Ehehehe ![]()
Posts by -ALPARSLAN-
-
-
Belki karşı taraf ısrarla anlaşma yapmak istiyordur bilemezsin ki..
-
Bilemiyorum zaman zaman karşılıklı menfaatler için anlaşmalar yapılabilir yani kendisi için değilde takımından herhangi bir kişinin baskın yememesi içinde yapılmış olabilir, içeriğini bilemem..
Bana kalirsa mürcüler sadece kendilerini düsünür
karsi tarafi yenemeyince siralamaya girememe korkusu. rakipsen gelismesine izin vermeyeceksin veriyorsan zaten kendi ayagina sıkmış oluyorsun
Ya tabikide herkes ilk olarak kendisini düşünür ama birde şöyle bir durum var puan alıp topladığı arkadaşlarını da korumak ister bunu yapamaz ise kimse ne diye puan toplayıp hayrına verecek yani herşey bir zincirleme..
-
awasorr ysy nin parali askeriydi zaten. Onlarin sözünden cikmiyordu

Bize de ysy düşman gibi konuşuyordu.
Siyaset yapmış. Gecen dönem kartala iyi puan aktardı

Bilemiyorum zaman zaman karşılıklı menfaatler için anlaşmalar yapılabilir yani kendisi için değilde takımından herhangi bir kişinin baskın yememesi içinde yapılmış olabilir, içeriğini bilemem..
-
awasorr ysy nin parali askeriydi zaten. Onlarin sözünden cikmiyordu

Bize de ysy düşman gibi konuşuyordu.
-
repla da yeni serverda multiden banlandi ya ondan orpheusda etkindir hahaha

Doğrudur,bahsettiğin diğer Awasoor da bizle beraber oyundan arkadaş, peki kusachka oynuyor mu orada? Orpheus da sabit bir şekilde tatilde de kendisi meraken soruyorum.
awasorr hangi ittifakta seninle oynuyordu

Awasorr ile Vatan ittifakında oynuyorduk. Vatanda ki lider arkadaş ban yiyince şimdi (FDR) Federationda geçtik orada beraberiz.
-
repla da yeni serverda multiden banlandi ya ondan orpheusda etkindir hahaha

Doğrudur,bahsettiğin diğer Awasoor da bizle beraber oyundan arkadaş, peki kusachka oynuyor mu orada? Orpheus da sabit bir şekilde tatilde de kendisi meraken soruyorum.
-
Zaten mantık dışı sürekli yeni serverlara sıçramak oyun aynı oyun ve arkadaşında dediği gibi hazır gelişmiş adalar oturmuş oyunculuklar falan ne biliyim daha ne diye yeni server olayına atlanıyor anlamak güç, şöyle bir durum olur hesabın 1 sene ban yer anlarım o zaman geçersin yeni servera oradan devam edersin yani diğer türlü hep mantık dışı, eskisi gibi arkadaş davetiyle birlktede başlayamıyorsun, birlikte oyanayabilmek için sarayı kurup 2.şehri arkadaşının yanına atacan sonra orayı başkent yapıp ilk şehri sökecen ohooo ölme eşşeğim ölme ne gerek var bunca zulme... Otur oturduğun yerde aynen devam et, şuan ysy de bi repla aktif orpheusda diğerleri ölüdeniz..
-
Valla anlam vermek güç hem çok oyunculu olup savaş yapılmak isteniyor ama bu durumlar olunca da kaçıp gidiliyor thanatos da tüm arkadaşlarım ban yedi bildiğin oyuncu kalmadı epi topu serverda 20 kişi ya vardı ya da yoktu mecburen sildim hesabımı geçtim orpheusa tamam dedim burada oyuncu var iyi güzel derken yeni bir server daha açıldı, kerberos! Hurraaaa oyuncular koştu oraya bu döngü devam edecek anlaşılan ben orpheusda oynamaya devam ediyorum orada da kalacam yapacak birşey yok sürekli sıfırdan başlamak tamamen saçmalık ve zaman israfı, artık kimse kalmasa bile yerimde kalacam barbarlarla savaşarım en azından yapacak birşey yok

-
Yeni server açıldıkça hurraa geçiyorsunuz oralara, halbu ki herkes olduğu serverda devam etse oyundan zevk almaya devam edilecek..
-
Thanatos ve orpheusdan Bazı tanıdık isimler mevcut

-
Yeni serverlar açıldıkça bir önce ki hemen bırakılıyor, valla oyun işini iyi biliyor yeni serverlar açıp bol bol para kazanıyorlar. Thanatos da hesabımı sildim orpheusda devam ediyorum yakında orpheus da biter o zaman da artık devam etmeye takatimiz kalır mı bilinmez. Çünkü oyuna sıfırdan başlamak tam bir zulüm.
-
tavsiyeleriniz icin tesekkurler ama kım ugrasır bunlarla koca koca adamlar. Teşekkürler iyi bakın kendınıze ve ıyı oyunlar
Eskiden arkadaslik davetimi vardi.
hatta sehir isinlamayida kaldirsinlar :)))Adamlar bahsettiğin durumdan dolayı yığınla para kazanıyor hiç kaldırırlarmı sence :))
-
Yaw arkadaş neler yaşıyorsunuz böyle, nedir bunca boş muhabbet :))
-
O değilde işgalinden yağma nasıl kaptırıyorsun bu durum daha da kötü..
-
Yaw ne yaşıyorsunuz siz böyle arkadaşlar :))
-
-
-
-
Yaw buda Türkiye'ye sığamamış gitmiş ecnebilerin içine, birde onları övüyor ne vasat bir durum..