OguzKagannn , K E H A N E T , h0lyy , Labamba Bu bir uyarıdır. Savaş raporu başlığında tartışma yasaktır. Tekrarı durumunda işlem yapacağım.
Keyifli forumlar
OguzKagannn , K E H A N E T , h0lyy , Labamba Bu bir uyarıdır. Savaş raporu başlığında tartışma yasaktır. Tekrarı durumunda işlem yapacağım.
Keyifli forumlar
Savaş başlıklarında tartışmanız yasaktır. Tartışma için ilgili konu başlıklarını kullanınız.
Chuck "Bee" Bashlick Ticket açabilir misin. Sorununuz ile ilgili.
Konu amacı dışına çıkmıştır. 
Problem devam ediyor mu Chuck "Bee" Bashlick
Selamlar,
Öncelikle hasta olduğum ve bana +200 mesajı tek tek incelettiğiniz ve kural ihlali yaptığınız için teşekkür ederim. (!) Gelelim ihlallere:
psyy Kendi ittfak sayfanızda sizlerin de tartıştığını görmekteyim. Lütfen mesajlara cevap vermeyiniz ve bize bildiriniz. Diğer üyelerimiz için bazı hatırlatmalar yapacağım. Tekrarı sonrası yaptırım uygulanacaktır.
Bknz. Forum Kuralları
MADDE-6
Bir konunun önemli olduğunu düşünüyorsanız, peş peşe aynı konuya mesaj göndermekten kaçının. Konuya bir yönetici tarafından geri bildirim gelmesi gerekiyorsa en az 48 saat geçmesini bekleyin.
MADDE-7
Kuralları ihlal eden mesajlardan kaçının
MADDE-13
Sonuncu ama önemli bir konu; Gönderi içeriğinizin konu başlığı ile ilgili olduğuna emin olun.
Ek olarak Bknz. Savaşlar Bölümü Kuralları
Savaş başlıklarında tartışmanız yasaktır. Tartışma için ilgili konu başlıklarını kullanınız.
Savaş başlıkları, savaşı açan kullanıcıya/ittifaka aittir, ittifakın savaş başlığını sabote edecek eylemlerde bulunmanız dahilinde mesajınız moderatör insiyatifi dahilinde kaldırılabilir.
Savaş başlıklarınızda yağma ve savaş raporu harici post atmak yasaktır.Aksi taktirde mesajınız moderatör tarafından kaldırılacaktır.
İyi forumlar
Selamlar,
Delta ve Kan ittifakı tüm üyelerine duyurumdur. Lütfen artık tartışmanızı belirli bir üslup çerçevesi içerisinde yapınız.Üstü kapalı hakaret ve üslup kimseye yakışmıyor 100 kere de 1000 kere de uyarsak aynı şekilde devam etmektesiniz. Artık bir noktada son bulması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerden artık bu davranışlardan vazgeçmenizi istiyorum.
Kendi konu başlığınızda açık iken neyin ayrıcalığından bahsettiğinizi söyleyin ben de ona göre cevap vereceğim.
Sürekli bir konunun kapatılıp bir konunun açılması ve forum düzeni açısından uygun değil. Kapatılan konu başlıkları için ısrar etmeyiniz. Her iki ittifak raporlarını bu başlık üzerinden yaparlarsa sevinirim. Sadece raporlarınızı paylaşınız rapor harici tüm mesajlar tartışma başlıklarınıza taşınacaktır.
GRAND ADMIRAL Savaş raporunu sadece siz paylaşmıyorsunuz ve herkes 48 saat içerisinde onaylanacağını bilmese bile onaylanana kadar beklemektedir. Destek sistemini savaş raporları için meşgul etmeyiniz aksi taktirde yaptırım uygulanacaktır.
Display MoreForum u iyi takip edin. TR forumda şuan Forum Admini yok. Takım Lideride yok. O yüzden Luck smod forum un en üst yetkilisidir. Üzerinde hesap vereceği coma vardır.
bende diyorum bu işte bir gariplik var ama neden???
ben forumda savas raporları bölümünde 15 tane rapor asıyorum. en alta bi tane caps resmi ekliyorum.
Luck mesajı kaldırıp (forumda savas raporları bölümünde savas raporları haricinde paylaşımlar ve resim eklemek yasaktır) diyor..
tabiki forum yöneticisidir ne diyecegiz eyvallah paşam diyoruz...
KAN ittifağı savas raporları bölümünde 20 rapor asılıp 10 tane caps gif resmi ekleniyor.
raporlayıp sikayet etmemize ragmen herhangi bir cezai işlem ya da editlenme söz konusu olmuyor.
birileri boruyu almış kafasına göre öttürüyor.
adam karşıma geçmiş hakaret ediyor. ben cevap verince bana hakaret cezası veriyor.
bi de bana siz bize ulaşmak yerine kendiniz cevap verip müdahale ederseniz bundan siz sorumlusunuz diyor.
öncesinde yazılan mesajları bırakın incelemeyi göz ucuyla baksa hakareti görecek ama ceza verecekmi orası muamma...
forumda savas raporları bölümüne rapor eklliyoruz. onaylanıp aktif edilmesi icin 8 saat bekliyoruz:
8 saat gecti halen gelip kontrol edecek de aktif edecek. bu uygulamıyı da kim icat ettiyse?
forumda Luck un üstü comaymış. comaya oyun ile ilgili ticket acıp tickete 6 gün cevap bekliyoruz.
forum ile ilgili bir ticket acıp bildirimde bulunsak cevap vermesine ömrümüz belki yeter de müdahale etmesine ömrümüz yetmez heralde.
Lütfen burada atıp tutmakla bir şey elde edemeyeceksiniz.Forum bölümüne ticket açıp kim seneler günler beklemiş ? Varsa böyle birisi söylesin. Savaş raporları açanlara isterseniz sorun kaç defa mesajları kaldırıldı.Caps ve giflere izin veriyoruz reklam olmadığı sürece. İlk önce gelip bize sorunuz kendi kendinize sadece tartışma yaratacak konu elde edersiniz. Bir sorunuz olduğunda direkt bana ulaşırsanız en net bir şekilde cevap alırsınız bilmediğim konu olsa bile yardımcı olmaya çalışıyorum.
Luck
Sana birisi palyaco dilenci sut kuzusu biberon vereyim mi diyecek... sen buna cevap verince hakaret etmiş kufur etmis olacaksın, ve bunun adı kızgın sinirli ve çaresiz bir şekilde kendini ifade etmek olacak öyle mi sayın forum yöneticim? Gerçekten görevinizde olağanüstü bir tarafsızlık ve adalet anlayışı hakim. Kimse kimseye durduk yere hakaret etmez. Benim yazdığım bir mesaj raporlanip size iletildiginde öncesinde yazılan mesajlara da bakmanızı tavsiye ederim. O zaman ne burda tartışma devam eder ne de karsilikli hakaretler olur.
Sizlere tarafsızlık hakkında kanıt sağlamama gerek yok. İlk önce bize ulaşmak yerine siz cevap verme durumuna düşüyorsanız verdiğiniz cevabın sorumluluğundasınız. Bu yüzden yöneticilerinize bu şekilde söylenmeniz doğru değildir.
Tüm hesaplarınızı neden kapatıldığını siz daha iyi bilirsiniz. Efsane Hord
GRAND ADMIRAL Forum'un iletişim, sohbet, yardım alma, geri bildirim verme ve sosyalleşme için bir yer olduğunu lütfen unutmayınız. Kızgın, sinirli ve çaresiz bir şekilde kendinizi ifade etmeyiniz, oyun dışında rahat bir zaman geçirmek isteyen başka oyuncular da olabilir. Lütfen onlara ve fikirlerine saygı gösterin.