Benim fikrimce, Buradan bu işi halledemezsiniz bu şekilde yapacağınıza oyun içerisinden ittifak diplomatlarına bildirin onlarda sirkü yayınlasın ihtiyacı olan direkt gönderir zaten, buradan bu işi çözümlemek bence daha zor olsa gerek..
Posts by -ALPARSLAN-
-
-
Birleşim süreleri bitti, siz bir server seçmediyseniz otomatik olarak sizi bir servera yollamışlardır ya da birleşme yapılacak olan serverların herhangi birindeysen eğer bu hakların tümünden mahrumsun demektir, şuanda başka bir servera hesap taşıyacaksan da ilk 50 kuralını unutma ve ayrıca bağışların heba olmuş olacak geçeceğin server da kendine hazır gelişmiş bir ada bulman lazım.
-
-
Arkadaşlar dedem bayram namazını kılarken bayıldı hastaneye kaldırıldı oradan sevk edildi amaliyat oldu şuanda yoğun bakımda yatmakta anlayışınız için teşekkür ederim hepinizden Allah razi olsun en yakın zamanda tekrardan geri dönerim kaldığımız yerden devam ederiz hepınızı iyi oyunlar
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah. Amin.
-
Yalnız Saruhan o gp ve altın ile 10 numara bir durumdasın hee, orada olsam ottolu arkadaşlar ile 25 kişi organize eder ortalama 30k gp ile yani toplamda 750k gp ile çetin bir savaşa girerdik..

Yinede güzel savaş oluyor dostum
Bir gün seninle de aynı cephe veya rakip olarak savaşırız umarım 
Hayırlısı diyelim

-
Adanalı boşver ben sizleri orpheus dan destekliyorum, yollayacam bir füze bunlara :))
-
Orpheusdayım malesef yoksa çoook isterdim :))
-
Olsun yinede birşeyler yapmaya çalışırdım, böylesi 10 yılda bir denk gelir :)))
-
Yalnız Saruhan o gp ve altın ile 10 numara bir durumdasın hee, orada olsam ottolu arkadaşlar ile 25 kişi organize eder ortalama 30k gp ile yani toplamda 750k gp ile çetin bir savaşa girerdik..

-
Sen ne anlatıyorsun kardeş

-
Wolf back bir ara senin için abartarak her serverda var o diye yazmıştıda
bir sorayım dedim belki varsındır diye 
Hesap istemek olmadigim anlamina gelmez

La olm ne cins adamsın 😄
Adamligin cinside mi varmis. Say bakalim merak ettim

Var tabi bildiğin '' numunesin '' :))
-
sintine adam sen gercekten bu sw de oynuyormusun
Oynuyor tabiki 44.3 kordinatı
o değilim diyor ama
korkak çünkü
Ahahaha 😄
-
Hesap istemek olmadigim anlamina gelmez

La olm ne cins adamsın 😄
-
-
Bilge Man orpheusda oynuyor musun?
-
Ben OTTO yu suçlamıyorum ki zaten hali hazırda yeniyorken adamların geri çekilmesi için bahane vermişsiniz boşyere diyorum, bu son mesajlaşmalarda 2 ye karşı tek mücadele ettikleri hakkında birşey yazmadıklarınndan dolayı zaten bende öyle bir mesaj yazdım.
Ya iste görüyon servera 1 milyon depo iniyor iki ittifaki birden püskürtüyorsun

Yalnız ben OTTO da ki arkadaşa bir konu hakkında katılıyorum, yanlış hatırlamıyorsam ya da karıştırmıyorsam xsentos yazmıştı bence altın deposu herşeyden önde gelir diye, benim fikrimde o yönde altın var ise her anlamda öndesin demektir, çünkü gezdirip dolaştıramadığın tek başına gp nin hiç bir anlamı yok..
-
İyide karşı taraf sorduğunda bu şekilde cvp vermedi arkadaş, sadece siz getirince oluyor da biz getirince mi sorun oluyor diye atıfta bulundu, o yüzden bende yazılan çizilenlere göre fikrimi dile getirdim.
Tamamda otto saldirdiginda ysy depo getirmiş. Bunun üzerine birde 1türkden saldirilar geliyor. Ne yapsalardi. Iki tarafida keselim demisler. Ama iki tarafta bir birinden tirsak çikmis bunda ottonun suçu ne

Ben OTTO yu suçlamıyorum ki zaten hali hazırda yeniyorken adamların geri çekilmesi için bahane vermişsiniz boşyere diyorum, bu son mesajlaşmalarda 2 ye karşı tek mücadele ettikleri hakkında birşey yazmadıklarınndan dolayı zaten bende öyle bir mesaj yazdım.
-
O değilde önde olunan bir savaşta neden 1m gp deposu getiriyorsunuz ki? Tamda bileğiniz ile kazanacağınız sırada, karşı tarafa bahane vererek kendi ayağınıza sıkıyorsunuz!?
Iki ittifakla savastiklarindan olabilir mi

İyide karşı taraf sorduğunda bu şekilde cvp vermedi arkadaş, sadece siz getirince oluyor da biz getirince mi sorun oluyor diye atıfta bulundu, o yüzden bende yazılan çizilenlere göre fikrimi dile getirdim.
-
O değilde önde olunan bir savaşta neden 1m gp deposu getiriyorsunuz ki? Tamda bileğiniz ile kazanacağınız sırada, karşı tarafa bahane vererek kendi ayağınıza sıkıyorsunuz!?
-
İbretle okuyorum arkadaşlar, neden birbirinize bu kadar hakaretler savuruyorsunuz, ne gerek var
Bilgeman da tam fitneci yahu ortalığı amma karıştırıyor :))ADAM OLAN KABUL EDER SİZE SAVAŞ TEKLIFI YAPIYORUM OTTO ADINA

Ben orpheusda yım eğer orada oynuyorsan kapışalım koç.