?מהדורת חדשות - סיכום שרתים! האם זהו הסוף של כארון

• תהיה בטוח שעומק הכיס של לאל הכי עמוק אין לו שום דבר שיפריע שם

• פשוט צריך לחכות שיעשו להקפצות רגלי אותו דבר שעשו ליחידות הימיות ואז באמת נראה מי בעל יותר מוטיבציה ורוח קרב.

איבדנו כבר את הכיף האמיתי במשחק, היום אתה זורק 100 אלף יחידות וקם בבוקר לראות מה נסגר

פעם היית צריך באמת להיות זמין כדי לייצר את היחידות שנאבדו לך תוך כדי הקרב

עצוב שזה המצב

• don't hate the player hate the game.

שוק שחור הרס את המשחק, יש כאלה שעשו התאמות לעדכון החרא הזה של המשחק ויש כאלה שתקועים בעבר ועסוקים בתירוצים...

אבל מכאן ולבוא בטענות לשחקנים שהם הורסים את המשחק והשרתים, למה?

כי הם התאימו את עצמם לשינויים של המשחק יותר טוב מכם?

הרי לא ככה נמדדים שחקנים?

לומדים את המשחק, מסתגלים לשינויים בצורה הטובה ביותר שאפשר ומסתדרים עם מה שיש.

כל שרת מחדש מגלים איזה שחקנים בקהילה שייכים לאיזה צד, מי שיש לו תלונות תפנו לגיימפורג' עד אז שחקנים ימשיכו לעשות כל מה שהם יכולים בהתאם לשינויים והאפשרויות שהמשחק מאפשר כדי שידם תהיה על העליונה.

nqjyeln32jgz.png

• לשם שינוי אני מסכים איתך

לי בעבר היה קשה להתרגל לשינוים של השוק שחור ופיראטים, לכן מעולם לא אהבתי להתעסק בפיראטים גם שהפרס היה פי 12 או יותר ובהמשך זה עבד לרעתי

הבעיה שלי היא בזה ששחקנים איבדו את עניין התחרותיות וזה הפך לעניין של למי יש יותר כסף

אני אשמח תמיד לאתגר ראוי, לא סתם הצעתי לשמחה כן לבוא... בעיני הוא בין השחקנים הכי מאתגרים שיש באיקרים ישראל

תן לי להילחם ב20 חזיתות במקביל ולראות מי מאבד את זה ומי בעל יכולת אגדית... אבל לצערי זה לא זה

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• ברית 300 נלחמים בדיוק כמו ארטיאף ובמיוחד עכשיו ששוב קורת תקופה שהרבה ארטיאפים מחפששים, ב2021-2 נלחמתי הרבה בבטא גם בארטיאף וגם ב300, הם ללא ספק נותנים פייט זהה למה שארטיאף נותנים, לפעמים יש תקופות שהם נותנים אפילו יותר