Posts by glezos

  Atata timp cat sa anuntat din timp ca cca o ora svr nu va functiona din cauze obiective legate de mutare ar trebui sa asteptam sa se limpezeasca apele si apoi sa ne panicam, sunt convins ca cel tarziu maine totul va fi normal. Nu are nimeni nici un avantaj fiindca nu a reusit nimeni sa se conecteze pe locatiile noi.

  Tot in 2038 era si la mine ...

  Help!!!

  Am mutat contul pe Beta si apare banat pana pe 19.01.2038

  Nu te panica ...inceaarca mai tarziu si te vei putea conecta ...asa a fost si pe Test. ...asa m-am panicat si eu si a doua zi m-am conectat normal. Este o chestie de reglaje ca la orice lucru nou ;)

  Din cate am inteles eu, conturile care se afla deja pe serverele tinta ( 1 si 2 ) nu primesc relocari. Cei care vin de pe celelalte servere prin mutare, au dreptul sa isi mute gratuit orasele pe serverul tinta o singura data. Cei care nu isi muta orasele in cele 2 saptamani, acestea vor fi mutate de aleator automat de catre joc.:/

  Pe Sv Test in pachetul pentru mutare am primit mai mult decat o mutare pe oras ...am relocat toate orasele si mai am in cufar cel putin pentru cate o mutare.

  Pe Test sv sa testat fuziunea ...toate conturile inactive au disparut si cei ramasi au primit o alta relocare in care primesc in cufar pachetele cu despagubiri. Acum banuiesc ca se pot loga la conturi doar cei activi, cei care nu au mai intrat de mult au ramas fara conturi.

  Multumesc pentru raspuns ...asta inseamna ca trebuie sa donez ce am prin magazii fiindca sunt pline cu resurele jefuite de la oFF ...ca sa incapa ce primesc ramburs :P. Logica GF ..capacitatea magaziilor o am de 2000K Si am de primit 20000K ...am platit cu bani reali ca sa mut 5 orase in zona convenabila cu resursa de care aveam nevoie si acum ma mutati unde pica zarul.

  Observ ca i-ti este dor de mine ...am sa te caut, fara clone esti nul :D

  Buna seara !

  Eu am nedumeriri legate de nivelul minelor in care am investit, am muncit atat ca sa ridicam minele ca sa nimerim pe insule cu mine mici sau cu alte resurse, sau ca am fost nevoiti sa platim ca sa mutam orasele pe insule avantajoase si acum ajungem cum eram inainte sau mai prost ...avem nevoie de explicatii, cam ce ne asteapta, ce conditii vom avea, inventarul ramane neatins ? ...am obiecte pentru care aveam planuri pe viitor.

  Cu fuziunea se va scapa de inactivii care ne incurca dar vor fi multi care vor renunta la joc din motivele de mai sus si vor apare inactivi si mai multi.

  Ar fi util un ghid de pregatire cu cateva indrumari esentiale nu asa pe nepregatite.


  [mod]***PanNtix: In acest thread are dreptul de posta doar jucatorul care l-a deschis in numele lui.[/mod]
  [mod]***PanNtix: Avertisment Off - topic, in aceasta sectiune au voie sa posteze doar membri aliantei Off.[/mod]

  Frumoooos ...Pierzatori: Sco3pioN[oFF]
  [mod]***PanNtix: Avertisment Off-topic.[/mod]   [mod]***PanNtix: Avertisment Off-topic si Spam, am sa te rog sa citesti regulamentul forumului inainte de a posta pentru a evita sa fii sanctionat pe viitor.[/mod] 
  [mod] ***PanNtix: Am sa te rog sa citesti regulamentul forumului inainte de a posta. [/mod]