DELTA DÜNYASI TARTIŞMA BAŞLIĞI

• 15 bayrak dediğin. Bizim uyumadan deltayı egemenın kordınattan çıkardıgımız cepheler mi ?

Delta gücünü egemenin koordinatından kim çıkartmış sen egemeni bir ara konuş ondan sonra buraya yaz, sana niyazimi desem ziyaaa mı desem bilemedim. Siz deltayı terk ettikten sonra savaş zaten egemenin orada devam etti, Mindhunter ve CASTLE'ın beyaz bayrağa basıp tatile kaçıp son cephelerinde kapandığı yer egemenin örs adasıydı

Egemen bana şevket savaş bitince hesabı silinmeye bırakacağım burada boşuna uzatıyoruz rodoslayım tatile alayım alacağımızı aldık zaten dedikten sonra hayır abi ben oraya gelenleri tatile alarak kaçırtacağım savaş bittikten sonrada hesabını silinmeye bıraksın dedim, dediğimi de yaptım oradakileri tatile aldırdım savaş bitti ve egemen hesabını silinmeye bıraktı.

Siz HERA'DA başladığınız savaşı ana hesabını satarak HERAYI terketmiş savaşı kaybetmiş bir ekipsiniz bunu benim alnımın akıyla rakibi merkezinde eze eze sürdüğüm savaşı yorumlayarak sorgulayarak kapatabileceğini falan mı düşünüyorsun? Aksine madara oluyorsun haberin yok

Yazdıklarımın tamamını noktasına virgülüne kadar okuyup hiç birine cevap veremedikten sonra okumadan geçtim diyip işin içinden çıkamazsın.

İttifak arkadaşın GÖZTEPELİ delta gücü oyuncuları tarafından gruplarda küfürlere maruz kalıyor diyorum.

SES YOK

Bizim alnımızın akıyla sonlandırdığımız rakibi ezip geçtiğimiz savaşa dil uzatan sizler HERA'da DENGE ittifakına karşı başlattığınız savaşın sonunda;

Bu şekilde silinip;

biw09q9.jpg

hm795cr.jpg

ALNINIZDA KARA LEKE BIRAKIP HESAPLARINIZI SATARAK AĞIR BİR MAĞLUBİYET ALIP HERADAN KAÇTINIZ.

Deltada müttefik olduğunuz adamlardan bir ton küfür yediğinizi belirtiyorum bunlara tek kelime edememenizin üstüne kalkıp burada merkezinizde füze sürat balon sıfırlatıp havantopu kestirdikten sonra birbirinizi 10-20-30M gp benden rahat uyuyun aldırmayın diye avutmanız yabancı gelmiyor gençler.

Geçen savaşta da rakiplerimiz bizde füze çok bırakın aksiyonlasınlar diye kendilerini avutuyorlardı.

Bu zamana kadar bütün rakiplerimiz kendilerini bir şekilde avuttu ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız.

Karşınızda DELİLER olduğu sürece kendinizi avutmaktan öteye de geçemeyeceksiniz.

Deltaya gelmeden önce winter is coming, öyle devir değişecek böyle değişecek tüccarların sonu geldi falandı filandı diyen LOOSER gayrı niyaziler

Şimdi forum sayfalarında kendilerini bizde gp çok üzülmeyin diye avutuyor, bu rezilliğinizi de cümle alem gördüğüne göre hadi bana eyvallah ;)

Şimdi istediğiniz mesajı okuyup istediğinizi okumayın, okuyan okuyor.

Müttefikim dediğiniz adamlardan da bol bol küfür yemeye devam edin <X

Hadi niyaziler hades basıp uyuyun, yatmadan öncede birbirinizi bol bol avutun ;)

8)

p5h08s5.png

57ntab2.png

6vhkv65.png

tTCLuli9JwZ.jpeg

☾✫ ORDULARLA YENİLMEZ BİR GAYIZ VAR KANIMDA ✫☽

• Benim yazdığım mesaj, senin üst üste yazdığın iki mesajın toplamından daha kısa. :)

Okursan, sorunu sonra sorarsın.
    Okumazsan, zaten konuşarak da bir yere varılamayacağının sen de farkındasın ben de farkındayım. Boşuna zaman kaybetmemiş oluruz.

Ortada bir anlaşma olsa kazanan cephe savaşı ile belli olur doğru, anlaşma yoksa her türlü gayrinizami iş mubahtır dedim kısacası.

Anlaşmalı savaş konusunda bahane değil yazdıklarım, bir durum değerlendirmesi. Lider + 3 onursal liderden 2si banlanmış birader... Sen nasıl sağlıklı bir karar alınmasını bekliyorsun?

Bak sizin ekip az kişiden oluşuyor doğru muyum? Senle Oğuzun başına bir iş gelse kalan 2-3 kişi hemen karar mı alır, yoksa az durun Anılla Oğuz bi gelsin öyle bakalım mı der? Ya da deltagücünde darbeci ile jilete bir şey olsa kalanlar ile hemen bir karar alır mı yoksa az bekleyin bizimkiler bir gelsin öyle bakalım mı der?

Paragraf paragraf diyisin kendin de paragraf yazıysin. Sanki bana Gogol kendisi de benim paragrafı beğenmiyor ^^

QXLgRG.png

Uçurtmalar rüzgar sayesinde uçmaz, rüzgara karşı durdukları için yükselirler.

• Adam gılgamış yazmış.

@N o M e R C y siz ne anlatıyonuz be abi. ULUBATLI sende başladın sıkmaya ohooo. Onursal liderde oda buda. Yok efendim cephe savaşmak degilmiş yok eseasın kordinata gelin. O zaman yazarsın teklif sonrası şu oldu bu oldu diye. Ben cevap bekliyorum şevketten bir aydır ses yok. Zaten hemen ertesi gün başlamaz o iş. Sizin kaldırabileceğiniz bir savaş degil bu savaş. O yüzden ısrarla hera hera diyor. Deltanın karar alması harp alması kadar sürdü. Savaş mı tamamız. Şartları konuşalım. Siz şartları konuşmak için bile bir ay sessiz kaldınız. Geçin abi bu işleri.

m2p5g23.png

1je12pk.jpg

• Adam gılgamış yazmış.

@N o M e R C y siz ne anlatıyonuz be abi. ULUBATLI sende başladın sıkmaya ohooo. Onursal liderde oda buda. Yok efendim cephe savaşmak degilmiş yok eseasın kordinata gelin. O zaman yazarsın teklif sonrası şu oldu bu oldu diye. Ben cevap bekliyorum şevketten bir aydır ses yok. Zaten hemen ertesi gün başlamaz o iş. Sizin kaldırabileceğiniz bir savaş degil bu savaş. O yüzden ısrarla hera hera diyor. Deltanın karar alması harp alması kadar sürdü. Savaş mı tamamız. Şartları konuşalım. Siz şartları konuşmak için bile bir ay sessiz kaldınız. Geçin abi bu işleri.

Gecenin olmuş kaçı, muhittin yatın diyor, kızıyor, bu saate kalmayın diyor, ben sana meram anlatmaya çalışıyorum.

Sen ister öyle düşün, ister başka türlü düşün.
    Benim dediğimi doğru kabul ettin, bir kazancım olacak mı? Etmedin, bir kaybım olacak mı? ^^

Eee abi neyi konuşuyoruz o zaman, neden konuşuyoruz o zaman..?

Deltada büyük bir savaşın çıkması için ortak bir payda bulunması gerekiyor. Yoksa 20-25 yılda o stoklar erimez. Erisin-erimesin, çok da önemli değil. Neticede ne olursa olsun bir mücadele olacak, biz de her türlüsüne varız.

QXLgRG.png

• Ben cevap bekliyorum şevketten bir aydır ses yok.

Savaş mı tamamız. Şartları konuşalım. Siz şartları konuşmak için bile bir ay sessiz kaldınız. Geçin abi bu işleri.

100 Cepheli savaş teklifini ilk veren bu şekilde anlaşmalı savaşalım diyen taraf DELİ OCAĞIDIR.

Buraya çıkıp biz savaş teklifi verdik demeniz bile manipülasyondan başka bir şey değil çünkü teklifi veren taraf biziz, kabul eden de sizsiniz. "Agoradan yazmalarım, özel mesajlarım vs bu teklifi kabul edip tamam anlaşmalı savaşalım diye beni aradığınıza kadar geçen sürede yaklaşık 20 gün :) "

Sizin deltaya geldiğinizden beri yaptığınız tek şey gayrı niyazi olarak takılmaktı, niyazi diyorum çünkü nizamisini biz yapıyoruz.

Baktınız bu şekilde "DELTA GÜCÜYLE BİRLİK OLMANIZA RAĞMEN" diş geçiremiyorsunuz rakip kadro aktif saldırı yapılan yere 15 dakika içinde(7/24) kontra ışın geliyor, birde anlaşmalı savaşta şansımızı deneyelim dediniz. Çünkü deltada varlık gösterdiğiniz ve göstereceğiniz süre boyunca uyguladığınız teknikler sönük kaldı, kalacaktı. Neyse ki bunun bilincine varmanız da fazla uzun sürmedi 8)

Biz zaten savaşmaya karar vermişiz. Bizim açımızdan savaşalım mı savaşmayalım mı diye bir karar aşaması olmadı teklifimizi kabul ettiğinizde sadece şartları belirleme aşaması oldu 10 maddelik şart belirledik, tüm ince detayları düşünüp savaşta rakibin mağlubiyeti tattığında çamura yatabileceği her şeyi düşünüp temiz bir galibiyet için çabaladık.

Elbette bu maddelerin belirlenmesi istişaresi 5-6 gün sürdü (Yaklaşık 20 kişi) aynı saate müsait olamadığı için farklı gün ve saatlere bölünerek konuşuldu, bu aşamanın sonlarına doğru ittifaktan 2 arkadaşımız paymentten dolayı toplu ceza aldılar. Bu multi kullanım, hakaret veya kişinin yaptığı bir hatadan dolayı kaynaklanan bir cezada değildi. İlerleyen zamanlarda senin,benim ve delta gücünden birininde başına gelebilecek bir durum. Ambrosia yüklediğin tüm hesapların ceza aldığını düşün belki böyle bir sistemde bir daha oynamayı bile düşünmezdin.

Haliyle bizde gündemimizi bu cezalara çevirdik çünkü bu cezalardan kaynaklanan kayıp sizin deltadaki varlığınıza(Altın,Hesap,gp) denk bir kayıp ve verilen cezaların kaldırılma ihtimali de yüksek iken, tabi ki de anlaşmalı bir savaş yapılacaksa, ban yiyen arkadaşlarımızın dönmesi beklenecekti. Bahanelerin arkasına saklanıp bir şeylerden kaçacak olsak böyle bir savaş kimsenin aklında bile yokken DELİLER tarafından gündeme getirilip teklif edilmezdi.

Maddelerin belirlenmesi aşamasında Ghostek'e de wpden yazdım, şuanda istişare yapıyoruz savaşın maddelerini belirliyoruz bilginiz olsun diye, 3-4 gün sonra forumdan şov yaparcasına DELİLER anlaşmalı savaş teklifini kabul etmedi, bundan sonra bizde gayrı nizami olarak savaşımızı sürdüreceğiz anlaşmalı savaş muhabbeti bizim için kapanmıştır bir daha gündemimize dahi almayacağız falan filan yazmaya başladı.

Yahu gündemine alsan ne olacak? Almasan ne olacak?

Anlaşmalı savaş olsa da ezileceksin

Şu anda kendi tabirin ile gayrınizami şekilde takıldığında da eziliyorsun zaten

Bu işler ittifakın ismini gayrınizami harp yapmakla olmuyor

Al sana gayrınizami harp

Bu işler yalnızefeye yağma deneyip de topuklamaya benzemez

p5h08s5.png

57ntab2.png

6vhkv65.png

Sizinle yaptığım telefon görüşmesinden ghostek'in foruma yazmasına kadar geçen süre toplamda 10 gün idi, sen hangi 1 aydan bahsediyorsun?

Teklifi veren biziz biz anlaşmalı savaşıp delta gücü ve harpi delta içinde sıfırlamayı kafaya koyan biziz sen bana neden wpden yazıp son durumu sormak yerine foruma çıkıp şov yapma derdine düşüyorsun?

O yüzden ısrarla hera hera diyor.

Benim ısrarla hera hera dememin sebebi rakip merkeze girip alnımın akıyla çıktığım savaşa leke atan adamların, HERA'da başladığı savaşın sonunda AĞIR BİR ŞEKİLDE GÖZLE GÖRÜLÜR MAĞLUBİYET ALIP ana hesaplarını satıp swyi terkettiğini göstermek başka bir amacım yok.

Sen kimsin ki benim yaptığım savaşa dil uzatabiliyorsun, kendine bak demek aslında

Bu arada delta gücü üyeleri HARP üyesine gruplarında küfürler yağdırıyor bu kaçıncı yazışım bilmiyorum ama buna burada bile cevap vermeyip susmanız sizin acizliğinizi gösteriyor, afiyet olsun gençler.

tTCLuli9JwZ.jpeg

Edited once, last by N o M e R C y ().

• Elbette bu maddelerin belirlenmesi istişaresi 5-6 gün sürdü (Yaklaşık 20 kişi) aynı saate müsait olamadığı için farklı gün ve saatlere bölünerek konuşuldu, bu aşamanın sonlarına doğru ittifaktan 2 arkadaşımız paymentten dolayı toplu ceza aldılar. Bu multi kullanım, hakaret veya kişinin yaptığı bir hatadan dolayı kaynaklanan bir cezada değildi. İlerleyen zamanlarda senin,benim ve delta gücünden birininde başına gelebilecek bir durum. Ambrosia yüklediğin tüm hesapların ceza aldığını düşün belki böyle bir sistemde bir daha oynamayı bile düşünmezdin.

bana istişareler sürüyor diye yazdığın tarih 19 nisan ben 27 nisanda foruma yazmışım

güya istişareler, daha doğrusu senin ekibi ikna çabaların sürerken hala forumda savaş isteyen enesin bölgeye gider diye gelgel yaparken sorun yoktu :D

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• Sanada afiyet olsun ghostek, uykusuz kalma yat uyu muhittin kızıyor bak ^^

r4zbt9m.png

p5h08s5.png

Bak bunlar senin havantopu gemilerin niyazii, havan halayı ^^

p8rf7a0.png

Acıklı şarkılarını dinledikten sonra hadesine basıp uyumayı unutma ^^

tTCLuli9JwZ.jpeg

Edited 2 times, last by N o M e R C y ().

• Bunun harbiden harpta casusu var galiba xD buyur beraber olsun :)

Öğrencilik güzel şey, hele ki yaz mevsiminde ;)

Onu boşver de sen biraz daha yazsana hera kreon küfürler ezdim biçtim falan devam devam az daha aynı şeyi yazarsan anca inandıracaksın kendini :D

tt1mv2q.jpg?_gl=1*1edhsat*_ga*MTI4NTg0Nzk0My4xNzUwMTQyMjY0*_ga_M9ZRXYS2YN*czE3NTAxNDIyNjMkbzEkZzEkdDE3NTAxNDMyMzIkajMxJGwwJGgw

• buyur beraber olsun

İttifak arkadaşına müttefik olduğu ittifakın gruplarından küfürler edilirken ghostekin aynaya yansıyan görüntüsünü görüyorsunuz arkadaşlar ^^

Yok ben almayım size afiyet olsun ;)

Onu boşver de sen biraz daha yazsana hera kreon küfürler ezdim biçtim falan devam devam az daha aynı şeyi yazarsan anca inandıracaksın kendini :D

Cümle alem gördü başladığınız savaşın sonunda mağlup olup ana hesaplarınızı heradan satıp kaçtığınızı, yeteri kadar anlattım bundan sonra burada sizin avuntularınız ve gözyaşlarınız konuşur ;)

Bak muhittin ne diyor sıfırlattığınız füze sürat balonları kestirdiğiniz havantoplarını umursamayın hepinize benden 10-20-30M gp hadesi basıp keyfinize bakın diyor daha önce çok avuntu gördüm ama bunun kadarını görmemiştim ^^

tTCLuli9JwZ.jpeg

• Aaa savaşın sonunda derken hani savaşın sonunu görememiş kaçmıştık bak böyle olmaz yalan da olsa en azından birinde tuttur :D

Saldırdığın yerde limanına normal düzenli çıkılınca bile topuklamadan önce 2 raund savaşıp hemen şehir adı değişen mermer geldi diye mesaj atan birisi için çok iddialı laflar

Biraz daha anlatır mısın lütfen anlayamanlar varmış da aralarda hadi heradan kreondan bizi nasıl kovduğunu anlatsana deliden masalları okuyalım kim kime küfretmiş böyle kısa mesajlar yakışmıyor hiç yeterince açıklayıcı değil :D

• Aaa savaşın sonunda derken hani savaşın sonunu görememiş kaçmıştık bak böyle olmaz yalan da olsa en azından birinde tuttur

Kelime oyunu yapmayı ali abinden mi öğrendin ;)

biw09q9.jpg

hm795cr.jpg

YOK OLDUNUZ.

SİLİNDİNİZ.

TOPUKLADINIZ.

KAYBETTİNİZ.

Hera da bugün itibariyle güncel ittifak listesi;

Bir zamanlar kırıntı olan harpten eser yok, neredesin kara gözlüm? ^^

b5asw2l.png

kime küfretmiş böyle kısa mesajlar yakışmıyor hiç yeterince açıklayıcı değil :D

Delta gücünden muhittine kimlerin küfür ettiğini benden iyi biliyorsun, hangi gruplarda edildiğine kadar.

Bunu bizim bilmemiz senin için sürpriz olmuş olabilir ancak kendini kandırırsın bizi değil ;)

Saldırdığın yerde limanına normal düzenli çıkılınca bile topuklamadan önce 2 raund savaşıp hemen şehir adı değişen mermer geldi diye mesaj atan birisi için çok iddialı laflar

Kale diye kurduğun yere 1 hafta arayla 2 kere gelip füze, sürat ve balonlarını sıfırlayıp limanlarına bayrak diktim, 10k askerle koruduğun hesabın şehrini yağmaladım korumak yerine tatile aldın, multi hesaplarınızı yağmalayıp çıktım. Gayrınizami takılıyoruz daha ne yapayım? Tamammm mı? ;)

Peki ya sen?

Yağmaya geldiğin adada 5-6 tane sömünüzün olduğu en kıytırık adadan 1 ay boyunca, 1 yağma alamayıp ittifak arkadaşının limanında havantopu kestirip limanı verdin, kaçtın..

Bu şekilde ;

acmuwyq.png

Deltaya topçu kestirip topuklamaya gelmişsiniz be kardeşim..

adbejy7.png

cf3zcqi.png

----------------------

pofab7b.png

aqobtc9.png

------------------

klt95wo.png

-----------------------

rc03by7.png

AÇIKÇASI RAKİP GÖRDÜĞÜM İTTİFAKIN EN ZAYIF NOKTALARINA 50 IŞIN ATIP 2 BAŞARI ELDE ETMEK BANADA KOYARDI NE DESENİZ HAKLISINIZ

NİYAZİLER SİZİ ;)

p5h08s5.png

r4zbt9m.png

8zz3tlr.png

tTCLuli9JwZ.jpeg

• Kan konusuna gelirsek, benim de deltagücü içinde bulunduğum dönemde rakip 3 tur isim ve el değiştirdi. Olddan, armaya, armadan kana bir kısa süreli evrim gerçekleşti. Ve deltagücü 3 yıl boyunca ta ki Kanın merkezini basmaya gittiği savaş haricinde bu ittifakları yendi. Ve en son savaşta yani Kan savaşında deltagücünü yenen kan değil, deltagücünün kendisidir. Kanın emeğini, savaş stratejisini küçümsemiyorum, hele ki chef gibi bir alev atan oyuncuları varken... :) O savaşta Kan belli bir süre çok küçük bir alanda savunma yaparken kademeli olarak alanı büyüttü. Sadece bölgeye gelenlerin limanlarını yaktıkları kadar saldırı cephesi açtılar, kalanların tamamı savunmaydı. Ayrıca deltagücü içerisinde şişmiş bir ego vardı. Herkes değil tabi ki ama birkaç kişinin özellikle forumda yaptığı bireysel büyük hatalar yüzünden deltagücü serverler arasında bile yalnız kaldı. Kendisi ile aynı serverde oynamayan dış dünya ittifakları bile kendine düşman edecek kadar saçma hamleler yaptı. İsteyerek ya da istemeyerek, sonucu değiştirmez.

Yani zararın büyüğünü deltagücü kendi kendine verdi. Ve yapılan o büyük savaşından ardından deltagücünün 100.55 koordinatını kapatmasına kadar geçen yaklaşık 2 aylık süre hariç herhangi bir ittifak, sadece Kan değil bakın herhangi bir ittifak deltagücünü hiçbir konuda sindirememişti. Biz şu anda server içerisinde bunu başardık. Yani mesajın en başında yazdığım gibi, anlattıklarımız altı boş olmayan argümanlar.

Tamam oyunu bıraktık ama arada sırada buralara uğruyoruz. Ufak at biraz.

• OLD varken şuan senin deltagücünü kuran kişilerin hiçbirisi OLD un adalarının yakınına gelemiyordu.
      Deltagücü OLD'u yıkmak için kuruldu. Nitekim dağıldılarda. Buraya kadar sorun yok.
      Biz omegada serverinden geldik deltaya, geldiğimizde arma deltagücü savasının sonuydu.
      Biz böyle savaşılmaz dedik, iki eleştirdik diye arma bize dedi ki alın daha iyisini siz yapın diyip ittifaktan çekildiler.
      Bizim deltagücünü yendiğimiz savaşta bizim dışımızda kimsenin emeği yok. Bırakın desteği biz deltagücü ile savasırken korsanda arma deltagücü ile ortak çalısıyordu.Senin diğer generalin grandında zamanında arma ittifağında olduğunu biliyor muydun mesela.

Sonuç olarak eltagücünü de yendik. 6 ay süren bir savaş. Sayıca bizim iki katımızsınız.
      Giremezsiniz dediğiniz her adaya girdik, yönetim kadrosundan herkesi yağmaladık.
      Casper ile göztepeli için kaç kez gece alarm kurup yağma attığımı unuttum.
      Bizim merkeze bir tane hoplit sokamadan 6 ay savaştınız ve sen o ittifağın generaliydin. Şimdi kalkıp kan değil deltagücünü yenen kan değil deltagücüdür diyemezsin. Beceremediniz oğuz. Bu kadar basit. Yukarıda yazdıklarını okurken hiç yüzün kızarmadı mı?

Birde dışarıdan bir göz gibi yazmışsın. Sen o ittifağın generaliydin.Savaşın başlangıncında hepiniz yunan tanrısı gibi görüyodunuz kendinizi.

• Ama şimdi geriye dönüp baktığım zaman biz bu savaşın kararını emrah abi ile almıştık. Server'e ilk geldiğimde sadece onunla kontak kuruyordum. Savaş sonunda arasının açıldığı tırnaksız ile ilgili bildiklerini bize söyleseydi şuan belki de çok farklı bir pencereden konuşuyor olabilirdik. Çünkü biz hep karşıdaki tırnaksızdan duyduklarımıza inanmıştık.

Diğer mesele de sizin burada yazdığınız bizim için konustuğunuz her şeyi biz zaten biliyorduk.Wp da bize karşı yağlı ballı konusup kendi wp gruplarınızda bizim için konuştuğunuz şeyleri okudğumuz zaman oyundan da soğuduk sizin insanlığınızdan da.
    Yani burada birbirinize zarar vermek için böyle küçülmenize gerek yok.

tumblr_py83m0FbtC1x6lumfo1_400.gif

Thomas Shelby

----------------------------------------------------------------------

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

Edited 2 times, last by PeakyBlinders ().

• Ama şimdi geriye dönüp baktığım zaman biz bu savaşın kararını emrah abi ile almıştık. Server'e ilk geldiğimde sadece onunla kontak kuruyordum. Savaş sonunda arasının açıldığı tırnaksız ile ilgili bildiklerini bize söyleseydi şuan belki de çok farklı bir pencereden konuşuyor olabilirdik. Çünkü biz hep karşıdaki tırnaksızdan duyduklarımıza inanmıştık.

Abi dediğin emrah bir deponun bilgilerini yanlışıkla sizin casus osmanpaşaya atıp sonra silse de kaydedip depoyu çaldık boşalttık bu eleman ne kadar... dediğin emrah mı :))

Yoksa nelerine nelerine neler söylediğin ne küfürler ettiğin(iz) emrah mı :))

Benim kime ve niye düşman olarak geldiğim belliydi, geldim ve yapmak istediğimi yaptım. Bu esnada bizim düşmanımız bunlar, biz seninle düşman olanı aramızdan uzaklaştırdık, karışma etme falan filan diye peşimde gezdiğiniz gp alabilmek için kapımda beklediğiniz günleri çabuk unutmuşsun belli ki :))

Şu tırnaksız ile ilgili bildiklerini bize söyleseydin kısmını bi aç bakalım, ne varmış da ne söylenmemiş diyecem de anca boş beleş atıp tutan senden cevap beklemek de hata... Daha önceki sayemizde ekmek yedi etti cümlelerini ispatlamazsan ne olduğunu söylemiştim, bu mesajın için de yineliyorum tam olarak öylesin:))

Dipnot: Benle aranızı iyi tutmak için gelip her şeyi bana anlatan sizdiniz, ben değil.:)) Konuşmalarda da duruyor, açıp okursunuz... Gerçi o konuşmalarda abi dediğiniz elemana neler yazdığınız da var da ona rağmen abi diyebiliyorsun o yüzden size ne söylesek boş, sv den kaçan eziklere bu kadar cevap çok bile...

• Ben kimsenin atasına kutsalına sövmem o konuda sizden çok daha içim rahat benim. Kimsenin de bişeyine bir zarar vermedim.
    Delta serverinde KAN ittifağı varken yapamadığın erkeklikleri şimdi yapıyosun.
    Senin merkez yaptığın adaları biz patlattık sesini çıkarabildin mi? Deltagücü adasına çıktım gelin gp verin diye kapımıza paspas oldun.

Parasını verip aldığımız malı sana hibe mi edicektik. O günün şartlarında ihtiyacın olsa evet verirdik ama sağa sola basım yapıp gp satarken ben sana niye gp altın hibe edeyim.

Anca wp da şöyle yaparız böyle yaparız dediniz. Bir taneniz de çıkıp bir icraat yapabildi mi?
    Şimdi ortada kimse yok, herkes şampiyon.

Seninle aramı iyi tutmak gibi bi derdim niye olsun.Tüccar mı yok. Paramızı alıyodun bize hizmet ediyodun. Sen olmasan başkasından gp alırdık. Kerem ile olan husumetini bahane edip deltagücüne sırnaştın, sonra geldin emrah abi ile husumetin çıktı bize gp sattın. Büyütme kendini tırnaksız.
    Savaşın içinde kendi ittifağına gp satan adamsın. Bütün bu dediklerime rağmen hesabına üç kuruş para attırsak yine dönüp geride sana söylenilen sözlere aldırış etmeden ticaretine bakarsın.

Yavuz hırsız seni...

Thomas Shelby

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Konuşmaların wp de duruyor be vedoş, yaptığını istediğin kadar inkar edebilirsin:))

Kan ittifağı delta sv'sinden ingiltereye kaçarken silinmeye bıraktığınız hesapları en az 6 7 ay sv de tutup kaç yüz milyon yağma attığımı sen de biliyorsun herkes de biliyor.Ben sizi deltadayken yüz milyonlarca kaynak yağmaladım, size en az yarım sene oyun oynatmadım, siz ne yapabildiniz koca bir hiç. Aa pardon pardon Enes'i yağmalayacaz diye atıp tuttunuz, attığınızla ve tuttuğunuzla kaldınız :))

Bölgen diye bahsettiğin yer 20 98 se o bölge için nasıl yalvardığınızı da biliyoruz:)) Bölgemiz patlak, gelseler savaşamayız savaş çıksa gelemeyiz falan filan...

O bölgeye geçelim savaş çıkarsa geliriz ederiz diye Şevket'i darlamalarınızdan sonra Şevket istedi diye bölgeyi verdim, verirken de bunlar savaşa falan gelemez güvenme bunlara diye uyardım, nitekim haklı da çıktım:) Savaşa gelemediniz, dahil olmadığınız bir savaşın korkusuyla sunucuyu değil ülkeyi terk ettiniz:))

Parasını verip aldığımız malı sana hibe mi edicektik. O günün şartlarında ihtiyacın olsa evet verirdik ama sağa sola basım yapıp gp satarken ben sana niye gp altın hibe edeyim.

Sizden gp istemedim ben, öyle savaşırız böyle oynarız bölgeyi biz alalım diye yalvarmalarının verdikleri sözlerin arkasında dursunlar gelip savaşsınlar dedim ama bunu gelip savaşmayacağınızı bilerek söyledim, nitekim sonucunda yok vaktimiz yok yok oyuncularımız aktif değil yok falan yok filan diye yan çizdiniz.

Paramızı alıyodun bize hizmet ediyodun

Bize gp ver gp ver diye yalvarıyordunuz, kapımın önünde bekliyordunuz:)) O günleri çabuk unutmuşsun belli ki...

Kerem ile olan husumetini bahane edip deltagücüne sırnaştın, sonra geldin emrah abi ile husumetin çıktı bize gp sattın. Büyütme kendini tırnaksız.

Ben kimseye sırnaşmadım, gelip kendim saldıracaktım araya adam sokup davet edenler onlar oldu ben de gelip sizi orada tokatladım. Bahsettiğin savaş bitene kadar hatta bittikten sonra bile emrahla husumetim yoktu, hatta benim adıma istediğini yaz ne söylersen ben onaylıyorum bile dedi. Sonrasındaki husumetin sebebini bile bilmiyorsun, anca sallıyorsun.

Ben siz değilim ki onca sövüp saydığım bana onca sövüp sayan insanlarla oturup konuşuruz gerekirse anlaşır müttefik oluruz diyeyim :))

Hadi beni bahane et git deltayla anlaş gel sunucu 4 e sen de :)) Nihayetinde buraların modası bu :))

Gerçi sende o cesaret bile yoktur burada erdemli insanı oynar, arka planda söver sayar, depo çaldırırsın sonra da ağlar sızlarsın:))

Sunucudan kaçan korkaklara bu son cevabımdı, şimdi istediğiniz kadar ağlayabilirsiniz:))

• tırnaksız ile fazla bile muhattap olduk.

Senin oyunda bize üstünlük kuramayacağını buradaki en küçüğünden en büyüğüne kadar herkes biliyor. Sen burda ziya gibi ortaya sıkınca kimse sana itibar etmiyor.

Bizim yaptıklarımız Burada ! Daha iyisini de sen hiçbir zaman yapamayacaksın.
    Bizim ekibimiz gibi bir ekip ile hiçbir zaman oynayamazsın. Zaten senin kuyruk acında bu değil mi? Her zaman kapıda kaldığın için hasetlikten spazm geçiriyosun. Yaptığımız en güzel iş belki de bu. Şimdi istersen masalara tepelere çıkıp tepinebilirsin Cüneyit Enes.

n5rYR5.gif

Thomas Shelby

Lider

A K I N C I L A R[K A N]

• Uzun bir aradan sonra selamlar.

Hiç alınıp gücenmeyin -ya da alının siz bilirsiniz- siz sever değiştirince biraz kafayı kırdınız... Bu çok açık.

Kaç yaşında adamlarsınız, öyle boş beleş de değil mürekkep yalamış adamlarsınız, yani ben şimdi size parçanın genel anlamının bir paragraf ile çıkmayacağını mı anlatayım?

Demişim ki 'kanın emek ve stratejisini küçümsemiyorum.' sen bana cevapta yazmışsın ki deltagücü ile olan savaşta bizim dışımızda kimsenin emeği yoktu. Ya hacı abi ben var mı demişim? Ahdhdhaa... Abi siz ara ara gelip gelip dikkat çekmeye mi çalışıyorsunuz?

Savaş esnasında deltagücünün içinde bulunan biri ssf ittifakına sövmedi mi? Bunun üzerine hesapları tatilde olan ssfli ekip daha sert bir şekilde dönmedi mi? Hadi isim de vereyim, -ki bazı ayrıntıları sen benden daha iyi bilirsin- forumda yazılan bazı metinler üzerine deltagücü serverler arası yalnız kalmadı mı? Alphada thor ittifakı ile de kötü oldu zeki ile de kötü oldu... Betada woo ile de arası açıldı o dönemki rest ile de...

Senin görüşün bu dış etkenlerin hiçbir etkisi olmadan kanın tek başına deltagücünü kestiği, ben de öyle düşünmediğimi söyleyerek şunu hatırlatmak istedim ki deltagücünün epsilondaki t1d ittifakı hariç herhangi bir müttefikinin olmadığı o yalnızlığa girmese sizin bazı depoları alamayacağınız gerçeği...

Ve sana yemin ederim ki hangimizin haklı olduğunun zerre önemi yok. Delta bile kapandı artık, ne savaşmış ki muhabbeti 5 yıldır sürüyor. :)

Senin taaaa ingiltereden kalkıp cevap yazdığının mesajımın ana konusu kapatmadan önce delta serverinde Deli ittifakının deltagücüne karşı bariz bir üstünlük alması ve deltagücünün -harp onlara destek vermek için gelmiş olmasına rağmen- en ufak bir reaksiyon verememesi...

Şimdi sizin orada trafik soldan aktığı için yazdığım bazı şeyleri de ters anlamanın normal... Ne yazık ki dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü sanıyorsunuz. Yazılan mesajın sizinle hiçbir alakası yoktu... Delinin deltagücüne yaptıklarının anlatan bir metnin bir paragrafıydı.

Ayrıca mesajı dışarıdan bir göz gibi de yazmadım, nasıl bir ön yargı ile okuyorsan artık...

Onca lafı harp bünyesine oynayan bir oyuncuyla konuştuğum mesajda deltagücüne ettim. Onlardan kimse cevap vermedi ki sanırım haklı olduğumu bildiklerinden, yoksa biliyorsun casper falan damlardı hemen... Kalktın sen cevap verdin sanki özne kanmış gibi...

Mesajın başında da yazdım iç alınıp gücenmeyin -ya da alının siz bilirsiniz- konu siz değilsiniz... Kan şu anda kimsenin gündemi değil. Eski ve büyük bir zaferiniz var, -mağlup tarafta olan bir üye olarak tekrar tebrik ederim- ancak artık sahnede değilsiniz. Taraflardan biri değilsiniz. Konun muhattabı değilsiniz. Bunu kabullenmelisiniz. Sizin tercihinizdi ve bitti artık :)

Şimdi müsaadenizle yeniden gidiyorum, inşallah yakında rapor asmak için geleceğim. Bi like alırım. :)

QXLgRG.png

• K-B diye bi ittfak vardı kappa dan gelen ilk sw birleşiminde sonra bu K-B delta ile birleşti Ali abi vardı hala hayattamı bilmiyorum nicki (ayzer) deltanın neden kurulduğunu ona sorabilrisiniz (bu arada eski delta oyuncusuyum Rizeli53TR di nickim 12-14 sene öncesinden bahsediyorum bu arada) EVCİK vardı mesela onada sorabilirsiniz gezerken rast geldim bi yazayım dedim.

hey gidi günler...