Ares fuzionează

• Dear players,

we've all been waiting for it for a long time and it is now coming closer and closer: the Ares merge.

We will soon be posting news about the war server merge including a date and an FAQ answering questions about the procedure and informing you about everything you need to know.

Your Ikariam Team

--

Dragi jucatori,

am asteptat-o cu totii de mult timp si acum se apropie din ce în ce mai mult: fuziunea Ares.

În curand vom posta stiri despre fuziunea serverului de razboi, inclusiv o data si un FAQ care va raspunde la întrebările despre procedura si va va informa despre tot ce trebuie sa stiti.

Echipa ta Ikariam

AchingEcstaticAegeancat-size_restricted.gif

• Dear players,

98893-%CE%B9%CE%BA%CE%B1-png

the crew is working on the final preparations and tests for the Ares merge.

We're currently very confident that the Ares merge can begin in April.

We'll probably be able to provide final data, information and an FAQ some time next week.

Your Ikariam Team

------

Dragi jucatori,

echipajul lucreaza la ultimele pregatiri si teste pentru fuziunea Ares.

În prezent, suntem foarte încrezători ca fuziunea Ares poate începe în aprilie.

Probabil ca vom putea oferi datele finale, informatii si un FAQ în cursul saptamanii viitoare.

Echipa ta Ikariam

• Fuziune Server de Război

Conducători ai antichității, pregătiți-vă deoarece fuzionăm serverele de război! Toate serverele de război vor fuziona în perioada 9–23 aprilie.
    În calitate de jucător pe server, vei primi un obiect de fuziune pe care îl poți folosi pentru a te muta pe noul tău server.

• Începerea fuziunii (autotransfer manual de către dumneavoastră): 09/04 10:00 CEST

La începutul perioadei de fuzionare, va avea loc timp de 14 zile evenimentul Festivalul Lumilor, cu diverse bonusuri pentru toți jucătorii de pe noul server – cu cât te muți mai repede, cu atât vei beneficia mai mult de pe urma evenimentului!

Citește FAQ pentru detalii complete.

FAQ
    Ce va fi fuzionat?
    Vom fuziona mai multe servere și comunități. Toate serverele și comunitățile afectate sunt enumerate în tabelul din partea de jos.

Ce se întâmplă dacă nu mă conectez la joc în timpul perioadei de migrare?
    La începutul fuziunii serverului, toate conturile vor fi plasate în modul vacanță. Dacă nu te muți până la sfârșitul fuziunilor, vei fi transferat automat. Conturile inactive vor fi mutate pe Asphodel.

Pot să creez în continuare conturi noi pe vechile servere?
    Da, însă acest lucru va fi posibil doar pentru o perioadă limitată de timp. Înregistrarea pentru conturi noi se încheie pe 8 aprilie 2024

Îmi pot muta orașele pe o insulă la alegerea mea?

Primești același număr de obiecte de Mutare Oraș ca și numărul de orașe pe care le deții în momentul migrării

Am mai multe conturi decât există servere țintă. Pot avea mai multe conturi pe același server?
    Da, regulile pentru conturi multiple rămân neschimbate și poți avea până la 11 conturi.

Ce se întâmplă cu resursele pe care le-am investit în clădirile de pe insule, cum ar fi Turnul Helios, mine și miracole pe serverul meu original?
    Resursele vor fi rambursate și plasate în inventarul tău. Pentru Turnul Helios, vei primi un obiect în inventarul tău.

Pot obține aceste resurse în alt mod?
    Nu, resursele vor fi date în două pachete care sunt legate de donații. Ele nu pot fi obținute ca pachetele obișnuite de resurse.

Ce se întâmplă cu trupele/cladirile/navele pe care le am în prezent în construcție?

Starea lor va fi transferată pe serverul țintă și construcția va continua ca de obicei.

Trebuie să folosesc imediat Mutarea Orașelor?
    Nu, Mutarea Orașelor nu expiră.

Voi primi o mutare premium pentru un oraș cu loc premium?

Da, vei primi.

Ce se va întâmpla cu punctele mele de captură și cu echipajul?
    Echipajul este transferat pe serverul țintă, punctele de captură sunt pierdute în timpul transferului.

Ce se va întâmpla cu alianța mea?

Alianța în sine (nu membrii săi) va fi transferată împreună cu liderul. Ca jucători într-o alianță, va trebui să vă coordonați între voi. Odată ajunși pe noul server, membrii vor trebui să se alăture alianței

Ce se va întâmpla cu Tratatele Culturale?
    Acestea vor dispărea odată cu fuziunea. Cu toate acestea, va fi mult mai ușor să găsești noi parteneri pe serverele mai populate în urma fuziunii. Evenimentul *Festivalul Lumilor* va spori acest lucru cu diverse bonusuri.

Ce se întâmplă dacă mai mulți jucători/alianțe cu același nume se mută pe noul server?
    Nu este posibil ca mai mulți jucători/alianțe să folosească același nume. Dacă un nume este deja utilizat pe server, atunci vei primi un nume nou și/sau ți se va solicita să schimbi numele tău (alianței).

Ce se întâmplă cu trupele care se află pe drum sau cu bătăliile care au loc în momentul fuziunii?
    Bătăliile vor fi anulate, iar trupele/flotele se vor întoarce în orașele lor natale pe noul server.

Am cantități mari de resurse pe drum în Cargoboturi. Ce se va întâmpla cu acestea?
    Resursele vor fi returnate în orașul tău.

Ce se va întâmpla cu donațiile mele?
    Donațiile nu pot fi transferate. Cu toate acestea, vei primi tokenuri pentru donațiile tale pe serverul țintă.

Este ceva special ce trebuie să fac dacă am achiziționat conținut premium?
    Nu, acesta va fi transferat pe noul server și poate fi folosit în continuare ca de obicei.

Ce este Festivalul Lumilor?

Pe parcursul evenimentului vor fi activate diverse bonusuri. Vor fi două perioade pentru Festivalul Lumilor:

• 14 zile la începutul fuziunilo
    • 18 zile la finalul fuziunilor

Lisa Serverelor Afectate

• en203
    • br203
    • tr203
    • cz203
    • es203
    • it203
    • rs203
    • dk203
    • ae203
    • tw203
    • lv203
    • yu203
    • mx203
    • lt203
    • de203
    • si203
    • ar203
    • fr203
    • pt203
    • sk203
    • hu203
    • il203
    • pl203
    • bg203
    • gr203
    • ru203
    • br203
    • se203
    • ro203
    • us203

Pentru a clarifica: fuziunea serverului de război va începe cu UN server țintă (în EN, similar cu Pangaias). Acesta va fi un server complet nou, proaspăt, care va fi ținta pentru toate celelalte servere de război. Alte servere de război, noi, pot fi deschise din nou în viitor, dacă va fi nevoie.

Echipa ta Ikariam

• Dear community,

just a heads up, Ares Global is now available for sign ups, as well.

Please note that support for issues related to the Ares server will now be handled exclusively in the Ikariam EN community in English here:

https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=en

Your Ikariam Team

--

Draga comunitate,

doar un anunț, Ares Global este acum disponibil si pentru înscrieri.

Va rugam sa retineti ca suportul pentru problemele legate de serverul Ares va fi acum gestionat exclusiv în comunitatea Ikariam EN în limba engleza aici:

https://ikariam.support.gameforge.com/index.php?fld=en

Echipa ta Ikariam

• Dear players,

revisiting the topic of Ares Global, we've implemented further tiny changes to increase performance on this server and counteract the issues with timers getting stuck/overdue. From our side, it looks a lot smoother now and we'll continue looking into further changes we can apply to the underlying systems to ensure Ares Global will run smooth as normal again.

Your Ikariam Team

--

Dragi jucatori,

revenind la subiectul Ares Global, am implementat alte mici modificari pentru a creste performanta pe acest server si pentru a contracara problemele legate de cronometrele care se blocheaza sau depasesc termenul de expirare. Din partea noastra, totul pare mult mai lin acum si vom continua sa cautam alte modificari pe care le putem aplica sistemelor de baza pentru a ne asigura ca Ares Global va funcționa din nou făra probleme, ca de obicei.

Echipa ta Ikariam