Evet Bafralı hakkında bende hatırlıyorum gp depo hesaplarını sattı falan diye...
Posts by -ALPARSLAN-
-
-
Bune olm işiniz gücünüz yok mu sizin sürekli birbirinize giydirip duruyorsunuz nasıl bir hayat yaşıyorsunuz =)
-
Mobil sıkıntılı..
-
Yok dostm halk maximuma ulaşmadı, zaten halkı çoğaltmak için özellikle şehre konuşlandırdım terhis ettim 0 etki ve bu ilk kez olmuyor taş atıcı ile defalarca karşılaştığım bir durum bu, mesela mızrak atıcı da sıkıntı olmuyor
-
Arkadaşlar şu Taş atıcıları terhis ettiğimde halk çoğalmıyor bunu farkeden var mı? Bildiğin yok oluyorlar! Terhis ile vatandaş sayısını neden arttırmıyor bunlar bi bilgisi olan var mı,! !?

-
Display More
Ama adamlarda haklı hani hesap patlatacak olsalar gp deposu olan hesapları patlatırlar hiç bir faydası olmayan bir işi neden yapsınlar ki..!?
"adamlarda hakli" diyorsun ki burda hirsizligi kimin yaptigini kimin hirsizlari savunduğunu işaret ediyorsun ama bunun farkinda degilsin.
ayrıca hic bir faydasi olmayan bir isi neden yapsinlar demissin o soruyu da caldiklari hesaplarin sehirlerini yikarak yerlerine som atmak için kullandıkları multi hesaplarin somlerini atan hirsiz ve hirsiz uşaklarina soracaksın. esas amaclarinin gp deposu ya da hesap patlatmak olmadigini bu hesaplarin sehirlerini yikarak adada yer kapmak oldugunu ben biliyorum da sen bilmiyorsun.
konuya hakim olman lazim ki yorum yapabilesin. ama malesef forumda canı sikilan kafasina estigi gibi yorum yapabiliyor. umarim bir daha kendini bos konusmus pozisyonuna sokmazsin. böyle durumlara şahit olunca üzülüyorum ben cunku =)
melih burdamisin ln bak fake forum hesapları ile gelip senin taklidini yapiyorlar =)
Adamlar da haklı derken, yani kendilerini savunurken sundukları argümanlar niteliğinde haklı diyorum, yoksa şuan yapılan ortada, ama belkide hiç birşey göründüğü gibi de değildir ne biliyim sonuçta net bir durum yok ortada, bende o yüzden yazılanlara göre yorum yapıyorum. Şuan beni tarafsız bir Amerikan mahkemelerinde ki jüri olarak düşün
Bir şeylere karar vermek için veya yorum yapmak için illaki içinizde olmama gerek yok, sadece 2 taraflı beyanatlara göre durum tespiti yapıyorum 
-
Ama adamlarda haklı hani hesap patlatacak olsalar gp deposu olan hesapları patlatırlar hiç bir faydası olmayan bir işi neden yapsınlar ki..!?
-
Aga, Ogame dediğin şey bir platform tüm oyunlar içeriğinde mevcut..
-
İstanbul sözleşmesi ne alaka!? Zaten tüm şiddeti doğuran bu sözleşme.!
-
Bir başkası da giriş yapıyor demek ki.. Şifreni falan değiştirmeni öneririm..
-
Dediğim gibi arkadaşlar adına üzüldüm ama gelişen durumlarada pek anlam veremiyorum. Hesap nasıl çaldırılabilir ki gerçekten anlamak güç, Allah kimsenin başına vermesin ne diyelim..

-
Hesap nasıl çalınır arkadaş çözemedim..Ben şahsen bu durumu yaşayan arkadaşlara üzüldüm, ama mahkeme falan fistan komik oluyor, kim ilgilenir ki.! Hakim dalga mı geçiyorsunuz diye ülke vatandaşlığından atar sizleri, ülkenin onca derdi sorunu varken manşet olursunuz valla ülkede :s
-
Hadi layklaşın bakayım :)))
-
Bir ara herhangi bi rapor falan paylaşın da konubaşlığına ayıp olmasın

-
daha popüler kişilerin yazması gerektiğini düşündüm benim yazmam pek görünür olmaz diye düşündüm ama bişeyler yapmak lazım artık
Daha popüler kişiler?
Tarkan falan sanırım, ya da Murat Boz mu kimi istiyorsun :))
-
Aynen orası öyle tabi

-
Adamlar çizgisini bozmuyor arkadaş, netler, hatta eleştirilere karşın bile kendilerine dinozorlarız diye takılıp gülüşüyorlar :))
-
Zaten bu oyuna ilk başladığımda akıllı telefonlar yoktu pc den bakardık, hey gidi günler nerdeen nereye
sonrasında tabi bu akıllı telefonlara sahip olmaya başlayınca hep normal tarayıcıdan kullanıyordum halaa da öyle, mobil uygulama benim için her zaman yetersizdi o yüzden o kısımla hiç ilgilenmedim ve umursamadım da.. -
Adamlar ayrı bir masraftan kaçındıklarını açık ve net dile getirmişlerdi ayrıca şu oyunu 100 kişiden 30 u bırakmışsa bile emin ol ki tekrar gerisin geri dönüyorlar. Adamlarda bunu biliyor o yüzden hiç bir kaygıları yok..
-
Oyunda bile birlik olunamıyor yine birbirimizi yiyoruz ve malesef ki oyunu geçtim gerçek tarihimizde böyle, nasıl bi milletiz biz böyle arkadaş yazık yaaa..