Posts by prokopisa

dobra stvar za prenos resursa iz grada u grad, kapacitet po jednom tom teretnjaku je 50k. fazon imas 10 gradova i u svakom po jedan brod to ti je 500k resursa u turi. dobra stvar je ta sto mozes koristiti samo njih, odvojeno od trgovackih brodova. jedina mana im je sto su prespori, sa posejdonom aktiviranim putuju po 10-15 sati , ali opet mozes ih staviti preko noci i taman do jutra preteraju to. cena jednog broda je 10 miliona i posle raste cena, kao i kod trgovackih brodova. sve u svemu , za mene su jako korisni, svako ima svoje misljenje

Jasno druze, hvala ti na odgovoru ..

nema na cemu, ziv bio

dobra stvar za prenos resursa iz grada u grad, kapacitet po jednom tom teretnjaku je 50k. fazon imas 10 gradova i u svakom po jedan brod to ti je 500k resursa u turi. dobra stvar je ta sto mozes koristiti samo njih, odvojeno od trgovackih brodova. jedina mana im je sto su prespori, sa posejdonom aktiviranim putuju po 10-15 sati , ali opet mozes ih staviti preko noci i taman do jutra preteraju to. cena jednog broda je 10 miliona i posle raste cena, kao i kod trgovackih brodova. sve u svemu , za mene su jako korisni, svako ima svoje misljenje

pozz svima, da li postoji neka tabela sa bodovnim pragom? tj koliko se poena dobija za izvrsenu nadogradnju neke zgrade, zavrseno istrazivanje itd. bio bih vam jako zahvalan ako neko moze da mi posalje tabelu. hvaala:thumbup:

pozdrav

ne znam na kom forumu bi trebao da prijavim, posto vidim da bugarskog nema s obzirom da smo svi tamo prebaceni.

ne znam da li ste primetili, da li je neko vec prijavljivao, ali posejdon ne radi. kada ga aktiviram sve lepo pise da prepolovi put, ali cim zavrsi sa utovarom robe, putovanje traje isto kao i bez posejdona. traje vec nedelju dana sigurno, ako ne i vise. pa ako bi to moglo da se fixa, hvala unapred u ime celog servera :)8)

Ник: Maximus Dec80

Свет: Делта

Нудим: zlato preko trgovine :D

Тражим: 300к кристала

Координате: 78 43

ko ima viska kristala, i blizu je, neka salje trg sporazume. ziveli:)

Ник: Maximus Dec80

Свет: Делта

Нудим: zlato preko trgovine :D

Тражим: 300к кристала

Координате: 78 43

ko ima viska kristala, i blizu je, neka salje trg sporazume. ziveli:)

Dobar dan, zeleo bih da znam kada mozemo ocekivati popust na ambroziju i popust na preseljenje gradova? imam 10 gradova za preseliti pa mi se malo zuri ^^:D