Version 9.0.3
The following table lists the original names, the suggested names and the reasons why I make the specific suggestions.
Original name | Suggested name | Notes |
---|---|---|
Αποθήκη εμπορευμάτων | Αποθήκη | Το «εμπορευμάτων» νομίζω ότι είναι περιττό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλη αποθήκη που αποθηκεύεται κάτι άλλο μέσα στο παιχνίδι. |
Αρχείο θαλάσσιων χαρτών | Αρχείο Ναυτικών χαρτών | Δεν υπάρχουν θαλάσσιοι χάρτες αλλά ναυτικοί χάρτες |
Αρχιτεκτονικό γραφείο | Σχεδιαστήριο | Το σχεδιαστήριο είναι ο κατ' εξοχήν χώρος του αρχιτέκτονα. |
Εμπορικός λιμένας | Λιμένας | Ο λιμένας μεταφέρει εκτός από εμπορεύματα και στρατό, κατά συνέπεια το επίθετο εμπορικός είναι περιττό. |
Εμπορευματικός λιμένας | Εμπορικός λιμένας | Δεδομένου ότι θα διορθωθεί το παραπάνω, μπορεί αυτός ο λιμένας να οριστεί ως εμπορικός γιατί από αυτόν μόνο εμπορεύματα μετακινούνται. |
Η Κατοικία του Κυβερνήτη | Κυβερνείο | Νομίζω το Κυβερνείο είναι πιο δόκιμος όρος. |
Θέση εμπορικών συναλλαγών | Ανταλλακτήριο | Στο κτήριο δεν ανταλλάσσονται μόνο υλικά αλλά και στρατός. οπότε το Ανταλλακτήριο είναι πιο δόκιμο. |
Λατομείο | Λιθουργείο | Το λατομείο είναι ο χώρος εξόρυξης μαρμάρου. Το Λιθουργείο είναι το εργαστήριο επεξεργασίας μαρμάρου. |
Ξυλοκόπος | Υλοτομείο | Το Υλοτομείο είναι ο χώρος που εκπαιδεύονται οι υλοτόμοι. |
Ξυλουργός | Ξυλουργείο | Το Ξυλουργείο είναι το εργαστήριο του Ξυλουργού και μια και μιλάμε για κτήριο. |
Περιοχή Δοκιμών Πυροτεχνημάτων | Πυροτεχνουργείο | Νομίζω το Πυροτεχνουργείο είναι πιο δόκιμος όρος. |
Πύργος Αλχημιστή | Αλχημείο | Το Αλχημείο είναι το εργαστήριο του Αλχημιστή. |
Τείχη της πόλης | Τείχος | Το «της πόλης» είναι περιττό. Δεν υπάρχει και τείχος σε άλλο σημείο. |
It is displayed in many sections in-game.