Visszavont vagy kolosszusbĂłl vissza rendezĹ‘dĹ‘ egysĂ©gek állnak be Ăgy csatába - 1 körre Ă©s oszolnak (megint).
A CR adott sorában anarchiára hivatkozik a program. Ez egy bug. Csak bonyolult jelenteni - meg alig van csata ami miatt kellene
Nekem többször volt már ilyen
Na,Ă©n ezt most kiegĂ©szĂtenĂ©m a szĂłrĂłdásbĂłl ĂşjrarendezĹ‘dĹ‘,majd csatába becsatlakozĂł egysĂ©gek is csak egy körre álltak be,majd "anarchia" Ă©s megint szĂłrĂłdtak 
Nem tudtam pontosan mit és hogyan kéne dokumentálni ezügyben,de kidobok egy cr-t
(03.04.2019 10:32:08)
innen: city2
vs
Meliodas[Bears] innen: Diane, Banya
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kén Karabélyos.........................84(-0) - Kén Karabélyos........................150(-0)
Dárdás................................753(-0) - .............................................
KardforgatĂł...........................649(-0) - .............................................
Hoplita..............................464(-91) - .............................................
Gőzóriás..............................126(-0) - .............................................
Gyrokopter............................115(-0) - .............................................
Faltörő Kos............................42(-0) - Faltörő Kos.............................6(-0)
............................................. - Fal.....................................7(-0)
............................................. - Parittyás...............................1(-0)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tábornokok.............................-127.4 - Tábornokok..................................0
Támadó pontok...............................0 - Védelmi pontok..........................318.5
Elszenvedett sérülés.....................6370 - Elszenvedett sérülés........................0
Sérülés százalék.........................100% - Sérülés százalék...........................0%
Nyertesek: Meliodas[Bears]
Meliodas[Bears] egységeiből 7 védi Diane városát.
Meliodas Egyik hadserege szétszéledt, ahogy kitört az anarchia otthon.
Illetve egy képet dátummal a palotáról,ami mutatja,hogy nincs anarchia.

[mod='Detty']posztot és a képet láthatóvá tettem (linket szerkesztettem)[/mod]