İbretle okuyorum arkadaşlar, neden birbirinize bu kadar hakaretler savuruyorsunuz, ne gerek var
Bilgeman da tam fitneci yahu ortalığı amma karıştırıyor :))
Posts by -ALPARSLAN-
-
-
Hadi hayırlısı hakkımızda kazanmakta var kaybetmek de stratejik hamleleri olan kazansın diyelim

-
Hangi serverdasın?
-
Yaw alıntı yapıp cvplamayın, alışveriş fişi gibi uzayıp gidiyor sürekli :))
-
Neden korkacaklar ki, Altını olan kazanır. 2 kere 2 misali..
-
Eyüp Şahin yazılarında evet biraz uslüp bozuk olmuş, Saruhan da birlikte başladığın arkadaşı yarı yolda bırakmışsın yani her iki ucu da b.k lu deynek, hiç yakışmamış..
Dostum tam olarak yar yolda bırakmak değil yanlış yoldan dönmek benimkisi
Tabi ben süreci bilemem benimkisi şuanki yorumlara göre, yaşanmışlıklara göre durumlar değişir.
-
Eyüp Şahin yazılarında evet biraz uslüp bozuk olmuş, Saruhan da birlikte başladığın arkadaşı yarı yolda bırakmışsın yani her iki ucu da b.k lu deynek, hiç yakışmamış..
-
Yaw o değilde hera diye bir server daha açılmış, serverların hızına yetişemiyorum.. :s
-
OTTO tatil köyüne hoş geldiniz :))
multici ysy de gelmiş
hiç utanmadınızmı 200 kişi bir olup 30 kişiye saldirmaya 
Ahahaha, nasıl yani? Tatile mi aldınız hesapları 😄
-
Maşallah şu zamanda bu kadar yağma yapabilmek herkesin harcı değil, tebrikler

-
-
Adamlar işinin ehli yapacak birşey yok :))
multi ile ehil olunmaz.

Neden oda bir beceri sonuçta

bu durumda banlanınca beceriksizlik oluyor

Eee tabiki de. :)))
-
multi ile ehil olunmaz.

Neden oda bir beceri sonuçta

-
Evet kerberos da durumlar nedir yine korsana odaklandı mı millet..
Korsani soruyorsan multici ysy lilere soracaksin. Elemanlar şirket resmen

-
ama korsan için gelmedik ki biz kerberosa

Ehehehe işte bende bu yüzden soruyorum, yeni sv açıldımı millet hurra oraya gidiyor kalabalık olunurda savaşlar yapılır diye ama hep aynı terane x)))
-
Evet kerberos da durumlar nedir yine korsana odaklandı mı millet..
-
Şu zaman da böylesine kaynak kaptırmak, olacak iş değil, eğer bu hesapların gerçekten ilgileneni olupta ona rağmen bu yağmaları yapıyorsanız bravo valla..
-
ALPHA ACHERON KERBEROS başka oynamam artık
olduğum yerde de olay çıkartırım 
3 yerde oynayan 4. yerede gider boşa kendini kandırma

-
öyle ama kimse savaşmadıktan sonra orda durmanında alemi yok
Yeni server açıldıkça hurraa geçiyorsunuz oralara, halbu ki herkes olduğu serverda devam etse oyundan zevk almaya devam edilecek..
Bir de aynı anda 4-5 server a bakınca hiçbirine odaklanamıyor adam. Dolayısıyla yarıda kalıyor. Zevk te almıyor. Benim bi Alpha da hesabım vardı. Alpha 2008 den beri olduğu için artık dedim burada yapacak birşey yok adamlar oturtmuş falan. Sonra yeni sv geçeyim dedim. Acherona geçtim. Kerberos açılacaktı o sıra. Onu bekledim. Şimdi de burdayım. Yeni sv açılsa gitmem mesela
Aynen gerek yok, oyun aynı oyun sonuçta, tekrar tekrar baştan başlamanın alemi yok.
Kimse doğru dürüst savaşmıyor ki, şuan hangi server olursa olsun korsan yapılıyor, çok eski serverlarda savaşlar yapıyorlar şuan öyle eskisi gibi savaşlar nerdeee, akıllı telefonlar yokken savaşlar çok daha iyi oluyordu düşmanı gafil avlayabiliyorduk, şimdi öyle mi el altında her an kontrol ediliyor, mal kaçırılıyor, asker kaçırılıyor o yüzden insan üşeniyor artık.. Daha neler neler yazılırda işte gerek yok, oyun sonuçta herkes bir şekilde keyif almaya bakıyor i..
-
Yeni server açıldıkça hurraa geçiyorsunuz oralara, halbu ki herkes olduğu serverda devam etse oyundan zevk almaya devam edilecek..
Bir de aynı anda 4-5 server a bakınca hiçbirine odaklanamıyor adam. Dolayısıyla yarıda kalıyor. Zevk te almıyor. Benim bi Alpha da hesabım vardı. Alpha 2008 den beri olduğu için artık dedim burada yapacak birşey yok adamlar oturtmuş falan. Sonra yeni sv geçeyim dedim. Acherona geçtim. Kerberos açılacaktı o sıra. Onu bekledim. Şimdi de burdayım. Yeni sv açılsa gitmem mesela
Aynen gerek yok, oyun aynı oyun sonuçta, tekrar tekrar baştan başlamanın alemi yok.