אישית, חשבתי שהמצב בשרת כארון יהיה יציב בקרוב,ושלאנשים תהיה מוטיבציה לשחק בשרת, אולם, אחרי
שחבר ברית שלי,שולח שהוא פורש בגלל מקרי בריונות של רודנים, החלטתי שאני לא יכול לשתוק, וכן, אני מבין
את הסיכונים שיש בפוסט הזה, ושעלולים להרוס לי את המשחק סופית בשרת, אבל הבנתי שלפחות אם המסר
.יופנם, זה יהיה שווה את זה, אז בבקשה קחו 2 או 3 דקות ותקראו את הפוסט הזה
תודה רבה
:הסוף של כארון קרוב מתמיד:
כארון הוא שרת נחמד עם פעילות גבוהה, שהיה יכול להיות שרת מושלם,לולא רודנים שהשתלטו על השרת והקפיצו חשבונות
.כדי להגיע בתוך רגע למליוני נקודות. אותם רודנים, הורסים את חווית המשחק לדור החדש באיקרים, ומונע מהם להתקדם וללמוד את המשחק
אותם רודנים,כובשים כל הזמן שחקנים מסכנים, מתערבים במלחמות של בריתות מהמעמד הבינוני בשרת ונראה שהם
.רק מחפשים להרוס את חווית המשחק לשחקנים החדשים
:קצת טעימה לדברים האלה ואז נמשיך:
:לאותו שחקן, נכבשו הנמלים על ידי שחקן יקוזה:
?למה הוא לא יכול לשגשג ולפרוח ולהכיר את המשחק
???ובכן, איזה מוטיבציה תהיה לשחקן חדש שהצטרף לברית שרוצה לשגשג ולפרוח,ואז הגיעו רודנים וכבשו לו נמלים ברשעות,שלא בשעת מלחמה
???איזו מוטיבציה תהיה לו, אם הוא רואה שהשרת נשלט על ידי רודנים, ושכל מה שהוא יכול לעשות נקבע על ידם
הם ניסו לשמור על תחרותיות בשרת ושיהיה כיף אבל כרגע עדיין יש שלטון טרור בשרת, ואם המצב לא יעצר,SR ובכן, יאמר לזכותם של
.זהו סופו של שרת כארון
:SR חזון
.כמו שאמרתי קודם, עדיין היעד בעיכוב, וכרגע לא הושג
הפעם, רודן זה נקרא 669 מברית יקוזה,אדם שנטפל בפיראטים לשחקנים חדשים שלא מבינים מספיק במשחק והוא מנצל את אי בקיאותם בנושא, לצרכיו האישיים.
(השחקן בזז מעל ל200K נקודות פיראטים מאנשים מסכנים).
טעימות ממעשיו:
וכמובן מעניין מי המתערב...
כמובן,שהוא משתמש בעצם היותו חזק על חלשים ממנו
ויש עוד רבים כאלה,וגם אלו לא המקרים היחידים בשרת,יש רבים כמו אלו.
לסיום:
אהיה אסיר תודה לאדם שימצא פיתרון לבעיה הגדולה הזאת שמדרדרת את מצב השרת לקריסה,
אם זה מיקוזה, שיקבעו חוקים לתקיפות המותרות לחברי הברית שלה,ואם זה מSR שיתקפו על כל
מקרה כזה,או שפשוט תהיה הורדת נקודות לענקי הנקודות שבאופן מפתיע החשבון שלהם נוצר לפני
10 שנים או 5 שנים.
אשמח שתגיבו מה דעתכם ו/או רעיונות לפתירת המצב למטה