https://de.linkedin.com/in/alexander-roesner-24b59890
-muhENGI- Roesner in linkedin hesabı umarım bir şeyleri düzeltirler artık.
https://de.linkedin.com/in/alexander-roesner-24b59890
-muhENGI- Roesner in linkedin hesabı umarım bir şeyleri düzeltirler artık.
Yüzde 5 ini geçiyorsa karşılığını atması gerekir.
Yani 1 milyonun yüzde 5 i 50k yapar.
1m puanlı buri 50k nın altında olan birine sınırsız kaynak gönderebilir. Böyle biliyorum.
Bir oyuncu kendi puanının %5 ine denk gelen oyuncuya sınırsız kaynak gönderebilir. Kural değişmediyse eğer eskiden böyleydi.
ıkalogs çalışıyor ondan bahsetmıyorum
mavı temalı bır sıte vardı ondan bahsedıyorum
Ikariam search i diyorsun sen kapandı o site
Selam Theseus serverindeysen oyundan kafana takılan seyleri sorabilirsin nick arial
Bunun kolay bir yolu var ama her şeyi paylaşmak zorunda değiliz dostlar
Para her kapıyı açar dm gel
Para lafını duyunca bir gülmek geldi hayatınızı da böyle idame ettiriyorsanız vay halinize
Şaka be gül diye elon musk mıyız biz sanki
Bunun kolay bir yolu var ama her şeyi paylaşmak zorunda değiliz dostlar
Para her kapıyı açar dm gel
Aynen o dediğim güzel öneri aslında bir sürü inaktif var ama koordinatlarını bulamıyoruz.
Sen öneriye cevaplara baktın mı?
Baktım pek beğenmemişler.
Display MoreGüncel değil o güncellestirmek icin bağış istiyor siteyi yapan kişi.
Ben 10 dolar attım geçen sizde atın 3 5 bir şey güncellesin adam.
En son adama erişmeye çalışıyordun, konu o noktaya mı geldi?
Dur ben de senin öneriye destek bağışı çağrısı yapayım o zaman.
Ulaştım adama ama güncellermi bilmiyorum.
Aynen o dediğim güzel öneri aslında bir sürü inaktif var ama koordinatlarını bulamıyoruz.
Güncel değil o güncellestirmek icin bağış istiyor siteyi yapan kişi.
Ben 10 dolar attım geçen sizde atın 3 5 bir şey güncellesin adam.
Eklenebildiğini kim söyledi sana. Yok öyle bir şey.
Yapay zeka, antik yunan, roma ve bizans dönemlerini karıştırmış. Hatta istanbul feth edilmiş Ayasofia ya iki, minare eklenmiş. Kadıköy haydarpaşadan, Cankurtaran a köprü ilginç
Galata kulesi yok ama o olmadan olmaz.
Ikariamı satın almak istesek ne kadara verirler.
Aramızda para toplayıp alalım oyunu istediğimiz gibi bir oyun yapalım takılırız.
sol kanatta kenan yerine kerem ile barış alper yerine semih ile başlasaydı yenerdik bence
Cidden ya şunlar silinsin artık.
alphada 18k hesap var yarısından çoğu inaktif.
Oyun dili neden ingilizce. Sen kesin biliyorsundur.
Herkez biliyor.Bilmeyen sen kalmışsın
Hesap tatildeydi bugün açtım hesabı ondan.
Alpha şu an uluslararası server değil dili niye değişti onu anlamadım.
Oyun dili neden ingilizce. Sen kesin biliyorsundur.
Feveran nasıl bir karın ağrın var bilmiyorum,alt tarafı bir oyun ve bu oyunda birileri kazanacak yada kaybedecek,derece alacak,bu tüm serverlar için vede tüm online oyunlar için,hatta ve hatta tüm spor dallarında geçerlidir,gönül ister ki,sen ve senin gibiler böyle ortamlarda olmasın neticede oyun oyundur,bilgisayarı yada telefonu kapattığınız zaman herkes yok oluyor,keyif almaya bak,arkadaşlığın,dostluğun adı senin kaba tabirinle YALAMAK ise SENİNDE YAPTIKLARIN ORTADA İSTERSEN KONUŞMALARININ SS lerini atayım ne dersin
Ya ben sizi savunuyorum burada. Kendinizi Thora kullandırtmayın diyorum sen ne diyorsun ya.
Bırakın kullansınlar ne diyelim milyonlarca ham maddeyi alsınlar sizede ara sıra böyle liste yaptırsınlar sus payı olsun diye.
Gözünüzü açın gözünüzü emeğinize yazık ya.
Aslan parçası ben onun ne olduğunu biliyorum sen zamanında thorun uşağıydın herhalde ondan böyle konuşuyorsun yara derin galiba
Bak ya ben uşak değilim diyemiyor sjsjsjsj bana diyor sen usaksın her şey ortada ne anlatıyorsun sen ya.
Neyse yalamaya devam edin siz.
Mesajı Feveran... a yazdım yanlış anladınız azizaltun66 livesautum
Ya bırak şimdi bu ayakları niye hemen r yapıyorsun.
Çık çatır çatır söyle ben thorun uşağı olmaktan bıktım artık de niye korkuyorsun ya.
Ben şahsım olarak ve bir oyuncu olarak oyunda kimseye yalakalık ve senin bel altı muhabbetine istinaden THORUN BİR YERİNİ YALAMADIM ama SEN YALAMIŞSIN Kİ burada dile getiriyorsun ? onada senin tercihin diyelim
Yok canım yalar mısın hiç dibini bile sıyırdın yalamayı geçtin seviye atladın artık sjsjsjsjsjsj
İttifağını bir halt sanıyor halbuki burdan üflesem ters parende atıp yere çakılacak sjsjsjsj