Posts by tfrn

Kardeşim siz ne ağlak insanlarsınız ya. Sizde geliştirin ada geliştirmek çok zor bi meselemi kasanları eleştireceğine sende yap. Git bi adaya bin liralik bağış yap seninde olsun bağış hesabın. Şu zamanda binlira eğlencesi için bulamayan adamsanız ne işiniz var oyunda. Bahsettiğiniz şeyler sanki çok sıradışı olaylar yada hileymiş gibi konuşuyorsunuz. Binlira paran yoksada oyun sana 10 tane daha hesap açma hakkı vermiş aç 10 hesap her gün gir bağışla.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil.

Şark kurnazlığı marifet, hakaret etmek zeka değildir.

Madem çok marifetli yada zekisin burayı ağlama duvarına çevirmeyeceksin. Oyunda aktif olmak şark kurnazlığı değildir. Biz yağma yapmak için uykusundan veren insanlarız senden tabikide önde olacağız. Size hakaret etmıyorum bu söylediğiniz şeylerin kurallar dahilinde nasıl mümkün olduğunu söylüyorum.

"...kurallar dahilinde nasıl mümkün olduğunu..." şark kurnazlığı tam olarak bu oluyor zaten. Ne yaptığının farkında bile olmayarak öteki kabiliyete de sahip olmadığını kanıtlıyorsun.

Kardeşim siz ne ağlak insanlarsınız ya. Sizde geliştirin ada geliştirmek çok zor bi meselemi kasanları eleştireceğine sende yap. Git bi adaya bin liralik bağış yap seninde olsun bağış hesabın. Şu zamanda binlira eğlencesi için bulamayan adamsanız ne işiniz var oyunda. Bahsettiğiniz şeyler sanki çok sıradışı olaylar yada hileymiş gibi konuşuyorsunuz. Binlira paran yoksada oyun sana 10 tane daha hesap açma hakkı vermiş aç 10 hesap her gün gir bağışla.

Farklılığı yaratan oyuncunun farkıdır şartlar herkes için aynıdır. Şurada ağlayan tiplerin herhangi birini şikayetçi oldukları oyuncularla aynı puanda altında vs hesap versek o oyuncular size yine 6 ayda 6 senelik fark atar. Burada sorun oyunda yada karşınızdaki oyucularda değil.

Şark kurnazlığı marifet, hakaret etmek zeka değildir.

Bence burada temel problem şu, hepimiz biliyoruz ki bu sıfır adaları sadece bireysel oyuncular kendileri geliştirecek, onun dışında, birçok ittifakın zaten kendi bağış hesapları var, server server gezdirip adalarını geliştiriyorlar. Yani bu yönden oyuncular arasında bir adalet sağlanamayacağı aşikar, tıpkı gp deposu saçmalığı gibi. Yine aynı sebeple bireysel oyuncuların adalarını tek bir bağış hesabı geliştirmediği, belki gelip geçen onlarca oyuncu geliştirdiği için, bunların sıfır adaları yeniden 45 50 seviye yapmaları çok zor. Daha önceki birleşmede mevcut serverlere yerleşildiği için, oyuncular nispeten gelişmiş adalar bulabiliyorlardı, bu sefer o da yok. Sanırım istiyorlar ki halihazırda 15 senedir bu oyunu oynamayan hiç kimse kalmasın :D

Nasıl dolduğu meçhul gp depoları, milyarlık bağış hesapları, adalardaki, çevre adalardaki, on ada çevredeki boş yerleri kapatacak multileri ... vd olmayan, bir hesap açayım da iki oyun oynayayım diyen hiç kimse bu oyunu oynayamaz oldu :D

bir kişinin kahramanlık etmesi, 500 kişinin anlaşmasından daha zor ki :D Serverde ilk on ittifakta 500'den fazla hesap var. Korsana para harcayanlar da bu on ittifaktaki bir kaç kişi, ve bunlar en başta anlaşıyorlar, kim listeye nereden girecek diye. Yani, esas mürü basıp, ışın atıp, 200k kpli hesapları indirecek kişiler zaten listenin başındalar. Diyelim ki biri gizli bir hesap açtı, bastı binlerce ambroyu, 200k puanı olan 3 kişiyi indirdi, sonra? 4. kişiye gelemeden bütün köyleri kilitlenmiş olacak. Yani kendi ittifakı gizlice 1 milyon mür kasmış olsa bile tek başına 50 tane 200k puanlı hesabı düşürmek imkansız (ki denendi de, olmadı). Hadi tutan da olmadı bu kahramanı, deli gibi saldırıyor, sürekli ışınlanıyor, hatta bütün yüksek puanlı köylerin kordinatına da hemen ulaşabiliyor :D yine de bu köylerden hiçbirisi 17'den az köylü adalarda değildir, ki pek çoğuna yaklaşmak daha da zordur :D yani çeyreğini indirmeye bile de yetmez. 10 tane böyle hesap açıp bu işi yapmaya da kimsenin ambrosu yetmez, değmez yani. Anlaşmalı ittifaklardan en az bir kaç tanesinin bu işten vaz geçip açık açık diğerlerine cephe alması gerekir ki son gün bunu neden yapsınlar? zaten listeye adam sokabiliyorlar ve kendi esas mürcüleri veya liderleri de ilk onda :D 200.000 puan yapma meselesine gelince de neden bu kadar tuhafına gitti ki, 200.000 geçilmeyecek dendiği için, ufak çevirmelerle 200.000'e eşitleyen bıraktı puan kasmayı? puanların yüksekliği ilginç ama herkes dilediği gibi birbirini vursa da zaten ilk on ittifak dışında kolay kolay hangi serverde kim girebiliyor listeye ki bireysel olarak? ortalama puan 30k da olsa yine aynı adamlar girecekti listeye hemen hemen. gereksiz bir duyar :D Bu anlaşmanın tek kaybedeni gameforgedir. :D

her gün 50k ile listeye girersen dua et 1 hafta kalmışım, hayır şimdilik hisarlarımı yıktım hala korsan için kırmızı yakıyorsan ben de tüm ittifağınız için balon basacağım da, hayır yani altınım da bol 30 tane balon basmak sorun olmaz senin için diyorum ben :)

Korsan için mi :D Ayıp ettin şimdi bak o kadar puan aldın hiç yakmış mıydım :D Şöyle yap böyle yap diye mesaj atıp sonra engel koyduğunuz için yakıyorum kırmızıyı :D İstersen 3000 bas, kırmızı yanmasının bana bir etkisi olmaz; etrafta düşman yok, korsan da yapmıyorum, ışın atıp gelirsen de 10k üzüm almış olursun 50 liraya :D Ayıp ettik deyip özür dilemezseniz 2 sene yakarım kırmızıyı :D

Size gerekli açıklamayı ben yapayım. Bi bardak soğuk su için bi ferahlayın. Derin bi nefes alın. Nerde hata yaptığınızı iyice bi irdeleyin :) cümleleri işinize geldiği gibi kurmayın. Sizin hesabınız taşıma bugundan ban yeseydi bunun için hesap taşındıktan sonra 10 gün beklemezlerdi. Siz gp aktarmışsınız o konuda bi ticaret usulsüzlüğü yapmışsınızdır. Size yazdıkları 60 milyon puandı gibi kısımlara takılmayın bence :) yavaş yavaş öğrenirsiniz. Yeni bi depo yapmaya başlayın yavaş yavaş :)

Sana gerekli açıklamayı da ben yapayım, Dediğin doğru olsa bile, hesabın bu sebepten kapatıldığı, operatörlerin kendi bildirimleri. Yani kafadan sebep uydurulup ona itiraz edilmiyor ki, operatörün söylediği bu. Gerçek sebep başkaysa operatör neden böyle söylesin? Mesele gp aktarımı ise, gp aktarımınız hatalı diyebilir pekala. Sebep olarak bu gösterildiği ve bu sebep de hatalı olduğu için buna itiraz ediliyor.