Posts by Bosilek

  По-жалко подобие на война не съм виждал. Все се надявах бг икариама да не е изцяло умрял, ама уви.. Изгониха 1/4 от съюза след като ги занулихме, друга 1/4 биха ваканции. В момента варварите са по-активни от тях... Войната трябваше да е приключила, ако се спазваше някакъв ред и правила. Ако няма да се спазват правилата, тогава защо изобщо се говори за война, като това са просто обикновени битки без никакъв смисъл. Нека не си губим взаимно времето и pokahontas да вземе някакво решение...

  Добър вечер.

  Обявената дата мина, битките започнаха, доклади качваме, а те не се появяват в темата все още. Моля pokahontas да отговори дали има намерение да се занимава с тази война както написа и просто е заета и затова не е пуснала докладите още или да разбираме, че война няма и всичко е просто един фарс.

  Поздрави!

  Това бяха правилата на войните от стария форум. Имаме нов форум и делим една секция с още доста други общности. Ако в предния форум можехме да си правим каквото искаме тук не е така и трябва да се съобразяваме с това, което имаме. Зала на славата няма как да направим.

  Не разбирам, войната се прекратява ли щом няма правила ?

  Просто замълчи, вече се изложи достатъчно, спирам аз да ти падам на нивото и да ти обяснявам като на ученик родовете на България.

  КЪМ БОСИЛЕКА


  Мисля че не е нормално да слагаш на националния флаг такива тъпи символи

  толкова си и българин да не знаеш символа на рода дуло, чак ми пише ,я се засрами малко като си необразован

  Лидерът на съюз BGWAR съм аз. Нека се знае.... Винаги съм мислил, че в тази игра играят сериозни хора, а не пубери.... сега обаче съм разколебан. От безкрайните ви писаници и обяснения личи едно - СТРАХ. Извадихте си седем от играчите, надухте генералите до пръсване и "събудихте" неактивните играчи и/или тези във ваканционен режим. Това, господа е СТРАХ. Разбираемо е... цялото напрежение и риска на войната ги носите вие. Каквото и да стане от тук нататък, ние само можем да спечелим, а вие да загубите. Ако изгубим войната - нищо...нормално е, вие сте няколко пъти по-големи, няма място за тревога. Но ако спечелим, целият срам и подигравки ще паднат върху вас. Да, ние може да сме по-малки (няколко пъти по-малки от вас), може да нямаме толкова опит и ресурси, но НИЕ НЕ СМЕ СТРАХЛИВИ.... и доказателство е войната, която обявихме и това, че не извадихме играчи от съюза.

  Господа, на война като на война ..... нека победи по-добрият......

  Ps: Извинявам се на AdolfHoplliter, Ран Босилек и Sworow of Morrow (...или там как беше), за дето им прекъснахме ваканцията. И последно...тази война е между отделните армии на съюзите, а не вербална - не превръщайте играта в селско-просташка арена за демонстрация на "речевото си богатство". В крайна сметка всичко това (включително и войната) трябва да ни/ви носи развлечение, а не ядове.

  Аз играя само заради войните иначе е тъпо,. Като обявихте война какво очаквахте ? Сега да разбирам ли, че се предавате от така назования страх още преди да е почнала войната :Д?

  Ще помоля pokahontas да обяви официално войната с дата и час, както си му е редът и също да сподели правилата за войната, за да не се чудим дали има промени или не, а за новите играчи, които не знаят стария форум не ми се мисли.