aynı şeyi deyemem bak :D RC ELT ve DARK 3 itifak deposu olan gövde gösteresi yapıyosunuz anca depolar bol bol ama sonuç çiftçilik yapıyosunuz meydan okuya bildiğiniz tek itifak biziz oda depo yok diye sonra ortalıkta kral diye dolaşıyolar boş meydanda silah çekmeye adamlık denmez korkaklık denir ;)

Vedat altın Multi si general multisi yapıp ban yedin. unutma bunu 3milyar altın 1milyon general puanı kendi hesabın ban yedi bunları bilmesek inanacağız dediğine ama inandırıcı değilsin. ^^

3 milyar altın mı ben niye bilmiyom okadar altınım olduğunu veya 1M gp 😂😂😂

Boş adamlarsınız öyle böyle diyosunuzda ben serverde yoken bile beni konuşuyosunuz hep işiniz gücünüz beni çekiştirmek ama normal anca böyle beni takip edip çok görürsünüz zavalıların yapacağı başka bişey yok sizi cidiye alanlar serverin korkakları gölgenize saklananlar hadi konuşmaya devam edin gülelim 😂

Sen kimsin ki seni çekiştirelim vedat bence kimsenin zerre kadar umrunda değilsin

Boşsun şizofrensin kendi kendine bişeyler yaşıyosun

Keşke oyundan engellediğim gibi burdanda engelleyebilsem görmesem mesajlarını :D

daha yazı yazmaktan acizsin.

Türkçe dersinde okuldan mı kaçtın naptın cahil herif :D

Haa serverin bir ucuna kaçıp saklananlar için aynı şeyi deyemem bak :D RC ELT ve DARK 3 itifak deposu olan gövde gösteresi yapıyosunuz anca depolar bol bol ama sonuç çiftçilik yapıyosunuz meydan okuya bildiğiniz tek itifak biziz oda depo yok diye sonra ortalıkta kral diye dolaşıyolar boş meydanda silah çekmeye adamlık denmez korkaklık denir ;)

vedat vallahi diyecek bir şey bulamıyorum sana.

Seni muhataba bile aldığım için kendime kızıyorum

Bence şizofrensin sen git bi doktora tedavi falan ol

Altı üstü ufacık bir oyun yani iş güç harici takıldığımız bi yer

Anlama kıtlığın var sende bunu net bir şekilde söylüyorum sana

Komiksin çağlar komik :D yalancı kim beli oldu zaten 10 yaşında çocuklar gibi zoruna gidince ben sizle oynamicam diyen çağlar :D sen böyle lafı değiştirip dur hani adamsın dorusun da hesapları koyalım diyince sustun birden yalan kim yapıyomuş oradan beli zaten daha fazla sana yazmaya gerek duymuyorum seviyen düşük :)))

vedat banane senin hesabından :D

veya benım hesabımdan sana ne :D anlamadım ki neyin iddiası bu

altı üstü o adada sürekli rahatsız olup saldırı yiyeceksin

ne yani yüzümüze gülüp yalakalık yapıp arkamızdan atıp tuttuğunuzu gördüğümde sana yine çiçekler mi verecektim :D

sen yanlış yaptın

bende sana hasım oldum hepsi bu

nesini anlamıyosun :D

özür dilersin konu kapanır

dilemezsen savaşırız

uzatmaya gerek yok

gel yağmala saldır vs diye kendini acındırma.

kesilecek askerin yağmalanacak malzemen olsa zaten saldırmıştım biliyosun :D

çocuğa bak hem suçlu hem güçlü :D

nasıl bir zihniyet bu

Yalancı kim beli oldu zaten hani hesaplarını niye koymadın ortaya evet yalancısın diyosun ortaya bi laf atıyosun "ben hesap dilenmişim falan" kanıtla hesapları silcem diyom yoksa sen silcen konuyu değiştiriyon ben senin gibileri çok gördüm yalan dolan anlatır hesapları ortaya koyalım doğru olan kazansın diyince susarsınız böyle tüm server önünde rezil olunca. TROY hesabı içinde aynen böyle yaptın boş beleşçi seni adam hesabı isteyince vermedin geri sonra ortalıkta adam diye geziyosun. Haa bide diğer konularda hani sözünüzde duruyodunuz bak boşuna dememişim demek onlar sözünde durmuyo diye aynen konuşmalarıda buraya asacam nasıl yarım iş yaptığınızı milet görsün ;)

Saldırıya gelince gel saldır as raporları hiç sorun yok asamazsın da demedim rapor alamazsın da demedim kimse içinde demem herkez rapor alabilir asabilir. Rapor asınca ne olacak onu anlamadım bakın vedatı yağmaladım karşıma çıkamadı depomla bitirdim onu mu diyeceksin çok komiksin acıyorum haline :)))

Kendi kendine bişeyler yazmışsın ve yine kendin inanmışsın vedat :D

Cidden genel olarak sizde bir mantık bozukluğu falan var.

Farklı farklı olayları kafanızda nasıl kuruyorsanız artık buraya döşüyorsun maşallah

Canım ne isterse tabiki onu yaparım sana karşı, yağmalarım veya saldırırım.

Zaten görüyorum ben senın şehirlerini, askerini gp ni malzemeni.

Hepi topu 60 kişilik ittifağınızda 300-400k gp var

Burda kendini acındırmana gerek yok ki :)

Az bi malzemen veya askerin gemin olsun zaten gelir keserim bunu adın gibi iyi biliyorsun.

Burda önden pazarlığa giriyorsun gel al kes vs diye.

Gerek yok bunlara

Bugüne kadar sana zaten fazlasıyla acıdım, elimden geleni karşılık beklemeden yaptım, dostum hatrına sırtımda taşıdım, ama ihanet ettikten sonra sana karşı olumlu bir adım atacağımı sanma asla.

O kadar yalanı dolanı lafı hakareti edip birde benden iyilik mi bekliyorsun vedat :D

Büyü biraz veya yaşının adamı ol

Bu palavraları korkak bozkurtla oturup diskorttan mı yazdınız :D

kaç saat düşündünüz bu mesajı yazmak için doğru söyle

Şahsen bugüne kadar kimseden ne hesap ne gp ne altın istedim kendime ait olan hesaplarımla zor ilgileniyorum bastıgım çıkarttıgım gp lerde ortada zaten boş palavralarını kendi sürüngen takımınıza saklayın

Zaten en başta yazmıştım kendi kendinizi kandırırsınız ancak diye
    Hiç boş muhabbete gerek yok vedatcım siz aynı tas aynı hamam takılın aranızda yaptığınız yalan dolanlara yine kendiniz inanıp devam edin ben yakında senin raporlarını asar altınada seni etiketlerim bakalım onlara cevabında böyle sayfalarca palavra mı olur :)

TheGenesys

Beni tanımıyorsun

Konuyla hiçbir alakan ve bilgin yok

Bence meseleye karışma güzel kardeşim

Önyargın ile vedata söylediğim laflara karşı yorum yazmışsın. Konuyu bilmediğin için öyle görünmüş olabilir, doğaldır.

Oyunda veya forumda ahmet mehmet yazıyor diye nickimde ben ahmet mehmet olmuyorum

Karaktersiz vedat ve bozkurttan başka biri ile meselem yok,

Konuyu öğrenmek istersen ulaşayım sana bil ona göre yorum yap.

Veya bilmediğin herhangi bir duruma bulaşma

Sen zaten arkamızdan konuşup yüzümüze gülebilecek bir karakterde olduğun için adam değilsin bi kere onu bi söyleyeyim :D

Ben sizin yaptığınız gibi arkanızdan konuşmuyorum herkesin içinde olmayan o yüzsüz suratına söylüyorum bunu.

Sen zaten sürüngensin

Oyundaki gayen ne?

Her ay sağdan soldan yeni hesap dilenip bulup getirip banlatmak mı?

Sana hazırlanmış altın gp si konulmuş verilen depoyu bile beceriksizliğin ve cahilliğin yüzünden banlatman mı?

60 kişi var ittifağında

Ne icraatınız var?

Sürünüyorsunuz işte

Toplam gp puanınızı şuan istesem 24 saatte basar servera getiririm vedat sen bilirsin beni ve nasıl bir çevremin olduğunu dimi?

Tek lafımla senin hayal bile edemeyeceğin aynı ortamda nefes dahi alamayacağın büyüklükte insanlardan sana gp verdirttim dimi?

Sözünüzde bile duramıyorsunuz

Söz vermek başka şeye benzemez vedat

Laf ağızdan 1 kere çıkar dimi

Sen anlamazsın ama adam olmadığın için.

Şimdi şuan geleyim desem karşımda savaşabilecek askerin gemin altının var mı?

YOK

Neden yok?

Çünkü yeteneksiz, beceriksiz, düşünemeyen, cahil bir sürüsünüz. Sallanıp sallanıp boşa duruyorsunuz. Tek durumunuz bu sizin

Size olması gereken her şeyi söyledim ama dinletemedim :D

Cahil insana ne anlatsan boş işte

Kapasite farkı var benim söylediklerimi anlayabilmen için daha çok fırın ekmek yemen lazım senin.

Az gp basında ışın ziyan olmasın bari be vedat?

Öyle geleyimde bari 1-2 güncük karşımda durabilin he abisi?

Veya ben sana gp vereyim öyle savaşalım vedat?

Vedat bu serverda birilerine en son adam değilsim diyecek kişi sensin. Sen ve o korkak lider bozuntusu Bozkurt.

ittifağınızdaki insanların yüzlerine gülüp yalakalık yapıp arkalarından nasıl korkakca, çaresizce konuşup sonrasında hiçbişey olmamış gibi davranan yüzsüzler korkak ve acizler takımısınız.

bu güne kadar herkesten dayak yediniz

akıl vermeye çalıştık dinlemediniz sanki bir şey biliyormuş bir şey yapabiliyormuş yapabilecekmiş gibi :D

sadece laftasınız vedat

Kendi kendinizi kandırmaya devam edin

bu oyunu 20 yılda oynasan senden ve ekibinden bir cacık olmaz abisi

Laf ettiğin adamlar seni daha fazla rezil etmek için ne yapmalılar?

Astıkları raporlar ortada.

Paradan gp veya altından bahsediyorsunuz

Olmayan beyniniz yetse sizde yapacaksınız ama hazır size ayarladığımız altını gp yi bile beceriksizliğin yüzünden banlattınız.
    Beceremediğiniz için burda laf yapıyorsun boş boş

Kendinizi kandırmaya devam edin herkes biliyor sizin ne kadar rezil olduğunuzu.

Bir çuval işsiz güçsüz bilgisiz koyun topluluğu

Hiçbir amacı hedefi planı olmayan işlevsiz bir ittifaksınız vedatcım

Tepeniz dolu şuan

Tepeniz boşalsın ilk ben binicem tepene bunu adın gibi biliyorsun

Yaptığınız o şeyin halk arasındaki adını biliyorsun burdan yazıp ceza almak istemiyorum

arkamızdan konusup yüzümüze yalakalık yapan yüzümüze gülen siz

Ama adam olmayan biz öyle mi :D

bedelini ödeyeceksiniz :)

Vedat sana bu serverda oyun yok

Hadi selametle vedatcım

Sürünmeye devam et…