Atata timp cat sa anuntat din timp ca cca o ora svr nu va functiona din cauze obiective legate de mutare ar trebui sa asteptam sa se limpezeasca apele si apoi sa ne panicam, sunt convins ca cel tarziu maine totul va fi normal. Nu are nimeni nici un avantaj fiindca nu a reusit nimeni sa se conecteze pe locatiile noi.
Posts by glezos
-
-
Salut,
Si eu am fost banat pe conturile pe care am incercat sa le transfer. Nu Tari, solutia nu e sa ne lasam, solutia este sa rezolve problema cei care au creat-o si care nu ne-au atentionat in legatura cu ceea ce va urma.
In caz contrar vom face reclamatii, ma gandesc ca si tu ai investit destule ambrozii de-a lungul timpului pentru dezvoltarea contului, cont de care esti viciat in momentul de fata prin practici dolosive.
Help!!!
Am mutat contul pe Beta si apare banat pana pe 19.01.2038
Nu te panica ...inceaarca mai tarziu si te vei putea conecta ...asa a fost si pe Test. ...asa m-am panicat si eu si a doua zi m-am conectat normal. Este o chestie de reglaje ca la orice lucru nou
Cum sa nu ma panichez, in 2038 voi avea 48 de ani...
-
Help!!!
Am mutat contul pe Beta si apare banat pana pe 19.01.2038
Nu te panica ...inceaarca mai tarziu si te vei putea conecta ...asa a fost si pe Test. ...asa m-am panicat si eu si a doua zi m-am conectat normal. Este o chestie de reglaje ca la orice lucru nou
-
Din cate am inteles eu, conturile care se afla deja pe serverele tinta ( 1 si 2 ) nu primesc relocari. Cei care vin de pe celelalte servere prin mutare, au dreptul sa isi mute gratuit orasele pe serverul tinta o singura data. Cei care nu isi muta orasele in cele 2 saptamani, acestea vor fi mutate de aleator automat de catre joc.
Pe Sv Test in pachetul pentru mutare am primit mai mult decat o mutare pe oras ...am relocat toate orasele si mai am in cufar cel putin pentru cate o mutare.
-
Pe Test sv sa testat fuziunea ...toate conturile inactive au disparut si cei ramasi au primit o alta relocare in care primesc in cufar pachetele cu despagubiri. Acum banuiesc ca se pot loga la conturi doar cei activi, cei care nu au mai intrat de mult au ramas fara conturi.
-
Multumesc pentru raspuns ...asta inseamna ca trebuie sa donez ce am prin magazii fiindca sunt pline cu resurele jefuite de la oFF ...ca sa incapa ce primesc ramburs
. Logica GF ..capacitatea magaziilor o am de 2000K Si am de primit 20000K ...am platit cu bani reali ca sa mut 5 orase in zona convenabila cu resursa de care aveam nevoie si acum ma mutati unde pica zarul.
-
Noroc ca a venit unu glezos si a pus o intrebare desteapta. La care avea raspunsul deja:). Ma rog ceva mai multe intrebari cred.....
E bine de stiut ca serverele celelate vor umple golurile si insulele cu miracole perfecte bune de aruncat.
Prefer sa se stearga toate conturile ca si acest glezos care se ascunde in spatele unui jucator, doar ca ii este frica sa arate cat de slab este.
Prefer ca toti sa avem un cont si gata. Asa nu vor mai exista jucatori ca acesta, care sa puna paie pe foc si sa arunce jigniri atunci cand nu face fata jocului.
Sper sa vina si ei macar cu o decizie buna. Sau poate ii va interesa cum sa scape de ikariam, deoarce sunt alte jocuri poate ceva mai interesante pentru ei.
Pana la urma vad partea buna. Scap de glezos:D (imi e scarba cand vad cei ca el care se leaga de orice chestie doar sa pentru ei ca au viata. Bine ca traiesti tu ca un om normal, restul suntem niste reptile de calculator fara familie..noroc cu glezos )
Va doresc multa santate!
Observ ca i-ti este dor de mine ...am sa te caut, fara clone esti nul
-
Buna seara !
Eu am nedumeriri legate de nivelul minelor in care am investit, am muncit atat ca sa ridicam minele ca sa nimerim pe insule cu mine mici sau cu alte resurse, sau ca am fost nevoiti sa platim ca sa mutam orasele pe insule avantajoase si acum ajungem cum eram inainte sau mai prost ...avem nevoie de explicatii, cam ce ne asteapta, ce conditii vom avea, inventarul ramane neatins ? ...am obiecte pentru care aveam planuri pe viitor.
Cu fuziunea se va scapa de inactivii care ne incurca dar vor fi multi care vor renunta la joc din motivele de mai sus si vor apare inactivi si mai multi.
Ar fi util un ghid de pregatire cu cateva indrumari esentiale nu asa pe nepregatite.
-
-
-
-
Batalie pentru Polis IX
(24.03.2020 13:40:40)
Achilles[oFF] din DACA VIN PLECI
vs
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis IX, Crai nou[-ARC-] din Cristal F5
---------------------------------------------------------------------------------------------
............................................. - Tragator...............................0(-77)
............................................. - Spadasin..............................173(-0)
Phalanx................................0(-60) - Phalanx..............................1260(-0)
............................................. - Berbec................................241(-0)
............................................. - Mortier...............................48(-30)
............................................. - Medic...................................3(-0)
............................................. - Bucatar................................14(-0)
............................................. - Zid.....................................0(-7)
............................................. - Aruncator cu Sulita....................20(-0)
Bombardier.............................30(-0) - Bombardier.............................0(-30)
............................................. - .............................................
---------------------------------------------------------------------------------------------
Generali..................................-84 - Generali................................-1412
Puncte de atac...........................3530 - Puncte de aparare.........................210
Daune Primite............................4200 - Daune Primite...........................70600
Procent Daune..............................5% - Procent Daune.............................95%
Castigatori: Crai nou[-ARC-], VÄ oFFtic[oFF-v]
Pierzatori: Achilles[oFF]
1739 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis IX.
20 de Crai nou[-ARC-] stationeaza in Polis IX.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Achilles[oFF] (24.03.2020 13:25:40)
Miracolul 'Colossus' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (24.03.2020 13:28:06)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Achilles[oFF] (24.03.2020 13:40:22)
Deoarece Achilles[oFF] a ramas fara unitati care sa lupte in prima linie restul armatei s-a retras.
Batalie pentru Polis IX
(24.03.2020 13:40:55)
Achilles[oFF] din DACA VIN PLECI
vs
Crai nou[-ARC-] din Cristal F5, VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis IX
............................................. - Spadasin..............................173(-0)
............................................. - Phalanx..............................1260(-0)
............................................. - Berbec................................241(-0)
............................................. - Mortier................................48(-0)
............................................. - Medic...................................3(-0)
............................................. - Bucatar................................14(-0)
............................................. - Zid.....................................7(-0)
............................................. - Aruncator cu Sulita....................20(-0)
Bombardier.............................29(-0) - .............................................
Generali....................................0 - Generali....................................0
Puncte de atac..............................0 - Puncte de aparare...........................0
Daune Primite...............................0 - Daune Primite...............................0
Procent Daune..............................0% - Procent Daune..............................0%
Castigatori: Crai nou[-ARC-], VÄ oFFtic[oFF-v]
1739 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis IX.
20 de Crai nou[-ARC-] stationeaza in Polis IX.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Achilles[oFF] (24.03.2020 13:40:55)
Deoarece Achilles[oFF] a ramas fara unitati care sa lupte in prima linie restul armatei s-a retras.
[mod]***PanNtix: In acest thread are dreptul de posta doar jucatorul care l-a deschis in numele lui.[/mod]
-
Batalie pentru Polis
(24.03.2020 12:14:41)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis IX
vs
Achilles[oFF] din Polis
Phalanx................................10(-0) - .............................................
Mortier.................................5(-0) - .............................................
Generali....................................0 - Generali....................................0
Puncte de atac..............................0 - Puncte de aparare...........................0
Daune Primite...............................0 - Daune Primite.............................964
Procent Daune..............................0% - Procent Daune............................100%
Castigatori: VÄ oFFtic[oFF-v]
Orasul Polis a fost jefuit de VÄ oFFtic[oFF-v]. Urmatoarele resurse au fost furate : 548 Material de constructii, 416 Marmura
[mod]***PanNtix: Avertisment Off - topic, in aceasta sectiune au voie sa posteze doar membri aliantei Off.[/mod]
-
Lupta pe mare aproape de Cristal F5
(22.03.2020 6:50:02)
Crai nou[-ARC-] din Cristal F5, Cristal F6
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma, Cristal F5
Nava-Berbec.........................1498(-36) - Nava-Berbec..........................651(-24)
Arma de foc.........................1545(-92) - Arma de foc...........................18(-29)
Nava Mortier...........................81(-0) - Nava Mortier..........................672(-0)
Berbec pe Abur........................452(-0) - Berbec pe Abur........................981(-4)
Submarin...............................33(-0) - Submarin..............................248(-6)
Nava cu Motor.........................121(-0) - Nava cu Motor........................1080(-0)
Feribot de Baloane.....................71(-4) - Feribot de Baloane.....................44(-2)
Service Flote..........................10(-0) - Service Flote.........................150(-0)
Nava Racheta.........................211(-10) - .............................................
Generali..............................-1142.4 - Generali.................................-573
Puncte de atac.........................1432.5 - Puncte de aparare........................2856
Daune Primite...........................57120 - Daune Primite...........................28650
Procent Daune.............................66% - Procent Daune.............................34%
Castigatori: Crai nou[-ARC-]
Pierzatori: Sco3pioN[oFF]
Lupta pe mare aproape de Craft
(23.03.2020 13:09:38)
CHE[-ARC-] din Crystall F2, Crai nou[-ARC-] din Cristal F5
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Nava-Berbec..........................114(-36) - Nava-Berbec..........................263(-24)
Arma de foc............................0(-36) - Arma de foc............................3(-33)
Nava Mortier...........................39(-0) - Nava Mortier..........................252(-0)
Berbec pe Abur........................53(-22) - Berbec pe Abur........................294(-6)
Nava Racheta..........................18(-12) - Nava Racheta..........................300(-0)
............................................. - Submarin..............................140(-0)
Nava cu Motor..........................0(-30) - Nava cu Motor.........................540(-0)
............................................. - Feribot de Baloane.....................60(-0)
Service Flote..........................20(-0) - Service Flote..........................80(-0)
Generali..............................-1459.2 - Generali...............................-468.6
Puncte de atac.........................1171.5 - Puncte de aparare........................3648
Daune Primite...........................72960 - Daune Primite...........................23430
Procent Daune.............................75% - Procent Daune.............................25%
Castigatori: Crai nou[-ARC-], CHE[-ARC-]
Frumoooos ...Pierzatori: Sco3pioN[oFF]
-
-
Batalie pentru Polis VIII
(23.03.2020 13:39:53)
Achilles[oFF] din Polis
vs
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis VIII
Bombardier.............................30(-0) - .............................................
............................................. - Zid.....................................7(-0)
Daune Primite...............................0 - Daune Primite...............................0
Procent Daune..............................0% - Procent Daune..............................0%
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Achilles[oFF] (23.03.2020 13:39:53)
[mod]***PanNtix: Avertisment Off-topic.[/mod]
-
-
Batalie pentru Polis II
(17.03.2020 8:03:06)
Sco3pioN [oFF] din Polis I
vs
VÄ oFFtic [oFF-v] din Polis II
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
Phalanx ................................ 0 (-19) - Phalanx .......... .................... 36 (-150)
............................................... - Mortier ... ............................. 0 (-20)
............................................... - Zid ... .................................. 0 (-7)
............................................... - ... .........................................
............................................... - ... .........................................
-------------------------------------------------- -------------------------------------------
Generali ................................- 26.6 - Generali ............. ....................- 830
Puncte de atac ........................... 2075 - Puncte de aparare ............... ......... 66.5
Daune Primite ............................ 1330 - Daune Primite ................ ........... 41500
Procent Daune .............................. 3% - Daune Procent ............. ................ 97%
Castigatori: VÄ oFFtic [oFF-v]
Pierzatori: Sco3pioN [oFF]
36 unitati de la VÄ OFFtic [oFF-v] protejeazÄ orasul de la Polis II.
Miracolul āForja lui Hefaistosā a fost activat de cÄtre Sco3pioN [OFF] (17.03.2020 7:33:06)
Miracolul āForja lui Hefaistosā a fost activat de cÄtre Sco3pioN [OFF] (17.03.2020 7:48:06)
Miracolul āColossusā a fost activat de cÄtre VÄ oFFtic [oFF-v] (17.03.2020 7:58:50)
Batalie pentru Piatra
(16.03.2020 10:00:50)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis
vs
therey[oFF] din therey, Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx...............................63(-12) - Phalanx.................................0(-1)
............................................. - Aruncator cu Sulita.....................0(-1)
............................................. - Zid.....................................2(-5)
Mortier................................30(-0) - .............................................
Bucatar.................................1(-0) - .............................................
Generali................................-16.8 - Generali...................................-2
Puncte de atac..............................5 - Puncte de aparare..........................42
Daune Primite.............................840 - Daune Primite.............................100
Procent Daune.............................89% - Procent Daune.............................11%
Pierzatori: Sco3pioN[oFF], therey[oFF]
94 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] tin orasul Piatra ocupat
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (16.03.2020 9:30:50)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 9:30:50)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 9:45:50)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (16.03.2020 9:45:50)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 10:00:50)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (16.03.2020 10:00:50)
Atacatorul a castigat pentru ca a reusit sa sparga zidul iar aparatorul nu a avut unitati pentru a-l apara
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Batalie pentru Polis
(16.03.2020 8:28:04)
vs
SoSo-oFF[oFF] din Polis
Phalanx.................................2(-0) - .............................................
Pierzatori: SoSo-oFF[oFF]
2 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] tin orasul Polis ocupat
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 8:28:04)
Batalie pentru Troy V1
(16.03.2020 7:04:26)
vs
Achilles[oFF] din Troy V1
Phalanx...............................160(-5) - .............................................
Mortier................................21(-0) - .............................................
Bucatar.................................5(-0) - .............................................
............................................. - Zid.....................................5(-2)
Generali...................................-7 - Generali....................................0
Puncte de atac..............................0 - Puncte de aparare........................17.5
Daune Primite.............................350 - Daune Primite...............................0
Procent Daune............................100% - Procent Daune..............................0%
186 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] tin orasul Troy V1 ocupat
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 7:04:26)
Atacatorul a castigat pentru ca a reusit sa sparga zidul iar aparatorul nu a avut unitati pentru a-l apara
========================================================================
Batalie pentru Reborn
(16.03.2020 7:12:06)
vs
Achilles[oFF] din Reborn
Phalanx...............................103(-4) - .............................................
Mortier................................26(-0) - .............................................
Bucatar.................................1(-0) - .............................................
............................................. - Zid.....................................4(-3)
Generali.................................-5.6 - Generali....................................0
Puncte de atac..............................0 - Puncte de aparare..........................14
Daune Primite.............................280 - Daune Primite...............................0
Procent Daune............................100% - Procent Daune..............................0%
130 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] tin orasul Reborn ocupat
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (16.03.2020 7:12:06)
Batalie pentru Polis IV
(19.03.2020 10:42:56)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis IV
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx...............................44(-23) - Phalanx................................0(-34)
Berbec.................................12(-0) - .............................................
............................................. - Spadasin...............................0(-40)
Generali................................-32.2 - Generali................................-95.6
Puncte de atac............................239 - Puncte de aparare........................80.5
Daune Primite............................1610 - Daune Primite............................4780
Procent Daune.............................25% - Procent Daune.............................75%
56 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis IV.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:12:56)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:27:56)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:42:56)
Una dintre armatele jucatorului Sco3pioN[oFF] a fost complet distrusa.
=============================================================================
Batalie pentru Polis VI
(19.03.2020 10:42:42)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis VI
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx...............................23(-25) - Phalanx................................0(-40)
Berbec.................................17(-0) - .............................................
............................................. - Spadasin...............................0(-40)
Generali..................................-35 - Generali.................................-104
Puncte de atac............................260 - Puncte de aparare........................87.5
Daune Primite............................1750 - Daune Primite............................5200
Procent Daune.............................25% - Procent Daune.............................75%
40 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis VI.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:12:42)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:27:42)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:42:42)
=============================================================================
Batalie pentru Polis X
(19.03.2020 10:42:17)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis X
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx...............................14(-30) - Phalanx................................0(-49)
Berbec.................................20(-0) - .............................................
Generali..................................-42 - Generali...............................-116.6
Puncte de atac..........................291.5 - Puncte de aparare.........................105
Daune Primite............................2100 - Daune Primite............................5830
Procent Daune.............................26% - Procent Daune.............................74%
34 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis X.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:12:17)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:27:17)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:42:17)
==========================================================================
Batalie pentru Polis I
(19.03.2020 10:13:17)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis I
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx...............................135(-6) - Phalanx................................0(-22)
Mortier................................30(-0) - .............................................
Bucatar.................................8(-0) - .............................................
Generali.................................-8.4 - Generali................................-78.8
Puncte de atac............................197 - Puncte de aparare..........................21
Daune Primite.............................420 - Daune Primite............................3940
Procent Daune..............................9% - Procent Daune.............................91%
173 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis I.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:13:17)
==========================================================================
Batalie pentru Polis IX
(19.03.2020 10:56:40)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis IX
vs
Sco3pioN[oFF] din Piatra
Phalanx................................5(-35) - Phalanx................................0(-63)
Berbec.................................26(-0) - .............................................
Generali..................................-49 - Generali...............................-136.2
Puncte de atac..........................340.5 - Puncte de aparare.......................122.5
Daune Primite............................2450 - Daune Primite............................6810
Procent Daune.............................26% - Procent Daune.............................74%
31 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis IX.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:11:40)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:26:40)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:41:40)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (19.03.2020 10:56:40)
(20.03.2020 5:39:41)
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma
Phalanx...............................116(-6) - Phalanx................................0(-32)
Berbec.................................47(-0) - .............................................
Mortier................................25(-0) - .............................................
............................................. - Spadasin...............................0(-25)
Generali.................................-8.4 - Generali................................-74.8
Puncte de atac............................187 - Puncte de aparare..........................21
Daune Primite.............................420 - Daune Primite............................3740
Procent Daune.............................10% - Procent Daune.............................90%
188 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis VIII.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:39:41)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 5:39:41)
===========================================================================
Batalie pentru Polis IV
(20.03.2020 5:53:58)
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma
Phalanx.............................189(-215) - Phalanx................................0(-96)
Berbec................................96(-18) - .............................................
Mortier................................4(-12) - .............................................
............................................. - .............................................
Generali...............................-752.2 - Generali...............................-134.4
Puncte de atac............................336 - Puncte de aparare......................1880.5
Daune Primite...........................37610 - Daune Primite............................6720
Procent Daune.............................84% - Procent Daune.............................16%
289 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis IV.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:38:58)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 5:38:58)
Miracolul 'Colossus' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:40:16)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:53:58)
================================================================================
Batalie pentru Polis VII
(20.03.2020 5:54:25)
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis VII
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma
Aruncator cu Sulita....................9(-11) - .............................................
Phalanx...............................92(-12) - Phalanx................................0(-39)
Mortier................................29(-0) - .............................................
Bucatar.................................2(-0) - .............................................
Generali................................-23.4 - Generali...............................-102.6
Puncte de atac..........................256.5 - Puncte de aparare........................58.5
Daune Primite............................1170 - Daune Primite............................5130
Procent Daune.............................18% - Procent Daune.............................82%
132 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis VII.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:39:25)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 5:39:25)
Miracolul 'Colossus' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:40:16)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (20.03.2020 5:54:25)
==================================================================================
(20.03.2020 15:01:06)
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma
Phalanx................................2(-28) - Phalanx................................0(-56)
Berbec.................................47(-0) - .............................................
Mortier................................25(-0) - .............................................
Generali................................-39.2 - Generali...............................-126.4
Puncte de atac............................316 - Puncte de aparare..........................98
Daune Primite............................1960 - Daune Primite............................6320
Procent Daune.............................23% - Procent Daune.............................77%
74 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis VIII.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 14:31:06)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 14:46:06)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 15:01:06)
Lupta pe mare aproape de Polis VIII
(20.03.2020 19:51:50)
vs
Sco3pioN[oFF] din Ferma
............................................. - Nava-Berbec............................0(-10)
Berbec pe Abur.........................16(-0) - Berbec pe Abur..........................0(-4)
Arma de foc.............................5(-1) - .............................................
Nava Mortier............................3(-0) - .............................................
Nava Racheta............................6(-0) - .............................................
Nava cu Motor...........................6(-0) - .............................................
Feribot de Baloane......................3(-0) - .............................................
Service Flote...........................1(-0) - .............................................
Generali.................................-6.2 - Generali.................................-146
Puncte de atac............................365 - Puncte de aparare........................15.5
Daune Primite.............................310 - Daune Primite............................7300
Procent Daune..............................4% - Procent Daune.............................96%
40 unitati din VÄ oFFtic[oFF-v] apara portul din Polis VIII
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (20.03.2020 19:51:50)
Flota jucatorului Sco3pioN[oFF] a fost distrusa complet.
Ā [mod]***PanNtix: Avertisment Off-topic si Spam, am sa te rog sa citesti regulamentul forumului inainte de a posta pentru a evita sa fii sanctionat pe viitor.[/mod]Ā
-
-
Batalie pentru Polis II
(17.03.2020 8:03:06)
Sco3pioN[oFF] din Polis I
vs
VÄ oFFtic[oFF-v] din Polis II
Phalanx................................0(-19) - Phalanx..............................36(-150)
............................................. - Mortier................................0(-20)
............................................. - Zid.....................................0(-7)
Generali................................-26.6 - Generali.................................-830
Puncte de atac...........................2075 - Puncte de aparare........................66.5
Daune Primite............................1330 - Daune Primite...........................41500
Procent Daune..............................3% - Procent Daune.............................97%
36 unitati de la VÄ oFFtic[oFF-v] protejeaza orasul de la Polis II.
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (17.03.2020 7:33:06)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (17.03.2020 7:48:06)
Miracolul 'Colossus' a fost activat de catre VÄ oFFtic[oFF-v] (17.03.2020 7:58:50)
Lupta pe mare aproape de Polis IV
(16.03.2020 20:44:51)
Sco3pioN[oFF] din HoF
vs
............................................. - Arma de foc.............................0(-4)
............................................. - Nava Mortier...........................0(-12)
Berbec pe Abur.........................48(-2) - Berbec pe Abur.........................0(-11)
............................................. - Nava Racheta............................0(-4)
............................................. - Nava cu Motor...........................5(-0)
............................................. - Feribot de Baloane......................6(-0)
Generali..................................-48 - Generali...............................-669.6
Puncte de atac...........................1674 - Puncte de aparare.........................120
Daune Primite............................2400 - Daune Primite...........................33480
Procent Daune..............................6% - Procent Daune.............................94%
11 unitati din VÄ oFFtic[oFF-v] apara portul din Polis IV
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (16.03.2020 20:29:51)
Miracolul 'Forja lui Hefaistos' a fost activat de catre Sco3pioN[oFF] (16.03.2020 20:44:51)
Deoarece Sco3pioN[oFF] a ramas fara unitati care sa lupte in prima linie restul armatei s-a retras.
Armata jucatorului Sco3pioN a fost retrasa si a parasit campul de lupta.
[mod] ***PanNtix: Am sa te rog sa citesti regulamentul forumului inainte de a posta. [/mod]