Posts by Havas Jon

  Saját kérdesemet megvalaszolván,miután olvasgattam az angol fórum ezen posztját(mondjuk előbb olvashattam vna mint h ide írok,de nah...),jah,úgy néz ki ez a Poseidon lesz a "nemzetközi" szerver. Én kíváncsi vagyok rá,remelem lesz még más innen aki szintén kíváncsi :)

  Hát,mivel "bátor harcos" módjára csak hajnalban támadsz,nem csodálom,hogy nem túl izgalmas csatázgatnod...

  És most jobban érzed magad h kiraktad? :D

  Am le akartam lécelni a szigetről...csak bealudtam előtte. Mondjuk ahhoz kepest milyen volt a flottám,kohó nélkül, a 29-71es arány nem olyan jó

  Pff...mert kitudott szedni valaki az mindjárt azt is jelenti,hogy potenciálisan nem szabályosan játszik? Hmmm...vagyis ez azt jelentené,hogy téged jelen szabályok keretei közt nem igen lehetne kiszedni...vagyis te magad sem játszol szabályosan?


  Meg úgy egyébként is...a szerver neve továbbra is W A R.

  Akkor miért megy folyamatosan a sírás felőled? Leszedtek,pont. Engem is támadt párszor Hóhér. És?


  Ahj,ilyenkor annyira frusztrál,hogy már megint olyan vitába mentem bele aminek az alapja Marqadam...se eleje,se vége,se értelme.

  Honnan jött az,hogy multizunk? Nekem konkrétan 1 darab multim nincs. IP megosztásom van 1,de az nem multi miatt.


  Sztem boxernek egymagában több multija van,mint a pd,lnd, maci triónak együttvéve szorozva 3-mal. A VIP multikról meg most nem sok szó esett...igazából snkit nem is érdekeltetek. De ha már itt tartunk,akkor gondolom Maraanak meg Kiscserkésznek sincs multija egy darab sem, és akkor Sárkánykát meg Fenrirt nem is említettem.

  Azért ne legyen már összehasonlítható az,hogy mondjuk néha-néha veszel kis pontútól minimál áron cuccokat(mondjuk,ez csak egy példa) azzal,hogy 100 multiból van feltáplálva 100k tp s sereged,napi fél milla pontod,es akár egy teljes szövetseget pumpálsz több 10 millió arannyal kis accokkal. Szinte nem maradt olyan pontja a szabályzatnak,ami ne lenne áthágva,de ne mutogassak rá,mert 1-1x én is veszek mondjuk 300k arany értékben cuccot kis játékostól?


  Ja és a fenti példára mondod h tud játszani? XD

  Ez minden,csak nem játék,plusz ha nem 100k tp vel jönne,hanem normál sereggel 1v1 ben úgy kikapna mint annak a rendje. A felesége szintén "mindent tud",csak flottázni nem.100 multi mellett meg a kalózhoz sem kell nagy ész...

  Most nem fogom kirakni ahogy beverek 100-200 hajót,ráadásul úgy,hogy ezzel támadtak ki rám,nem is én voltam a tamadó :D

  Bár sokkal érdekesebb gondolom hogy Boxer hajnalban kohótlanul(ezt azért emeltem ki mert direkt megvárta míg lejár a kohóm,nem volt elég neki h alapból off vagyok) levert,de azt majd kérjétek el tőle,én nem fogok cr t posztolni :)

  Azt azért nem szabad elfeledni,hogy most elég aktív nyomást gyakoroĺnak a macik,a démonok és a legendák is a hm re,így az lenne a csoda,ha a hm egyik statisztikában sem szerepelne jól.

  Ettől még nem fogok hátast dobni pl egy Boxer "teljesítményén",aki multikból összehordott 80k tp vel rohangált...

  De Vintől sem dobok hátast,persze szép CRek,de legyünk már kicsit őszinték. Off flotta ellen szinte bárki le tud hozni ilyeneket,ha kicsit is ismeri a flottázás alapjait. Ezzel persze nem azt akarom momdani,hogy Vin csatái nem szépek,de ne verjük már a mellünket és zengjünk ódákat,mert egy off flotta ellen ezt lehozta.


  Meg amúgy sem. Miért van szükség feleslegesen melldöngetésre? Most ettől lesz nagyobb eredmény az amit produkált?

  Hmm...vin egyből rohan mutogatni azt a 2 cr t amit összehozott:D


  Mondjuk hasonló a mentalitás mint a vipnél...ha kevés a jó cr,akk azokat mindenhova mindig,akár többször is, ki kell rakni,így nem tűnik annyira vészesnek a nyert-bukott csaták közti arány :D

  Nem igazán akartam beleszólni ebbe a beszélgetésbe,mert vip részről a színvonal mit sem változott,de a fenti csatához nem sok köze volt a maciknak,azon kívül,hogy 1-1 hajókkal voltak jelen páran,illetve Csabocs utolsó 2 körben besegített pár ágyúval(amit ezúton is köszönünk Folivora nevében is).

  Az meg hogy vakolok... nekem van fontosabb, mint az ikariam... sajnálom, hogy neked nincs, majd lesz ;) addig is meg csak mérgelődj :D majd megyek, ha engedi az időm :) és annyit amennyit enged... nem hanyagolok egy játék miatt senkit :saint:

  Csak a némócskanak van fontosabb dolga az ikánál es ő nem hanyagol el senkit:D


  Hagyjuk már a szemelyeskedést némókácska,mert egyre szánalmasabb leszel(márha ez lehetseges egyáltalán)

  Visszamenőlegesen rengetegszer gúnyolódtatok már a nevemmel Marqal....akkor most megint öngól akart ez lenni Némócska?

  O.o


  A NemoTheBest nevű város tiszteletére f4mous NemoTheWrongra kereszelte át a sajátját ha jól emlékszem. Illetve a többi városának neve is csak a te város neveid kifigurázása volt. Hogy lehetne már ezt a beszarizáshoz hasonlítani? Ég és föld a kettő,de ezt úgysem fogod megérteni,hisz ennél sokkal sokkal egyszerűbb dolgokat sem bírtál felfogni.

  De ismételten megmutattad milyen szinten állsz az állatozással. Igen,a medve egy állat,de ez most hogy jön ide? Ha a logikádat vesszük alapul,akkor a vámpír is egy állat,hisz bár a vámpír szó alatt hétköznapi értelemben nem a denevérfajra akarunk utalni,azonban hivatalosan a Vampirus spectrum-ot hívják vámpírnak. Ami egy állat... Akkor a fentebbi soraid öngól címén könyvelhetjük el az 1000 oldalas mappánkban?


  Sárkányka,sztem mikor 1-1x elkezdesz pattogni és megy az ellentámadás tőlünk,akkor mindig nyomsz egy kolit. Zászlóhegyek. A kitett CRekben is csak zászlókkal lehet találkozni.....részedről.

  Hát,az egy dolog,hogy ennyire hulladék ember,mint Nemo kevés van.


  De hogy ő képviseli a VIPet és ezt a vezetők hagyják,az már őket is képviseli:!:


  Ez már annyira undorító,hogy el is ment a kedvem attól,hogy ide bármit is írjak...

  Megy megint a dolgok kiforgatása,szövegértés továbbra sincs -,-


  Mint már kismilliószor említettem nem magával a koloval van bajom,hisz 1-1 beleférne.

  <-Ezt mentsd már el a tudatod mélyére,mert mégegyszer nem vagyok hajlandó leírni.

  Hanem a napi 5-6 kolóval,és sokszor úgy,hogy nem lenne indokolt a koló.


  Na,meguntam,érdemi reakció úgysem lesz,én meg már belefáradtam az értetlenkedésbe és a kiforgatásokba.

  Meg úgy a kolókba...


  Sört

  Ismétlem,nem az a baj,ha valaki sokáig dolgozik.

  De attól,hogy ez így van,miért kell kolót nyomni,mikor ott a zászló is? Miért éreztek késztetést azt megnyomni,még olyankor is,amikor nyilvánvalóan nem farmolásról beszélünk,tengeri csatánál nem is lehetne vinni semmit sem...

  -,-

  Miért kéne 10-15 perc futkosni? Arról nem is beszélve,hogy valamiért minden kolonyomó a kolónyomast követően el tud még szaladni,tehat annyira még sincs fontos dolga.


  Ha meg arra gondolsz,hogy zászlozásból adódóan kene varnia 10-15 percet arra h elszaladjon,akkor csak úgy mondanám,hogy saját városban való zászlózásnál nincs újrarendeződési idő! És mivel csak saját városban való harcnál van értelme kolót nyomni,így megint nincs semmi értelme annak amit írtál...