ödül gelmedi de çöp olacağı belli zaten
ben bile bile uğraştım şahsende bakalım
Posts by Ribella
-
-
Display MoreDisplay More
Goztepeli muhittin.
Eger senin hakkında söylediğim sözler yanlis olsaydı senin bu savaşta ittifaktan atılmana rağmen bunca yıldır emek verdiğim ittifak dediğin ittifagin içindeki seni seven seni sayan adam yerine koyan dostların icin ittifagina destek vermen gerekirdi. Ama senin gerek.epsilonda gerek burda forumda ikili tartışmalarda ettigin laflar ittifak içerisinde kufur ettigin abi dediğin kişiler yüzünden verdiğin zarardan daha çok ittifaga zarar verdi. Her türlü köstek oldun her turlu zararı verdin halen burda konuşarak zarar vermeye devam ediyorsun.
Bana abi demişsin bir kere öyle mi?
Sinan abi ile gozukara apo abiye de abi diyordun kufur ederken ben onlara da abi demiştim diye düşündün mü tabi ki hayır.
O yuzden demagoji yapmayacaksin.
Halen konuşup Halen zirvalayip delta gucu ittifagina zarar veriyorsun!
Sen nekadar saçmalıyorsun öyle ya .
Gel seni biraz kendine getireyim saygıdeğer GRAND.
Sen değil misin, bu küfür konusunda kısmen haklı olduğun bir konu '' kendi örsünü takip etmeli insanlar'' diyen. Bak bunun wp konuşmaları duruyor atarım her türlü istiyene hani kendinize göre çok ahlaklı adamlarsınız ya. Burnunuzun dibinde olanlardan haberiniz yok, kalkmış burda beni eleştiriyorsunuz. Benim epsilonda bir hesabım bile yok, ittifaktan atıp ''leke sürüyorsun'' dedikten sonra benden destek beklemenizde baya trajikomik olmuş. Sen nerde gördün, ittifaktan atılıp itibarsızlaştırılan bir adaımn o ittifaka yardım ettiğini. Ki zaten ben savaşın başında yapacağım yardımı yaptım. Chi'den koca bir ittifak sırf ben deltada oynuyorum diye taşındı coFF'u devre dışı bıraktı o bile bir etken iken başlı başına. İttifakta savaşacak adam yoktu benim hatrıma gelip savaşan oyuncular gp getirenler vardı savaşın başında bu ittifaktan elimi çekseydim zarar ne demek ozaman görürdünüz kendinize göre çok iyi adamlarsınız ya hani herşeyin sorumlusu olarak beni günah keçisi seçmişsiniz yok ya ne güzel izmir be. Kendi hatalarınızın bedelini başkalarına ödetmeye çalışmayın, adam dediğin hatasını kabullenir sorumluluğu alır ben nasıl küfür mevzusunda hatamı kabul ettiysem, aradan çekildiysem sizde kaybettikten sonra bana çamur atmayacaksınız kendi hatalarınızın sorumluluğunu alacaktınız.
Ben ne dedim KAN ittifakını tebrik ederken, DELTA GÜCÜ için;
'' Her seçiş bir vazgeçiştir, zamanı geldiğinde bedelini ödersin ''
Senin bilmediğin, ama yönetim'deki üst düzey 2-3 kişinin bildiği bazı konular var; onlardanda bahsedeyim sana biraz gözün açılsın. Malum göz rahatsızlığın başlamış ve algılarını yitirmişsin.
İttifakta çoğu kişi; geçen savaş ittifaka son raddelerde gelip, savaşan onca kişiye haksızlık yapıp ''BEN SİZE KAZANDIRDIM'' diye emeklerin üstüne yatan 1 kişi yüzünden ittifaka küstü, ben bunu yöneticilerle paylaştığım zaman birşey olmaz etmez dendi sonra o kişi sizin kaybetmenize sebep oldu ondan hesap soramıyorsun ama gelip savaşın başında ittifaktan attığın eski generaline hesap soruyorsun delikanlıya bakkk beeeeeee

Bu savaş benim başından beri katılmak istemediğim bir savaştı, çünkü daha fazla bu oyuna vaktimi harcamak istemiyordum, çünkü görmüştüm; kimseyi sırtında taşımanın, baş tacı yapmanın bir getirisi yok ama götürüsü çoktu.
Ama yine'de yıllarca emek verdiğim, belli bir prestij yakaladığım KENDİSİYLE BERABER BÜYÜDÜĞÜM ittifakım yenilmesin istedim, elimden geleni yaptım belki atılma mevzusu olmasaydı çok daha fazlasıda olacaktı ama yaptığım şeyler küçümsendi, benim yaptıklarımı kendinize maal ettiniz sen yapmadın dediniz oysaki ben 1 ittifak 6 tanede ayrıca savaştıracak adam getirmiştim deltaya bu muhabbet böyle uzar gider .
Velhasıl kelam BAŞKAN ;
Benim SAĞLADIĞIM YARAR kadar, YARAR sağlayan 2 kişi çıkmaz o ittifaktan; o kişide zaten hiçbirşey söylemedi şuana kadar yorum bile yapmadı tebrik edip çıktı onada yakışan buydu, sana yakışanda böyle çamur atıp lakırdı yapmak.
Haydi Allaha Emanet , benim adımı alma birdaha o pis ağzına.
düşman olabiliriz ama çok güzel ifade etmiş grandı kendisi sanki sütten çıkmış ak kaşık hiç ağzına küfür almayan mülayim birisi sanki sen değil misin forumda küfür etmeye başlayan bizlere durduk yerde savaşı kaybedip karakterden bahsedecek en son kişisin şu oyunda yani göztepeli en azından tebrik etmeyi biliyor sen ne biliyorsun hiç bir halt ancak boş boş yazmayı savaşı kaybetmenizin nedenini başkalarına bağlamayı sebepler bulmayı vs vs madem bu kadar adamdın tek başına devam edeydin edebildiğin cephelerde anla artık yenilmediniz ezildiniz 85 kişilik ittifak 200 kişilik ittifakı eze ezee yendi

-
Display More
selam arkadaslar
Iyi bayramlar hepinize.
Ikariam tr nin görüp görebileceği en büyük ittifak savasiydi. Hesabimin phi serverinden taşıdığım gp deposuyla ilişkilendilip multi olarak kapatilmasindan dolayı savastan erken koptum. Kan daki arkadaşlar sagolsunlar benim hayalimle savasa devam etmişler.
Bu grand su grand diyerek ittifak arkadaşlarıma mesajlar atmislar. Teamwiever den bağlandığımi bile iddia edenler olmuş.
Kendileri sohbet bölümünde konu açıp ben turkOturk un hesabina uzaktan yardım ile bağlandım vs... diyenler kendi yaptıklarını bize de mâl etmeye çalışmışlar. Ben kimsenin hesabina girmem kimse de benim hesabıma giremez. Bunu beyninize yazin!
Kurban bayrami sebebi ile hesabini tatile alanlar ve alacaklar, ve ailevi problemi (covid-19 ile alakali) olan generalimizin de savastan kopması ile savasin son zamanlarında organize problemi yaşanmış. Rakip ile aramizda gp farkı olsa da rakip özellikle 43 5 bolgesinde her hesabi grand sanarak saldırmaya cesaret edememiş balon aksiyonu yaparak zarar vermeye çalışmış. zaten rakibin hiçbir etkisi yoktu savunmada kalmaktan ve saldırdıkları sehirlerde direnç ile karşılaşınca geri çekilmekten baska seçenekleri yoktu.
Raporları foruma ekleyince bu görülecektir zaten.
Delta gucu bu savasi tek bir nedenden dolayı kaybetmiştir. Goztepeli muhittin in kendi ittifak üyelerine ettiği küfürler sonucunda ittifagi çok zor duruma sokması. Kan ittifaginin bunu kendi çıkarı için çok güzel dillendirip delta gücüne zarar vermesi. Sonrasında casper murat ve goztepeli muhittin in gereksiz konuşmalarının kan ittifagi üyelerinin istediği gibi bu laflar yorumlayarak delta gücü ne zarar vermeleridir. Goztepeli muhittin bir de utanmadan gelip burda "kan ittifaginin karakterli oyuncularını tebrik ederim" yazmis.
Sen kendi ittifak üyelerine 1 küfür ettiysen kanlilara 10 kufur etmişsindir. Utanmadan bir de burda tebrik mesaji yazmis. Falla nin goztepeli muhittin ile ilgili yazdığı mesaja ekleyecek birsey bulamıyorum. Herkes kendi karakterini sorgulamalı bence.
Delta gucu ittifagi en büyük darbeyi içten almıştır. Bunun haricinde Savasin başından beridir coff ittifagi ile de savastik. Yine de herhangi bir zorlanma olmadi. Sonrasında Coff ittifagi cephe çoğalıyor diye düşünerek savastan cekilip kan ittifagina lojistik destek vermiştir. Bunun içinde gp depoları da dahil basıp sattıkları gemiler de var. Delta ittifagi delta serverinde müttefigi bildiği ya da düşman olarak görmediği hiçbir ittifaktan destek görmemiştir.
Üyesi olduğum delta gucu ittifagini ve abim kardeşim dediğim tum uyelerini savasta gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Savas kaybedilir ama birlik daha da güçlenir. Bu savas benim için de güzel bir ders oldu. Yiğitçe savasmanin ettiği sözün altına imza atmanin devri gecmis. Para ile hesap satin alma, gp deposu satin alma, teamwiever ile hesap yönetme dönemi başlamış benim donemim geçmiş. Epsilonda phi de delta da hesaplarim kapandi. Ama dost bildiğim kişilerin zor zamanim oldugunda yanımda olur diye düşündüğüm kisilerin esasında dostum olmadığını sanal bir oyunda sadece çıkar ve menfaat için bana abi kardeş dediklerini selam verdiklerine şahit oldum. Benim gibi bu oyunu dostları için savaşarak gerekirse uykusuz kalarak destek olan oyuncuların devri kapanmis.
Delta gücü ittifagindaki tum kardeşlerime hakkim sonuna kadar helaldir. Ayri ip den de olsa bir kişinin aynı serverde 1 den fazla hesabının olması kural ihlaliymis. Kan depolarını idare eden arkadaşlar sadece bu depolari taşıyıp birbirine aktarıp dağıtımını yapmak için 30 kişilik ayri bir ekip kurmuş diye dusunuyorum. Aksi halde kan ittifaginin kac deposu varsa hepsinin kapatilmasi gerekirdi. Detaya girip su hesap bu hesap demeyeceğim herkes yediği halti bilir.
Multicilik konusunda profesyonel olanlar savasi kazandı. Savas konusunda olanlar değil.
Iyi bayramlar iyi oyunlar.
hayır seninkiler babandan anandan mı miras kaldı ki başkan banlattığın o kadar hesap tüm serverlarda onlarda bizimdi heralde di mi biz herşeyi yaptık sen sütten çıkmış akkaşıksın yani
yav kaybettiniz bahane bulmayı bırakın darbeci gibi adam gibi delikanlı gibi et tebriğini git işte daha neyi uzatıyorsun.Ayrıca by kabusun hesabında senin olduğunu cümle alem biliyor teamwiverla girdiğin hesapları kalkıpda burda şimdi boş tatava yapma yok ben multi yapmam kimsenin hesabına girmem miş.sen bu yalanlarınla ancak kendi ittifakındakileri kandırabilirsin