Posts by PATRON

geri çek tuşuna basarsan savaş komple kaybedilir,

Bence kendi şehrinde savunmadayken geri çek komutuyla karşına savaştaki ordun çıkıyor ve istediğini seçip geri çekebiliyorsun.

değil.

Kendi şehrinde savunma yaparken, savaşan birliklerine her raund beyaz bayrak basarak istediğin miktarda birimi savaştan çekebilir ve bir sonraki raunda tekrar dahil edebilirsin. Ancak devam eden savaşa başka şehirden sonradan katılan birliklere beyaz bayrak basarsan veya işgalde olan şehrine başka bir yerden savunmaya çıkıp savaş başlattıysan ve o birliklere bayrak basarsan, bu birlikler savaştan tamamen çıkar. Liman kapalı ise dağılır. Dolayısıyla dışarıdan gelen birliklere bayrak basarsan içeride ki ordun da savunmaya yeterli olmazsa doğal olarak kaybedersin.

Şehrinde savunma yaparken, içeride savaşı başlatan orduya beyaz bayrak basıp rakibinden fazla kayıp vermemek için, ''cephaneli'' birliklerde boş slot bırakmadan, dışarıda kalan tüm cephaneli birimleri savaştan çekip bir sonraki raund tekrar savaşa sokarsan buga girmiş oluyor. Bu işlemi tekrar tekrar yapabiliyorsun ve aynı bugu filo için de yapabilirsin.

Seni açıkçası tanımıyorum ama sana senin gibi cevap vereyim bu yaşananlar seni ne alakadar eder :) Olay örgüsü cümle kurgusu yok ama anlamışsın. Sende de var ama içi boş olduğundan anlayamadım.

Ayrıca şuna katılıyorum en son bir üçleme oyunu bırakmıştı Hera da meşhur olduğunu oradan biliyorum hatta biri forumda çok güzel bir şekilde bıraktığını ilan etmişti vicdanım sızlamadı değil kendisi de zaten beğenmiş :)

Benim de sana sormak istediğim şu oynarken deneyemedin de şimdi oynamıyorum diyince mi erkek kesildin hadi işinize :D

Şunu büyük harfler ile yazayım da artık son mesaj olarak çünkü üstte yazdığım mesajda anlamayacağını düşünüyorum.

KRONOS SUNUCUSUNA TASINACAKTIK OLMAMASİ GEREKEN SEBEPLERDEN CİFTCİ OYUNCULAR THESEUSA GELMEK İSTEDİ O KARGASA DA GETİRDİK VE GETİRDİGİMİZ GİBİ GOTURECEKTİK FAKAT İLK GUNDEN SAVAŞMAYA BASLADIK VE SAVAS BİTİNCE DEVAM ETTİK TASİMA İSLEMLERİNE GEÇTİK

KRONOSTA SİZ YİNE KENDİ İTTİFAGİNİZ İLE DEGİL DELTANİN İCERİSİNDE MUHTEMELEM SAVASA GİRDİNİZ SSF İLE O SAVASİN BASLAMASİ İCİN İTTİFAK LİDERİNE BAZİ SOZLERİ SOYLETEN KİSİ SAVASİ YONETİYORDU VE BEN ORADA OYNAMIYORDUM SONRASİNDA BİR HESABA GECİCİ SURE BAKMAK İCİN GİTTİGİMDE BENLE OLAN SAHSİ HUSUMETİNDEN DOLAYİ İTTİFAKTAN ARTTIĞINDAN ÖTÜRÜ HOS KENDİSİ CİKMAK ZORUNDA HİSSETTİ HERHALDE KENDİNİ AMA BENDE TEKRAR GİRMEDİM VE KRONOSA HESAPLARI TASİYİNCA SSF E GİRMEYECEGİMİ DE SOYLEDİM

Büyük yazdım biraz çok yükseklerden uçuyorsun anca görünür sana.

Artık arkadaşların forumunu da şahsi meseleler üzerinden dağıtmayalım asacak daha çok raporları vardır galibiyetlerinin keyfini sursunler

Senin psikolojik sorunların olduğu kanısındayım. Haklı olduğunu zaten söyledim ben hiçbir mesajı silmedim hepsi bende duruyor sana telefonda da mesaj yolu ile de defalarca haklı olduğunu ve gerekirse engelle şu konular kapansın sonra konusur çözeriz diye de defalarca söyledim benle hiçbir alakası yokken. Ben ssf den hicbir mesaj sızdırmadım sızdırmam da kimseyi de işaret etmedim altında kalamayacağım hiçbir şey yok çok şükür Caferin kendisi burada yok fakat açtın madem söyleyeyim hesap sahibinin kendisi bile hesabı serhatin çaldığını şifrenin kimlerde olduğunu söylemişken neden böyle bir durum gerçekleşsin, üstüne üstlük hesabı benim çaldığımı söylemişler sen dahil 😂 Hesabın şifresi yok maili yok nasil calicam Serhat bana ticaret atacak kabul et gemileri sat dedi tamam dedim kendisine de o hesabın cafere ait olduğunu öğrenince sende ise ver değilse kimde olduğunu söyle dedim oda bende değil ama kimde olduğunu biliyorum alıp kendim vereceğim dedi hem mesajları hemde sonradan silme falan olmasın diye SS aldım hepsi duruyor merak etme :) Efe ile aramizin açılma sebebi farklı ve Efe de sadece tugay ile konuşuyordum bazen yine çok yanılgıya dusmussun doldurusa gelmissin belli yüzün varsa kaçan ben değilim sensin gel yüzleşelim akla kara ortaya çıksın yerim yurdum belli en fazla bir çayımı içer yemeğimi yer gidersin merak etme ben oyun için kimseye küfür etmem o yüzden zorluk yasamazsın benle yüzleşirken ki küfür etmişim sana öyle söylüyormussun ama neyse ettiysem benide mahkemeye ver 😂

Efe ile anlaşma yapmaya çalışmışımdır zamanında savaşmaya da çalıştık bunda ne sorun var neden zoruna gidiyor ki Efe ile anlaşma olması sana mı soracağız bişey yaparken

İttifak yönetimi dediğin kişiler kimler ? Diplomasi baslatan ben değilim telefonda konusanlar belli karşı taraftan sadece bir kişi oda hayatta yalan söyleyecek biri değildir ben sadece o konuşma için aracı oldum hem alicana hemde savaşı bitirmek isteyen kişilere aracı oldum çünkü iki tarafla da dostluğum vardı ve o zaman dahi ben Mustafa abiyle görüştüm böyle bir durum var gelin cepheleri alın cekilecekler dedim ne gelen oldu ne giden :) dedikodu diyorsun ama belli ki tum dedikoduları sen yapiyormussun herşey sana gelmiş ama eksik gelmiş :D

Gelelim son yazdığına organizasyon yapıyoruz demedim ssf in kronosa taşınma süreciyle ilgileniyorum dedim. Ayrıca Tor ile savasiyosunuz savaş devam ederken benim şahsi hesabıma yağma olmus oyuna da bakmıyorum ssf tasimmasi ile ilgilendiğim için fakat karşılık vereceğim şimdi siz savaşırken başka bir ittifak savaşa dahil olsun da istemiyorum ne yapalım nasıl ilerleyelim diye insanca sordum arkadaşta yanlış anlaşılır dedi eyvallah dedim saldırı yapmadım. Kendiside sana bişey söylemediğini belirtmişti ama kendi kendinizi burada ifsaliyorsunuz.

Kronosta oynamıyorum güzel kardeşim çünkü ssf ittifağı kendi içerisinde bir karar aldı geçmişte belki ittifagin kararı değildi ama o şekilde anlaşıldı birilerinin yaptığı şeylerden dolayı bende önce ssf de oynamama sonrasinda da tamamen güvendiğim sevdiğim birine devredip uzun bir süre ara verme kararı aldım akabinde de bıraktım bunları da şu paranoyak tavırlarından Vazgeç diye anlatıyorum.

Tor ile savaştık bitti gitti anlaştık iyi veya kötü sonrasında siz caddeye destek verdiniz elit bizim dostumuz diyip saldirdilar o kadar araya sözler kefiller girmesine rağmen Serhat da kendisi zaten ne desen haklısın böyle olmasını istemedim elimden geleni yapicam demisken çok uzatmasak iyi olur fakat orada sadece sunu söyledim Anillar ile o kadar şey söylendi şimdi onlara mi destek veriyorsunuz Anıl icin mi beni karşına aldın dedim ertesi gün sizin orda oldugunuzu ogrenip çıkıp caddeyle anlaşıp size karşı savaştılar.

Senin benle kavgan çok boş bir sebep ama benim senin ile olan sorunum benim etmediğim halde sana oyundan küfür ettigimi söylemiş olman ettiysem şikayet etseydin veya o küfür mesajlarını da paylassaydın telefonda ettiysem şayet ses kaydı alıyorsun zaten benide de mahkemeye ver küfür etti diye...

Senin saldırman veya saldırmaman için ne biriyle konuştum nede mesajlastım begenmedigin ablalarin ve abilerine tek senle ilgili konu geçtiğinde söylediğim şey paranoyak bir herif olduğun onuda bir kez daha anlamış oldum burada

Son olarak olan olmuş biten bitmiş peşime de dusmussun 😂 oyunda yokum ama eğer çok çözüm istiyorsan dediğim gibi telefonum belli yerim yurdum da belli gelmiyorsan ararsın kim ne söylüyorsa herkes gelsin konuşalım benim olmadığım yerde söylenen yazılıp çizilen şeylere çok aldırış etme senin de yüzün varsa gel madem yüzlezelim cok ihtimal vermiyorum ama olsun

Haklısın biraz uzun tutmuşsun ama kısa kestiğin iyi olmuş sesini kesmek bana kalmasın.

Uzun zamandır Forum dışında bir işim yok oyunla falan bağımı kopardım bunu bilmeyen de yok zaten burayı da keyfi olarak bazen izliyorum okuyorum.

Şimdi klasik olarak şöyle başlayayım söze Anıl efendi ben sana gülüm demem gülün ömrü az olur ^^ Ben şahsi olarak hiçbir zaman bir polemiğe veya bir savaşa girmedim veya bir savaş çıkartmadım katıldığım savaşlarda da kimliğimi gizlemedim savaş bitince ismimi değiştirmedim. Diyeceğim o ki SSF üyesiydim geldim savaştım kazandım veya kaybettim gittim. Beni serhatla veya kendinle bir tutma gidin ne yapiyorsanız yapın benim hiçbiriniz ile isim yok herhangi bir grupta da yokum kimsenin dedikodusunu da yapmam dedikodu yapanlar kendilerini bilirler. Tor ile bağını koparan SSF varsa bunu inkar eden gelsinler özür mesajlarını ne deseniz haklısınız mesajlarını paylaşayım normalde o sizin huyunuz insanlari ses kaydına alıp gruplarda paylasmalar falan ama yalan görünce de ortada insanın dogrulari soyleyesi geliyor insanlık gereği yani sen anlamayabilirsin... Egemenden kastın kim bilgim yok kiralık savaşçı kim onuda bilmiyorum fakat ittifağın dağıtılmadı theseus sürecinde fakat herkes ayrıldı çünkü serverin başından itibaren zaten buraya gelmenin doğru karar olmadığı belliydi ve ilk savastan sonra da taşınmaya başlamıştı herkes alınan yagmalara karşılık verilmeme sebebi Adam yerine koyabileceğimiz kimse olmamasındandır sen çok aldırış etme orasını...Savaşın bitme sebebini de açıklayayım sen bilmezsin bitirmek isteyen biz değildik kendileri arayıp kardeşlerini abilerini kefil gösterip bitirmek istediler sen rahatına bak güzel kardeşim dediğim gibi çok merak edersen böyle geçmişe takılı kalmaya, paronayak davranmayı da bırakmak istersen gelin ben hepinizi aydınlatayım :)

Epsilonda da şah ile olan savaş dışında hiçbir savaşta veya grupta bulunmadım

Bende sana bir tespitte bulunayım burası dost meclisi olmasa da kurtlar sofrası herkes herkesi tanır. Savaşıp polemiğe girmediğiniz tek savaşın bu olması tor un savaş sürecinde asacak veya konuşup kendini savunabilecek tek bir raporunun bile olmamasındandır belki de her zamanki gibi senin kendi ittifaginla değilde başkasının ittifağı ile savaşa dahil olmandandır.

Davanız sizin kendi aranızda, ben serhatin yüzüne de sana da, Serhat abiye de defalarca senin haklı olduğunu bazı meselelerin çok uzadığını belirttim. Senin hatan bence gruplarda ses kaydı paylasmandı. Ne oldu haksız olduğunu düşünmeme rağmen dostum dediğim için satmadım sana düşman oldum bundan da herhangi bir pişmanlık duymuyorum serhat ile bir muhabbetimin kalmamasına rağmen. Geçmiş geride kaldı bundan sonra da bu konularla ilgili pek konuşmasak iyi olur aradan geçmiştir belki de üç seneden daha fazla...

Ben yokum anla artık 😂 SSF yerli yerinde diğer ittifaklar da öyle, kimin ne derdi sorunu sıkıntısı hesaplaşması varsa çıksın meydana hesabını görsün.

Sen dahil galip gelen tarafı tebrik ederim büyük bir emek ve fedakarlık verilmiş gibi...

Ced KAN seni ayrıca tebrik ederim astığın rapordan dolayı elinize sağlık

Güzel ve yakışır bir mesaj olmuş ama düzeltme yapmakta fayda var. Birçok yazdığınızın altına imzasını atar forumda ki çoğu kişi ama şunu bilelim ki sizin tarafınıza dost olduğunuz için değil düşmanlarının size karşı Elt safında savaştığını öğrenince geldiler yani bilinen bir şey olmasaydı Harp ekibini kimse duymasaydı Tor acaba Elt ile olan dostluğunu bir anda bozup size karşı savaşır mıydı bir soru işareti olmaktan fazlası sanki.

Yine de tüm bu olanlara rağmen bir dostluğun oluşması güzel olmuş her iki taraf açısından da. Bot konusunda ise çok açıklama yapmaya gerek bir konu yok herkes kimin ne kullandığını bizim botumuz daha iyi şu kadar saniyede tutuyor vs gibi sözler söylediğini biliyor.

Tarafsız yorum yapmaya çalışıyorum denk geldikçe forum içerisinde, Cadde ittifağında şahısları dahil etmeden ittifak olarak bot kullanıyorsunuz demek doğru olmaz görmedik duymadık ama Elt de zaten we are clean demiyor yani botu çok tartışmak doğru değil artık ikariam yönetim ekibinin çözüm bulmadığından ötürü mağduriyet için kusura bakmayın dediği yerde neyin davası bu :)

Keyifli forumlar

Forum tartışması yavaş yavaş savaşın önüne geçecek gibi duruyor.

Büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler iki tarafta forumda bu tartışmayı yaşamak yerine savaşa odaklanması daha keyifli vakit geçirmeye fırsat verir diye düşünüyorum.

Bir tarafta geçmişte birlikte hareket ettiğim bir arkadaş ve ekip, diğer tarafta forumda takip ettiğim kadarı ile güzel bir kadroya sahip olan ekip, her iki tarafında konuşmaktan çok daha fazlası sahada yapabileceğini biliyorum naçizane tavsiyesi forumda raporların ve mizahın önüne geçilmemesi:)

''geçmişte bana, size karşı TOR'A altın gp ne isterlerse vereceğim diyen ELT ittifakı, diğer tarafta ELT benim müttefikim siz CADDE'YE destek veriyorsunuz onlar bizim düşmanımız diyen TOR, şimdi ise Tor'da savaşan CADDE, TOR'LA savaşan ELT. O yüzden çok kırmayın birbirinizi büyüklerin de küçüklerinde yaşına saygı duyup olmayacak laflar etmeyin yarın beraber savaşırsınız birbirinize bakacak yüzünüz olsun :)''

Raporlar için ayrıca tebrikler.

Tebrik ederim tekrardan alınan raporlar ve kurduğunuz üstünlükten dolayı, ben sadece savaş devam etmekte olduğu için kesin hüküm veremedim kendi açımdan bu sebepten ötürü öyle bir yazı yazdım.

Forumdan takip ettiğim kadarıyla savaş çoktan bitmiş zaten ama yine de son asker kesilip son oyuncu savaştan çekilene kadar ihtimalleri değerlendirmek gerekir 😊 eski_kral

Tekrardan keyifli savaşlar, keyifli forumlar katılım gösteren tüm arkadaşlara 👏👋

Emeği geçen, katılım gösteren arkadaşları aldıkları raporlardan ötürü tebrik ederim.

Bu savaş erken gelen şampiyonluk gibi görünüyor ama yine de savaş bitmeden galibi belirlemek doğru olmaz her iki tarafta da farklı ittifak oyuncuları olduğundan o geldi bu geldi yerine keyifli bir savaş sürdürmelerini tavsiye ederim, eğlenceniz ve yağmanız eksik olmasın. İki tarafa da başarılar 🙌

Oyunun böyle bir eklentisi mevcut browser üzerinde kullanabileceğin, ikalogstan ulaşabilirsin. Eklentiyi chorme kurduktan sonra dünya haritasından mermer örs seçip diğer adaları kapatabiliyorsun.

Mustafa kardeş kimse kimsenin ailesine sövmedi agorada sus dedikçe artist artist konuştunuz her geldiğinizde de kesip kesip gönderdik agorada depo yok depo yok diyip artistlik yapıp Ahmet'in hesabını 54k gp ile oda yetmeyince bir 54k da depo hesabınizdan çektiniz. Birinin ailesine argo bir kelime veya küfür var ise zaten şikayet ettiğinde uzun süreli belki kapatma cezası alır öyle bir şey yok varsa da at buraya.

Savaşta aldığınız rapor yeşil olsa da üzerinizdeki bayrak bizim için her zaman kırmızı. ANKA AİLESİ