Posts by -ALPARSLAN-

İyi de bunu oyun sistemi legal hale getirmiş zaten, aynı ip den tespit edemediği sürece kişiyi banlamaya hakkı yoktur, varsayımlar ile bu iş yapılacaksa eğer serverda hemen hemen tüm oyuncuların ban yemesi lazım, böyle birşey kabul edilemez..

Ey PannaCotta ne zaman öğreneceksin kuralları iyice okuyup anlayacaksın yetmedimi milleti bu oyundan soğuttuğun kabahatların özründen büyük kuralları kendince yontmayı bırak artık istifa et söz tazminat vericem sana. Cevap veremediğin konulardan hesapları kapatma artık burası senin eğlence yerin değil aşağıdaki kuralı oku iyice anla ve operatörlüğü yapamadığını görüp istifa et.

a ve X filo yapabilir.Bu hesaplarla ve kendi aralarında b ve Y yapamaz.

b ve Y filo yapıyorsa,X ve a kendi arasında ya da diğer ikisi ile filo yapamaz

Tamamen haklısın kardeş pannacotta bir çok arkadaşımı yok yere banladı zamanında o yüzden işlerini hakkıyla yaptıklarına inanmıyorum..

50.sıradan çok düşük puan ile liste yapılmış ve 47 kişi aynı ittifaktan sıralamaya girmiş, sanırım korsan yapan sadece sizin ittifakınız, yoksa böyle bir liste pekte mümkün olmazdı rakip olsa ilk 10 dan, 20 den, 30 dan girişler yapardı. Birde korsan da ne gibi hayalleriniz vardı ve neyi başardınız merak ettim?

Güncel bilgi özellikle bir şehirde halkı sıfırladım ve taş atıcıları terhis ettim vatandaş olarak geri döndü o yüzden herhangi bir sorun yoktur. Sayın modlar konu silinibelir..

Birde şu soruyu sormak istiyorum burada küfür nerede diyor da adamın bacısını ne karıştırıyor olaya!? Ağır tahrikten komalık etse yeri var, adamda ki art niyet belli o mahluğunda uzun süreli bir ban yemesi doğru olurdu bence.!!!

Şuan nasıl bir mesaj attın onuda görmek lazım ve bu yemiş olduğun ceza yerli mi yersiz mi ona göre kıyaslayalım..

İşte bu yüzden tek Rakip ve savaşmamız gereken ittifak S S F olmalıydı, ilk 10 ittifak dost geçinerek ne zevk alınıyor milletin tek derdi korsan ne yazık ki..

savasmak isteyen savasabilir kimseyi engellemedik ama server birlesimi yeni olmuşken daha ada gelişimleri tamamlanmamış 3-5m lik genel puani olan altın stogunda 100m si olan arkadaslarin SSF ile savaşmak istemesi bana pek mantıklı gelmemişti sadece SSF de degil hera serverinde kim kimdir necidir diye tanımadan korsan saldırısı aldı diye kimseye düşman olmadık ne herada ne deltada ne başka serverde. ki korsan yüzünden olan husumetler beni ilgilendirmiyor korsan problemi oldu diye kimseyle savasmam öyle olsa şuanda deltada deli ittifagini biçiyor olurdum =)

Yok yanlış anladın korsan yüzünden düşmanlık yapalım diye birşey kast etmedim, demek istediğim ilk 10 ittifağın tek derdi korsan mücadelesi olmuş başka bir aksiyon yok, Ssf durumuna gelince hunharca nasıl saldırdıklarını gördün, tüm ittifak tüm gücümüzle karşılık vermeliydik ama onlar yapacağını yaptıktan sonra uzlaşmaya gidildi ve bu hiç bana göre bir şey değil o yüzden de daha fazla birlikte kalamadım.. Çünkü bizimde onlarla uzun soluklu savaşacak kadar gp miz mevcuttu ama nedense bu durumdan çekinildi..

Grand sana gelince, hiç cesaretin yok be abi, Hera da S S F ile savaştan kaçınma yollarımızı ayırmamıza sebep olmuştu..

cesaretle alakasi yok kardesim SSF ittifagi ikariam tr nin en guclu ittifagidir herada da epsilonda da bu boyle. hera da herhangi bir ittifaga karsi düşmanlarımiz yok rakip olarak goren olursa da savasimizi yaparız. benim nickim kulhanbeyi mi ki her önüme gelene kafa tutayım. ben hep soylerim yine söylüyorum benım tek bir dusmanim var o da kan ittifagidir. deli ittifagini ne rakip ne dusman yerine koymam çünkü once tek basina savasabilecek cesaret ve kudretinin bir ittifakta olmasi lazim ki seni rakip/dusman ve adam yerine koysunlar.

İşte bu yüzden tek Rakip ve savaşmamız gereken ittifak S S F olmalıydı, ilk 10 ittifak dost geçinerek ne zevk alınıyor milletin tek derdi korsan ne yazık ki..