אני משחק באיקרים מאז פתיחת שרת דלתא ובעצם קצת לפני, הבן שלי ביקש ממני מפעם לפעם להחליף אותו באלפא וכל התוודעתי למשחק
מאז שרת דלתא התמזג עברתי דרך מס' שרתים עד שהגעתי לאומריקון שם התחברתי לברית מקום ראשון עד שגם היא התמזגה ושוב לא באמת מצאתי את מקומי, בתחילה אלפא אבל, זה לא היה זה
בכול שרת שהייתי, כל ברית רצתה שאהיה בה, אני לוחם ימי/ יבשתי מנוסה, תלמיד טוב של ברק והלוחם ולא יודע לוותר
פגעת... שילמת.
לא שוכח ולא סולח
פירטים, תמיד בעשירייה הראשונה
י...כעת, אני נמצא בשרת לא אפרט, ללא אמברוסיה, ללא פירטים בעצם מעולם לא השתמשתי באמברוסיה, אני מעדיף לתרום לנזקקים מאשר לתרום ל
ומאחר וכך ההתפתחות איטית, צבא מינורי ו... גיליתי משהו, אין פירטים, אין אמברוסיה, אין צבא, אף אחד לא מציק לי, אני לא מציק לאף אחד והמשחק... שלווה, אין לחץ, יש זמן
ראיתי בשרתים אחרים עצבנים, כועסים, מאיימים, חוטפים באנים, ראיתי הכול למעט דבר אחד... הנאה מעצם המשחק
אז נכון, מלחמה, בזיזות, הכול כייפי, אבל זה גם להיות עם המחשבה כל הזמן במשחק האם לא תקפו חזרה, לא פשטו, מה כתבו עלי בפורום ותסלחו לי כל מי שכותב מה אכפת לי מה כתבו העיקר כתבו
את מי אתם מרמים? את עצמכם? הרי אם לא היה איכפת לכם לא הייתם מגיבים בכלל
אין אדם אנושי שלא איכפת לו אם יש לו טיפת כבוד עצמי ולא נשמה של שלולית
איכפת, ההבדל בין מילות הערכה למילים של שאט נפש, זה מה שחושבים עליכם וזה תמיד איכפת
והגעתי למסקנה כי גם אותי שנאו ועלי כתבו וזה לא הכי נעים גם אם זה רק משחק
משחק צריך ליהנות ממנו ואין פשוט מכך וליהנות זה לא להרגיש בריון, זה להיות אדם
אז... אני ללא אמברוסיה, ללא פירטים, רק עם משאבים ונהנה מהשקט
לא כולם יסכימו עימי וזה בסדר גמור, אבל בבקשה, אל תסכימו במילות של תרבות כי המילים שלכם זה אתם הפנימי, ופנימי גס אומר הרבה על האדם גם מחוץ למשחק
זהו, סיימתי לחפור
תיהנו מהמשחק כי כשמו כן הוא... משחק