Posts by Alkapon8

Merhaba,

Bir defa Türk Lirası ile ambrosia satın aldım sonrasında tekrar satın almak istediğimde euro para birimi ile ambrosia satıldığını gördüm. Bug'ı düzeltemeyince bir online satış platformundan e-pin aldım. Pin kodunu girdiğimde bu kod bu ülkede kullanılamaz yanıtı alıyorum. Muhtemelen gameforge beni Türkiye dışında bir ülkede görüyor. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Bahsettiğin bina ne işe yarıyor ya da ne kadar yarıyor pek bir bilgim yok benim bıraktığım dönemde tapınaklar dahi yoktu sonradan çıkardılar.Ona buna bulaşmayayım derken zaten çiftçiliğe bağlıyorlar işi buna müsade eden oyun sistemi zaten savaşları zevkli hale getirecek hamleler yerine para getirecek hamleler yapmayı tercih etmişler istedikleri oldumu blmiyorum bir avuç oyuncu kalmış ellerinde

asker satabiliyormuşsun sanıırm, ben de baya oldu bırakalı görmedim bu binayı. Benim bırakma sebebim korsan diye bir icat çıkardılar. Oyunu berbat etmişti

oyun da bitti forum da bitti şuraya bak son mesaj 1 mayıs :D

oyun ve forumla ilk tanıştığımda ilkokula gidiyordum şimdi inşallah kısmet olursa dönem sonu üniversite bitecek. Yıllar su gibi akıp geçti, keşke eski forumu kapatmasalardı da eski mesajları okusaydık :(