Dobra borba pobedio bolji nema sta sve cestitke sledeci put ce biti teze sigurno ![]()
Posts by Julije_Cezar
-
-
To nije provokacija to je realnost ,napadas jednog lika vec mesec dana,lika koji nema forum ne zna da igra drzi svu vojsku u jednom gradu vec godinu dana ne pravi drugu liniju, trecu nista kako treba jos ga napadas kad je off i onda tripujes da si jak ,neku ozbiljniju borbu ne smes ni da zapocnes bez pomoci necije a tu mi se pravis pametan...
Al ovaj forum gura takve ljude to je ovde super koliko vidim,ako ste srecni takvi kakvi jeste evo i ja vam zelim svu srecu i samo tako nastavii misuu...
Moje misljenje je da trebas da ides da places i da kliknes report jel te ovo verovatno vredja
-
misuu jel smes da ratujes sa jos nekim hahahahaha
-
Svaka cast misuu hahahahah
-
Mali hofić mislim š'a reći...
Борба за Šljivovica
(17.10.2020 19:28:30)
Julije Cezar[РИМ] из Sokicodlimuna, Вавилон
vs
Sokićodšlice из Šljivovica
---------------------------------------------------------------------------------------------
............................................. - Стрелац...............................500(-0)
Сумпорни Мускетар.....................420(-0) - Сумпорни Мускетар.....................300(-0)
............................................. - Бацач копља..........................30(-270)
Мачевалац...........................826(-174) - Мачевалац............................48(-252)
Копљаник............................535(-881) - Копљаник............................302(-698)
............................................. - Челични џин...........................100(-0)
Гирокоптер............................120(-0) - Гирокоптер.............................44(-6)
Балон Бомбардер.......................96(-84) - Балон Бомбардер........................0(-50)
Ован...................................0(-30) - Ован..................................35(-65)
............................................. - Катапулт...............................0(-50)
Минобацач..............................60(-0) - Минобацач..............................4(-46)
............................................. - Доктор.................................10(-0)
Кувар..................................44(-0) - Кувар..................................10(-0)
............................................. - Зид.....................................0(-7)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Генерали..............................-2061.4 - Генерали..............................-4018.6
Нападачки поени.......................10046.5 - Одбрамбени поени.......................5153.5
Претрпљена штета.......................103070 - Претрпљена штета.......................200930
Штета у процентима........................33% - Штета у процентима........................67%
Победници: Julije Cezar[РИМ]
Губитници: Sokićodšlice

-
Tako ti je to kada si na ulici

bravo bravo -
Brze jace bolje SNS

-
Naucio hvala bogu zato si ti zaboravio kako izgleda igrica mišuu

-
KLANICA...
Борба за Snake War
(16.09.2020 4:49:50)
Julije Cezar[ZAB] из Sirmijum, Snake War, Konstantinopolj, Nikopolis, Titograd, Žandarmerija
vs
Bogdan_357[AMC] из , Димитрије[AMC] из Мрамор, Mermer 2, Mermer 3
Сумпорни Мускетар.....................252(-4) - Сумпорни Мускетар.....................0(-410)
Мачевалац..........................614(-1850) - Мачевалац............................0(-1927)
Копљаник.............................0(-1193) - Копљаник.............................0(-1512)
Челични џин.........................215(-389) - Челични џин...........................0(-430)
Гирокоптер............................0(-453) - Гирокоптер..........................366(-168)
Минобацач............................150(-16) - Минобацач............................70(-119)
............................................. - Доктор.................................41(-0)
Кувар..................................50(-0) - Кувар..................................60(-0)
Балон Бомбардер.......................0(-226) - Балон Бомбардер.......................0(-410)
............................................. - Зид.....................................0(-7)
Ован...................................0(-53) - .............................................
Генерали..............................-9490.5 - Генерали.............................-15222.2
Нападачки поени.......................38055.5 - Одбрамбени поени.....................23726.25
Претрпљена штета.......................474525 - Претрпљена штета.......................761110
Штета у процентима........................38% - Штета у процентима........................62%
Победници: Julije Cezar[ZAB]
Губитници: Димитрије[AMC]

-
Опет ми побезе сморр

Борба за Мрамор
(10.09.2020 8:22:06)
Julije Cezar[ZAB] из Полис 7, Мрамор, M_2, Ruhamun 2, Ruhamun 1
vs
Димитрије[AMC] из Мрамор
Сумпорни Мускетар.....................254(-0) - Сумпорни Мускетар.....................410(-0)
Мачевалац..........................648(-1440) - Мачевалац..........................121(-1528)
Копљаник...........................1117(-990) - Копљаник............................17(-1356)
Челични џин............................0(-33) - Челични џин..........................27(-223)
Гирокоптер...........................145(-73) - Гирокоптер..........................652(-209)
Балон Бомбардер.......................0(-140) - Балон Бомбардер........................0(-79)
Минобацач.............................42(-30) - Минобацач..............................1(-70)
............................................. - Доктор.................................41(-0)
Кувар..................................35(-0) - Кувар..................................60(-0)
Ован...................................55(-0) - .............................................
Генерали..............................-5243.1 - Генерали..............................-8265.3
Нападачки поени......................20663.25 - Одбрамбени поени.....................13107.75
Претрпљена штета.......................262155 - Претрпљена штета.......................413265
Штета у процентима........................38% - Штета у процентима........................62%
-
Niko me ne dira jer odma repetiram i najjaci su klecali kalas kad zasvira HAHAHAHAHA
-
Борба за Мрамор
(30.08.2020 19:23:38)
Julije Cezar[ZAB] из LOTLORIJEN, Полис, Хермес, Хермес1, Мрамор
vs
Димитрије[AMC] из Мрамор, Сурмијум
Сумпорни Мускетар.....................360(-0) - Сумпорни Мускетар...................344(-336)
Мачевалац..........................704(-1066) - Мачевалац.............................0(-978)
Челични џин.........................112(-114) - Челични џин.........................179(-226)
Гирокоптер...........................88(-334) - Гирокоптер...........................98(-382)
Минобацач..............................90(-0) - Минобацач.............................71(-54)
Кувар..................................50(-0) - Кувар..................................60(-0)
Балон Бомбардер.......................0(-120) - Балон Бомбардер........................0(-65)
Копљаник.............................0(-1063) - Копљаник............................25(-1169)
Ован...................................60(-0) - .............................................
Генерали..............................-5005.2 - Генерали..............................-8561.4
Нападачки поени.......................21403.5 - Одбрамбени поени........................12513
Претрпљена штета.......................250260 - Претрпљена штета.......................428070
Штета у процентима........................36% - Штета у процентима........................64%

[mod='Duske']Исправљен ИОБ[/mod]
-
Nemoj da nam places besmrtnice idi sakri se iza nekoga u rupu misu
-
mogao si prosto da kazes da ne smes 1 na 1 ne znam sta imamo od ovog srceparajuceg teksta hahahaha

-
kad ces ti skupiti hrabrosti da se javis

-
-
-
-
Evo i ja malo da se pohvalim...
Fina borba do ranih jutarnjih sati sve cestitke drugoj strani

Борба за Виминацијум
(12.05.2020 7:26:48)
Julije Cezar[ZAB] из Sumpor 2, Полис, MINAS TIRIT
vs
Димитрије[AMC] из Виминацијум, Полис, Јулије Цезар[D-F] из Рим, Легија 1, Легија 3, Легија 5
Сумпорни Мускетар....................359(-81) - Сумпорни Мускетар.....................0(-849)
Мачевалац..........................647(-1633) - Мачевалац............................0(-1701)
Копљаник............................1220(-80) - Копљаник.............................0(-1938)
Челични џин.........................518(-676) - Челични џин...........................0(-520)
Ован..................................160(-0) - Ован...................................0(-40)
Минобацач.............................72(-20) - Минобацач..............................46(-6)
Доктор.................................70(-0) - Доктор.................................35(-0)
Кувар..................................90(-0) - Кувар..................................70(-0)
............................................. - Стрелац................................0(-40)
Гирокоптер..........................496(-304) - Гирокоптер............................0(-160)
............................................. - Балон Бомбардер.......................0(-130)
Генерали..............................-7966.8 - Генерали.............................-12934.4
Нападачки поени.........................32336 - Одбрамбени поени........................19917
Претрпљена штета.......................398340 - Претрпљена штета.......................646720
Губитници: Јулије Цезар[D-F], Димитрије[AMC]
-
Ja sam bio na strani "porazenog malog saveza" nisam neki strucnjak za borbu kao ni saveznici koji su bili uz mene priznajem,znamo ponesto ali moram dodati na ovo koju rec,ja sam pokusao da dogovorim ovu borbu gospoda sa druge strane su me blokirala iako je borba bila dogovorena na drugom mestu da bi bila zanimljivija.Iskoristili su sansu koju su imali svaka cast i to nije bilo dosta nego se borbi prikljucio drugi njihov saveznik koji je imao 3 puta vise vojske od nas i para da ulozi u ovu borbu.Cestitam na pobedi vama je na cast moje misljenje je da je ovo sramota i da ovo nema smisla ja sam ovu igru igrao i pre 10 godina i ne zanimaju me hofovi i forumi i nista od ovog laprdanja ja sam samo hteo zanimljivu borbu do kraja ali vidim da je sve sad drugacije...