Posts by -ALPARSLAN-

Bu oyunda genelde ban yiyenler ya küfürden yiyor ya çoklu hesap kullanmaktan ya da şifre paylaşımından dolayı, bunlar haricinde ban yemeyi nasıl başarıyorsun :))

anladım ama

kendi puanından düşük olan kişiye yapımaması diyor peki x kişisinin puanı 7m y kişisinin ise 5m puan eğer bunlar savaşırsa y in yeteri gücü kalmadıysa ve savaşı bırakırsa ve x kişiside savaş bittikten sonra yağma atarsa bir hafta boyunca buda pushinge giriyor mu

pek açıklayıcı olmadı :))

İyide ikiside gelişmiş bir hesap ne kadar ezebilir ki karşısındaki oyuncuyu savaşı kazansa bile günlerce işgal ve yağma yapmasının olanağı yok, karşıda ki de armut toplamıyor sonuçta, illaki hamleleri olacaktır..

Tamam, belli çeviriden bir alıntı olmuş, öyleyse benim anladığım şu yönde; henüz gelişim üzre olan hesaplardan faydalanmaktan bahsediyor olabilir.. Yani sana hiç bir şekilde karşılık veremeyecek kadar zayıf olan hesaplarla alakalı..

Thanatos da adam sırf bizimle uğraşıyor şaka gibi, zaten serverda oyuncu yok epitopu 20 kişi aktif oynuyor oynamıyor.! rakip ittifak 51 kişi yarısından fazlası kendilerinin yardımcı hesapları zaten.! İllegal ticaret denen bi saçmalık varmış her ne demek oluyorsa artık hepsi onlarda da var adam sadece bize yaptırımlar uyguluyor. Gp taşıma desen onlarda var ama yaptırıma gelince yine olan bize oluyor karşı tarafa hiç bir yaptırım yok.! Oyun admini taraf tutuyor var mı böyle bir saçmalık.! Daha yeni Savaşın ortasında adam beni gece yarısı 2 gün banlamış.! Sebebi de ittifak açıklamasında yazdıklarım yüzündendir muhtemelen çünkü doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar, yazdıklarımın içinde sitem olarak, karşı ittifaka; artık pannacottayla oynamaya devam edersiniz dedim diye, sebebinide içerik diye belirterek banlıyor. Neyse daha ne diyelim yakında komple banlar gibi gözüküyor zaten..!

Birde şu yönden bakmalısın 10k kaybın olan durumda 1m kaynak yağmalamış oluyorsun (990k yağma), yani dert edilecek bir durum değil, tabi yinede sen bilirsin kardeş ben sadece fikrimi söyledim.

Yok kardeş yeni sistem falan değil, ilgili operatör Pannacotta bildiğin rakiplerimizi dinleyip istediklerini tek tek yapıyor.

Bunların üstü falan her kimse incelesin düzeltsin şu durumu, uğraştığım şeylere bak! oyun bu ya oyun emek var bir süreç var! Ne güdüğü belirsiz bir kişi çıkıp kafasına göre banlar atarak emekler hiç edilemez ortada bi hak var ve bu şekilde hakka girerek büyük bir yanlış yapıyor.!

Çok sevgili Oyun operatörümüz olan Pannacotta, serverda ki rakiplerimizin kendisini kafalamasıyla sadece onların zanlarına uyarak sebebinide kılıfına uydurarak hesabımı güya illegal ticaretten 1 hafta tatilsiz bir şekilde banladı.! Hesabıma Tatilsiz ban atarak rakip oyunculara karşı hesabımı rezil ettin.! Ama yok daha bitmedi!.! Whatsap oyun grubundan arkadaşlarımın tek tek geri dönüşleri beni şoke etti. ! Ban üstüne ban yağdırılmış.! Öyle Anlaşılıyor ki yine serverda ki rakibimiz olan bazı oyuncular kendisini baya baya kafalamış.! Kendisine rastgele isimler verilip tam 7 arkadaşımı incelemeden etmeden sorgusuz sualsiz tek tek multi kullanım gerekçesiyle silinmek üzere kapatıp banlamış.! Böyle birşey var mı arkadaşlar.! Nasıl bir sistem bu nasıl bir oyun ahlakı.! Aylarca oynuyoruz ve bir anda alakasız alakasız ban atılmalar falan onca emeğe hiçmi saygı yok.! Oyuncu harcamak bu kadat basit mi.! Gerçekten çok yazık.! Arkadaşlarıma ticket açıp itiraz etmeleri hususunda uyardım, hepside müsait bir anda itirazlarını gerçekleştirecektir...