Posts by Lillium

  Sziasztok!

  Szeretnék segítséget kérni három dologban is:

  1.) Szerverösszevonáskor az egyik kis accommal mentem volna a kijelölt szerverek egyikére. A váltás nem sikerült, mert valami miatt egy angol szerverre tett volna, ahonnan most ki vagyok tiltva 2038-ig. Nekem az az acc nem kell, az a szerver, ahová tett volna nem is létezik. Muszáj a kezdő képernyőn megjelennie?

  2.) Ebből kifolyólag, csak hogy meg legyen a három acc ( 8) ) gondoltam regisztrálok Pangaiai 1-re, de aztán töröltem magam. Vártam, hogy eltűnjön a szerver az accjaim mellöl, de nem tűnt el, és belépni sem tudok. Tehát, ha újra szeretnék ott játszani nem tudok.

  3.) Ha ezek miatt jegyet kell nyitnom, hol tudom megtenni? Nem találtam meg :rolleyes:


  A választ előre is köszönöm!

  Köszönöm. Szerintem nekem az megvan. Viszont most nem haladok vele. A 15-ös szintet kéri, én a 17-es szinten tartok. Egyik szerveren sem haladok vele. Lehet, hogy az mind a régi barbárfalura vonatkozott???? Az magyarázatot adna...

  A seregpusztítással sem haladok. Annyit sikerült kiderítenem, hogyha fal előtt halsz meg, azt nem számolja, és azt sem ha barbárokra mész. (és az is gyanús, hogy akkor sem számol, ha te vagy a támadó)


  Ha sikerĂĽl valamelyiket is megoldanom, leĂ­rom :)


  Habos kávét mindenkinek!

  Nincs ötletem. Lehet nem él ez a funkció már a lobby miatt. Viszont lehet az az email címed nem is él már, ha régen léptél be...

  Próbáltam hozzárendelni a lobbyhoz újat,de az sem engedte.
  Nem értem,hogy az elfelejtett email-címes dolog miért nem működik.
  Nem lenne célratörőbb,ha egyszerűen megadnád nekem az email címet?
  Gondolom te megtudnád nézni.
  Tudom a jelszavát,így nagyon másé nem lehet(nem lehet az,hogy én elakarom lopni valakinek az accountját),van több accom összeköttetésbe vele,csak egy IP címről lett vele belépve.

  Én most megnéztem az elfelejtett email címes dolgot, de ott is emailt akar küldeni... akkor azt hová küldi?

  Te tudod?

  Szia! Nem találom, mindig ott ellenörzöm, és nem oldotta egyiket sem. De csak ezen a részen, mert a sereg gyártást számolja, és a specialistákat is most oldottam. A barbár harcosokat 15 -ig oldotta. Most 17 -es szinten vagyok, és semmi. Mondjuk itt nem tudom, hogy a mostani időszak eredményeit játom-e, vagy a régebbieket. Volt ugyanis 5 év szünetem.


  Ha elfogyott a teád, szívesen meghívlak egy cappuccinora!

  Sziasztok!

  Nehezen igazodom még el a fórumon, ismeretlen terület számomra :) Nem találtam olyan topicot, ahol kérdezhetnék, mivel ezt tűnt a legaktuálisabbnak, így itt kérdeznék.

  Mostanában az eredmények feloldásával ütöm az időt. Nehéz falat, mert nehezen találok társat, aki segítene a védelmi, és a szárazföldi eredmények oldásában. Két dolgot nem értek ezzel kapcsolatban. Az egyik a barbár harcos és a barbárvadász. Azt írja, hogy a x szinten győzzem le a barbárokat. De én már legyőztem azon a szinten, mégsem oldotta az eredményt. Miért? A másik szintén ez, pusztítsak el x mennyiségű y fajta katonát, hajót. Fosztok, barbárkodom, foglalok, sereget szerelek le, nem mutatja a pusztulást. Mit kell tennem, hogy számolja?

  Válaszokat előre is köszönöm :)