Posts by D O R U K

Hesapların Euro olması genellikle pangai yani uluslararası sunucudadır. Bu sorunun nedeni mezardan silinmiş hesap pangaiye giderse bir süre sonra Euro oluyor bir daha TL olmuyor. Eğer 0 dan pangaide açarsanız TL hiçbir zaman Euro olmaz. Mezara düşmüş hesap pangaiye atılırsa sıkıntı orda başlıyor. Eğer pangaide Euro hesabı varsa tek yolu o hesabın Türk sunucusuna gidip TL'ye döndükten sonra pangaiye almak

Nasıl bir hata burdaki bilmiyorum ama oyun artık küsüratlı hiçbir nakliyeyi yola çıkmıyor. Misal 90.500 girdin. Onu ya 90'na indireceksin ya da 91'e çıkaracaksın.

Gelen ile kaynak gemilerine 200 tane gemi ekleme güncellemesi yapıldı. Tamam güzel ama bunları almak ne kadar sürer ne kadar altın ile alınır peki? 35 MİLYAR altın ile!!

İtiraz edelim hep birlikte FİYATLAR DÜŞSÜN FastFooD:!:

badidol Kaynak gemilerinin fiyatının düşürülmesini istiyoruz:!:

bir kez de memnun ol hep şikayet:)

Arkadaşlar şu Taş atıcıları terhis halkde çoğalmıyor bunu farkeden var mı? Bildiğin yok oluyorlar! Terhis ile toplumlara neden olanlarımız arttırmıyorlar bibilgi var mı,! !?:/

Halk max'a ulaşmışşa, yani belediye binasına göre o sınır dolmuşsa askeri kovarsan halk yok olur.

Aynı sorunu bizde yaşadık, mail ve şifre değiştikten sonra problem çözüldü. Yanlız başka arkadaşlarımızın hesapları çalındı ve şehirleri silindi.

Bugün mailleri değiştirdim yeni baktım yine mesaj gelmiş. Ben bundan hiçbir şey anlamadım.

Günaydın iyi forumlar yaklaşık ayın ikisinden beri oyuna gün içerisinde belirsiz bir saatte ( saati değişiyor) giriş yaptığımda maile hesabınıza bir giriş tespit ettik diye mesaj geliyor. Her gün geliyor bu mesaj 5 gündür tekrarlıyor ve ben girdiğimde hop maile mesaj geliyor. Bazıları konumu bulunduğum il bazıları farklı şehir gösteriyor. Tarayıcıda VPN yok telefonda da yok. Ticket açtım pek bir bilgi alamadım. Bu konuyla ilgili aynı sıkıntıyı yaşayan var mı?

Kurallar açık ihlal edilen bir çok olay var ama operatör bilmiyor bu yüzden bilmediği için hesaplar ban yemiyor. Misal Multi hesapları oyuncuların sikayetleri doğrultusunda operatör inceleyip doğruysa kapatıyor. Yani konu operatöre gitmisse ihlal varsa ban. Ve iki kişi arasında 3. Kişiye küfür etmek oyun dışında bile olsa ihlaldir oyundan küfürlü konuşamazsiniz. Bunu Wp yapabilirsiniz. Neyse diğer konuya gelince operatör söyleyeceğini söylemişse sen yazmaya devam ediyorsan cevap vermiş gibi ticketi kapatıyor iyi bak kilit varsa kapanmıştır.

Operatörler yabancı ve ticketler sadece İngilizce yazılacak. Oyunda ingilizce dışında mesaj ceza sebebi. Oyun bir ara uyarı verdi. İngilizce konuşmayan ittifakları bildirin diye.