Posts by Pitagora

  Duske Океј, али реци ми само, мења се статистика, али се тачно поклапа са златом које добијам за 24х. На IkaSearch када проверавам свој налог, поклапа ми се статистика са златом које ми пише када кликнем да прикажем свој град? Рецимо, мени сада пише у горњем левом углу да имам 21м злата, али на статистици и на Ика претраживачу ми стоји да имам 41м злата. Па ме зато бунило то, јер је разлика скоро дупла у прегледима:)

  To u uglu ti je prikaz zlata koji trenutno imas, oduzeta je suma zlata koja je odvojena za trgovinu što si postavio (za resurse koje si stavio pod "Kupi"). Kada vidis na prikazu ostrva imaš ukupnu količinu zlata, to sto posedujes i onaj deo sto ti u uglu ne priakzuje za trgovinu.


  Cheers! ;)

  Pozdrav,


  Kao što vidite u ikariamu svaki dan ima sve manje igrača, uglavnom ostaju ljudi sa multi nalozima. Neki se žale i da nemaju više sa kim da potpišu ni kulturni sporazum. A na HOF-u kao što se može videti samo nekoliko igrača aktivno i to je to. Hteo sam da pitam šta mislite o tome da se spoje srpski serveri, i neka ostanu na primer 2 normalan server i ratni server. Ako bi se složili da se mail šalje dalje ko je već zadužen za to.


  Hvala!


  Beta forever!