Posts by Sipka

  Igen, mostmár páróránként változik minden /jelenleg a multik engedélyezésénél tartanak/, persze , hogy még senki se töröljön semmit se! S még a közös IP-bejelentéseket se kérjük, majd ha elindul a dolog.. jópár mondat már idejétmúlt fentebbről is, nem javítom, majd ha eldönti a GF mit akar. Addig senki semmit, kitartás - csak gondolkodjatok, ki hova költözik, eddig ez az egyetlen biztosabb pont, hogy marad a 3 szerver....de ez is még....kitudja. Értesítsétek ismerőseiteket, akik ikáznak.... hú majdnem kértem ide is valamit inni, kicsit kezd sok lenni a móka.


  Kitartás mindenkinek!

  A teljesség teljes igénye nélkül:


  Orka: nem, sajnos nem


  Lotolvaj: megmaradnak a lobbyk és nem lehet áthelyezni, hisz akkor mindenki azt tenné...nyilván lehetnek kivételek, ahol vmi véletlen okozta, de a felejtse el a helyes gondolat, sajnos.


  Kopi: igen, így gondoljuk, átgondolatlan, hibás..hiba volt a multik engedélyezése és most töröltetése, de ez már véglegesnek látszik. Az ambrokról ennyit tudunk, mait leírunk mindig, bizonyosan lesz kompenzáció, nem tudjuk mi módon, sőt nem is mi fogjuk csinálni, ahogy eddig, ezután sincs kapcsolatunk az ambrokkal, ez a GF teljes hatásköre.. Nem fogja hagyni elveszni a pénzét, de hogy mennyire és miképp oldja meg, az közben fog kiderülni.

  Küldtünk sárgát és továbbra is minden kommunikációs fórumon (akár itt a fórumon, v jegyben, cseten, játékban, emailben, messengeren, bárhol) kérdezhettek, segítünk.


  Lutyo: a szellemacc és a törlés különböző dolog.. A plusz accountok törlődni fognak, végleg (legalábbis egyelőre ezt tudjuk mi is). A törölt szerverekről bizonyosan, nem marad az adatbázisban (a szellem ott marad, csak máshogy érhető el). A 3 maradék szerveren lévő szellemek is feltételezhető hogy törlésre kerülnek, mindenesetre belépésnél nyilvánvalóvá válik a multi, amit viszont ugye tiltani kell, tehát nem bíznék ebben a megoldásban, Lutri, mert ha törlődik, hiába volt az a kedvenc accountod :) Persze amint látjuk a működését, folyamatosan tájékoztatunk Titeket.


  Coolock: hiába van magyar felület, németek kezelik, úgy is kell írni nekik stb...de ez nem a mi részünk, csak azért írtam, hogy olyan tanácsot ne adj, hogy nehogy töröljenek accountot a játékosok, amíg nem kapnak valamit, mert a rendszer törölni fogja úgyis valamilyen módon, hogy egy maradjon, amit nem, azt tiltani kell és akkor meg egy se marad! Természetesen úgyis látni fogjátok a kompenzációt, lesz erről a gf részéről bizonyosan még információ, még csak ennyit tudunk, hogy valahogyan megpróbálják pótolni számotokra. Ebben sem szerepe, sem lehetősége nincs a magyar (vagy bármelyik) csapatnak, ez fent dől el, és onnan is kapjátok meg.


  Kitartás mindenkinek!

  Szép estét kínálok :)


  Biztosan írok még, csak pár mondatot ideeresztek, első körnek...ez még prologusnak is gyér, de majd alakul, ahogy a cselekmény :)


  Trockij, köszönjük a megértést és kedvességet :D S bár Nálatok kicsit finomabb a helyzet, legalább ennyi jegyet és kérdést kívánunk :P

  Egyébként pedig természetesen és viccet félretéve, kitartást kívánok minden teamtagnak, minden gf-játékban, ahol elindult a lavina. Magunknak is :D


  S igen, mindig van lejjebb, BALHE.


  Kyra: 1. azonosak a pluszok, és amint egyéb információk lesznek, kiírjuk...egyelőre úgy tűnik simán az angolra kerül.

  2. ha van szellemacca vkinek, próbáljon belépni, abba senki más nem tudja segíteni, még fentről sem...ha tudja hol, milyne néven és jelszóval, akkor beléphet, és azt viheti utána ...ha nem tudja, akkor az eltűnik végleg.

  3. a régi szervereken kötött a csoda és a luxusnyersanyag kapcsolata, ezt mi viattuk és kértük, ahogy azt is, hogy legyen más szerver is..nem így alakul, úgy tűnik, tehát annyi kompenzáció várható, mint amit kiírtunk a posztba, a faq részhez.... ennyi...amint új információnk lesz, mindet jelezzük (ne élje bele magát senki).

  4. Átadás már rég nincsen, sőt amikor magyar szervereken mi engedélyeztük, akkor már sehol máshol nem. A lobby óta nincs ilyen...nem lehet átadni, annak annyi.

  5. nem...


  Lotolvaj: igen, pontosan ez a baj.

  1. igen, ez is gond, bár egy ideje ugye nem lehet átvenni, régen is csak mi engedtük...de leírtad...nem lesz semmi, ha nem tudja átvinni a 3 szerver egyikére, vége.

  2. mi értelmesen fogjuk kezelni ezt, igen, hagyunk időt elrendeződni a 3 szerveren (természetesen aki a többin van most vakációban, azzal nem tudunk mit kezdeni, de ők is átkerülnek, ha nincs olyan néven accountjuk minden szerveren, persze...a lényeg, hogy szóljatok mindenkinek, akit elértek). Abban biztosak lehettek, hogy mi, a magyar szervereken segíteni fogunk, amiben tudunk, nem célunk a maradék becsületes játékosok kitiltása, sosem volt. Az áthurcolás történjen meg, aztán tűnjenek el a multi accok. Mi itt leszünk, segítünk, megtaláltok minket minden csatornán.

  3. igen, törölje vagy törlődik :(

  Igen, szövetségek kerülnek bajba, hisz örül egy játékos, ha talál magának pár szigetet a városainak, nemhogy a szövetsége is ott lehessen... ki kell használni az áthelyezés lehetőségét, együtt gondolkodva...drukkolunk mindenkinek, igazán.

  Az értelmét, azt ezen a fórumon nem találod meg...

  Lesz még benne pénzük, lehetőségük... még arra is hivatkozhatnak, összevonást akart mindenki...ha nem is így....ez van most.


  Kitartást kívánok mindenkinek, remélem sokatokkal találkozunk még...mi megtesszük, amit tehetünk.

  Üdv itt is Trockij!


  Köszönjük a rejtett (vagy nem annyira rejtett) kedvességet. Igyekszünk.

  Guratunk is meglett, ilyenek ezek a fiatalok :)


  Mindenkinek kitartást, egy értelmes meghívást se láttam, úgyhogy magam veszem a serem és kis házit, meg tartalékot hozzá, visszaülök a sarkacskámba, üres szék és gyorsan fogyó sör várja a következő betérőt :)


  Szép hetet mindenkinek =)

  Ideje egy kis sernek, túl sok a bor és a gond.


  Egy kört mindenkinek, amit kíván a lelke. S ezt a borzalmat/csodát annak, aki kéri vagy érti (ellenségeimnek nem ajánlhatom, nincsenek is részemről, nem is érdemelnék :D túl jó ahhoz :D "hisz volt nekem véleményem, csak elveszett" )
  Nálam ripít lett, mazochista vagyok...s úgy hiányzok magamnak rég. ... nagy egyéniség hűlt helyét fedezem fel ?! :DDDDD semmi sincs meg :D
  no imádnivaló, örökripít lesz ez

  én valami nagyon erőset és gyümölcsöset kérek (must szóba sem jöhet)...ízlésficamra még kérek pár adagot

  kitartás mindenkinek a lobbyhoz

  még egy kör sört, és a mellém leülőnek fizetek vmi finomságot pluszban, természetesen.


  s egy régi kedvencem: /a dalban elhangzó trágárságokért elnézést kérek és 300 botütést, de ez egy ilyen nap, ma nézzétek el és fogadjátok szeretettel/

  Kedves és játék nélkül maradt Játékosaink!


  A legtöbb szerverre és legtöbb accountba be tudtok már jutni, ahol kiír egy olyan hibát, hogy rossz, gyenge jelszó, próbálkozz így és úgy, 3 órára le vagy tiltva, azokat megkérem, várjanak türelemmel, adják át ezt az infot társaiknak is, ez rendszerhiba, ha letelik az idő, helyre kell mindennek állnia. Ne aggódjatok egyelőre, ne váltsatok jelszót stb. - később szükség lehet rá, ha kiderül, hogy szükséges, ugyanitt jelzem.


  Köszönjük türelmetek, megértésetek a GF nevében. Kitartás!


  Köszönettel:

  Ikariam.hu Team

  Kedves Játékosok!


  Technikai probléma adódott a szerverekre belépésnél (lobby-ba bejuttok, de szerverre nem, onnan visszadob). Az illetékesek dolgoznak a problémán, és remélhetőleg mielőbb orvosolják is.

  Aki már be van lépve (a hiba előtt, akár órákkal ezelőtt lépett be), az benn marad - ne lépjen ki, ha használni akarja.


  Köszönjük kedves megértésetek, amint megoldódik a probléma, itt is jelezzük.


  Üdvözlettel:

  Ikariam.hu Team

  ...hát bizony kínai ez..de magyar felirattal, és mókás...s valóban függőséget okoz.

  Volt itt minimum egy 'meghívásom' császár mosolyára /köszöntem főnök/, amit többször is elolvasok, hátha többet kapok :D szeretettel fogadtam.

  Volt itt pár érdekes gondolat és van pár keresetlen szó, de hagyjuk őket, hátha rájuk találnak mégis....


  Más: én is kérnék mindenkit, vigyázzatok egymásra, magatokra, ránk is... de tudom, hogy most ez a legnehezebb, mert mindenkinek vannak elvei, gondolatai vagy ...hallotta...és meghal ha oltják, ha maszkot vesz, vagy csak ha nem 5ezer embert köpköd le egy perc alatt...kemény az élet, igen.


  Ja a zöldre: sajnos a fórum elsődlegesnek tekinti több posztnál a fórumost, sajnáljuk és nem is tudunk ellene tenni, bár nagyon szeretnénk...mindenesetre a lényeg az, hogy mi a játékért vagyunk..ide csak szórakozni járunk :D


  no, még akartam pár dolgot, de majd :) jó itt látni Titeket, egy körre mindenki a vendégem /Kopi ruhában vagy ruha nélkül is ihat egyet, ezegyszer...nem félünk attól, hogy ez bármilyen erre tévedő óvodást rossz útra térít :D akkor se ha csillámpónin érkezik :D /


  no vmi zenét nézzek gyorsangyorsan, mert Ti sose hoztok...legyen lil g


  na még egy sört ide, finom gyümölccsel (nem, nem egybe!), s egyet annak aki mellém ül - és mindenkinek egy kört

  Sziasztok!


  Használhatjátok továbbra is ezt a részt, bármelyik szerveren ajánlhattok/kérhettek kultúrt - de ne felejtsétek javítani, ahogy fogynak, vagy ha már nem tudjátok, szóljatok, írjátok le külön vagy segítünk...ittvagyunk.

  Nos, kedves Gurat! Üdv nálunk!


  Azért örömmel vettük volna, ha ránk írsz, jelentkezel, miegymás..... nemcsak közvetve értesülünk....tudom hülyeség, de van egy TM, vannak adminok.....

  Várunk szeretettel a cseten és minden hivatalos fórumon.


  ser már van, pálinkát izibe :)

  Kocsmatúra kilőve, kövi ötlet? (Amúgy majd meglátjuk...végsőmegoldásnak használhatjuk)


  Ja a kövi hullámot is megoldjuk, maszkban megfelelő távolságról is értjük egymás szavát <3


  Kopinak töltöm a pohárkáját, és mindenkinek egy kört.

  S persze barackot még zsunak is, nekünk is.

  Gro még gyerek, ő kávézzon, egy körre vendégem :D

  Többieknek is amit kívánnak..na nézek még egy ripítet...amúgy meg él a kérdés továbbra is, egyéb ötlet segíteni ikát és leginkább a játékosokat?

  Ez vót mán a milliószoros ripítek közt?

  Viszont..egy dolog felmerült bennem munka közben. Mivel itt vagytok páran, sőt igazából csak itt vagyunk már a fórumon, ráadásul, intelligens emberek vannak itt (nagy mázli), kérdeznék valamit, csakúgy:

  mit tudnánk a fórumon úgy segiteni, hogy plusz témák, beszélgetések, hogy többen használják? A rendszerén nem változtathatunk, csak irhatunk egyes helyekre. és sajnos a játékon se változtathatunk, ezért nem ezt kérdeztem....lenne ötlet bizony :)

  Tehát a jelenlegi rendszerrel...bárkinek van ötlete, hogy legalább az a pár maradék játékos jobban érezze itt magát? Mit segíthetnénk?


  S persze igyekszünk a játékban segíteni azzal is, hogy a csalókat eltüntetjük...akár azokat, akik minden szerveren rontják a játékélményetek, akár csak 1-2n. Szóljatok miben segíthetünk még, a lehetőségeken belül, ezért vagyunk (egyébként biztosan feltűnt páratoknak, hogy azokat is ki tudtuk tenni, akiket eddig nem...úgyhogy rosszvilág a csalóknak, de mondjátok, még mit tehetünk? Nem játékötlet, mit javitani, mit fejleszteni...azt el kell engedni.)


  egy kört mindenkinek, én kérem a szokásos söröcském a helyemre, a sarokba /szabad szék mindig marad/ =)