Posts by FOUFOUTOS99

πφφφφ ρε σαλαμακια κουραστικος εγινες.

Οντως μας τα τσακισες χαχαχαχα

Προσεχε σαλαμακι την υπογραφη σου και κατι αλλο που ταβαζεις.

Πωπωπω ριχνετε και θαυματα να παρετε νικη χαχαχαχα

Η μάχη δεν ποστάρεται εδώ, αλλά στις αναφορές,επίσης, λείπουν οι χαμένοι στρατηγοί του Τόλη. Whitedrum

ΠΩΠΩΠΩ πολυ πραμα ρε ολο κηδεμονα φωναζεις

Σαλαμι = ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΡΕΝΙΟΣ

€dit by dx4:
    Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή παίκτη που δεν είναι εμπλεγμένος στις 2 συμμαχίες του πολέμου
    €dit by dx4:

Σαλαμι κοπανα ακαδημια εκει θα εισαι πιο πολεμησταρας χαχαχαχα

€dit by dx4:
    Μόνο τα εμπλεκόμενα μέλη μπορούν να σχολιάσουν στον πόλεμο.

Σαλαμακο δεν ντρεπεσαι ρε εσυ τοσο μεγαλος πολεμιστης να χτυπας ακαδημια?

πφ λιγο ντροπη βρε σαλαμακο αφου εσυ εισαι βοναπαρτης δεν εχεις αναγκη τις ακαδημιες

Έχει δοθεί ban~ Whitedrum

Σαλαμακι αερος μας ζαλισες με τις βομβες και τις βομβες.

Εχεις αναφορα να δειξεις?

Δεν σε κοβει οτι ρεντικολο γινεσαι που παινευεσαι που ο αλλος κοιμοταν και εστελνες 1 30 5 για να του προκαλεσεις φθορα ? Γιατι αναφορα δεν περνεις.

Καθεσαι ξενυχτας να βρεις τον αλλον οφλαιν να παρεις καμια νικη και να δωσεις αξια στη ζωη σου.

Γιατι δεν τον περιμενεις στο ονλαιν; Γιατι θα σε μαυρισει στο ξυλο η απαντηση

Και ένα τελευταιο σαλαμακι αερος οταν στελνεις στον αλλον ρε μπουρδα προσωπικο μνμα και σου λεει αληθειες που δεν τις αντεχεις μην τον βριζεις και κλεινεις το νημα.

Αληθεια σου ειπα και οι απαντησεις σου ηταν ολες λες και κοιτες τον εαυτο σου στο καθρεφτη

ΥΓ Θα σχολιαζω οσο θελω και οπως θελω παντα λεγοντας την αληθεια για κατι παινεσιαριδεςσαν και σενα.

Παρε βοηθεια να καταλαβεις τι σου λεω

Άφαντοι οι αντίπαλοι...

Προσπαθούν με πολλούς εκτός συμμαχίας να μας βαρέσουν ή με παίκτες από ΦΘΙΑ και ΠΟΛΕΜΟΣ να κατεβάσουν κανένα θαύμα, να δώσουν χρυσό, μπας και κρατηθούν.

Επίσημα έχουν χάσει.

Απλώς δεν έχουν το κουράγιο να το παραδεχτούν χαχαχαχα.

Ποιος ειναι ο επισημος που το λεει.?

Εσυ? χαχαχαχαχαχα

Βρε κατι ωραιοι τυποι χαχαχαχα

σαλαμ μην λες τετοια .

Που θα δουμε αλλες τετοιες αναφορες οτιναναι που ανεβαζουν

Εσυ ξαναειδες τετοιες αναφορες? χαχαχαχα

Για Αντζελα Δημητριου τωρα που το λες οντως μπορει και να εισαι.

Πολλες ομοιοτητες και οι δυο για τα προνηπια ειστε.

Ελα πες την αληθεια χαμπαρι δεν πηρες τι εγραψα στην αρχη

Παλι μεθυσμενος εισαι σαλαντιν?

Εσυ πικρα να δωσεις? Μπορεις? χαχαχαχα

Το ξαναειπα αλλα ειναι δυσκολο οταν εισαι πιωμενος να καταλαβεις και τα πιο απλα. Δεν εχω λογαριασμο απλα μπαινω και γελαω με κατι μαχητες που αντι να κερδισουν σε μαχες κανονικες αυτοι κανουν τικετ να τιμωρηθουν οι αλλοι

Εσυ και ο βιολεντσελος σας το ειπα τσαμπα πολεμιστες τα χαραματα το παιζεται.

Τα καραγκιοζιλικια σας σχολιαζω αλλα η αληθεια ενοχλει.

Δεν ασχολουμαι απλα διασκεδαζω μαζι σας και το λεω

Αντζελ ξανα στην πρωτη δημοτικου γιατι χαμπαρι δεν πηρες τι εγραψα

Οτι δεν μπορειται να καταλαβατε εδω ειμαι θα το παλεψω ακομα και εσεις να το καταλαβετε

Παρακαλώ προσοχή στον τρόπο έκφρασης

Οποιοδήποτε μέλος δεν ανήκει στις συμμαχίες μπορεί να γράφει ευχές για καλές μάχες και τα συναφή μόνο τις 3 πρώτες μέρες του πολέμου. Από εκεί και πέρα θα δίνονται προειδοποιήσεις για σπαμ σε μη-εμπλεκόμενα στον πόλεμο άτομα που δημοσιεύουν στο νήμα πολέμου/μαχών.

+1 Προειδοποίηση για Ασέβεια του Κώδικα Συμπεριφοράς~ Whitedrum

αμαν ρε σαλαμι ντιν τσουτσουριασα .

Πολυ αγριος εισαι βρε χαχαχα

Αν καταλαβα με ονλαιν παιχτη δεν παιζεις ξημερωματα να τον πετυχουμε οφλαιν χαχαχαχα

Πραγματικα στο λεω τρομαξα βρε πολυ αντρουα εισαι

Και ενα σοβαρο οτιναναι νημα εχετε μονο να παινευοσαστε ξερετε αλλα ευτυχως που ειναι και το νημα σας να διασκεδαζουμε διαβαζοντας τους πολεμησταραδες

Aγαπητε ΙΝΙΑΝΕ που σου ειπα εγω να δωσεις δημοσια στοιχεια? Εγω ειπα οτι ειδα στο ντισκορντ οτι σας τσουβαλιασαν στο ξυλο. Ειπα οτι δεν παιζω και στον αλλον τον παιχταρα τον σαλαμιν. Ζορικα με εσενα? Ας γελασω γιατι ειπα δεν παιζω βλεπω δεξια και αριστερα τους αντριωμενους οπως εσενα να πολεμουν. Εσυ κοκορευεσαι που λες σε καποιον που δεν παιζει για βεντετες. Στην μια ερωτηση δεν απαντησε για να δουμε σε αυτη θα απαντησει?. Φασολια τρως πολλα οταν πας στις μαχες? Εχω μαθει οτι τρως παρα πολλα χαχαχαχα Αντε καλη συνεχεια πολεμησταραδες

Καταρχας δεν ξερεις αν ειμαι ξεκαμπαρκος η οχι και κατα δευτερον η αληθεια ποναει τελικα χαχαχαχα

Αυτο σαν καλοπιασμα διαχειριστου ενα πραμα μοιαζει μην το πω αλλοιως/

Για να δουμε τα δεοντα γιατι εγω σχολιαζω σε αλλη σελιδα οχι στων μαχων

Απαντηση στην μια και μοναδικη ερωτηση οι ΙΝΙΑΝΟΙ θα δωσετε ?

Αγαπητε αρχηγε για εσενα παει

,

Οι ΙΝΙΑΝΟΙ δεν ηταν αυτοι που τους εκαναν μαυρους στο ξυλο και φουλ φαρμαρισμα οι Τ-Β?

Αν ειναι αυτοι επειδη βλεπω ηρωικες ιαχες και αντριωσεινες γιατι δεν κυρηξαν τοτε πολεμο σε εκεινους που τους ειχαν κανει οικοπεδα τις πολεις τους? (τετοιες αναφορες εβλεπα στο ντισκορντ)

Καλοπροαιρετα ρωταω για να μαθω

Καλά κάνεις και ρωτάς αγαπητέ, απλά εμείς δεν ποστάραμε τα υλικά που τους είχαμε πάρει, και τις μάχες μας, και για αυτό τον λόγο δικαίως έχεις αυτήν την εικόνα. Αν θες μπες στη Μακεδωνία να διαπιστώσεις πως θα καλοπεράσεις

Δηλαδη αγαπητε εχετε και εσεις αναλογες αναφορες οπως εκεινες που κυκλοφορουν στο ντισκορντ με διασυρμο των ΙΝΙΑΝΩΝ για τους Τ-Β ?

Μπα εγω απλα διαβαζω απο εδω και απο εκει και βλεπω τους παιχταραδες σαν και εσενα που κανουν μαχες.

Τελικα δεν ειπες ομως γιατι δεν κυρηξατε πολεμο αγαπητε στους Τ-Β αφου τους ειχατε στις μαχες και στα υλικα? Αυτη ηταν η ερωτηση.

Οι ΙΝΙΑΝΟΙ δεν ηταν αυτοι που τους εκαναν μαυρους στο ξυλο και φουλ φαρμαρισμα οι Τ-Β?

Αν ειναι αυτοι επειδη βλεπω ηρωικες ιαχες και αντριωσεινες γιατι δεν κυρηξαν τοτε πολεμο σε εκεινους που τους ειχαν κανει οικοπεδα τις πολεις τους? (τετοιες αναφορες εβλεπα στο ντισκορντ)

Καλοπροαιρετα ρωταω για να μαθω