פירטים אמברוסיה משאבים וכול מה שביניהם

• ‏אני משחק באיקרים מאז פתיחת שרת דלתא ובעצם קצת לפני, הבן שלי ביקש ממני מפעם לפעם להחליף אותו באלפא וכל התוודעתי למשחק

מאז שרת דלתא התמזג עברתי דרך מס' שרתים עד שהגעתי לאומריקון שם התחברתי לברית מקום ראשון עד שגם היא התמזגה ושוב לא באמת מצאתי את מקומי, בתחילה אלפא אבל, זה לא היה זה

בכול שרת שהייתי, כל ברית רצתה שאהיה בה, אני לוחם ימי/ יבשתי מנוסה, תלמיד טוב של ברק והלוחם ולא יודע לוותר

פגעת... שילמת.

לא שוכח ולא סולח

פירטים, תמיד בעשירייה הראשונה

י...כעת, אני נמצא בשרת לא אפרט, ללא אמברוסיה, ללא פירטים בעצם מעולם לא השתמשתי באמברוסיה, אני מעדיף לתרום לנזקקים מאשר לתרום ל

ומאחר וכך ההתפתחות איטית, צבא מינורי ו... גיליתי משהו, אין פירטים, אין אמברוסיה, אין צבא, אף אחד לא מציק לי, אני לא מציק לאף אחד והמשחק... שלווה, אין לחץ, יש זמן

ראיתי בשרתים אחרים עצבנים, כועסים, מאיימים, חוטפים באנים, ראיתי הכול למעט דבר אחד... הנאה מעצם המשחק

אז נכון, מלחמה, בזיזות, הכול כייפי, אבל זה גם להיות עם המחשבה כל הזמן במשחק האם לא תקפו חזרה, לא פשטו, מה כתבו עלי בפורום ותסלחו לי כל מי שכותב מה אכפת לי מה כתבו העיקר כתבו

את מי אתם מרמים? את עצמכם? הרי אם לא היה איכפת לכם לא הייתם מגיבים בכלל

אין אדם אנושי שלא איכפת לו אם יש לו טיפת כבוד עצמי ולא נשמה של שלולית

איכפת, ההבדל בין מילות הערכה למילים של שאט נפש, זה מה שחושבים עליכם וזה תמיד איכפת

והגעתי למסקנה כי גם אותי שנאו ועלי כתבו וזה לא הכי נעים גם אם זה רק משחק

משחק צריך ליהנות ממנו ואין פשוט מכך וליהנות זה לא להרגיש בריון, זה להיות אדם

אז... אני ללא אמברוסיה, ללא פירטים, רק עם משאבים ונהנה מהשקט

לא כולם יסכימו עימי וזה בסדר גמור, אבל בבקשה, אל תסכימו במילות של תרבות כי המילים שלכם זה אתם הפנימי, ופנימי גס אומר הרבה על האדם גם מחוץ למשחק

זהו, סיימתי לחפור

תיהנו מהמשחק כי כשמו כן הוא... משחק

• ‏ותוכנת העברית, פשוט לא יאמן, אין פעם שהיא לא משבשת את המילים והופכת משפטים לחידון מה הכותב התכוון לכתוב

ואולי זה בעצם תוכנה גאונית

היא מאלצת את הקורא לחשוב, לנתח ולמצוא את המטמון שנחבא בין המילים שהיא שיבשה.

ללא ספק תוכנה תבונתית מאוד, כל הכבוד למי שייצר אותה

תוכנת השיבוש תוצרת איקרים ושו"ת

• מסכים עם חלק ממה שכתבת פה, הרבה דברים במשחק השתנו והנאה הפכה להיות תופעת לוואי אם בכלל מופיעה. אם בעבר הייתה קהילה פורחת היום שממה נידחת

היום זה מי מפריש את מי מהמשחק במקום פשוט לשחק אותו בלי לנסות להישאר לבד בשרת כדי להוכיח "אני האחרון שנשאר עומד" כי ברגע שאחרי ההכרזה הזו, מגיעה ההבנה של... אה נשארתי לבד בשרת והשרת עכשיו מת ואין טעם לשחק פה. עצוב לראות שרתים במצב של אפולון ואספקליוס למשל, אבל זו הגישה המיותרת הזו של אגו והפרשות שמובילה לזה ולצערי זו הגישה המרכזית פה בקהילה כיום.

ישנם אלו ששואפים לשנות זאת אבל, אז מי יודע אולי הימים של פעם עוד יחזרו :)

• בשביל שיחזרו צריך ליצור שרת ללא פירטים וללא אמברוסיה ושרת כזה לא רווחי לבעלי הבית של המשחק

כפולים תמיד היו, אבל היו נחבאים דרך ראווטר לוויני או מחשב בעבודה

את זה לא ניתן למנוע, אבל לצמצם את המציאות, אלא שאז מי שיש לו גישה למחשבים נוספים, יהיה לו יתרון ענק על מי אפשר שאין לו

הבעיה עם המשחק זה לא האפשרויות שהן עבור כולם אבל לא כולם רואים במשחק חיים

השחקנים במציאות הם "שקופים" ובמשחק הם יכולים לבלוט והבליטה הזאת מלטפת להם את האגו

יש אנשים שמביטים מבחוץ פנימה ויש אנשים שמביטים מהפנימיות החוצה

ולמי שלא הבין, יש אגוצנטריים שהכוחניות "נר" לרגליהם ויש רוחניים שהצדק "אבוקה" הצועדת לפניהם

במשחק הזה רואים מי הנר ומי האבוקה ולצערנו יש הרבה

דרך אגב זה וגם זה הם אור וכאור הם יכולים להפוך מנרות לאבוקות, הבעיה שראשית הם צריכים להפנים שהם נר

• מפריע לי חלק מהנאמר כאן

אין שום קשר ב להשים אמברוסיה - כסף, על משחק שאתה משקיע בו לא מעט משעות היום שלך לבין לתרום כסף לצדקה

מניסיון, באפשרותך לעשות גם זו וגם את זו, מעשיר מאוד (עשר עשרנו לך, 20%)

בוודאי שאכפת מדברים שנאמר, חשוב לציין שלא בהכרח מהאדם שמוציא אותן, יותר מבחינה כלל חברתית תודעתית לאיך תיתפס כשחקן.

לסיכום אנחנו חייבים לברור ולבטל כל אמירה שקוראת נגד אמברוסיה, אני בעד ואין שום פסול בכך,
    גם ממניעים אישיים :).

קחו את הדבר כ בלתי נמנע כמו שימוש ביחידות קו ראשון בהתקפה.

D r A g O n - ThEnd Leader.

Xi Owner

DSeller.

• אין ספק שאמברוסיה היא חלק הכרחי מן המשחק, אבל האמברוסיה של פעם זה לא האמברוסיה של היום.

הבעיה היא לא קיום האמברוסיה, אלא העובדה שהמשחק הפך ממשחק שהוא בעיקר מבוסס יכולת זמינות ושיתופי פעולה למשחק שבעיקרו מבוסס על כסף ותשתית.

אין לי התנגדות לאמברוסיה, אבל לדעתי דברים כמו קניית משאבים, זירוז מבנים, ודברים בסגנון... בעייתיים בלשון המעטה

דברים כמו חשבון פרימיום, טריטון, המרות, הגברת חציבות אלו דברים שהם גם מאד שימושיים אבל לא נותנים יתרון מוגזם לשחקן שמשקיע ערימות של כסף במשחק. וזה בלי לדבר על כל עניין המסחרה של כפולי גנרלים וזהב שהולכת שבא בעקבות השוק שחור.

העניין הוא שהדברים שדביר מדבר עליהם הם לא בהכרח חדשים, פשוט הפכו קיצוניים יותר ופופולריים יותר ממה שהיו ובעקבות זאת הקהילה דיי נהרסת.

אני כן חושב שלהיפטר מאספקטים מסויימים של אמברוסיה יכול להיות טוב למשחק ולקהילה אבל בכנות, לא חושב שזה באמת יקרה

• ‏הפשטות היא אם כל

ככול שזה פשוט יותר, זה נכון יותר

כול שזה ההפך מהפשטות, זה מסובך יותר ולא נכון

פעם המשחק היה נטו הנאה

הבריתות היו לוחמות כי זאת הייתה הדרך היחידה באמת להשיג משאבים, היו מלחמות בין בריתות לפעמים ימים

נכון, גם עכשיו, אבל לא על משאבים, מלחמות כוחניות ודריסת כל מי שניתן בשביל לשלוט על הפירטים

הפירטים הפכו להיות המשחק, זאת הבעיה

אמברוסיה ניתן להבין כי חוץ מפרסומות זה הרווח של המייסדים

אבל מה שלא היה פעם, זה איי מבצר בגלל עשרות כפולים, וזה לבדו יצר אפליה בלתי ניתנת לגישור

פותחים שרת חדש, תוך שעתיים מקבצים שלמים של שרשרות איים הופכים לאיי מבצר, מראש אין טעם להיכנס כי מראש אתה יודע שזה לא משחק, זה בריונות

מעטים הם השחקנים כיום שמשחקים מעל עשור ויודעים איך היה ומי שלא יודע, לא מודע להידרדרות

אמברוסיה וכמה אמברוסיה זאת החלטת השחקן, המשחק שווה את זה כי הוא חינמי בבסיסו, אמברוסיה זאת הבעיה הקטנה, השוק השחור למשל כפי שהזכירו, וכפולי זהב, כפולי צבא, כפולי משאבים, כפולים למבצרים... חברים, זה הרס את היופי של המשחק

זה כמו להשמיד שדה של כלניות ולזרוע דרדרים וברקנים

מרחוק פרחים יפים, מקרוב, מדממים

• בדרך כלל אנשים שמדברים כל כך על הפרשי יכולות בין שחקנים עם אמברוסיה לבין שחקנים ללא אמברוסיה לוקים בחסר בידע שלהם במשחק, אין באמת הבדלים בין משתמשי אמברוסיה לבין מי שלא משתמש, חוץ ממהירות וקצב הגדילה של המשתמש. מבחינה לוחמתית, כל עוד אתה עם 400K ניקוד ומעלה, אתה זהה לשחקן גם עם 50M ניקוד

• בדרך כלל אנשים שמדברים כל כך על הפרשי יכולות בין שחקנים עם אמברוסיה לבין שחקנים ללא אמברוסיה לוקים בחסר בידע שלהם במשחק, אין באמת הבדלים בין משתמשי אמברוסיה לבין מי שלא משתמש, חוץ ממהירות וקצב הגדילה של המשתמש. מבחינה לוחמתית, כל עוד אתה עם 400K ניקוד ומעלה, אתה זהה לשחקן גם עם 50M ניקוד

ההבדל כמו שאמרת הוא בקצב גדילה של משתמש, והבעיה פה היא הכוח של כסף במשחק על פני יכולת.

השחקן הממוצע באיקרים, ההבדלים האלה מוציאים אותו מהמשחק. תסכים, לא תסכים אנחנו רואים את זה בכל שרת בערך.

אם אתה שחקן עם 400 אלף ניקוד שמסוגל להחזיק נגיד 50 אלף גנרלים ואתה בלי כפולים ובלי תשתיות וכפולי גנרלים וכפולי זהב ולא אמברוסיונר ואתה נגד שחקן עם תשתית כפולים, מיליון גנרלים ומיליארדים של זהב שהוא גם אמברוסיונר שיכול להקפיץ עליך והערים שלו רחוקות משלך. בתור שחקן ממוצע לא יהיה לך מה לעשות. החוכמה היא לא שהקהילה תהיה מורכבת מכמה שחקנים בודדים ששופכים כסף על המשחק ויש להם הרבה ידע וניסיון החוכמה היא שהשחקנים הממוצעים הם אלה שימשיכו לשחק וישאירו את המשחק והקהילה הישראלית פעילה.

• שחקן אם אמברוסיה יכול לסגור שרשרת איים שלמה בכפולים מה שלא יכול כמעט לדעת בשחקן שלו וגם אם מנסים ההגיעה מתחילים עם ספינות מלחמה חושפות אותו הוא כפי שנכתב מקפיץ מושבה עם מיליון פלנקסים, מאות אלפי מפציצים וגירו וכנ"ל מרגמות, הולך לישון ובבקר מחייך הכייף

השני לא יושן כל הלילה אלא אם כן הרים דקל ויפסיד

המשחק ממזמן הפסיק להיות שוויוני, אי שם בעבר היה

אבל, מי שלא נאה לו שיפרוש ומאחר שלא פרש (כמוני) כל שנותר זה לכתוב בפורום ולהבין שכמו שבחיים אין שוויוניות בין התפרנים למיליונרים, כך אין גם שוויוניות בין בעלי האמצעים ואותם שהמשחק הפך אצלם להיות הביטוי של פנימיותם כי בלעדי המשחק הם שקופים לאותם שהמשחק עבורם כשמו כן הוא... משחק

חינמי דרך אגב

• ‏עברית דפוקה

אני מתנצל בשם תוכנת העברית על שיבושי השפה, נמאס לי לנסות ולתקן

מי שיבין יבין ומי שלא, מחילה ממנו

ההבדל כמו שאמרת הוא בקצב גדילה של משתמש, והבעיה פה היא הכוח של כסף במשחק על פני יכולת.

השחקן הממוצע באיקרים, ההבדלים האלה מוציאים אותו מהמשחק. תסכים, לא תסכים אנחנו רואים את זה בכל שרת בערך.

אם אתה שחקן עם 400 אלף ניקוד שמסוגל להחזיק נגיד 50 אלף גנרלים ואתה בלי כפולים ובלי תשתיות וכפולי גנרלים וכפולי זהב ולא אמברוסיונר ואתה נגד שחקן עם תשתית כפולים, מיליון גנרלים ומיליארדים של זהב שהוא גם אמברוסיונר שיכול להקפיץ עליך והערים שלו רחוקות משלך. בתור שחקן ממוצע לא יהיה לך מה לעשות. החוכמה היא לא שהקהילה תהיה מורכבת מכמה שחקנים בודדים ששופכים כסף על המשחק ויש להם הרבה ידע וניסיון החוכמה היא שהשחקנים הממוצעים הם אלה שימשיכו לשחק וישאירו את המשחק והקהילה הישראלית פעילה.

שחקן עם 400 אלף מבחינה מלחמתית הוא זהה לשחקן עם 50 מיליון, פשוט צריך לדעת איך לשחק, ההבדל הוא רק במספר של הניקוד, כל ההקפצות ערים האלו והשטויות האלה... הם לא שוות כלום, פשוט צריך לדעת איך לשחק ולהתמודד עם דברים כאלה

הדוגמא שהבאת עם ההקפצות לדוגמא היא מאוד פופולארית אז אתייחס אליה, הרבה שחקנים חושבים שברגע שהקפיצו עלייך עיר בתור שחקן לא אמברויונסר זהו נדפקת.. זה לא נכון.. דווקא מי שהקפיץ עיר נדפק, ההפך הוא הנכון, בדרך כלל מי שמקפיצים ערים ליריבים כאילו כלום, הם בדרך כלל שחקנים חדשים שלא יודעים לשחק. כל שרת חדש שנפתח כל פעם קורה מצב כזה. במקום להקפיץ עיר ולהסתכן בהריסת היוזר שלך (בהנחה ואתה משחק נגד מישהו שיודע מה הוא עושה), מה שעושים זה לשלוח צפה. ככה משחקים נכון. בתכלס, כשמקפיצים עלייך עיר, היריב נמצא עמוק בתוך האויב בזמן שתוקעים לו את העיר ומונעים ממנו להקפיץ בחזרה לברוח, לא צריך להיות אמברויונסר בשביל שיהיה לך תשתית כפולים וכפולי גנרלים, רק צריך לדעת לשחק נכון

אמברוסיה לא מהווה תחליף לידע במשחק

• הבעיה היא לא באמברוסיה, הבעיה היא בשחקנים שקונים אמבורסיה בשווי 5000 שקל ב50 שקל מסכנים עם כל מיני שיטות למיניהם והורסים את המשחק..

האמברוסיה תמיד הייתה קיימת, אף פעם לא הפריעה יותר מדי כי הסכומים שהקהילה ההישראלית דורשת הם מוצדקים

אבל ברגע שעם כמה קומבינות אפשר להקפיץ משתמשים מפוצצים אמבורסיה בשווי עשרות אלפים שקלים בכמה מאות בודדים לשרתים ישראלים, אז מין הסתם שהאמברוסיה פוגעת ופוגעת משמעותית - גם עם ידע וגם בלי, אמברוסיה בכמות הזאת נותנת כלים שאי אפשר לנצח ברוב המקרים

• זה לא 5000 שקל ב50 שקל, אין שום קומבינות באמת, מה שהם עושים זה לקנות דרך VPN, בעבר בהחלט היה אפשר לקנות אמברוסיה במחירים קצת יותר זולים, למשל דרך ויפיאן טורקי, אבל גיימפורג' חסמו את זה ועשו שאפשר לקנות רק דרך שרת טורקי עם אייפי טורקי, אחרי שחסמו את זה עברו לאלטרנטיבות אחרות, ויפיאן רוסי או ברזילאי, זה לא כזה זול, זה גם יקר, פשוט לא כמו בארץ. בכל מקרה לפני כמה שנים האיחוד הגיע, ועכשיו מה שאנשים עושים זה להעביר משתמשים לטורקיה, לקנות שם אמברוסיה, ואז להעביר לשרתים שהם רוצים כשהמשתמש נמחק. יכול להיות שהמנהלים מטפלים בזה היום, יכול להיות שלא, אני לא יודע כי אני לא מנהל.

בכל מקרה, גם עם ויפיאנים המחירים הם עדיין לא כאלה זולים, אתה מגזים. רק בכמה חודשים הראשונים של שרת חדש אמברוסיה יכולה לעזור, כי צריך להגיע למצב מסויים ביוזר שלך שהוא מספיק חזק בשביל להלחם, אבל מנגד, כל שרת חדש גם מת אחרי שנה שנתיים, לא שווה להשקיע בו אמברוסיה באמת.

בכל מקרה, אמברוסיה זה בסהכ כלי להתקדמות מהירה יותר במשחק, הם לא הורסים שום משחק, הם גם לא יכולים, הדבר היחיד שמבדיל אותך ואותם זה שהם עם בטחון מופרז בגלל שימוש באמברוסיה, ואתה נותן לזה להשפיע עלייך. רובם המוחלט בכלל לא יודע לשחק. תרדו לעומק הפרטים, מה בתכלס, אמברוסיה עוזרת לכם במלחמה? היא לא. תסתכלו בעין אובייקטיבית על המצב. אם אתם לא מצליחים, כנראה שאתם לא משחקים מספיק זמן במשחק ואתם לא מודעים לכל המצבים האפשריים.

אמברוסיה זה לא תחליף לידע במשחק, מי שיודע לשחק יותר טוב, ינצח

• אתה פשוט חוזר על מה שאמרת בלי להתייחס לכלום... ידע במשחק זה נחמד והכל אבל השחקן הממוצע לא מכור למשחק כמו שחקנים שיישבו על 1843718934 כפולים כדי לייצר צבא ולדאוג לזהב וכו' וכו'

הקהילה פעם הייתה מורכבת בעיקרה משחקנים ממוצעים בלי כפולים בלי מחסני גנרלים. הפיתרון שלך זה "תרמו ותהרסו את המשחק כמו כולם לא מבין מה הבעיה" זה לא ידע אחי וזה לא להיות טוב במשחק זה פשוט לנצל פירצות בחוקים שלו כדי לרמות בצורה חוקית. זו ה ב ע י ה

זה לא יושב על אמברוסיה, זה עניין של כ ס ף

בסופו של דבר לא משנה כמה אתה שחקן טוב, אם אין לך מחסני צבא ואין לך מחסני זהב שזה דבר שקונים בכסף או דואגים לו עם תשתית כפולים אתה לא יכול לעשות כלום. ידע, לא ידע, זה לא משנה.

יודע למה?

כי בסופו של דבר הצבא נגמר! גם אם אתה עושה יחס מטורף, בסוף הצבא שלך ייגמר

להצדיק את הדברים האלה כמו שאתה מנסה לעשות זה פשוט להגן על צורת משחק של קומץ שחקנים במחיר הקהילה...

אני אישית מעדיף 1000 שחקנים בינוניים על 10 שחקנים מטורפים כי אז לפחות יש לך קהילה ולא השממה הנידחת שהיא השרתים הישראליים

ידע היום הולך עד גבול מסוים, אחר כך זה נטו כפולים, תשתיות, וכסף.

אתה מחשיב את הדברים האלה "ידע" אני מחשיב את הדברים האלה רמאות חוקית

עריכה:

לצורך הדגשה כי נראה שיש קושי הבנה. מדובר על היתרון של כסף במשחק, לא ספציפית אמברוסיה.

קחו דוגמה את כל מכירת היוזרים הלא חוקית שהלכה בכארון מתחילת שרת נמכרו כבר איזה 4 יוזרים.קחו דוגמה את שרת זטא שאנשים נקנו על ידי היריבים שלהם כדי להרוס מבצרים, לפרק בריתות וכו' וכו'

כסף זה כוח בלתי ניתן לעירעור במשחק, וזה לא קשור לאמברוסיה בכלל -.-

• שחקן אם אמברוסיה יכול לסגור שרשרת איים שלמה בכפולים מה שלא יכול כמעט לדעת בשחקן שלו וגם אם מנסים ההגיעה מתחילים עם ספינות מלחמה חושפות אותו הוא כפי שנכתב מקפיץ מושבה עם מיליון פלנקסים, מאות אלפי מפציצים וגירו וכנ"ל מרגמות, הולך לישון ובבקר מחייך הכייף

השני לא יושן כל הלילה אלא אם כן הרים דקל ויפסיד

המשחק ממזמן הפסיק להיות שוויוני, אי שם בעבר היה

אבל, מי שלא נאה לו שיפרוש ומאחר שלא פרש (כמוני) כל שנותר זה לכתוב בפורום ולהבין שכמו שבחיים אין שוויוניות בין התפרנים למיליונרים, כך אין גם שוויוניות בין בעלי האמצעים ואותם שהמשחק הפך אצלם להיות הביטוי של פנימיותם כי בלעדי המשחק הם שקופים לאותם שהמשחק עבורם כשמו כן הוא... משחק

חינמי דרך אגב

אחי אתה צודק שזה יתרון מעצבן ולא חוקי אבל זה לא בגלל אמברוסיה או לפחות היא לא הבעיה העיקרית אלא בגלל כפולים שהורסים

• אתה מתאר מצב שאפשר לנצח שחקנים שמשקיעים הרבה כסף במשחק רק עם כפולים, או רמאויות למינהן, לא. מי שיודע לשחק יותר טוב, יכול לנצח. אני חושב שאם אתה מסתכל על הסיטואציה בתור מצב שרק עם כפולים אפשר לנצח, או ע"י להיות ממש מכור למשחק, כנראה שלך בעצמך יש עוד דרך להתקדם במשחק. צריך לדעת לשחק, יש אינסוף אפשרויות ועבור כל אחת מהאינסוף אפשרויות יש אינסוף פתרונות אחרות, מי שלא יודע לשחק כמו שצריך, לא יידע לעשות את ההחלטות הנכונות, מהסיבה הפשוטה שכשקורים מצבים מסויימים לא תראה את כל האופציות.. זה קל לבוא ולומר "בוא נפתח אינסוף כפולים", בלי שבכלל יודעים מה התכלית של כפולים או "יש להם כסף, בוא נתייאש". לפעמים גם כפולים זה החלטה לגיטימית, אבל כשלשחקן מסויים אין מושג איך לשחק והוא אומר משום מקום "אוקי בוא נפתח כפולים", אין בזה תכלית, הוא עושה את זה כי ככה הוא שמע..

בשרת בטא ברית 300 לא משקיעה כסף במשחק ונלחמת ביופיטר, הם נותנים פייט רציני כבר שנתיים. באותה תקופה אפילו אני הייתי בטוח שהם לא יחזיקו מעמד.

ברית 300 בשרת בטא היא הדוגמא הכי טובה לשחקנים טובים שלא משקיעים כסף במשחק. הם נכנעו? לא, הם נלחמים כמו אריות עד היום

כשיש דוגמא חיה כמו ברית 300 בשרת בטא, כל השטות של "כסף מנצח" או "אמברוסיה" נופלת לגמרי

בסופו של דבר, לא משנה עם כמה כסף מגיעים, מה שמשנה זה הידע במשחק.

לא יצא לי להכיר אותך כל כך, אבל אם אתה מסתכל על סיטואציה בצורה כל כך לא אובייקטיבית / מסתכל על צד אחד, יכול מאוד להיות שאין לך מספיק ניסיון בשביל לחשוב ולראות את כל האופציות בזמן אמת. זה מרגיש כאילו אתה מקיא מידע שקראת במשך שנים בלי באמת לחשוב עליו, וזה המצב אצל הרבה מאוד שחקנים במשחק הזה. במיוחד בנושא הזה - כל עניין הכסף ואמברוסיה, אנשים מקיאים חומר כאילו הם במבחן בגרות

קחו רגע ותחשבו על הנושא הזה לעומק, ובכלל, על כל דבר שאתם מכירים במשחק, תטילו בו ספק, יכול להיות שאתם טועים. גם אם הגעתם למסקנה מסויימת, יכול להיות שעוד כמה שנים כשהידע שלכם יגדל, אתם בכלל תחשבו על משהו אחר.

• אלא בגלל כפולים שהורסים

הכי קל לפצות על חוסר ידע כשאומרים דבר קלאסי כמו זה, בסופו של דבר, מי שמשחק יותר טוב, מנצח.

כל הכפולים שאתם רואים בשרתים חדשים, בדרך כלל המפעילים שלהם אלה שחקנים שבעצמם לא יודעים באמת לשחק, לא יודעים מה זה בכלל כפול, זה תמיד עניין של פסיכולוגיה, איקרים זה משחק פסיכולוגי, תייאשו את היריב וככה תנצחו. רוב המלחמות בשרתים חדשים מסתיימות אחרי שבוע/שבועיים, זה לא קורה סתם ככה. ובכלל, מלחמות במשחק הזה, רובם מסתיימות נטו בגלל פסיכולוגיה או לחץ שהפעילו על צד מסויים

אתם יודעים כמה פעמים פתחתי כפולים עם 0 ניקוד ושלחתי ליריבים שלי הודעות שאני משתמש בכפולים, ואחר כך הם התייאשו? מבלי שאפילו תכננתי להשקיע בכפולים האלה?

זה אומר כמה דברים על הרמה הנמוכה של שחקנים במשחק הזה, לאנשים אין מושג איך משחקים פה. וזה בעיה.

• צודק זה בדיוק העניין כי זה ישר מבאס להלחם כי אתה חושב שככה הוא יחזיק יותר מעמד מה שיכול להיות נכון כי זה מבאס להתחיל להילחם מול מישהו שאתה חושב או יודע שיקפיץ עליך עשרות אלפי גנרלים משום מקום שמע תכלס יצא לי לנצח מישהו שכמעט בוודאות היה עם כפולים (כי זה או זה שהוא מכר ויותר מאוחר קנה מחבר צבא) אבל תכלס לבד מולו כשאתה תלוי בלי קניית צבא מכפול/חבר זה מאוד קשה תלוי כמה טוב הוא יודע לשחק