צהריים טובים, לפוסט הנ"ל ניתן להתייחס כפורום של שרת כארון כמו שהיה בעבר.
כאן זה המקום לשוחח אודות השרת!
תוך חודש ישנם שחקנים שהגיעו כמעט לחצי מליון ניקוד, התקדמות מטורפת.
מה דעתכם על השרת? מה לדעתכם צופן העתיד?
אותי אישית מעניין במה ברית מקום 6 תנצח ולמה הם כל כך בטוחים בניצחון שלהם?
שיחקתי במשחק בתור ילד וחזרתי לשחק לאחרונה, ואולי זה היה גם ככה אז אבל לפחות עכשיו מרגיש לי שהשרתים בעיקר סובבים סביב כמה שחקנים מובילים (ולרוב גם מוכרים משרתים אחרים / מהפורום) ואין יותר מדי עניין מסביב, ורציתי בנושא הזה להגיד שבעיניי מה שעושה שרת טוב זה שיש בו הרבה שחקנים פעילים ולאו דווקא כמה בודדים מאוד בולטים.
והפואנטה: תיצרו קשר עם שחקנים חדשים מהאיים שלך ומהסביבה, סתם תתעניינו קצת ותעזרו להם, אמנם טרם ערכתי מחקר אבל בטוח שהסיכויים ששחקן חדש ששיחק יום אחד יתחבר גם למחרת ויצטרף באמת לשרת הרבה יותר גבוהים במידה והוא יקבל איזו הודעה משכן או משהו בסגנון.
שיחקתי במשחק בתור ילד וחזרתי לשחק לאחרונה, ואולי זה היה גם ככה אז אבל לפחות עכשיו מרגיש לי שהשרתים בעיקר סובבים סביב כמה שחקנים מובילים (ולרוב גם מוכרים משרתים אחרים / מהפורום) ואין יותר מדי עניין מסביב, ורציתי בנושא הזה להגיד שבעיניי מה שעושה שרת טוב זה שיש בו הרבה שחקנים פעילים ולאו דווקא כמה בודדים מאוד בולטים.
והפואנטה: תיצרו קשר עם שחקנים חדשים מהאיים שלך ומהסביבה, סתם תתעניינו קצת ותעזרו להם, אמנם טרם ערכתי מחקר אבל בטוח שהסיכויים ששחקן חדש ששיחק יום אחד יתחבר גם למחרת ויצטרף באמת לשרת הרבה יותר גבוהים במידה והוא יקבל איזו הודעה משכן או משהו בסגנון.
נכון לחלוטין
נראה שהשרת הכי פעיל בשנים האחרונות נקווה שרק נגדל בפעילות!
אכן נראה כאילו הפעילות היא כמו טאו, רק צריך לקוות שהשרת לא ימות אותו דבר כמוהו.
שרת כמו סיגמא, האחרון שנפתח לפני גל השרתים החדשים, ושהחזיק מעמד בפעילות עצומה גם בפורום וגם במשחק, לכל אורך החיים שלו.. זה מה שצריך. למעשה, עובדה מעניינת... חצי מהפוסטים בפורום איקרים ישראל הם מסיגמא.
אני עוד זוכר ששכנעתי אנשים בעבר לבוא לשחק בסיגמא כי לא יהיה שוב אי פעם שרת כזה, הסיבות שלי היו די הגיוניות - בשביל ששרת יגיע למצב שכולם מסוגלים להלחם (400K ניקוד ומעלה), צריך לעבור די הרבה זמן. סיגמא היה חיי ובועט כל כך הרבה זמן, שכל השחקנים הספיקו להגיע למצב הזה, ואחרי שהשרת הגיע למצב הזה זה רק נתן לו תנופה עוד יותר חזקה. סיגמא, היה טוב וטוב שהיה
נראה שהשרת הכי פעיל בשנים האחרונות נקווה שרק נגדל בפעילות!
אכן נראה כאילו הפעילות היא כמו טאו, רק צריך לקוות שהשרת לא ימות אותו דבר כמוהו.
שרת כמו סיגמא, האחרון שנפתח לפני גל השרתים החדשים, ושהחזיק מעמד בפעילות עצומה גם בפורום וגם במשחק, לכל אורך החיים שלו.. זה מה שצריך. למעשה, עובדה מעניינת... חצי מהפוסטים בפורום איקרים ישראל הם מסיגמא.
אני עוד זוכר ששכנעתי אנשים בעבר לבוא לשחק בסיגמא כי לא יהיה שוב אי פעם שרת כזה, הסיבות שלי היו די הגיוניות - בשביל ששרת יגיע למצב שכולם מסוגלים להלחם (400K ניקוד ומעלה), צריך לעבור די הרבה זמן. סיגמא היה חיי ובועט כל כך הרבה זמן, שכל השחקנים הספיקו להגיע למצב הזה, ואחרי שהשרת הגיע למצב הזה זה רק נתן לו תנופה עוד יותר חזקה. סיגמא, היה טוב וטוב שהיה
?אפשר לנצל את ההזדמנות ולשאול מה קרה לכל אותם השרתים שכרגע יש רק כמה שרתים בודדים ישראליים
😉 מבקש לעדכן את התמונה
ולעניין, האמת ששיחקתי ב3 השרתים האחרונים שיצאו
פעילות כזאת היא יוצאת דופן באופן מובהק
אני מקווה שזה יימשך ככה
Display Moreצהריים טובים, לפוסט הנ"ל ניתן להתייחס כפורום של שרת כארון כמו שהיה בעבר.
מה דעתכם על השרת? מה לדעתכם צופן העתיד?😉 מבקש לעדכן את התמונה
ולעניין, האמת ששיחקתי ב3 השרתים האחרונים שיצאו
פעילות כזאת היא יוצאת דופן באופן מובהק
אני מקווה שזה יימשך ככה
אש שלך אחי
נראה שרת עם עיניין אולי אגיע גם בקרוב