Posts by Sipka

  Opi, áthúzott mondatodra csak halkan válaszolok: de sajnos én is voltam már pár cégnél ez-az :D, 25éve foglalkozik a cégem informatikával is (pár apróság mellett) :) és 10-13 éve szeretnék segíteni a fejlesztésben..dehát ugyeh..... (Amúgy eleget fizetne annak, aki szereti is ezt a játékot, bármilyen sóher módon, de annál jobb, mint ugyanennyi időt azzal tölteni, hogy tehetetlenül válaszolsz azoknak, akikkel egyetértesz, arra, amit Te is felvetsz és olyan rendszerben, amitől Téged is a hideg ráz, és egy kezdő informatikus is tudna valamit kezdeni vele, s amivel nem, azt is legalább lelkiismeretesen tenné)
  S én köszönöm.

  ééés igen, sehol nincs hely rendesen a szervereken, mindenki ideges, okkal, kinlódik, költözne, kolonizálna, létezne...de erre sincs semmi, és majd hirtelen történik valami, amit véntagjaimban is érzek, hogy nem fog jólesni nekünk :D


  Kitartás Néktek barátaim (és akik utálnak, azoknak is). Ha már idáig eljutottunk, mostmár féllábon is....csak maradjon lábunk :)

  vikR, én általánosságban írtam, mert nem első ilyen helyzet volt, gondoltam letisztázom, hogy nehogy valaki elkezdje szidni mint teamtagot...ezt a privilégiumot ebben a fórumrészben mi kérjük :DDD

  Egyébként bár igazad lenne, szerintem senki hozzá nem nyúlt, nemhogy tesztelte volna, még a tesztszerverre is csak rátolták, még abból sem tanultak, azt meg senki nem mondta el eszerint a programozónak, hogy az egy picit máshogy működik.... úgyhogy szerintem ez egy kapkodás eredménye, meg főleg a bele...hogy mondjuk ezt szépen? érdektelenségé.

  Ne legyen igazunk. Amúgy most ez nekik tökjó, csak Ti hiszitek, hogy itt hibák vannak :P

  Nos... kedves egybegyűltek :D bevallom, hogy tőlem ez idegen, lehet csak a fáradtság és a munka okozza, de néhány posztot csak átfutottam, tehát kimaradhat bőven kérdés vagy reagálnivaló. -ha olyan, akkor kérdezzétek újra...DE a hangulat most nekem nem tetszik...első gondolatként: én mindig, nagyon büszke vagyok rátok, értem ezalatt a magyar szerveren fórumozókat és játékosokat. Gurat mondott hasonlót, hogy értékeli, de igen, Ti ilyenek vagytok...én 2008 óta követem a fórumot és 10éve timtagként is, de nagyonis büszke vagyok, mert rengeteg gondunk van, mindenkinek, aki itt van (nem meglepetés, mert ugye aki nem ikázik az nincs itt, nem olvassa amit írok, eccerűez)...én nagyon szeretem, ahogy kezelitek, nem tudom elégszer megköszönni, bár az évek alatt sokszor megtettem. Ti vagytok a legjobbak :)

  Ami a külföldi részeket illeti, legalább elhangzott az, hogy értelmetlen leírni ezerszer.... nem akarok belemenni se badidol se más országok dolgaiba... én azt gondolom, hogy attól nem leszünk hitelesebbek, ha leírjuk 10szer hogy biztosan dolgoznak rajta (kivéve ugye ha kérdezik, ha hibajelentés, ott elmondom, hogy igen, hiba, nem vagy egyedül ezzel, dolgoznak rajta és esetleg ha pluszt hozzá tudok tenni)...itt nem érzem szükségesnek hogy elmondjuk mit ...erre majdnem írtam egy szót, de legyen más...mond a gf és azt hogy tolmácsolja valaki, hogy azt leforditsuk és ide írjuk Nektek, hogy a gf tud róla, javítja hamar. Ad1: talán még nem is fontos nekik...tudnak róla, hogyne, annyian mondtuk el nekik, de ennyi...ad2: nem tudjuk mit csinálnak épp, senki sem (sajnos félek, néha ők sem), attól hogy bélának elmondják, hogy irja ki minden országnak, attól még nem ....ad3: tökmindegy, ettől nem lesz jobb Nektek. Annyit azt hiszem már tudhattok, hogy mi mindent közlünk..millió módon felfelé. Persze, ha új hiba, azt írjátok meg, küldjétek, ez természetes. De most az inaktívak meg efélék voltak a témák, erre mit mondjunk még? párnaponta kitesznek párezer újat? és közben szellemek meg még nem mind? meg törlésen lévő accountok nem törlődnek? de van olyan aktív acc ami kétnaponta inaktív? Tele minden célszerver és a GF azt se tudja hol rontotta el? Igen, minket is zavar, és pontosan tudjuk mennyire gond ez Nektek, csak a hülye nem tudja (arra most ne térjünk rá, a GF vajon akkor miért nem érti) Lehet ezzel bohóckodni, kire írjunk, meg kit sajnáljunk....és szerintem örülni annak, hogy War szerveren még nem omlott össze, csak tele lesz....nem lehet erre jót írni, csak kerülgetni az egészet...Viszont mivel annyiszor szóba került akár badi akár a külföldi fórum, irjátok meg, ha igénylitek, hogy párnaponta ideírjuk, hogy minden rendben, a gf dolgozik rajta. Mert én azt az elvet vallottam eddig, hogy csak az információkat osszuk meg, a talán meg a majd meg amúgy nyugit, nem akartam. De ha azt mondjátok, hogy igény van rá, akkor megoldjuk.


  Trockij válaszaival kapcsolatban, illetve Grohoz csatlakozva: én azt gondoltam, hogy jeleztem korábban is, de akkor talán jobb ha máshogy is kiírom...nem értem, miért állt bele bárki, segítő gondolatokat írt ide. Nem tagja a magyar ikariam teamnek, tehát felesleges őt hibáztatni ikás hibákért :) (minket is, de az jólesik néha a játékosoknak...igen, mi kevertük össze a városokat, és igen, remek felvetés volt, hogy lépjünk be egyes accountokba, hiszen csak 13 éve mondjuk el, hogy sosem lépünk be senki accountjába, és sosem kérünk jelszót, nem fenyegetünk senki nevében és nem pofára tiltunk)...viszont teamtag ebben a lebujban, magyarul a gfnél, tehát remek rálátása van, sőt segit, hogy máshol hogy működik... de ikán játékos, tehát minden őt ért sértés a fórumszabályzat alapján tiltandó, és mivel még segíteni is akar, én fogom megtorolni, akinek ez ennyire nem érthető. Köszi.

  Ez valószínűleg automatikus, az összevonás után második akció is városáthelyezés volt. Persze egyébként, tényleg vicces ilyen szituációba. :)

  A reklamálásra visszakanyarodva ugyan a fórum is közösségi platform, de a fejlesztők a magyar fórummal nem foglalkoznak itt amit reklamálsz csak a Team tudja továbbítani egyszer. Én speciel arra gondoltam, hogy el csendesedett mindenki Facebook, Discord, külföldi fórumokon egyre kevesebben szólnak, hogy basszanak már valamit a szellemekkel mintha a többséget nem is zavarná... Én arra gondoltam, hogy ott kevés a reklamálás minden más eddigi szült hibákhoz képest amit viszonylag ehhez képest gyorsabban kiis javítottak, amint többen felemelték a hangjukat...

  Igen, "automatikus": jelezték hogy mindentől függetlenek a kedvezmények. (Ettől még szégyen és gyalázat a 20% stb.)
  A fejlesztők semmilyen fórummal nem foglalkoznak, úgyhogy lehet discordon, jegyben vagy ezer fórumon is panaszkodni, mindegyiket mi látjuk és mi továbbítjuk....mármint ami újdonság és ha ezren mondják, hogy baj van, de mi már tegnap jeleztük hogy ez nagy gond, akkor ugyanott leszünk - szerintem erre utaltak előttem....bármennyire megértem a hibajelentéseket, régen is volt erre példa, hogy nem tűnt fel azoknak, akiknek kéne....most is úgy kell összeveszni az illetékesekkel, hogy ez gond, kérlek alássan...neked nem? de a játékosoknak igen, tehát újra és újra. Úgyhogy jelenleg édes mindegy ki hol reklamál, maximum idegesíti azokat, akik nem szokták ezt, és még később javítják...de reméljük odáig senki se jut....Mi pedig még toleráljuk ezt, mert tudjuk, hogy gond (akkor is, ha ezredszer mondjátok el, semmibaj :) vagy legalábbis az első párezernél :D szerintem erre utaltak a többiek :) )...

  Nos, mindenkinek jó reggelt és örömteli játékot. Átfutom mégegyszer amiket írtatok majd munka után, nehogy kihagyjak valamit, de addig igyekszem általánosságban (én is) reagálni : igen, egyre több inaktív kerül elő, nemis csak tiltottak... sztem a gf nem is érti mi ezzel a baj, már nem is erőltetjük. A törlésre tettek hamarosan eltűnnek, a frissek ...mondanám, hogy egy hét múlva, de nem vennék mérget semmire... nem is sejtik, hogy mi a helyzet, mellesleg sokan meg pont azért kínlódnak, hogy megszerezzék az accountjaikat. Bevallom ez egy picit jobban zavar, hogyha elveszti valaki az accountját, mint az inaktívok, de igen, megértjük, hogy tele van velük a szerver, és újak és újra. Gro admintársam is jelezte, hogy nekünk se fáklyásmenet ezekkel az accokkal dolgozni, de megértjük, hogy mennyire idegesít Titeket. S az se baj, ha kiírjátok magatokból, hiszen jól mondjátok, erre van a kibeszélő. Írjátok nyugodtan. Nyilván nincs értelme 30 jegyet nyitni a témában, és a magyar játékosok sokkal intelligensebbek is ennél, el kell mondjam. Panaszkodjatok nyugodtan, figyelünk Rátok is, a helyzetre is, és amint vmit tehetünk vagy vkinél elérhetjük, hogy tegyen, megtesszük.
  Addig csak...azt mondhatjuk hogy ...kitartás és sajnáljuk és tojni rá,játsszatok. Meg azt, hogy büszkék vagyunk rátok!

  Nekem meg épp ez (bár szerintem ő mindig überjó, és sokat tanít is...)
  /bár bevallom az előző zenék is...ja és egyébként ikán tiltottuk ezeket a szövegeket, Trockij....de amíg csak én látom, nem gond - sajnos az itt eltöltött éveim alatt már nem titok sokak számára, hogy én vagyok mai napig a legelnézőbb sértés terén, játékban és fórumon is...jelenleg ez nem okoz gondot, át tudjuk beszélni, de most itt se voltam,nem láttam semmit :D

  Nos, Gro gyógykombójáról csak annyit, hogy olyan egészséges tőle, hogy secperc meg tud fertőzni egy hétre több embert is, miközben szerinte csak allergiás :) Úgyhogy ne is erőltesse senki :) boccccs, Grom <3
  Jps gyógykombója már már közelebb áll a hatékonysághoz :D node egy jókis pálinka egy finom serrel, annál mi is lehet jobb.

  S én a felújításra szavaztam, úgyhogy fogom a maradék sarkát, aztán essünk is neki =) Olvastam holmi csapról meg hordóról meg gyógypálinkáról, nos azt tegyük szépen ide le, ebbe a sarokba, amire én vigyázok - még betegeskedek kicsit...ránézek néha <3


  Mindenkinek szebbet az új évre, új betérőnknek is üdvözlés, szeretettel látunk Titeket - régieknek is sok öröm és jó látni, Larának is puszi. Legyen hibamentes, ikában gazdag évetek ...nojó és sok örömben, egészségben, természetesen!

  A teleszerverekről törlődnek az inaktivok és tiltottak még majd.

  Ami az ünnepet illeti, eredetileg úgy tervezték, akkor indul el, amikor belépsz az accountoddal, ahhoz képest kéne annyi időnek lennie, itt lehetnek eltérések.


  Sajnos ez a scriptes tiltós dolog egy új hibája a gf-nek, várjunk, meglátjuk mi lesz, beragadva de átjutottak úgy nézzük mind. Aki költözésnél látta a kék csíkot és rányomott, majd az emailben a linkre, az abszolút ott van, akinek nem volt erre lehetősége, az is vhogy meglesz. Sajnos tünnek is el accok és dolgok, ne nagoyn ugráljon most senki, pláne ne regeljen újat, ahogy Gro is írta...várjuk mi lesz, remélhetőleg holnap egy frissités lefut, és nem várunk meg minden országot, hogy csak hétfőn...

  De bármi van, írjatok nyugodtan, ahogy ezt jelezték már előttem többen is.


  Ami pedig a Játékszabályzat segítségét illeti, fogunk még róla írni, és átbeszélhetjük. Most egyelőre legyünk túl ezen a káoszon.

  Kedves Játékosok!


  Ahogy sárga üzenetben is jeleztük (alpha, beta, gamma és Pan szerveren), szeretnénk itt is értesíteni Titeket (és kérlek tájékoztassátok társaitokat is erről), hogy a szerverösszevonás után minden szerveren 11 accountot tarthattok fenn, szigorúan összekötve, mindegyiket mindegyikkel (keresztben...nem lánc, nem egyéb formátum)! Ha ennél többet tartotok meg vagy az összekötést elfelejtitek, a Multi szabály szerint fog a Team eljárni. Kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően 72 órán belül rendezzétek accaitokat, a felesleget tegyétek törlésre, a többit mindenképpen kössétek össze a játékban (ismét jelezzük, mindegyiket mindegyikkel szükséges)!


  Kérdés esetén keressetek nyugodtan minket, a költöző accountokat is rendezzétek el csütörtökig (akkor lesz vége a szerverösszevonásnak a magyar szervereken).


  Boldog új évet és jó játékot kíván a Team!

  Csodálatos, vannak még gondok a szövetségek körül (már a költözésnél is gyanús volt a szöveg)..reméljük nem maradandó. Addig próbáljon újra jelentkezni, lássátok majd mi történik. Egyelőre ilyen jellegű hibát még nem láttam kiírva, se jelentve.

  Hálistennek, hogy megoldódott, viszont bezzeg, hogyha bányába dobod a fát, a maxra kattintva nem a városod fáját teszi be, hanem egy szó nélkül mindent :D

  Igen, a GF is tud arról, hogy Panra került a temetőbe menőkből. Természetesen ez így nem maradhat, hanem a Panra. Kivizsgálják a mulasztásukat és javítják! Addig is kerülje a belépést, mozgást mindenki, akire ez vonatkozik és tud róla - de adomány és egyéb dolgokat sem szeretnénk, mert még véletlenül a multijaival együtt kitiltódik..


  Az eltűnt ker.hajókat is keresik.


  A seregek és flották esetében előforduló véletlenszerű késések, akár köröknél, akár máshol szinétn arra várnak, hogy rájöjjenek az okára, keresik.


  A WARszerverekhez januárig nem nyúlnak, még több hibát vettek észre.


  Kitartás mindenkinek

  Kedves Hellboy78!


  Eszembe se jutott legyerekezni, azonban az összevissza írkálást sem értem. A Hírekben mindig pontosan jelezzük, hol tart a GF.

  Ahogy azt sem értem, milyen tárgyakat kér Tőled a rendszer, ne vegyél semmit.

  A "Szerver hiba" kiírás azért van, mert még zárva vannak a célszerverek, a GF javítja 3napja a hibákat...amik másfél hete problémát okoznak. Egyelőre a trükk az, hogy meg kell várni, amíg kinyitják, és akkor is óvatosan, legyen jó az email-címed, élő cím, stb.

  Ha valamit kihagytam, itt bármikor kérdezhetsz, az aktuális híreket pedig itt találod:

  Szerverösszevonás (Soft Merge) - 2021.12.02.