15 bayrak dediğin. Bizim uyumadan deltayı egemenın kordınattan çıkardıgımız cepheler mi ?
Delta gücünü egemenin koordinatından kim çıkartmış sen egemeni bir ara konuş ondan sonra buraya yaz, sana niyazimi desem ziyaaa mı desem bilemedim. Siz deltayı terk ettikten sonra savaş zaten egemenin orada devam etti, Mindhunter ve CASTLE'ın beyaz bayrağa basıp tatile kaçıp son cephelerinde kapandığı yer egemenin örs adasıydı
Egemen bana şevket savaş bitince hesabı silinmeye bırakacağım burada boşuna uzatıyoruz rodoslayım tatile alayım alacağımızı aldık zaten dedikten sonra hayır abi ben oraya gelenleri tatile alarak kaçırtacağım savaş bittikten sonrada hesabını silinmeye bıraksın dedim, dediğimi de yaptım oradakileri tatile aldırdım savaş bitti ve egemen hesabını silinmeye bıraktı.
Siz HERA'DA başladığınız savaşı ana hesabını satarak HERAYI terketmiş savaşı kaybetmiş bir ekipsiniz bunu benim alnımın akıyla rakibi merkezinde eze eze sürdüğüm savaşı yorumlayarak sorgulayarak kapatabileceğini falan mı düşünüyorsun? Aksine madara oluyorsun haberin yok
Yazdıklarımın tamamını noktasına virgülüne kadar okuyup hiç birine cevap veremedikten sonra okumadan geçtim diyip işin içinden çıkamazsın.
İttifak arkadaşın GÖZTEPELİ delta gücü oyuncuları tarafından gruplarda küfürlere maruz kalıyor diyorum.
SES YOK
Bizim alnımızın akıyla sonlandırdığımız rakibi ezip geçtiğimiz savaşa dil uzatan sizler HERA'da DENGE ittifakına karşı başlattığınız savaşın sonunda;
Bu şekilde silinip;
ALNINIZDA KARA LEKE BIRAKIP HESAPLARINIZI SATARAK AĞIR BİR MAĞLUBİYET ALIP HERADAN KAÇTINIZ.
Deltada müttefik olduğunuz adamlardan bir ton küfür yediğinizi belirtiyorum bunlara tek kelime edememenizin üstüne kalkıp burada merkezinizde füze sürat balon sıfırlatıp havantopu kestirdikten sonra birbirinizi 10-20-30M gp benden rahat uyuyun aldırmayın diye avutmanız yabancı gelmiyor gençler.
Geçen savaşta da rakiplerimiz bizde füze çok bırakın aksiyonlasınlar diye kendilerini avutuyorlardı.
Bu zamana kadar bütün rakiplerimiz kendilerini bir şekilde avuttu ilk değilsiniz sonda olmayacaksınız.
Karşınızda DELİLER olduğu sürece kendinizi avutmaktan öteye de geçemeyeceksiniz.
Deltaya gelmeden önce winter is coming, öyle devir değişecek böyle değişecek tüccarların sonu geldi falandı filandı diyen LOOSER gayrı niyaziler
Şimdi forum sayfalarında kendilerini bizde gp çok üzülmeyin diye avutuyor, bu rezilliğinizi de cümle alem gördüğüne göre hadi bana eyvallah
Şimdi istediğiniz mesajı okuyup istediğinizi okumayın, okuyan okuyor.
Müttefikim dediğiniz adamlardan da bol bol küfür yemeye devam edin
Hadi niyaziler hades basıp uyuyun, yatmadan öncede birbirinizi bol bol avutun