Zamanında lüks kaynakların olan mermer, üzüm, sülfür ve kristal madenlerinden kazanmış olduklarını tapınaklar için bağışlamışsındır illaki, şuan ki durumda geldiğin adalarda tapınaklar full 5 seviyeli ise malesef o lüks kaynakların öylece sandıkta duracak küflenecek ![]()
Posts by -ALPARSLAN-
-
-
Adamlar mobil olayından çekildiklerini ve artık güncelleme falan gelmeyeceğini tamamen el çektiklerini açıklamışlardı diye hatırlıyorum.
-
Oyun içinde yardım butonuna tıkla, orada binalar sekmesini seç, hepsinin kaç seviye kadar olabileceğini, her seviye için ne kadar kaynak gerekli olduğunu tek tek görebilirsin..
-
Ben bir kaç defa korsan ile ilgilendim, ama artık ilgilenmiyorum sadece yağma yapıyorum, korsan çok vaktimi alıyordu, Aeneas'ı öven bi arkadaş olmuş, orada bir süre oynadım ama devam etmedim, pek sarmadı.. birde gereksizce dik uzatmış bir tane delikanlı yok muydu tek tek indireydi diye demiş. Zaten herkes birbiri ile anlaşmış ve kurala uymuş, kimse sözünü çiğnemedi esas delikanlılık bu değil mi!? Hatta ben o küsüratsız 200k puan meselesini unutup biraz aşmıştım kimse problem yapmadı.. Ama neyse artık korsan da yokum zaten..
-
Benim için en iyisi Teokrasi tapınakları full kullanabiliyorsun, savaşıyor isen en iyi yönetim biçimi bu diyebilirim.
-
Ne güzel

-
Maşallah ilk Alpha da açtığın oyunun hiç banlanmadan bu günlere getirmiş olman da büyük bi başarı

-
Nasıl bi hesabın var? Hiç mi tapınağın yok? Sil o hesabı :p
-
Ooo maşallah, daha yapacak birşey yok öyleyse :))
-
Muhtemelen 0 gp ile oynuyorsundur, ekonomini fazla sarsmayacak şekilde Ordu ve filo basımı yap halk bu sefer kendini güvende ve aynı zamanda daha mutlu hissedecektir :p xD
-
Aynı mail den 2 farklı serverda hesabın var ise diğeri silinsede öteki hesabın silinmez, mailin ile giriş yaptığında diğer aktif olan serveri seçmen gerekiyor..
-
Akıncı ittifakına gel beklerim..
-
11 şehirde full 32 seviyeli istihbarat merkezinde 29 defa bas sıfırla bas sıfırla yaparak elde edilebilir

-
Yahu hesabını açmışlar işte dua et, daha neyin davasını güdüyosun..
-
Bunca yıldır bu anı bekliyormuş gibisin dostm

-
Yani 3 farklı hesaba casus gönder o hesaplardan 11 farklı istihbarat almayı başar unvanı kap diyor gamefor amca..
-
Ben Aeneas da bir süre baktım ölü serverdi.. Şimdi nasıl bilmiyorum gerçi..
-
aeneas'a gelin.hera'ya geçip bu tabloyu görün yada öngören şimdiden bir çok oyuncu oldu.
Tam olarak Ne demek istediğini anlamadım ben dostm. Yani Aeneas daha mı kötü onu mu demek istedin..?
-
ticarette serbest piyasa deniyor sanırım buna
bi kısıtlama yok neticede dost ya da düşman olamazlar diye

Orası öyle tabi ama bu şekilde de bi keyfi yok ki oyunun..
-
Başka bir hesap limanı korumaya göndermiş olabilir. Yani senin yağmalar yüklenirken o arada bunu farekeden bir kişi kendi hesabından limanı koru görevinde gemi göndermiş olabilir