הכרזת מלחמה LOG vs. y-w-k

• אנחנו, ברית LOG, מכריזים בזאת על מלחמה נגד ברית y-w-k.

סיבות ההכרזה:

סדרה של מתקפות שבוצעו ע"י שחקן ברית y-w-k, "המון חוזי תרבות"/"20 חוזי תרבות", נגד הדיפלומט שלנו בטענה שברית LOG תקפה את השחקן Luko מברית y-w-k.

עם זאת, האמת היא שההתקפה המדוברת התבצעה והושלמה טרם חברותו של השחקן Luko בברית כלשהי.

בהמשך הפוסט נציב את התנאים שלנו למלחמה, קודם כל נציג את העובדות:

ביום 17/03/2024, כמה חברי ברית בזזו שחקן שהחזיק כמות משאבים נכבדת וצבא ראוי להגנה עליו. ראינו זאת כהזדמנות להתעשר וללמוד על קרבות משולבים.

להלן דוח הקרב:

להלן דוח הבזיזה:

אני מדגיש שוב ואומר: השחקן Luko לא היה חלק משום ברית במהלך כל שלבי הבזיזה.

למחרת קיבלנו הודעה מנציג מברית y-w-k, להלן השרשור:

לאחר שרשור זה אותו נציג תקף את הערים של הדיפלומט שלנו מספר פעמים, אשר היו ריקות מצבא ומשאבים, באמצעות כמות יחידות מוגזמת במיוחד:

נציג הברית איים באמצעות ארנקו "השמן" על מנהיג בריתנו:

היום, השחקן "20 חוזי תרבות" הקפיץ אל אחד האיים שלנו עיר עם אותו צבא שהוזכר מקודם, ובזז את העיר של מנהיג הברית שלנו במהלך הלילה:

לאחר מכן השחקן תקף את העיר שבה התחלנו לרכז כוחות לקראת התגובה שלנו, הוא ברח מהקרב:

בתגובה למתקפה שלחנו צבא כדי לכבוש את עיר המוצא שלו, ונחשו מה? הוא העביר את העיר בפחדנות וגרם לאחד מצבאותנו להתפזר.

תנאים לסיום המלחמה:

כניעה ופירוק ברית y-w-k.

או

הדחה של השחקן "20 חוזי תרבות"/"המון חוזי תרבות" מברית y-w-k ופירוז עריו מהספרטנים שכירי החרב בהם הוא כה מתגאה.

חברי ברית y-w-k, כפי שראיתם התנאים שלנו פשוטים מאוד. אין סיבה שברית שלמה תתפרק בגלל חבר ברית שיורה מהמותן במקום לבדוק את העובדות.

אם תעמדו בדרכנו - תפלו יחד איתו. כן, אנחנו ברית קטנה, ואולי הפסדנו את הקרבות הראשונים, אבל את המלחמה הזאת ננצח. אנחנו פועלים כבר עכשיו בלב האיים שלכם, נגיע לכולם אם צריך.

אם תפרשו מהברית אתם מוזמנים להצטרף אלינו או לכל ברית אחרת, לא יאונה לכם רע.

לסיום אוסיף כי אנחנו ברית שמתעדפת איכות על כמות. אנחנו רואים את המשחק בעיקר בתור משחק מלחמה ולא סתם עוד city builder. הגיע הזמן להראות שכארון הוא לא רק שרת של מלחמה בין שתי בריתות מובילות, גם אם זה אומר להלחם מול ברית שגדולה מאתנו כמעט פי 5. אנחנו לא מפחדים מאנשים שחושבים שאפשר לנצח את המשחק עם הארנק.

Bring it on.

- Vorilius

דיפלומט ברית LOG

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

Interpres Legionis Gloriae

• אני, מנהיג ליגיון הכבוד, מאשר את ההכרזה

Remo

שרת Charon

מנהיג ברית LoG

Legionis Gloriae Praefectus

• בהצלחה! סחטיין על הסידור של עברית ואנגלית

• במקרה אני מכיר את השחקן שאתם נלחמים בו והוא המנהיג של הברית הזאת, לא נראה לי ש"להעיף את השחקן מהברית" יעבוד במקרה הזה

המון בהצלחה לשני הצדדים

• אתמול תקפתם יחידה שהתפזרה של שחקן 1 חח המון בהצלחה בהמשך

דרך אגב אם בה לכם הוכחות שהוא תקף זה אצלי ולא מפרסם את זה מי שרוצה שיבוא לפרטי

אתה מתבלבל. לא אכפת לנו כרגע מי צודק ומי לא.

אתם התחלתם את המלחמה הזאת כשבחרתם לתקוף במקום לגשת לזה בצורה דיפלומטית, הבאתם את זה על עצמכם.

אבל אין בעיה, תמשיכו לקנות ספרטנים, יותר מנשמח לאפס אותם בשדה הקרב. אולי נאבד צבא (שלא השקענו בו שקל) אבל נהנה מאוד. ה-1000 שאיבדתם אתמול זאת רק ההתחלה :)

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

שחקן אחד מסכן עם "רק" 5000 ספרטנים. תמשיכו להוציא כסף על חיילים וירטואליים. אנחנו נמשיך להנות, ברטאן :)

Remo

שרת Charon

מנהיג ברית LoG

Legionis Gloriae Praefectus

שאלת נושאת פרסים:

מי ינצח?

1. 3000 ספרטנים

2. החומה

בנתיים אני רואה שאופציה 2 נהיית יותר ויותר אמיתית

•   אני רק הניח את זה פה ובהצלחה בהמשך
    מברית Y-w-k

הדבר היחיד שאני רואה בדוח הזה זה שאיבדת כמעט 4 אלף ספרטנים..

כמה איבדתם בינתיים, 6?

Vorilius

שרת Charon

דיפלומט ברית LoG

• ‏אם המתרה זה להרוס לי את הספרטנים זה לא אילך וחבל כי יש עוד הרבה מאיפה שזה בה
    אולי תחשבו מסלול מחדש או שתמשיכו ככה

•   אני רק הניח את זה פה ובהצלחה בהמשך
    מברית Y-w-k

ברו מתגאה בקרב בניצחון שהוא היה חייב להביא 2 חברים (מברית אחרת שלא קשורים למלחמה) שביחד יש להם ניקוד כמעט כמו כל הברית שלנו ב4 בלילה

פלוס לפחות 750 חרבות בחבילות רק כדי לשמור על הספרטנים היקרים

בלי הענק היהודי ובלאק ממבה כבר בסיבוב 34 הייתם עפים