Posts by Geomade

  ΑΝΟΝΙΜΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ROME


  Το νήμα κλειδώνει μέχρι να ικανοποιηθεί το παρακάτω από τους κανόνες πολέμου:

  Μια συμμαχία κηρύσσει πόλεμο με ποστ του αρχηγού ή στρατηγού της συμμαχίας με εικόνα που να επιβεβαιώνει την θέση τους.

  Το πρόβλημα που δε λειτουργεί η αύξηση της ταχύτητας των εμπορικών όταν μειώνεται η χωρητικότητά τους έχει ήδη αναφερθεί στην εταιρεία για να διορθωθεί.

  Λειτουργία ναών

  Παραθέτω μία περιγραφή της λειτουργίας του συνδυασμού –θρησκείας – θαύματος:  Θα πάρω για παράδειγμα το θαύμα της Αθηνάς, που μπορεί να ενισχύσει τα τείχη των αποθηκών ώστε να μπορείτε να κρύψετε περισσότερα υλικά από εχθρούς που έρχονται για λεηλασία.
  Έστω ότι το θαύμα είναι στο επίπεδο 1. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε max 40% επιπλέον ασφαλή από λεηλασία υλικά (στο επίπεδο 2 είναι 80% το bonus κοκ). Μένουμε στην περίπτωση επιπέδου 1 του θαύματος: πριν μπορούσαμε να έχουμε π.χ. 50000 ασφαλή από λεηλασία στις αποθήκες μας, ενώ τώρα με την επίδραση του θαύματος μπορούμε να έχουμε max άλλα 20000 (σύνολο 70000).


  Αυτό είναι το max που μπορούμε να έχουμε αν οι πολίτες του νησιού είναι 20% πιστοί. Πώς γίνονται όμως πιστοί; Αρχικά γίνονται σε κάθε πόλη, αλλά πρέπει να γίνουν σε όλες τις πόλεις του νησιού αυτό που περιγράφω παρακάτω για να πάρουμε το max του bonus.


  Ας υποθέσουμε ότι σε μία πόλη φτιάχνουμε ναό και βάζουμε ιερείς να δουλέψουν. Ο καθένας από αυτούς μπορεί να κάνει άλλους 5 πολίτες πιστούς στην πόλη μας (άρα για έναν ιερέα θα έχουμε 6 συνολικά πιστούς, δεδομένου ότι ο ιερέας είναι ήδη πιστός!). Επομένως για να γίνουν όλοι οι πολίτες μίας πόλης πιστοί πρέπει να έχουμε:


  τόσους ιερείς όσος ο πληθυσμός της πόλης συνολικά / 5.
  Αν αυτό το κάνουν όλοι στο νησί, τότε θα έχουμε 100% πίστη σε αυτό το νησί.

  Πάω τώρα στην επισκόπηση του θαύματος. Ξεκινάω από κάτω προς τα πάνω. Εκεί βλέπουμε:

  • Δωρισμένο: πόσα υλικά έχει δωρίσει ο κάθε παίκτης για την ανέγερση του θαύματος.
  • Ιερείς: αριθμός ιερέων σε κάθε πόλη του νησιού
  • Μετατροπή: το ποσοστό του πληθυσμού της κάθε πόλης που είναι πιστοί. Εκεί βλέπουμε δηλαδή πόσοι από τον πληθυσμό κάθε πόλης είναι πιστοί ήδη χάρη στους ιερείς.
  • Μετοχή νησιού: Εκεί βλέπουμε τη συνεισφορά κάθε πόλης σε αριθμό απαιτούμενων ιερέων. Θέλουμε να έχουμε έναν αριθμό ιερέων σε κάθε πόλη που αν τους αθροίσουμε να μας δώσουν το σύνολο των απαιτούμενων ιερέων για ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. Αν π.χ. έχουμε σε μία πόλη 12 ιερείς και βλέπουμε στη στήλη «μετοχή νησιού» ένα ποσοστό π.χ. 2% αυτό σημαίνει ότι οι 12 αυτοί ιερείς αντιπροσωπεύουν το 2% των συνολικά απαιτούμενων ιερέων στο νησί για να δουλέψει το θαύμα.
  • Από πάνω βλέπουμε το θαύμα και τα επίπεδά του τα οποία μας δίνουν ανάλογο bonus.
  • Τέρμα επάνω βλέπουμε το ποσοστό πίστης του νησιού. Αυτό προκύπτει από το άθροισμα των πιστών σε κάθε πόλη. Προφανώς, για να γίνει 100% πρέπει όλοι οι παίκτες σε ένα νησί να κάνουν τα παραπάνω βήματα με ιερείς κτλ. (άρα στη στήλη μετατροπή θα δούμε για όλες τις πόλεις 100%). Η πίστη δεν ανεβαίνει αμέσως όταν αυξάνονται οι ιερείς σε κάθε πόλη, πρέπει να περάσει λίγος χρόνος.

  Αν τώρα όλοι οι παίκτες κάνουν 100% πιστούς τους κατοίκους των πόλεών τους, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει 100% και η συνολική πίστη στο νησί. Ανάλογα με το ποσοστό πίστης του νησιού, μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί και το bonus και πάλι ανάλογα με το επίπεδο του θαύματος. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο του θαύματος, τόσο μεγαλύτερο bonus μπορείς να πάρεις, αν καταφέρει όλο το νησί να ανεβάσει το επίπεδο πίστης πάνω από το όριο που απαιτείται (αυτό που φαίνεται στο επίπεδο πίστης του νησιού στην άποψη του ναού). Δηλαδή αν φτάσει η συνολική πίστη του νησιού στο 20% μπορείς να εκμεταλλευθείς το bonus του επίπεδου 1 του θαύματος, στο 40% το bonus του επιπέδου 2 κοκ. Για να εκμεταλλευθείς το bonus του επιπέδου 5 του θαύματος (+400% ασφαλή αγαθά) θα πρέπει η συνολική πίστη να είναι στο 100% στο νησί και φυσικά το θαύμα να έχει φτάσει στο επίπεδο 5.


  Αυτό το bonus κρατάει για συγκεκριμένη ώρα και αν το χρησιμοποιήσεις πρέπει να περιμένεις τις ανάλογες ώρες για να το ξαναχρησιμοποιήσεις.

  Χέρια βοηθείας - Επεξήγηση

  Ένας μικρός υπολογισμός γιατί πολλοί αναρωτιούνται αν αξίζει ή όχι να υπερφορτώσουν τα λατομεία και τα πριονιστήρια.

  Ο ρυθμός παραγωγής των μονάδων υπερφόρτωσης ανέρχεται στο 1/4 του κανονικού, δηλαδή χρειαζόμαστε 4 ανθρώπους για να παράγουν 1 αγαθό (ξύλο/μάρμαρο/γυαλί/κρασί/θείο) την ώρα.

  Αυτό σημαίνει ότι, αντί το αγαθό να στοιχίζει 3 χρυσά την ώρα κοστίζει 12 χρυσά/ώρα.

  Το αν αξίζει εξαρτάται από την προσφορά/ζήτηση στη Θέση εμπορικών συναλλαγών. Δηλαδή, αν το σύνηθες είναι να βρίσκουμε αγαθά πολυτελείας με τιμή μονάδας πάνω από 12χρυσα/τεμάχιο τότε σίγουρα αξίζει...

  Αν βρίσκουμε με τιμή κάτω από 12 τότε δεν αξίζει γιατί ΚΑΙ το πληρώνουμε περισσότερο, και παράγεται πιο αργά (ανάλογα με το επίπεδο του πριονιστηρίου/λατομείο/κλπ).


  Επίσης το πολίτευμα της τεχνοκρατίας αυξάνει την παραγωγικότητα των έξτρα εργατών κατά 20%

  Yπολογισμός βαθμολογίας

  Ο υπολογισμός της βαθμολογίας γίνεται ως εξής:


  Συνολικό αποτέλεσμα = άθροισμα των πολιτών + κύριοι οικοδόμοι + επιστήμονες + στρατηγοί.

  * Κάθε πολίτης δίνει 1 πόντο.

  * Οι κύριοι οικοδόμοι υπολογίζονται ως εξής:

  Το άθροισμα των υλικών που θα απαιτούνταν (αν δεν υπήρχαν οι μειώσεις λόγω ερευνών ή κτιρίων μείωσης) για την επέκταση ενός κτηρίου x 0.01.

  * Οι επιστήμονες:
  Ερευνητικοί πόντοι κάθε έρευνας x 0.02.

  * Οι στρατηγοί:
  Το άθροισμα των υλικών που απαιτούνται για την κατασκευή μιας μονάδας x 0.02

  Υπολογισμός αντικατασκοπείας - Κρησφύγετο  Μετά από αρκετές δοκιμές και ελέγχους παρακάτω είναι ο τύπος που υπολογίζει το ρίσκο.

  R = 5s + 2e - 2t - 2h + M + P

  όπου

  R είναι το παρατηρούμενο ρίσκο
  s είναι ο αριθμός των κατασκόπων που δουλεύουν στην άμυνα στην πόλη-στόχο
  e είναι το επίπεδο του κρησφύγετου της πόλης-στόχου
  t είναι το επίπεδο του δημαρχείου της πόλης-στόχου
  h είναι το επίπεδο του δικού σας κρησφύγετου
  Μ είναι το ρίσκο της κάθε αποστολής
  P είναι το ρίσκο που έχει απομείνει από προηγούμενες αποστολές (παίζει ρόλο στις περιπτώσεις που δεν περιμένετε αλλά ξαναχρησιμοποιείτε πολύ γρήγορα τον κατάσκοπο σε μια αποστολή μόλις έχει κάνει μια άλλη)

  Οι τιμές για το M έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

  5% Είσοδος στην πόλη
  24% Κατασκόπευσε το δωμάτιο των θησαυρών
  30% Επιθεώρησε την αποθήκη εμπορευμάτων
  30% Ανακάλεσε τον κατάσκοπο
  40% Κατασκόπευσε το επίπεδο της έρευνας
  50% Κατάσταση online
  70% Κατασκόπευσε τη φρουρά
  80% Παρατήρησε τις κινήσεις του στόλου & του στρατεύματος
  90% Παρατήρησε την επικοινωνία

  Αναλύοντας λίγο τον τύπο, βλέπουμε ότι κάθε κατάσκοπος που δουλεύει στην άμυνα της πόλης-στόχου αυξάνει το ρίσκο που παρατηρεί ο αντίπαλος κατά 5% ενώ κάθε επίπεδο του κρησφύγετου της πόλης-στόχου το αυξάνει κατά 2%. Ακόμη το κάθε επίπεδο του δημαρχείου της πόλης-στόχου μειώνει το ρίσκο που παρατηρεί ο αντίπαλος κατά 2% και κάθε επίπεδο του κρησφύγετου του αντιπάλου το μειώνει επίσης κατά 2%.

  Αυτό που σίγουρα μας ενδιαφέρει είναι πως θα φτάσουμε και πάλι την αντικατασκοπεία μας στα επίπεδα του 95%. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα:

  Έστω ότι ο παίκτης Α στέλνει κατάσκοπο σε μια πόλη του παίκτη Β και παρατηρεί ρίσκο εισόδου 95%, δηλαδή έχουμε R=95. Επίσης κάνουμε την υπόθεση ότι ο παίκτης Β έχει τόσους κατασκόπους στην άμυνα όσο και το επίπεδο του κρησφύγετού του, δηλαδή s=e. To M για την είσοδο στην πόλη είναι 5, ενώ το P στην περίπτωσή μας είναι μηδέν. Αντικαθιστώντας στον τύπο έχουμε:

  95 = 5s + 2s - 2t - 2h + 5 => s = (90 + 2t + 2h) / 7

  Ουσιαστικά πάμε να ανακαλύψουμε πόσους κατασκόπους έχει ο B στην άμυνα της πόλης του. Υπενθυμίζω ότι έχουμε κάνει την υπόθεση ότι το ρίσκο εισόδου που είδε ο Α ήταν ήδη 95%.

  Σ' αυτό το σημείο πρέπει να κάνουμε μια υπόθεση για το κρησφύγετου του παίκτη Α. Θεωρώντας πιθανή την ύπαρξη κάποιου ανώτατου δυνατού επιπέδου και στο κρησφύγετο (σημειώνω ότι έχει παρατηρηθεί ήδη αυτό που αναφέρω με το κτίριο του Ξυλουργού στον org και το ανώτατο επίπεδο είναι το 32) θέτουμε h=32.

  Συνεπώς προκύπτει: s = (154 + 2t) / 7

  Προσεγγιστικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σχέση: s = 0,3t + 22
  στρογγυλοποιώντας το αποτέλεσμα προς τα κάτω.

  Επεκτείνοντας το παράδειγμά μας υποθέτουμε ότι ο Β έχει δημαρχείο επιπέδου 24, άρα χρησιμοποιώντας την τελευταία σχέση προκύπτει ότι s=29.

  Δηλαδή για να έχει ο B ρίσκο εισόδου 95%, σε πόλη με 24 επίπεδο δημαρχείου πρέπει να έχει 29 κατασκόπους στην άμυνα. Προφανώς η τελευταία σχέση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα αλλάζοντας το t με το δικό σας επίπεδο δημαρχείου.

  Ίσως η υπόθεση που έγινε για h=32 να είναι υπερβολική και να απέχει από την πραγματικότητα, όμως πιστεύω ότι ανέλυσα αρκετά τη διαδικασία ώστε να μπορεί ο καθένας να υπολογίσει μόνος του πόσους κατασκόπους χρειάζεται στην άμυνα για 95% ρίσκο εισόδου στις πόλεις του ή και να παράγει άλλους προσεγγιστικούς τύπους.

  Γεγονός είναι ότι απαιτείται αναβάθμιση των κρησφύγετων σε πολύ υψηλότερα επίπεδα ώστε να εξασφαλιστεί το 95% αντικατασκοπεία.

  Πως προκύπτουν οι ερευνητικοί πόντοι του πειράματος

  Οι ερευνητικοί πόντοι που δίνει το κάθε πείραμα προκύπτουν από την εξής σχέση:

  (Χ.Ε.Π. + Δ.Ε.Π.)/30


  Όπου

  Δ.Ε.Π=Διαθέσιμοι ερευνητικοί πόντοι, είναι οι πόντοι που σου δείχνει στην επισκόπηση της ερευνάς


  Ενώ οι Χ.Ε.Π= Χρησιμοποιημένοι ερευνητικοί πόντοι, οι οποίοι προκύπτουν ως εξής:


  Άθροισμα όλων των ερευνητικών που έχουν διατεθεί σε έρευνες ΕΚΤΟΣ από τα μέλλοντα, συν τους ερευνητικούς πόντους που έχουν διατεθεί για το τελευταίο μέλλον κάθε κατηγόριας.


  Και θα δώσω και ένα παράδειγμα:

  Στον λογαριασμό μου έχω διαθέσει 2.042.750 ερευνητικούς για τις έρευνες εκτός από τα μέλλοντα.

  Για μέλλον 1 ναυτικού 532.800

  Για μέλλον 1 οικονομίας 523.800

  Για μέλλον 2 επιστήμης 1.221.120(όπως είπαμε μόνο το τελευταίο μέλλον κάθε τομέα υπολογίζεται)

  Για μέλλον 2 στρατιωτικό 1.065.600

  Επομένως οι Χ.Ε.Π. θα είναι 2.042.750+532.800+532.800+1.221.120+1.065.600=5.395.070

  Ενώ οι Δ.Ε.Π είναι: 653.640

  Επομένως το επόμενο πείραμα θα μου δίνει χ ερευνητικούς πόντους

  όπου χ=(5.395.070+653.640)/30=201.624

  Πράγματι τόσους μου δίνει, ενώ επειδή δεν έχω οπτικό μου κοστίζουν 2 κρύσταλλα ο κάθε ερευνητικός.


  Στην 0.3.3 θέτεται ανώτερο όριο αγοράς: 300,000 κρύσταλλο. Οπότε με 32άρι οπτικό είναι δυνατή η αγορά 220588 ερευνητικών πόντων

  Μουσείο-Πολιτισμικές συνθήκες

  Οδηγός για μουσείο


  Τι φέρνει ένα μουσείο??


  Ένα μουσείο σου φέρνει επιπλέον πρόσθετη ικανοποίηση στην πόλη σου και έχεις περισσότερη ανάπτυξη με λίγα λόγια.

  Τι χρειάζομαι για να μπορέσω να οικοδομήσω ένα μουσείο???
  Χρειάζεσαι την έρευνα των πολιτιστικών ανταλλαγών (επιστήμη) . Για να είναι σε θέση να ερευνήσει τις ανταλλαγές , θα πρέπει:

  Επιστήμη: Σκάψιμο Πηγαδιού-> Χαρτί-> Κατασκοπεία-> εφευρέσεις> μελάνι-> πολιτιστικών ανταλλαγών.
  Οικονομία: Διατήρηση-> Τροχαλία-> πλούτος-> Πιεστήριο σταφυλιών-> Μαγειρική Ειδικότητες.
  Ναυτιλιακός: Όπλα Καταστρώματος-> Συντήρηση σκαφών-> Επέκταση
  Στρατιωτικό: Δεξαμενή καθαρισμού-> Χάρτες-> επαγγελματικό στρατό

  Στη συνέχεια η επιλογή του Μουσείου είναι στη διάθεσή σας για κάθε μία από τις πόλεις σας


  Πώς να έχει πολιτιστικές συνθήκες και τι πρέπει να ακολουθήσω;

  Για να λάβετε μια πολιτισμική συνθήκη, πρέπει να κάνετε μια πολιτισμική συνθήκη συμφωνία με άλλο παίκτη.

  Για να μπορέσει να κάνει αυτό το άλλο παίκτης πρέπει να έχει διερευνηθεί και η πολιτιστική ανταλλαγή έρευνα.

  Πηγαίνετε να βρείτε τον παίχτη που θέλετε στον χάρτη και πατήστε στην διπλωματία και επιλέξτε το ΄΄Πολιτιστική Συνθήκη Αγαθών Προσφορά΄΄ από την κατηγορία θέμα και μετά πατήστε υπέβαλε..............Τότε εσύ περιμένεις μέχρι ο φίλος σου να λάβει το μήνυμα και περιμένεις να την δεχτή ή να την απορρίψει.........


  Εάν θες να αποσύρεις την προσφορά γιατί ο παίχτης δεν έχει απαντήσει, τότε πηγαίνετε στην πόλη του ή πηγαίνετε στο δικό σας μουσείο και πατάτε Πολιτιστική συνθήκη ακύρωση.

  Σημαντικό!!!
  * Μην κάνετε επίθεση σε άτομο που έχετε κάνει συνθήκη μαζί γιατί οι πολίτες σας θα αποδοκιμάσουν αυτήν την ενεργεία, ρίχνοντας την ικανοποίηση στις πόλεις σας για 4 ώρες.
  * Όταν ακυρώνεται μία συνθήκη θα πρέπει να περάσουν 3 μέρες για να αφαιρεθεί το πολιτισμικό αγαθό από το Μουσείο σας.

  Οδηγός για την Ακαδημία


  Η Ακαδημία είναι ο χώρος όπου γίνονται οι έρευνες της πόλης μας. Οι έρευνες είναι νέες ανακαλύψεις που μας δίνουν μια νέα δυνατότητα (π.χ. δημιουργία οπλιτών). Η Ακαδημία είναι χρήσιμη σε κάθε πόλη σας, γιατί όσο περισσότερες έρευνες γίνονται, τόσο ανεβαίνει η γενική βαθμολογία σας.


  1: Η Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας έχει όλες τις έρευνες με τη σειρά. Επιλέγοντας από εκεί μία έρευνα, μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία που την αφορούν (τι πρέπει να έχετε ανακαλύψει για να την κάνετε, πόσο χρόνο χρειάζεται, τι νέο σας δίνει, κ.τ.λ.). Υπάρχουν 4 βασικοί τομείς, στους οποίους περιέχονται 14 έρευνες. Σύνολο 56 βασικές έρευνες. Με αχνά γράμματα φαίνονται οι έρευνες που δεν έχετε ολοκληρώσει ακόμη. Μόλις ολοκληρώσετε τα Μέλλοντα, ακολουθούν Μέλλοντα 2, 3, κ.ο.κ.
  2: Όσο μεγαλώνει το επίπεδο του κτιρίου σας, τόσους περισσότερους επιστήμονες χωράει.
  3: Είναι οι πολίτες που εκείνη τη στιγμή δεν κάνουν τίποτα στην πόλη σας. Από αυτούς παίρνετε για να φτιάξετε επιστήμονες, στρατιώτες, εργάτες, κ.τ.λ.
  4: Είναι αυτοί που έχετε ήδη στρατολογήσει ως επιστήμονες και δουλεύουν στις έρευνες.
  5: Είναι η πρόοδος, η ταχύτητα με την οποία προχωρούν οι έρευνες.
  6: Όπως και στα ορυχεία, έτσι κι εδώ, όσο περισσότεροι επιστήμονες δουλεύουν, τόσο μεγαλώνει το επίτευγμα. Και όσο μεγαλώνει το επίτευγμα, τόσο χρυσό θέλουν για πληρωμή. Άρα, όσο περισσότερους επιστήμονες βάζουμε στην ακαδημία, τόσο μειώνεται ο χρυσός στην πόλη μας. Το νούμερο δείχνει τι κερδίζουμε ή τι χάνουμε από την πόλη μας.
  7: Πρόκειται για νέα έρευνα στον τομέα Επιστήμη. Το πείραμα επιτρέπει να δώσετε γυαλί για να αγοράσετε ερευνητικούς πόντους (κάτι σαν την παλιά έρευνα Γυαλί, αλλά όχι η ίδια).
  8: Αυτούς τους ερευνητικούς πόντους μπορείτε να εξαγοράσετε. Αυτό το νούμερο συνεχώς αυξάνεται.
  9: Για να αγοράσετε τους παραπάνω πόντους, χρειάζεστε αυτό το ποσό κρυστάλλου. Επίσης αυτό το νούμερο αυξάνεται αναλογικά με το προηγούμενο.
  10: Αυτή την αγορά μπορείτε να την κάνετε μόνο με διάστημα 4 ωρών. Αν δηλαδή αγοράσετε τώρα, πρέπει να περάσουν 4 ώρες πριν ξαναγοράσετε. Αυτό συμβαίνει για να αποτρέψει συμπεριφορές ασυδοσίας.

  Εάν δεν έχετε αρκετό κρύσταλλο για να αγοράσετε νωρίτερα πόντους, δε χρειάζεται να ασχοληθείτε καθόλου με τα σημεία 7, 8, 9, 10. Οι έρευνες προχωρούν μόνες τους και όσο προχωρούν, εσείς παίρνετε πόντους έτσι κι αλλιώς.

  Σύμβουλος Έρευνας

  Αν πατήσουμε επάνω του θα δούμε τα εξής:
  1: Πόσοι επιστήμονες συνολικά δουλεύουν στις Ακαδημίες μας.
  2: Πόσους πόντους έχουμε συγκεντρώσει ως τώρα. Αυτό το νούμερο αυξάνεται όσο έχουμε επιστήμονες να ερευνούν, χωρίς να κάνουμε τίποτε άλλο.
  3: Τι μας κοστίζουν οι ερευνητές ανά ώρα, συνολικά.
  4: Τις 4 μεγάλες κατηγορίες ερευνών, και σε ποια έχουμε φτάσει εμείς, σε κάθε κατηγορία.
  5: Πόσους πόντους θέλουμε για να αγοράσουμε αυτή την έρευνα. Σαν να λέμε "πόσο κάνει η κάθε έρευνα". Αν η έρευνα κάνει 500,000 πόντους κι εγώ έχω 200,000, πρέπει να περιμένω ώσπου να μαζέψω κι άλλους. Όταν τους μαζέψω, θα μπορέσω να την αγοράσω.

  Πλέον δεν ερευνούμε αλλά μαζεύουμε πόντους και αγοράζουμε την έρευνα.

  Μία ακόμα κάρτα που αφορά τη Βιβλιοθήκη της Ακαδημίας. Εκεί που βρίσκονται όλες οι πληροφορίες για την κάθε έρευνα ξεχωριστά. Αν υποθέσουμε ότι επιλέγω μια έρευνα που δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη, θα δω αυτό:

  1: Σε ποια από τις 4 μεγάλες κατηγορίες ανήκει.
  2: Το όνομά της.
  3: Μια μικρή περιγραφή της και τι μας προσφέρει (επίδραση)
  4: Σε πόσο καιρό θα ερευνηθεί και πόσους πόντους χρειάζεται για την ολοκλήρωσή της.
  5: Ποια έρευνα ακολουθεί μετά.
  6: Τι πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει για να ολοκληρώσουμε τη συγκεκριμένη.

  Συνοπτικά: Η Ακαδημία πλέον δουλεύει σαν "μαγαζί". Οι ερευνητικοί πόντοι είναι τα χρήματα και οι έρευνες το εμπόρευμα. Συγκεντρώνουμε πόντους για ν' αγοράσουμε έρευνες. Από την Ακαδημία βάζουμε επιστήμονες, και από το Σύμβουλο πάνω δεξιά βλέπουμε πόσους πόντους έχουμε και αγοράζουμε μια έρευνα.

  Εχω λογαριασμούς σε 8-9 κόσμους

  Ολοι ειναι σε ενα Email πως θα μεταφερω τους λογαριασμους μου ολους ?

  Εφοσον οι κοσμοι ειναι μονο 7

  Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν οι λογαριασμοί στον ίδιο σέρβερ δηλώνοντας κοινή ιπ (όπως συμβαίνει και τώρα).

  Απαιτώ μια απαντηση αμεσα απο καποιον επισημα να μην παιδευομαι αλλες 10 μερες ή οσο παει να γινει η συγχωνευση...

  Έχει δοθεί απάντηση σχετικά με αυτή την ερώτηση όπως θα δεις παρακάτω από τον coma.

  How is this not fair? Target server doesn't have to move.

  So there's nothing to compensate for, either.

  Your definition of fair is "they get something and I don't" which is understandable, but simply wrong.

  You don't need to move, you already have the spots you wanted. Yet you want to be given the same commodities that those who have to move servers and will most likely not be put back on the same type of islands they were on on their old servers. What you're talking about isn't fairness, it's jealousy.

  Καλημέρα, οι παίκτες που ήδη είναι π.χ. στον γάμμα και θα μείνουν εκεί, θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις πόλεις τους ή όχι;

  Και άλλη μια ερώτηση, αν εγώ είμαι στον γάμμα τώρα και θέλω να πάω στον βήτα... μπορώ να το κάνω;

  Οι δωρεάν μετακινήσεις θα δοθούν μόνο στους λογαριασμούς που θα μεταφερθούν από τους σέρβερ που κλείνουν προς τους σέρβερ υποδοχής.

  Επίσης δε θα δοθεί δωρεάν μεταφορά σε άλλο σέρβερ σε όσους είναι ήδη σε σέρβερ υποδοχής.