YAKUZA VS Prime

• פוסט עדכון מצב שרת כארון מאת דספראדו - הפרשת ברית PRIME

ביום חמישי האחרון, בעודי משוטט במפת העולם, אני שם לב (בזמן אמת), כי ברית PRIME החליטו להרחיב את שרשרת האיים שלהם (עד כדי כך שבשביל לבזוז אותם, נדרשת שעה וחצי לכל כיוון). בעזרת הרבה שכל, קצת מזל ובעיקר ריפלקסים מהירים הצלחתי לתפוס להם מקום באחד מהאיים המדוברים. כמובן, שהתגובה לא איחרה לבוא.

~ לצורך המחשה, הנה אי של ברית PRIME ~

3a82c9a4df9ba1900c7a8abc8860a989.png

תמונה 1:

a90005e5acd3fd4b5e1087c7208fbd89.png

תמונה 2:

65540e6ba3c3a03c2b3ee00b3eb8c6b9.png

תמונה 3:

138916fc1eee97e70dca8c249eda92ed.png

היה ניסיון לפתור את הבלגן בדרכי נעם, אך לצערי הייתה החזקת ראש מצד פריים ואיומים בלתי פוסקים. לכן, בחרתי לקפוץ באישון לילה למבצרים שלהם ולהתחיל את הבלתי נמנע. להלן דוחות:

דוח מספר אחד, בו ניתן לראות את השחקן Mati מככב. קצת על מתי, עד כה לפי מה שראיתי מדובר בשחקן בינוני ומטה לחלוטין, בין אם זה בשל אופן המשחק שלו ובין אם זה בקושי הרב בהעלמת המשאבים. תודה רבה מקרב לב.

7809845ee77c7bb88c56c48fed5f55d9.png

דוח שני על מאסק אין מה להרחיב אותו דבר כמו מתי

f5c8f50b672b2490c6477da5da93b58f.png

דוח שלישי בוזז משאבים הפעם גם מאסק וגם מתי כאן למה לא לשלב קצת

c877135db57084e062322ff55c081760.png

372ddb3807a04222b0f3218f01741d4a.png

189070a58258656e460f8cd655305e04.png

כל זה כמובן על קצה המזלג, ישנם דוחות נוספים, אך אני מאמין שאתם יורדים לסוף דעתי.

יאמר לזכותו של Eden מברית SR, שהוא נחלץ לטובת חבריו ואף הצליח לדחות את הבלתי נמנע (הפעילו עליי 3 פיזורים ב 3 חזיתות שונות). תודה על הוספת פלפל לכל המבצע, מוריד את הכובע בפניך.

e707ab48f8f0ddf3b86b3bc10faf489d.png

תודה לכולם, ושוב, בהצלחה!

• נראה כאילו כארון מפתיע כל פעם מחדש, מעניין איך השרת ייראה בעוד חצי שנה מהיום

• פרשנו בגלל שאנחנו לא מתכוונים להילחם שוב נגד אנשים שמשתמשים בסקריפטים לתפיסת מקומות במבצרים. זה הורס את המשחק בהצלחה לכם שם

להגיד שהיית מהיר ותפסת כדי לעשות לך שם טוב….

פשוט תגיד את האמת שהשתמשת בסקריפט ותפסת את המקום הזה אחרי פחות מחצי שניה באי מבצר שלנו

• אתה גם מעלה את השיחה שלנו על המקום בפרמיום שתפסת. לא את המקום במבצר החשוב שלנו עם הסקריפט שלך… ממש מנסה לצאת ילד טוב מול כולם;)

• אתה גם מעלה את השיחה שלנו על המקום בפרמיום שתפסת. לא את המקום במבצר החשוב שלנו עם הסקריפט שלך… ממש מנסה לצאת ילד טוב מול כולם;)

העלתי את השיחות הרלוונטיות לפתיחת המלחמה

לא מנסה לצאת ילד טוב מול אף אחד, וגם לא דופק חשבון לאף אחד

מי שמכיר אותי יודע שאני משחק מהנייד בלבד כבר שנים, ומיותר לציין שלא משתמש בסקריפטים.

אתם אלו שמנסים להאחז בתירוצים אי אלו.

המקום הנוסף שנתפס הוא לא חלק משרשרת האיים הפנימית שלכם, אלא החיצונית.

תירוצים יכולים להיות עד מחר

אני משחק כבר למעלה מעשור ומימיי לא נתקלתי בקבוצת שחקנים שבזמן לוחמה בתוך אי ספציפי, מפנה מקומות על ימין ועל שמאל כאילו אין מחר.

כבר בפינויים הראשונים שלכם הייתי מוכן לתפיסה, אך התמזל מזלכם ולא היו לי אזרחים להקמת מושבה

• באופן אישי הייתי מנסה להמנע מהעלאת שיחות פרטיות במיוחד כדי לשמור על רמה מסוימת של שפה בפורום.

קצת חבל לי שפריים החליטו לפרוש, זה מוריד את כל מה שכולנו מנסים להמנע ממנו וזה הריסת שרת/משחק והורדת פעילות בו. אלא שאנחנו מנסים (או מדברים לפחות) על לעשות את ההפך.

בכל מקרה מקווה שבהמשך יחזרו והשרת ימשיך לפרוח.

דוחות נחמדים.

בהצלחה.

• ירדן ואני חברים טובים מחוץ למשחק, הכל בסדר.

ההודעות שפורסמו לא אישיות והכל נעשה ברוח טובה.

זה שהם החליטו לפרוש אחרי כמה בזיזות זה שלהם, מראה על מנטליות חלשה.

• קודם כל אני שמח שיצא לי להוריד חלודה ולהכיר את לאל קצת יותר טוב, שחקן מעולה, גם במהלך הקרבות פירגנתי על היכולת לנהל 3 חזיתות בצורה מושלמת במקביל.

ההתערבות שלי הייתה בעקבות מיני סכסוך אשר נפתר על הצד הטוב יותר אודות להבנה והרצון שהשרת כן יפרח, גם לאל הסכים שיש לתת הזדמנות ותחרותיות לשחקנים חדשים וחלשים יותר- אני מברך על כך.

מקווה מאוד שפריים יתאפסו על עצמם ויחזירו מלחמה, השרת צריך את זה. ריבוי שחקנים ובריתות זה דבר מבורך אשר נמצא בראש סדר העדיפויות שלי ושל S-R בשרת.

בהצלחה ל2 הצדדים, שמח שיצא לי להכיר ולהיות פתוח ליחסים ברוח אחרת בשרת.

בפן הניהולי:

מזכיר שאין להאשים משתמשים כאלה ואחרים בעבירות על חוקי המשחק, נא לשמור על חוקי הפורום בנושא.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• כל הגאווה ב-"להפריש" מישהו מהמשחק לא ברורה לי.

פגשתי את המילה הזאת לראשונה בפי כשנלחמתי נגד חברים שלך וגם אז לא הבנתי בכלל מה כל הרעיון.

הרי אם יש לך יריב ראוי במשחק - להפריש אותו אומר להפוך את המשחק למשעמם

ואם היריב שלך הוא לא ראוי ואתה לא רואה בו איום - להפריש אותו זה מיותר

אני לא התומך הכי גדול של ירדן וההתבטאויות שלו בפורום אבל להעלות שיחות פרטיות בעיני זה לא לעניין.

לא נכנס לדיונים על עבירות כאלה ואחרות במשחק אבל בסך הכל בזזת כמה משאבים והרגת כמה חניתות בודדות.

כפי שזה נראה הם הפרישו את עצמם ואתה בסך הכל הפכת את השרת עם הכי הרבה פוטנציאל בשנים האחרונות באיקרים לקצת פחות מעניין.

יישר כוח.

• שחקנים שבונים תשתיות שלא ניתן לפרוץ אותן הם אלו שהורסים את המשחק.

שחקנים שמאיימים בהקפצה של חצי מיליון ספרטנים עם טבחים, נטו כי נתפס להם מקום בתשתית, הם אותם שחקנים אשר הורסים את המשחק.

כן, הם הפרישו את עצמם.

מטרת הפוסט היא להראות שהשחקנים הנ"ל אלופים בלהתרברב ולאיים, אבל בפועל אין יותר מדי מאחורי כל הדיבורים הללו.

אתה צודק, לא עשיתי יותר מדי, בזזתי קצת ותו לא.

צר לי, אך פספסת את מטרת הפוסט

• לצערי אני מכיר אותך ואת חבריך, אז הרשה לי לא להתרשם יותר מידי מניסיונות ההתייפייפות שלך.

• הפכת את השרת עם הכי הרבה פוטנציאל בשנים האחרונות באיקרים לקצת פחות מעניין.

לפי איך שזה נראה הוא בסה"כ תפס להם 2 מקומות במבצרים, אם דבר קטן כמו זה גרם להם לפרוש כנראה שהמוטיבציה שלהם מאוד נמוכה ושהם גם ככה לא היו מהווים חלק משמעותי בשרת. הם בלטו כבר בשתיים או שלוש שרתים קודמים, הגיוני שהמוטיבציה שלהם לא כמו שהיא הייתה בהתחלה

• אז זהו, שכנראה אתה לא מכיר.

דרך יפה להתחמק מכל הנקודות שהעלתי

• חוקי הפורום מונעים ממני לענות על הנקודות שהעלת לצערי.

• .אני אתן את התגובה שכולם מצפים לה

.מה שכן, חוקי הפורום ימנעו ממני להציג את התמונה המלאה אבל אני מאמין שאנשים שקוראים את התגובה שלי ידעו בדיוק למה אני מתכוון

הכל התחיל ב"תפיסת מקום בצחוק" של לאל באחד המבצרים הכי מושקעים והחוקיים שהיו בשרתים ישראלים. הבנתי שהיה תאקל בינו לבין ירדן אז ניסיתי לגשר את המצב ולא להסלים אותו ללחימה. קיבלתי כל מיני תירוצים לא מעניין כמו "סתם תפסתי", "זה היה לצחוקים" וכו' וכו

כמו שאמרתי לך גם מהשיחות בווצאפ, עליי אי אפשר לעבוד וכל מה שאמרת שווה לכלום

אני יודע שניסית לרקום עם עדן תכניות על הברית, אז לא לספר סיפורים בבקשה שניה לאחר שתפסת את המקום דיברת איתו ואמרת לו "גם תפסתי להם מקום במבצר" אז בחייאת

אבל בסדר אני זרמתי עם זה, קצת עניין אף פעם לא הפחיד אותנו והחלטת לתקוף ב4 בבוקר.. הצלחת לבזוז כמה משאבים וסגרת שוב פעם עם כפולים שאתה מביא אינסוף לשרת עוד איים. אם הם אנשים אמיתיים (שאתה כובש ומהם מוציא בזיזות) אשמח שהם יגידו את קולם כאן בפורום ויראו תמונה של שיתוף רשת

?אחרי שעדן הגיע ידעת טוב מאוד לדבר איתו ופתאום הסכמת לכל התנאים שהוא הציב לך לפני כן, מה השתנה מאז? פחדת

?בוא תגיד לי, אם אתה טוען שסגירת מבצרים זה להרוס את השרת, אז מה זה

כשאתה בא למישהו בטענות, תדע לבוא לעצמך קודם ותראה שאתה מיישם את מה שאתה מבקש

בשרת אסקלפיוס שיחקנו נגד שחקנים שהשתמשו בכל הדברים הלא חוקיים של המשחק, ובכל זאת התוצאות ידועות וניתן לראות אותן כאן בפורום

משום מה בשיחות סגורות אתה מכחיש את העניין, אבל מכיוון שהחלטת לפרסם שיחות אישיות דרך פלטפורמה אחרת, אני גם ארשה לעצמי אך אטשטש את האדם שאיתו דובר

.אם הוא מעוניין הוא יכול להגיד בפורום מי הוא

רמז קטן- זה שחקן שנמצא איתך בברית בבטא

לסיום - לא באמת הזזת לנו למרות שבאת עם כמויות של צבא, הקפצת באמצע כפולי גנרלים אבל כולם יודעים שתפיסת המקום שבוצעה באותה שניה באי היא לא אפשרית מבחינת הזמן שזה קרה לזמן תגובה של בן אדם. אני לא מאשים - רק אני מבקש מהקוראים להגדיל ראש

אם אתם מעוניינים להמשיך לשחק בשרת, עם פחות שחקנים משפיעים ושיהיה רק צד וחצי בשרת אתם מוזמנים

בסך הכול הבאת את כל המיץ המסריח מהשרתים הישנים לכאן - שאו בתוצאות כל עוד זה לא ישתנה

:ולסיום

(אני מפרסם עם השמות באישור השחקנים)

"בתחבולות תעשה לך מלחמה"

כל מי שפגע בנו - אנחנו ננקום במוקדם או במאוחר

.אנחנו כבר לא בגיל וברמת ההשקעה שדורשת כדי להתמודד עם דברים לא חוקיים.. שיהיה לכולם בהצלחה בשרת עם הכי הרבה פוטנציאל שהיה בזמן האחרון

• תמשיכו להאשים ולהתלונן על שימוש בסקריפטים, לא היה ולא נברא.

פיניתים אין ספור מקומות במרווח של שעה, המקום הזה היה מועד לפורענות ככה או ככה.

אני מבין שאתם מנסים להציל את הכבוד העצמי שנשאר.

מתנהגים כחסידי אומות העולם אבל יודעים באותה הנשימה טוב מאוד לתפוס מקומות משחקנים אחרים בעילום שם.

נתראה בשרת הבא בקיצור, בהצלחה עם מכירת היוזרים

• מניסיון אישי לא הכל סקריפטים

אם היריב חסר זהירות/שאנן ועושה דברים לאט אז הכל אפשרי.

גם אותי האשימו אין ספור פעמים בבטא על שימוש בסקריפטים כדי לתפוס מקומות לארטיאף במבצרים.

בסוף מי שמכיר את הנפשות הפועלות יודע את האמת והשאר נשארים עם התירוצים...

חבל שעזבתם את השרת זה בהחלט רק יעודד את המוות שלו שגם ככה היה בלתי נמנע, מקווה שתחזרו בקרוב.

לאל אל תתרגש מאנשים שלא שווים את התגובות תעשה את שלך ותמשיך לתת בראש.

nqjyeln32jgz.png

• תפיסת מקום בפחות משניה זה לא נראה לי שהיריב שאנן ועושה דברים לאט. תמשיכו להתייפייף ולהגיד לכולם שאתם משחקים נקי. אנחנו כבר יודעים מול מי אנחנו מתמודדים.

• .אם הוא מעוניין הוא יכול להגיד בפורום מי הוא

רמז קטן- זה שחקן שנמצא איתך בברית בבטא

אין לכם מושג מה אתם אומרים, העיקר לומר.. באותה התמונה אני הסברתי למה זה כן אפשרי לעשות דבר כמו שהוא עשה גם בלי סקריפט.

כדאי שתלמדו קצת על "מערכת הפעולות" במשחק לפני שאתם ממהרים לדבר, אבל כנראה שלא תגיעו למצב שיש לכם מספיק ידע במשחק בשביל זה אז אני אסביר עכשיו,

כל פעולה שמתבצעת במשחק, נרשמת בשרת. אם מבצעים יותר מדי פעולות ביום אחד, המשחק פשוט יחסום אתכם עד שעה אחד או שתיים בלילה ואז זה יתאפס, זאת אומרת, שאם תפעילו סקריפט שמרענן כל שניה / חמש שניות את האי ובודק אם מישהו פינה מקום, בשלב מסויים המשחק יחסום אותו עד סוף היום. אפשר גם להגיע למגבלה הזאת בלי סקריפטים אם אתם ממש חולי נפש שנמצאים על המשחק כל היום, אני אישית הגעתי אליה כמה פעמים.

זה די מפריך את כל התיאוריות שלכם, ב2024 אי אפשר באמת להפעיל סקריפט תפיסת מקומות, כי המשחק חוסם אתכם אחרי כמות מסויימת של בקשות שנשלחות לשרת, שנחשבת חריגה. אפשר להכין סקריפטים מורכבים שיפעלו בצורה מיוחדת, אבל זה כל כך בולט ו"צעקני" שהמנהלי שרת יוכלו לשים לב לזה בקלות. ואם גם מוסיפים לזה את העובדה שהוא עושה דברים בנפרד מהטלפון שלו, כמו להלחם, זה בכלל מפריך את כל מה שאתם אומרים (בהתבסס על "מערכת הפעולות" במשחק.), ברוב הפעמים תופסים מקומות בגלל רשלנות, אבל לפעמים אפשר גם עם אינסטיקטים וקצת חוסר חיים לתפוס מקומות. אני יודע את זה כי עשיתי את זה כמה פעמים

להלן התמונה המלאה של הצאט הרלוונטי בה אני מסביר למה מבחינה טכנית ומציאותית אי אפשר להפעיל סקריפט של תפיסת מקומות ב2024, מה שפורסם זה 2 הודעות שאפשר להבין מהם משמעות שגויה, בכ"מ, כל התיאוריות שלהם שלאל משתמש בסקריפט לתפיסת מקומות הופרכה. (הצאט הוא עם ירדן)

bffc69534e5dbb966bb7dc1e54101370.png