Posts by Havas Jon

Nem az a lényeg,hogy közbejön vmi. Akkor zászlózz,menj másik szigetre,majd ha végeztél gyere vissza csatázni. Mert ugye elvileg még szeretnél csatázni...

De ha kolózod az ellenfeled,akkor max ilyen pár egységet tudsz leverni,amit otthagyott,vagy a kolóból szarul visszarendeződő egységeket. Ehhez viszont se tudás,nem kell,se izgalom nem társul mellé,max támadó pontok.

Ezt kérdezném,hogy akkor miért kell a zászló helyett is kolózni?

Tudom,hogy megint én hozom ezt fel,de nekem nem fér a fejembe,valami okos magyarázza már el nekem...

Megy a harc,Fenrir kapcsol kohót is. Mennek a körök szép sorba,majd ellő egy kolót. Szokásos séma...

Erre írja,hogy most nagyban munka van,majd este jön. Jelzem,ezt délután 5kor kiírja -,-.

Kérdem én,kire akar Fenrir "este"(hajnalban) visszajönni,ha az ellenfelét elkolózta? Na majd biztos megkeresi a félig újrarendeződött és darabokban lévő flottát,aztán majd szépen ledarálja-,-.

DE,ha már fent volt,és elvileg "csatázni is akart",akkor miért nem csak simán zászlózott,majd elusszant? Lehetőséget adva ezzel,hogy ellenfele rendezze sorait és folytathassa vele a harcot.

Egyszerűen túl alacsony szinten működik az agyam,hogy felbírjam ezt fogni.

Sört és meghívom egy kakaóra azt az okost,aki felvilágosít a Fenrir-féle logikáról.

Hmm...nem divat a VIPnél a szövegértés.

Jah hát mennyire gáz már,hogy azt a tagunkat nem lehet farmolni,mert tud napi 2x kolózni. Hát ez szörnyű,sztem ne is játsz tovább,mert nem érdemes...

De az teljesen ok,hogy mikor mennének a jó kis harcok,amik szerintem(és elvileg szerintetek is,mivel "harcosok" vagytok) adják a játékélményt,akkor lövitek ezerrel a kolókat. Mint mondtam 1-1 beleférhetne,de az,hogy annyi kolót toltok,hogy utána nem marad ép macisereg... Utána meg persze jönnétek a maradékokat leverni. Nah ez a nem kicsit szánalmas és lehangoló mentalitás gyilkolja a játékélményt

Ha ezt még mindig nem értitek meg,akkor inkább hagyjuk is.

Jah am ott volt tegnap kodi. Fölényben volt,saját városban,aktív kohóval. Meg elvileg ő is aktív volt,ha már kolót bírt lőni...

Ilyenre miért kell kolót tolni? Mellettem nem volt bent a csatában senki,így arra sem lehet fogni,hogy félt,hogy sokan leszünk rá.

Sokszor már zászló helyett is koló van.

Na jó,hagyjuk,mert a Nemo-Marq duó nem épp az "észérvekkel való normális vitáról" híresek.

Nem a kolónyomást hoztam fel. 1-1 beleférhetne.

De ez a napi 5-6,mikor jó kis csatározások vannak igazán kiírtja az összes játékkedvet.

De ezt nyilván nem egy Nemo fogja megérteni...

Sört

Aham,még jó,hogy a hajnali tamadasotokra nyomtam kolót,miutan kiharcoltátok magatokat :)

Mellesleg,mióta játszom 2 kolit nyomtam összesen a maival együtt. Érezd megtiszteltetésnek^^.

Ti meg csak ma 3x több kolit toltatok,mint én egész warszerveres pályafutásom során...

Nyilván tök oks ez így,és ezzel még véletlenül sem ölitek meg a játékot...áhhh...dehogy.

Sört

Hmmm... ma egész aktív volt a Kolosszus Birodalom(-KOLÓ-) szövi.

Hupsz,elĂ­rtam,VIP.

Grat mindenkinek:)

Visszavont vagy kolosszusból vissza rendeződő egységek állnak be így csatába - 1 körre és oszolnak (megint).

A CR adott sorában anarchiára hivatkozik a program. Ez egy bug. Csak bonyolult jelenteni - meg alig van csata ami miatt kellene

Nekem többször volt már ilyen

Na,én ezt most kiegészíteném a szóródásból újrarendeződő,majd csatába becsatlakozó egységek is csak egy körre álltak be,majd "anarchia" és megint szóródtak :)

Nem tudtam pontosan mit és hogyan kéne dokumentálni ezügyben,de kidobok egy cr-t

(03.04.2019 10:32:08)

innen: city2

vs

Meliodas[Bears] innen: Diane, Banya

---------------------------------------------------------------------------------------------

Kén Karabélyos.........................84(-0) - Kén Karabélyos........................150(-0)

Dárdás................................753(-0) - .............................................

KardforgatĂł...........................649(-0) - .............................................

Hoplita..............................464(-91) - .............................................

Gőzóriás..............................126(-0) - .............................................

Gyrokopter............................115(-0) - .............................................

Faltörő Kos............................42(-0) - Faltörő Kos.............................6(-0)

............................................. - Fal.....................................7(-0)

............................................. - Parittyás...............................1(-0)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tábornokok.............................-127.4 - Tábornokok..................................0

Támadó pontok...............................0 - Védelmi pontok..........................318.5

Elszenvedett sérülés.....................6370 - Elszenvedett sérülés........................0

Sérülés százalék.........................100% - Sérülés százalék...........................0%

Nyertesek: Meliodas[Bears]

Meliodas[Bears] egységeiből 7 védi Diane városát.

Meliodas Egyik hadserege szétszéledt, ahogy kitört az anarchia otthon.

Illetve egy képet dátummal a palotáról,ami mutatja,hogy nincs anarchia.

a78e9e14745577dc7c980a9963f3e377.png

[mod='Detty']posztot és a képet láthatóvá tettem (linket szerkesztettem)[/mod]

A probléma az,hogy nem repkednek. Vagyis nekem nem probléma,csak fura.

Ha repkednének oldalt lenne egy fül,hogy hiányzó egységek,itt viszont nem erről volt szó,hanem a hadügyben láttam,ahogy az egységek visszatartanak a városomba(ami nem szigeten belül volt) kerhajók nélkül.

Tudom,hogy lehet reptetni magad,ha van kerhajód ha nincs,itt viszont nem erről volt szó.

Szerintem senki sem a csaták miatt szólalt fel,hanem a farmolás miatt.

Csatákat most is és máskor is szeretnénk,farmolást meg semmikor se :saint:

Sört

Érdemes megtanulni olvasni ^^

Az én nyugalmamat nem igazán befolyásolja az,ha néha meg kell mutatnia a VIPnek,hogy még élnek. Főleg miután mostanában ez nem igazán volt igaz...

Sört

És most jobb a kis lelkednek,hogy posztoltál egy CRt?

Ezért kár volt felrázni a nyugalmat.

Sört

Tudom,hogy nem újdonság a kérdésem,de azért feltenném.

Van egy csata,ami előtt kiküldök másik városba egységeket védésre. Majd mielőtt oda beérnének visszavonom őket és becsatlakoznak a csatába.

A csatában viszont már ezt megelőzően voltak egységeim,amiket ki szerettem volna vonni. Ehhez viszont kereskedelmi hajókra van szükségem. Ahhoz viszont nincs kerhajókra szükségem,hogy a védésből a csatába becsatlakozó egységeket kizászlózzam. HOLOTT mindkét esetben ugyanoda érkeznének vissza az egységeim(ami nem mellesleg nem is szigeten belül van).

Így olyan helyzet alakult ki,hogy pár egységem kerhajók nélkül utazgat szigetek közt.

Most látom h kitetted ahogy pingeltelek Nemo :D

Bocs,nem volt dárdásom,így máshogy kellett megoldani,de az kész röhej h ezt te falkaparásnak könyvelted el xD

Semmi baj,én becsültelek túl

Sört