Poslední 3 dny nemohu útočit na barbarskou vesnici. Po té co kliknu na Drancování mi vyskočí Přístup odepřen. Může mit někdo vysvětlit čím to může být?
Barbarská vesnice
-
- Bug
- CZ
- Skiron
- Pauleak
-
-
Hello same here
-
Na řeckém vlákně psali, že v průběhu aktualizace byla nějaká chyba a dokud to neopraví, tak gameforge vypl barbary.
-
Ta chyba je, že někdo našel způsob jak duplikovat určitý druh jednotek a nějak to souviselo s barbary, proto jsou teď vypnutý a nikdo neví kdy to znovu nahodí.
-
Tak hlavně, že to cpou do úkolů....
-
-
V denních úkolech je možnost zaplatit si dokončení barbarů za 8 Ambro. Nešlo by to vzhledem k aktuální situaci nastavit bezplatně? Nebo je do těch úkolů chvíli vůbec nedávat?
-
Jsme v procesu zjednávání nápravy co nejdříve, pokud by mělo dojít k něčemu jako kompenzace, změny cen za přeskočení úkolů, tak se to dozvíte na discordu nebo v oznámeních tady na fóru, rád bych vám řekl přesnější informace, ale ani já je zatím nevím.
-
Ahoj, mňa by skorej zaujímalo čo mám robiť keď mi barbari znižujú ťažbu vína o 50% a nemôžem nanich zaútočiť???? Vypli ste barbarov, ale to že môžu obsadzovať ťažby ste nevypli. Dúfam, že bude aspoň kompenzácia za stratené suroviny. Dosť to brzdí v hernom rozvoji.
-
Funguje příměří, takže zaplať v ambrozií, nebo v surovinách.
-
Takže namiesto toho aby oni fixli hru ja mám platiť v ambróziách?
Tak toto im veľmi vyhovuje......
-
Takže namiesto toho aby oni fixli hru ja mám platiť v ambróziách?
Tak toto im veľmi vyhovuje.....
Anebo můžeš zaplatit za to příměří v surovinách. Nebo existuje využít tuhle možnost s úspěchů:
Máme více možností jak příměří uzavřít a nedat do toho ani 1 ambrozii.
-
Ahoj,
chci se zeptat jestli se aspoň plánuje nějaká náhrada za nefunkčnost barbarů. Při startu na novém serveru je to obrovské zpomalení pro všechny hráče. Nejsem sám kdo si na to stěžuje a investovat zbytečně další peníze, kvůli balíčkům surovin moc lidí nechce.
Díky,
S pozdravem Teq
-
Ahojte začala som hrať Ikariam po 100 rokoch a zasekla som na tých barbaroch v tutoriáli. Viem že ten problém nejako riešia ale nedá sa tá úloha nejako preskočiť??? Zastavila som sa na jednom bode. Ak môžte poraďte Ďakujem