Παιδιά βάλτε την λογική να δουλέψει ανοίγουν νέο κόσμο άρα βγαίνει ένα υποτιθέμενο πρόβλημα απενεργοποιούν το βαρβαρικό η εταιρία εισπράττει συνεχεια αμαβροσια γιατί νέος κόσμος οποτε όλοι θέλουν να ανεβούν χωρίς βαρβαρικό πως να ανεβούν άρα πρέπει να τα χώσουν η εταιρία μέσο τον εκπροσωπων τις θα ζήτηση συγγνώμη και θα μας δόση έτσι ένα γέλιο μπόνους για να κλίση τα ματια σε μερικούς κλασική περίπτωση βλάβης
[Έχει Αναφερθεί] αδυναμία επιδρομής στο βαρβαρικό χωριό
-
- GR
- serafino_gr
-
-
Νομίζω πως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φαντασία δεδομένων των γεγονότων όταν συμπαίκτες μας έχουν βρει μέσω κατασκοπείας παίκτες με 7 εκατομμύρια σπαρτιάτες που τους πολλαπλασίαζαν μέσω του βαρβαρικού χωριού κι αυτό δεν το λέει η εταιρεία αλλά μία γρήγορη ματιά στο γενικό κανάλι του ikariam στο discord βλέπεις παίκτες να τα αναφέρουν, νομίζω κάπως έτσι βρέθηκε και το bug μέσω παικτών που το ανέφεραν. Δεν υπάρχει κάποιο check/alert ότι η τάδε λειτουργία έχει bug για να χτυπήσει στην εταιρεία και να το βγάλει από το μυαλό της για marketing.
Επίσης όπως ανακοινώθηκε για 4 μέρες αν θυμάμαι καλά θα υπάρχει αυξημένη παραγωγή όλων των υλικών , που αποζημιώνει τους συμπαίκτες μας που είχαν θέμα με τις επιθέσεις των βαρβάρων κι επίσης καθημερινά από την εταιρεία θα επιστρέφονται πίσω οι επιθέσεις των βαρβάρων από τις πόλεις σας μέχρι να επέλθει η οριστική λύση του προβλήματος.
-
I am from s203 ar, Argentina Ares 3, game name is Beriah, Player ID: 120041
Current City ID: 33224
A few days ago, I discovered that whenever I attacked barbarians, it would prompt "no access". I tried various methods, including starting from different islands, attacking barbarians on different islands, demolishing some cities, building new cities, moving my army, and so on, but none of them worked
Hope to find a solution, thank you
Συνενώθηκε~ Whitedrum
-
έχω αναγκαστεί να βάλω 150 ευρώ σε αμαβροσια γιατί βγάλανε το βαρβαρικό και χωρίς το βαρβαρικό δεν προχωράς αν δεν τα χώσις άρα ότι έγραψες για μένα είναι παντελώς αδιάφορα και ναι μπράβο στην εταιρία θα πάρο 30-40 % παραπάνω υλικά πω πω δεν ξέρω τι να τα πρωτοκάνω ρε σι σύνερθε μας κοροϊδεύεις ότι γραφής είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς την κοινότητα
-
από την μέρα που μπήκα στον server dem πρόλαβα να κάνω το tutorial που σου δίνει διάφορα bonus άμα το "απενεργοποιήσω" θα είναι σαν αν μου λέει η εταιρία ναι σου δίνουμε free πράγματα αλλά για να παίξεις πρέπει να παρατήσεις τον οδηγό οπότε έχω μείνει σε μια συγκεκριμένη αποστολή και δεν μπορώ να έχω ανάπτυξη οπότε με απλά λόγια οπίσω καινούργιος μπαίνει δεν θα μπορεί να έχει ανάπτυξη
-
έχω αναγκαστεί να βάλω 150 ευρώ σε αμαβροσια γιατί βγάλανε το βαρβαρικό και χωρίς το βαρβαρικό δεν προχωράς αν δεν τα χώσις άρα ότι έγραψες για μένα είναι παντελώς αδιάφορα και ναι μπράβο στην εταιρία θα πάρο 30-40 % παραπάνω υλικά πω πω δεν ξέρω τι να τα πρωτοκάνω ρε σι σύνερθε μας κοροϊδεύεις ότι γραφής είναι τουλάχιστον προσβλητικό προς την κοινότητα
Είναι τραγικό γελάω με τα χάλια της εταιρίας
-
Το ότι αποφασίσατε για κάτι που ισχύει για ΟΛΟΥΣ εσείς να χρησιμοποιήσετε χρήματα για να έχετε ένα 'προβάδισμα' δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Εννοείται δικαίωμά σας αλλά έχει ανακοινωθεί ήδη ότι τα υλικά που χάνανε οι παίκτες από τις επιθέσεις των βαρβάρων θα επιστραφούν αν όχι όλα σε ένα ποσοστό μέσω του 4ημερου event με ενισχυμένη παραγωγή όλων των υλικών κι επίσης οι επιθέσεις των βαρβάρων θα ακυρώνονται από σήμερα καθημερινά από την εταιρεία, άρα το μόνο που απομένει είναι οτι δεν θα μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να λεηλατεί το βαρβαρικό χωριό μέχρι να διορθωθεί. Δεν βλέπω πως αυτό παρακωλύει την ανάπτυξή σας έναντι των υπολοίπων, εφόσον ισχύει για όλους.
από την μέρα που μπήκα στον server dem πρόλαβα να κάνω το tutorial που σου δίνει διάφορα bonus άμα το "απενεργοποιήσω" θα είναι σαν αν μου λέει η εταιρία ναι σου δίνουμε free πράγματα αλλά για να παίξεις πρέπει να παρατήσεις τον οδηγό οπότε έχω μείνει σε μια συγκεκριμένη αποστολή και δεν μπορώ να έχω ανάπτυξη οπότε με απλά λόγια οπίσω καινούργιος μπαίνει δεν θα μπορεί να έχει ανάπτυξη
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε χωρίς να ακολουθείτε τον οδηγό για την ώρα; Πάνε χρόνια απ' όταν ξεκίνησα το παιχνίδι οπότε συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμαι εάν οι υποδείξεις του οδηγού είναι αναγκαστικές ή απλά υποδειγματικές. Θα μπορούσατε ίσως να συνεχίσετε την πρόοδο του οδηγού αφού διορθωθεί.
Όπως και να χει κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος με καμία απόφαση, είτε έμεναν τα βαρβαρικά χωριά ελεύθερα προς λεηλασία και ξαφνικά κάποιος θα σας έβγαζε άμυνα/θα σας λεηλατούσε με στρατό που θα χει πολλαπλασιάσει παράνομα κι εσείς λογικά θα κάνατε παράπονα για exploit/bug abuse είτε τώρα που απενεργοποιήθηκε για όλους.
Κι εγώ παίζω το παιχνίδι σχεδόν 10ετία αλλά πραγματικά η απενεργοποίηση του βαρβαρικού χωριού είναι το μικρότερό μου πρόβλημα για να μαι ειλικρινής, δεν περίμενα ποτέ ότι θα προκαλέσει τόση ανησυχία.
-
Το ότι αποφασίσατε για κάτι που ισχύει για ΟΛΟΥΣ εσείς να χρησιμοποιήσετε χρήματα για να έχετε ένα 'προβάδισμα' δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο. Εννοείται δικαίωμά σας αλλά έχει ανακοινωθεί ήδη ότι τα υλικά που χάνανε οι παίκτες από τις επιθέσεις των βαρβάρων θα επιστραφούν αν όχι όλα σε ένα ποσοστό μέσω του 4ημερου event με ενισχυμένη παραγωγή όλων των υλικών κι επίσης οι επιθέσεις των βαρβάρων θα ακυρώνονται από σήμερα καθημερινά από την εταιρεία, άρα το μόνο που απομένει είναι οτι δεν θα μπορεί ΚΑΝΕΙΣ να λεηλατεί το βαρβαρικό χωριό μέχρι να διορθωθεί. Δεν βλέπω πως αυτό παρακωλύει την ανάπτυξή σας έναντι των υπολοίπων, εφόσον ισχύει για όλους.
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε χωρίς να ακολουθείτε τον οδηγό για την ώρα; Πάνε χρόνια απ' όταν ξεκίνησα το παιχνίδι οπότε συγχωρέστε με αλλά δεν θυμάμαι εάν οι υποδείξεις του οδηγού είναι αναγκαστικές ή απλά υποδειγματικές. Θα μπορούσατε ίσως να συνεχίσετε την πρόοδο του οδηγού αφού διορθωθεί.
Όπως και να χει κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος με καμία απόφαση, είτε έμεναν τα βαρβαρικά χωριά ελεύθερα προς λεηλασία και ξαφνικά κάποιος θα σας έβγαζε άμυνα/θα σας λεηλατούσε με στρατό που θα χει πολλαπλασιάσει παράνομα κι εσείς λογικά θα κάνατε παράπονα για exploit/bug abuse είτε τώρα που απενεργοποιήθηκε για όλους.
Κι εγώ παίζω το παιχνίδι σχεδόν 10ετία αλλά πραγματικά η απενεργοποίηση του βαρβαρικού χωριού είναι το μικρότερό μου πρόβλημα για να μαι ειλικρινής, δεν περίμενα ποτέ ότι θα προκαλέσει τόση ανησυχία.
εγώ αυτά τα ακούω σαν φτηνές δικαιολογίες
-
εγώ αυτά τα ακούω σαν φτηνές δικαιολογίες
Δεν έχετε καταλάβει ίσως ότι έχω απλά υποστηρικτικό ρόλο στην κοινότητα και τίποτα παραπάνω, καλώς ή κακώς ό,τι ισχύει για εσάς ισχύει και για εμένα. Το βαρβαρικό χωριό είναι απενεργοποιημένο και για μένα, επομένως βρίσκομαι κι εγώ στην θέση σας και εν πάση περιπτώσει νομίζω αναλύσαμε εκτενώς την κατάσταση, δεν είναι στα χέρια μας αλλά στης εταιρείας να το επιλύσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ενεργοποιηθεί όσο το exploit δεν έχει επιδιορθωθεί.
-
είναι προτιμότερο να πεις ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε μια βλάβη και ακόμα καλύτερα άμα ξέρετε ποτε θα επιδιορθωθεί παρα να μας γραφής κατεβατά να βγάζεις την εταιρία αγια και ότι όλα είναι φυσιολογικά έλεος το ότι προσπαθείς να κανεις το μαύρο να φαίνεται άσπρο με τρελαίνει αν είσαι παίχτης 10 χρονια όπως λες να σκέφτεσαι σαν παίχτης και όχι σαν υποστήριξη όταν γραφής
-
Ευχαριστώ
-
είναι προτιμότερο να πεις ότι προσπαθούμε να φτιάξουμε μια βλάβη και ακόμα καλύτερα άμα ξέρετε ποτε θα επιδιορθωθεί παρα να μας γραφής κατεβατά να βγάζεις την εταιρία αγια και ότι όλα είναι φυσιολογικά έλεος το ότι προσπαθείς να κανεις το μαύρο να φαίνεται άσπρο με τρελαίνει αν είσαι παίχτης 10 χρονια όπως λες να σκέφτεσαι σαν παίχτης και όχι σαν υποστήριξη όταν γραφής
Η εταιρεία προσπαθεί να το φτιάξει κάποιες μέρες τώρα και έχουμε πει δεν γνωρίζουμε το πότε θα επιδιορθωθεί, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν ήταν αρκετά για κάποιους συμπαίκτες μας, δεν νομίζω πως ξεκίνησα τα κατεβατά και πρόλαβα τα παράπονά σας πριν τα γράψετε, σε δικά σας παράπονα και ερωτήσεις απαντώ.
Δεν προσπαθώ το άσπρο να το κάνω μαύρο, τα γεγονότα αναφέρω. Κάποιοι ζήτησαν αποζημίωση κι ανέφερα ότι θα έχουμε 96 ώρες που θα υπάρχει ενεργό ενισχυτικό παραγωγής κάθε ύλης, προφανώς για όσους 2-3 μέρες τώρα έχαναν υλικά από τις επιθέσεις των βαρβάρων.
Δεν επινόησα κάτι ούτε έφερα επιχειρήματα στην κουβέντα, δεν υποστηρίζω προσωπική άποψη, απλά αναδιατυπώνω 2-3 μέρες τώρα την ανακοίνωση της εταιρείας αλλά για κάποιους δεν αρκεί δυστυχώς.
Το ότι ανέφερα ότι το ποστ σας που λέγατε ότι όλο αυτό είναι ένα μαρκετίστικο τέχνασμα για να μαζέψει κέρδη η εταιρεία με το άνοιγμα του νέου κόσμου, όταν το bug αναφέρθηκε από παίκτες κι όχι εσωτερικά από την εταιρεία, δεν σημαίνει ότι βγάζω την εταιρεία αγία. Εάν αναφέρεστε σε αυτό.
-
Κάθομαι καί διαβαζω και σκαω στα γελια,ειλικρινα .
Σταματησαν το βαρβαρικο λογω προβληματος ,οκ ,τι να κανουμε.Καπως πρεπει να διορθωθει και αυτο,ιδιως αν υπαρχουν (που υπαρχουν!!!) πονηροι που το εκμεταλευτηκαν.
Και εφοσον εχουμε ενημερωθει απο τα παιδια για το Θεμα κανουμε υπομονη και περιμενουμε .
Αλλα (γεια σου ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΟΞΗ )......
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
===========
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει χανω υλικα δεν αναβαθμιζομαι και θα με περασουνε αλλοι
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει χωνω αμβροσια για να μην μου ξεφυγουν στην βαθμολογια
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,αλλα μου την πεφτουν οι βαρβαροι και με κλεβουν (εδω στο γερμανικο φορουμ ,για να καταλαβετε την διαφορα με εμας -απαντησε μια κοπελα ...δεν τρεχει τιποτε βρε παιδια κανουμε μια ανακωχη ....)
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,θελουμε αποζημιωση
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,το εκανε επιτηδες η εταιρεια για να μπουμε στον καινουργιο κοσμο (μα και εκει δεν λειτουργει χαχαχ)
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει μας λενε χαζομαρες τα παιδια απο την διχειρηση και καλυπτουν την εταιρια (την ορεξη τους ειχαν )\
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ
============================
Λεβεντη παραπονιαρη και καθε παραπονιαρη
χαλαρωσε ,ξαπλωσε στον καναπε ,βγες μια βολτουλα με την κυρα-φιλη-παιδια
αναπνευσε καθαρο αερα και ξανασκεψου τι παραπονο κανεις ,σε ποιον το κανεις και τι ζητας !!
Αν εισαι τσατισμενος με την εταιρεια και δεν ειναι της αρεσκεια σου ,στο καλο και να μας γραφεις (υπαρχουν απειρα παιχνιδια να ασχοληθεις ,και στην διλωτη και κολιτσινα η μπιριμπα δεν πληρωνεις και δεκαρα)
Δεν σου φταινε ουτε τα παιδια ,που καθονται και με πολυ υπομονη σου απντουν στα αυτονοητα .
Και τα σλογκαν του στυλ ,...εγω αυτα τα ακουω βερεσε ....τωρα ,αστα μας το παιξες και πολυ μαγκας ...Μην τα ακους βρε λεβεντη .
Το αλλο παλι αναγκαστηκα να βαλω 150 ευρω ,γιατι δεν λειτουργουν τα βαρβαραικα να μου δωσουν υλικα χαχχ
Βασικα Απο αυτα και κανα δυο αλλα κουφα που πεταχτηκαν ,θεωρω οτι εισαι νεαρας ηλικιας .
1. Τα λεφτα βγενουν με ιδρωτα και δεν τα πεταμε .,
2. Με 150 ευρω ,μιας και ειχαμε και εκπτωση ,αγορασες πανω απο 20 φορες απο 250.000 υλικα για 180 αμβροσια
χοντρα χοντρα 5.000.000 υλικα
Συγγνωμη ,αυτα τα υλικα 5.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ποσο καιρο θα τα επερνες απο τους βαρβαρους .
μεχρι τον αυγουστο ,μιας και εισαι ενεργος παικτης και βιαζεσαι μην χασεις την σειρα ,σιγουρα θα τα εχεις παρει !!!
Κατα τα αλλα ,κουβεντα να γινετε ..
Προς τα παιδια απο το Φορουμ
========================
Ευχαριστουμε για την ενημερωση και αναμενουμε μεχρι να εχουμε νεωτερα .
Πιστευω ,οτι εκφραζω το μεγαλυτερο κομματι των ενεργων παιχτων
φιλικα Γιωργος
-
Κάθομαι καί διαβαζω και σκαω στα γελια,ειλικρινα .
Σταματησαν το βαρβαρικο λογω προβληματος ,οκ ,τι να κανουμε.Καπως πρεπει να διορθωθει και αυτο,ιδιως αν υπαρχουν (που υπαρχουν!!!) πονηροι που το εκμεταλευτηκαν.
Και εφοσον εχουμε ενημερωθει απο τα παιδια για το Θεμα κανουμε υπομονη και περιμενουμε .
Αλλα (γεια σου ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΟΞΗ )......
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ
===========
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει χανω υλικα δεν αναβαθμιζομαι και θα με περασουνε αλλοι
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει χωνω αμβροσια για να μην μου ξεφυγουν στην βαθμολογια
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,αλλα μου την πεφτουν οι βαρβαροι και με κλεβουν (εδω στο γερμανικο φορουμ ,για να καταλαβετε την διαφορα με εμας -απαντησε μια κοπελα ...δεν τρεχει τιποτε βρε παιδια κανουμε μια ανακωχη ....)
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,θελουμε αποζημιωση
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει ,το εκανε επιτηδες η εταιρεια για να μπουμε στον καινουργιο κοσμο (μα και εκει δεν λειτουργει χαχαχ)
Το βαρβαρικο δεν λειτουργει μας λενε χαζομαρες τα παιδια απο την διχειρηση και καλυπτουν την εταιρια (την ορεξη τους ειχαν )\
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ
============================
Λεβεντη παραπονιαρη και καθε παραπονιαρη
χαλαρωσε ,ξαπλωσε στον καναπε ,βγες μια βολτουλα με την κυρα-φιλη-παιδια
αναπνευσε καθαρο αερα και ξανασκεψου τι παραπονο κανεις ,σε ποιον το κανεις και τι ζητας !!
Αν εισαι τσατισμενος με την εταιρεια και δεν ειναι της αρεσκεια σου ,στο καλο και να μας γραφεις (υπαρχουν απειρα παιχνιδια να ασχοληθεις ,και στην διλωτη και κολιτσινα η μπιριμπα δεν πληρωνεις και δεκαρα)
Δεν σου φταινε ουτε τα παιδια ,που καθονται και με πολυ υπομονη σου απντουν στα αυτονοητα .
Και τα σλογκαν του στυλ ,...εγω αυτα τα ακουω βερεσε ....τωρα ,αστα μας το παιξες και πολυ μαγκας ...Μην τα ακους βρε λεβεντη .
Το αλλο παλι αναγκαστηκα να βαλω 150 ευρω ,γιατι δεν λειτουργουν τα βαρβαραικα να μου δωσουν υλικα χαχχ
Βασικα Απο αυτα και κανα δυο αλλα κουφα που πεταχτηκαν ,θεωρω οτι εισαι νεαρας ηλικιας .
1. Τα λεφτα βγενουν με ιδρωτα και δεν τα πεταμε .,
2. Με 150 ευρω ,μιας και ειχαμε και εκπτωση ,αγορασες πανω απο 20 φορες απο 250.000 υλικα για 180 αμβροσια
χοντρα χοντρα 5.000.000 υλικα
Συγγνωμη ,αυτα τα υλικα 5.000.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε ποσο καιρο θα τα επερνες απο τους βαρβαρους .
μεχρι τον αυγουστο ,μιας και εισαι ενεργος παικτης και βιαζεσαι μην χασεις την σειρα ,σιγουρα θα τα εχεις παρει !!!
Κατα τα αλλα ,κουβεντα να γινετε ..
Προς τα παιδια απο το Φορουμ
========================
Ευχαριστουμε για την ενημερωση και αναμενουμε μεχρι να εχουμε νεωτερα .
Πιστευω ,οτι εκφραζω το μεγαλυτερο κομματι των ενεργων παιχτων
φιλικα Γιωργος
το φόρουμ είναι μια πλατφόρμα για να βελτιωθεί το παιχνίδι και όχι για να κάνετε προσωπική κόντρα - επίθεση σε παίχτες που εξέφρασαν την γνώμη τους .
κάθε διαχειριστής είτε φόρουμ είτε όχι έχει υποχρέωση να δεχθεί την κάθε γνώμη είτε αυτή είναι αρνητική είτε αυτοί είναι θετική από την στιγμή που είναι καθώς πρέπει και δεν υπάρχει πουθενά προσβολή και χαρακτηρισμοί και όλο αυτό το κάνουν έναντι κάποιου ανταλλάγματος
καταλαβαίνω θες να υπερασπιστής κάποιον φίλο σου αλλα από την στιγμή που ο φίλος σου έχει αναλάβει να κάνει αυτό το πράγμα θα πρέπει να δέχεται και σκληρή κριτική και να την μεταφέρει έτσι όπως πρέπει εκεί που πρέπει
δεν χρειάζεται να προσβάλλεται κάποιον επειδή έχει μια διαφορετική άποψη από εσάς
-
το φόρουμ είναι μια πλατφόρμα για να βελτιωθεί το παιχνίδι και όχι για να κάνετε προσωπική κόντρα - επίθεση σε παίχτες που εξέφρασαν την γνώμη τους .
κάθε διαχειριστής είτε φόρουμ είτε όχι έχει υποχρέωση να δεχθεί την κάθε γνώμη είτε αυτή είναι αρνητική είτε αυτοί είναι θετική από την στιγμή που είναι καθώς πρέπει και δεν υπάρχει πουθενά προσβολή και χαρακτηρισμοί και όλο αυτό το κάνουν έναντι κάποιου ανταλλάγματος
καταλαβαίνω θες να υπερασπιστής κάποιον φίλο σου αλλα από την στιγμή που ο φίλος σου έχει αναλάβει να κάνει αυτό το πράγμα θα πρέπει να δέχεται και σκληρή κριτική και να την μεταφέρει έτσι όπως πρέπει εκεί που πρέπει
δεν χρειάζεται να προσβάλλεται κάποιον επειδή έχει μια διαφορετική άποψη από εσάς
Δεν θέλω να ρίξω λάδι στην φωτιά αλλά τον Γιώργο, όπως αυτοσυστήθηκε, δεν τον ξέρω να μαι ειλικρινής αλλά δεν είναι αυτή η ουσία, δεν χρειάζομαι υποστήριξη για να αναδιατυπώνω καθημερινά τις ανακοινώσεις της εταιρείας ούτε εξέφρασα προσωπική άποψη σε κάτι θεωρώ.
Προσωπική άποψη θα ταν να μπούμε σε μία διαμάχη ότι το φόρουμ και η πλατφόρμα αυτή δεν βελτιώνεται με επιχειρήματα του τύπου ''μας κοροϊδεύουν'' ''όλα είναι ένα κόλπο'' ''να τα βράσουμε τα event'' ''τα ακούω βερεσέ'' κλπ. Δεν ξέρω ποιος, σε τι και πότε προόδευεσε ή έλαβε τις απαντήσεις αυτές σαν εποικοδομητικές για να κάνει κάτι καλύτερα.
Εάν έχετε κάποια πρόταση για το πως μπορεί να επανορθώσει η εταιρεία γι' αυτό το γεγονός είστε ελεύθερος να το προτείνετε, βλέπετε το νήμα παραμένει ανοικτό παρ' όλο που έχασε προ πολλού το ρόλο του.
Ζητήσατε αποζημίωση, δόθηκε 4ημερο event με παραπάνω παραγωγή υλικών, που χωρίς να τα υπολογίσω θεωρώ (διαψεύστε με) επιστρέφονται τα υλικά που χάθηκαν μέσω των επιθέσεων των βαρβάρων. Απ' ότι δηλώσατε δεν σας αρκεί, τι άλλο θα θέλατε για να πειστείτε ότι η εταιρεία πραγματικά έδρασε για να σας αποζημιώσει για την ταλαιπωρία, τα νεύρα ο,τιδήποτε σας προκάλεσε;
Αυτό θα ήταν κάτι το εποικοδομητικό ή έστω μία γνώμη για το πως θα έπρεπε να το διαχειριστεί εώς τώρα ή από εδώ και πέρα. Το να κατακρίνουμε το πως το διαχειρίστηκε και να μένουμε εκεί δεν είναι εποικοδομητική κριτική στο χωριό μου το λένε κράξιμο και με το κράξιμο ποτέ κανένας δεν ξεκίνησε διάλογο , πόσο μάλλον εποικοδομητικό.
Αυτά πιστεύω και αποτελούν προσωπική άποψη. Όσο για το ότι η Δ.Ο. δουλεύει και ανταμοίβεται, το θεωρώ αστείο αν μου επιτρέπετε, δεδομένου ότι αν έβγαινα να πω τα κάλαντα εν μέσω καλοκαιριού σε ερημική παραλία με κοχύλι αντί για τρίγωνο θα έβγαζα περισσότερα. Δυστυχώς μόνο η παρέα μας αποζημιώνει για την ώρα που διαθέτουμε.
Εν αναμονή οποιασδήποτε ανακοίνωσης για την κατάσταση λοιπόν.
-
Radical, και εγώ παλιός είμαι και στον epsilon που παίζω είτε υπάρχει το βαρβαρικό είτε δεν υπάρχει... δεν ασχολούμαι.. γιατί περισσότερα προβλήματα σου δημιουργεί αν έχεις ανεβασμένες πηγές.. πάρα σου λύνει... αν έχεις ένα 40+ δάσος.. με 6-7 πόλεις στο νησί.. και σου στείλουν οι βάρβαροι μια επίθεση και δεν είσαι μέσα να το δεις.. μπορεί να χάσεις μίσο εκατομμυριάκι για πλάκα.. (υλικά που θα μάζευες..)
όποτε για αναπτυγμένους λογιαριασμούς είναι κάτι που μπορεί να ασχοληθεί κάποοις μόνο για πλάκα. ή για τα daily mission..
Πρόσφατα ξεκίνησα για πλάκα ένα λογαριασμό στον Beta..
Αν κάποιος πάει να αναπτύξει καινούργιο λογαριασμό από πηγές και μόνο.. θα ξεκινήσει με 40κάτοικους άντε με το ζόρι να τους κάνει 60-70.. και για να κάνει 2ή αποικία θα χρειάστει 3-4 μέρες.. Με το βαρβαρικό μπορείς να βγάλεις τα απαιτούμενα υλικά για αναβάθμιση ακαδημίας και για να φτιάξεις παλάτι την ίδια μέρα..
Γενικά σε νέους λογαριασμούς η ανάπτυξη με βαρβαρικό χωρίο γίνεται 5-6 φορές πιο γρήγορα από ότι χωρίς..
Με το μπόνους παραγώγης δεν γίνεται καμία αναπλήρωση του βαρβαρικού.. δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί κάποιο είδος "εξισωρόπησης"
@ikariamgg16912, συμφωνώ στα περισσότερα από οσα λές.. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλει κάποιος λεφτά για να "αντιστρέψει" την απώλεια του βαρβαρικού.. γιατί απλά χάνουν όλοι το ίδιο..
η μόνη ένσταση μου είναι η εξής.. Εγώ στον Beta που ξεκίνησα έχω ένα σχετικά καλό στράτο για το επίπεδο μου, που έχει ένα βασικό κόστος 2,000.. επένδυσα σε αυτό το στράτο για να βγάλω υλικά από τους βαρβάρους.. Χώρις να μπορώ πλέον να αξιοποιώ τον συγκεκριμένο στράτο ουσιαστικά έχω δύο επιλόγες είτε να απολύσω τους φαντάρους για να μην πληρώνω προμήθεια και να μπορώ να βάλω εργάτες στα ορυχεία.. είτε απλά να μείνω στάσιμος..
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι αρκετά χειρότερα αν συνεβαινε αυτό κάποιες μέρες νωρίτερα.. που ήμουν συνέχεια με αρνητική συντήρηση (-1000... ) και ουσιαστικά το αναπλήρωνα με τα κέρδη απο τις επιθέσεις στο βαρβαρικό.. Προσωπικά δεν με νοιάζει.. γιατί είναι λογαριασμός καθαρά της πλάκας και για την πλάκα μου.. αλλα θα μπορούσα να καταλάβω κάποιον που ξεκίνησε σε έναν ψιλοκαινούργιο κόσμο και αντιμετωπίζει αντίστοιχα πρόβληματα.
-
Παιδια με το συμπαθειο
Ξαναδιαβασα μερικες φορες αυτο που εγραψα ,και θεωρω οτι σε καμμια περιπτωση δεν προσβαλα καποιον ουτε ως ατομο ,ουτε ως παικτη ,και δεν ειταν και σκοπος μου αυτος .
Κυνικος ναι,σιγουρα ειμουν ,αλλα δεν γινετε βρε παιδια για το καθε τι να γκρινιαζουμε και να τα ριχνουμε παντα σε αλλους .
Οσο για την ενσταση του LaChDaNaN ,δεκτη !!
Αλλα ,οπως ειπες εχεις δυο επιλογες ,μα στην ιδια κατηγορια ειμαστε ολλοι . Εγω προσωπικα αφου ελενξα σε μεγαλη αποσταση και ειδα οτι δεν υπαρχει ψωμι ,ουτε απο ανενεργους κρατησα λιγα φανταρακια
απολυσα τα παντα
φουλαρα τις πηγες και ειμαι στην αναμονη .
ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΛΟΥΣ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑς ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ ,ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥς 4-5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΚΕΤΑ ,ΤΑ ΣΠΑΣ ,ΜΕ ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΑΚΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙΛΑΤΕΙΣ ΕΚΕΤΟΜΥΡΙΑ ΥΛΙΚΑ ) ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΤΕ ΚΑΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΕΔΩ ,
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙΚΕ ΛΙΓΟ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ
Αναθεμα αν καταλαβω ,γιατι η ετιρεια δεν βαζει μια προυποθεση στο να πανε λογαριασμοι στον μεσα κοσμο.π.χ. 60 μερες να ειναι τουλαχιστον ενεργοι οι λογαριασμοι ,αλλοιως να διαγραφονται τελειως
Και αν καποιος εχει το κουραγιο επι 60 μερες να ασχολειτε και να στρωνει λογαριασμους για τον μεσα οσμο ,χαλαλι το να τους εκμεταλλευτει ,αφου το επιτρεπει το συστημα και δεν κανει καμμια παραβαση
Σορρυ ,νομιζω πολλα ειπα παλι
Καληνυχτα παιδια ,καλη μας ξεκουραση
-
Αλλα ,οπως ειπες εχεις δυο επιλογες ,μα στην ιδια κατηγορια ειμαστε ολλοι . Εγω προσωπικα αφου ελενξα σε μεγαλη αποσταση και ειδα οτι δεν υπαρχει ψωμι ,ουτε απο ανενεργους κρατησα λιγα φανταρακια
απολυσα τα παντα
φουλαρα τις πηγες και ειμαι στην αναμονη .
έγω έχω βρει.. αλλά θέλει κονιάματα τα οποία δεν τα έχω ακόμη.. μπα δεν ανοίξα παραγώγες.. θέλω να πάρω κανα πλοίο.. το προτιμώ... βρίσκω ανενεργούς.. με 100-200k αγάθα και θέλει δεκαπέντε λεηλασίες να τους αδειάσω... (που στον epsilon κάνω μια..)..
αλλά ντάξει.. όπως είπα χαβαλέ κάνω στον Beta..
Αναθεμα αν καταλαβω ,γιατι η ετιρεια δεν βαζει μια προυποθεση στο να πανε λογαριασμοι στον μεσα κοσμο.π.χ. 60 μερες να ειναι τουλαχιστον ενεργοι οι λογαριασμοι ,αλλοιως να διαγραφονται τελειως
Και αν καποιος εχει το κουραγιο επι 60 μερες να ασχολειτε και να στρωνει λογαριασμους για τον μεσα οσμο ,χαλαλι το να τους εκμεταλλευτει ,αφου το επιτρεπει το συστημα και δεν κανει καμμια παραβαση
Γενικά θα πρέπει να επανεξετάσει τα χρονικά όρια.. και σε αυτά δεν θα πρέπει να υπολογίζονται τα διαστήματα διακοπών.. βλέπω άπειρους λογαριασμούς των 40 πόντων να είναι διακοπές.. να βγαίνουν ανενεργοί για 2-3 βδομάδες.. μετά πάλι διακοπες... Το διάστημα διακοπών δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται.. έχεις 40 πόντους;; ουσιαστικά δεν έχεις παίξει ποτε.. βγαίνεις ανενεργός 2-3 μέρες πόσο είναι το όριο... διαγράφεσε.. δεν πάει να είναι 10 χρόνια το account μόνιμα σε διακοπές;; το active διάστημα θα πρέπει να υπολογίζεται μόνο.. όχι οι διακοπές.καλό βράδυ.
-
Radical, και εγώ παλιός είμαι και στον epsilon που παίζω είτε υπάρχει το βαρβαρικό είτε δεν υπάρχει... δεν ασχολούμαι.. γιατί περισσότερα προβλήματα σου δημιουργεί αν έχεις ανεβασμένες πηγές.. πάρα σου λύνει... αν έχεις ένα 40+ δάσος.. με 6-7 πόλεις στο νησί.. και σου στείλουν οι βάρβαροι μια επίθεση και δεν είσαι μέσα να το δεις.. μπορεί να χάσεις μίσο εκατομμυριάκι για πλάκα.. (υλικά που θα μάζευες..)
όποτε για αναπτυγμένους λογιαριασμούς είναι κάτι που μπορεί να ασχοληθεί κάποοις μόνο για πλάκα. ή για τα daily mission..
Πρόσφατα ξεκίνησα για πλάκα ένα λογαριασμό στον Beta..
Αν κάποιος πάει να αναπτύξει καινούργιο λογαριασμό από πηγές και μόνο.. θα ξεκινήσει με 40κάτοικους άντε με το ζόρι να τους κάνει 60-70.. και για να κάνει 2ή αποικία θα χρειάστει 3-4 μέρες.. Με το βαρβαρικό μπορείς να βγάλεις τα απαιτούμενα υλικά για αναβάθμιση ακαδημίας και για να φτιάξεις παλάτι την ίδια μέρα..
Γενικά σε νέους λογαριασμούς η ανάπτυξη με βαρβαρικό χωρίο γίνεται 5-6 φορές πιο γρήγορα από ότι χωρίς..
Με το μπόνους παραγώγης δεν γίνεται καμία αναπλήρωση του βαρβαρικού.. δεν νομίζω ότι μπορεί να θεωρηθεί κάποιο είδος "εξισωρόπησης"
Δεν διαφωνώ, αλλά το βαρβαρικό έχει απενεργοποιηθεί για όλους, επομένως 2 νέοι παίκτες που ξεκίνησαν σχετικά κοντά χρονικά το παιχνίδι η ''ψαλίδα'' δε θα μεγαλώσει γιατί κανείς από τους 2 δεν μπορεί να ασχοληθεί με το βαρβαρικό. Θα χρειαστεί όντως παραπάνω χρόνος για να φτάσουν τους στόχους τους, αλλά η μεταξύ τους διαφορά παραμένει στάσιμη όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι.
Επίσης εάν θυμάμαι καλά το βαρβαρικό σου κάνει επίθεση και σου παίρνει ποσοστό επί της παραγωγής, σαν την διαφθορά αλλά σε μεγαλύτερο ποσοστό.
Πέραν του ότι οι επιθέσεις θα ακυρώνονται από την εταιρεία πλέον οπότε δεν θα υπάρχει αυτό, το event ακριβώς εκεί εξισορροπεί. Κανείς δεν είπε ότι θα εξισορροπήσει την πιθανή χασούρα από την αδυναμία επίθεσης στο βαρβαρικό χωριό, αλλά την πρακτική χασούρα από τους παίκτες που δεχόντουσαν επίθεση και χάνανε ποσοστό της παραγωγής. Ειδάλλως θα δίνανε ατόφια υλικά αντίστοιχα του βαρβαρικού χωριού. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Γενικά θα πρέπει να επανεξετάσει τα χρονικά όρια.. και σε αυτά δεν θα πρέπει να υπολογίζονται τα διαστήματα διακοπών.. βλέπω άπειρους λογαριασμούς των 40 πόντων να είναι διακοπές.. να βγαίνουν ανενεργοί για 2-3 βδομάδες.. μετά πάλι διακοπες... Το διάστημα διακοπών δεν θα έπρεπε να υπολογίζεται.. έχεις 40 πόντους;; ουσιαστικά δεν έχεις παίξει ποτε.. βγαίνεις ανενεργός 2-3 μέρες πόσο είναι το όριο... διαγράφεσε.. δεν πάει να είναι 10 χρόνια το account μόνιμα σε διακοπές;; το active διάστημα θα πρέπει να υπολογίζεται μόνο.. όχι οι διακοπές.καλό βράδυ.
Συμφωνώ μαζί σας και το έχουμε προτείνει στην εταιρεία να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά τέτοιους λογαριασμούς που απλά υπάρχουν για να εξυπηρετούν τον ιδιοκτήτη τους. Ωστόσο, η πρότασή μας δεν έχει παραπάνω ισχύ από την δική σας, είναι σαν να μεταφέρουμε μία δική σας. Εθελοντική ομάδα είμαστε, ούτε marketίστες ούτε τίποτα. Ναι, μπορεί να φτάσει πιο γρήγορα στα μάτια τους αλλά δεν σημαίνει ότι θα την δουν και με καλύτερο μάτι.
Αλλαγές χρειάζονται αρκετές και συμφωνώ οι ρυθμοί είναι πεσμένοι αλλά με υπομονή όλα γίνονται. Παιχνίδι είναι, ας το δούμε πιο χαλαρά και θα γίνει αυτόματα πιο απολαυστικό, δεν θα δημιουργούνται και εκνευρισμοί έτσι. Το λέω εκ πείρας, έχω υπάρξει φανατισμένος και ανυπόμονος με το παιχνίδι και καλώς ή κακώς το ικάριαμ είναι παιχνίδι της υπομονής, από όποια άποψη κι αν το δει κανείς.
-
ότι υπομονή και να έχεις θα εξαντληθεί κάποια στιγμή να πω την αλήθεια ως χρόνια παίκτης ξενέρωσα τώρα που έγινε αυτό και πες οκ μπήκα στον νέο κόσμο αν αναβαθμίσω λίγο την πόλη μου με παλάτι και τα σχετικά θα χάσω το bonus που δίνει όταν κάνεις παλάτι