מהדורת החדשות השבועית
מעתה ואילך תפורסם מידי שבוע מהדורת חדשות חדשה - הישארו מעודכנים!
קראו והתעדכנו מה חדש באיקרים ישראל, ו.. פרסום זוכי תחרות הידע!
פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, להשתתף בפעילויות עם פרסי אמברוסיה שווים במיוחד, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.
במהדורת חדשות הבאה התראיינו דמויות מפתח בשרת Charon, Asklepios, וגם Boreas.
כמו כן, יפורסמו הזוכים בתחרות הידע, אשר יהנו ממגוון הטבות!
קריאה מהנה!
שרת Charon - ראיון עם דמויות מפתח
השרת רק נפתח והקהילה הופתעה לראות שרת עם אקשן רב!
ראיון עם גנרל ומזכיר ברית N-F, באקי
"מישהו שלא נזכיר את שמו העביר הודעות מהקבוצה שלנו לS-R"
שלום בר, ספר על עצמך
טוב אני קודם כל בר. במשחק ידוע בתור BDALAK/באקי אני בן 23 התחלתי לשחק שהייתי בן 13. שיחקתי כמה שנים טובות בביתא ואלפא אבל לא משהו רציני. רק קרבות קטנים בין חברים. שיחקתי עד גיל 17 פה ושם והפסקתי בגלל בגרויות צבא וכו.. אחרי שהשתחררתי פאנגאיה 2 נפתחה ונהיה לי קצת זמן פנוי אז התחלתי לשחק באופן קבוע שם באמת השתפרתי ונהייתי שחקן שלא מבייש אף לוחם במשחק. שבוראס יצא הצטרפתי לשרת שם הגעתי לברית NF. ששם שיחקנו באופן קבוע. היה לנו מלחמה עם ברית VIP שנגמרה בפירוק של הברית שלהם. והוכחנו שאנחנו ללא ספק נמצאים בין הלוחמים החזקים בשרת. הצטרפתי לשרת Charon שהוא יצא אבל הייתי עם יוזר עם הגנת אלים כי לא היה לי זמן להשקיע שם.. במהלך המלחמה עם SR יותר עזרתי מבחינת ללמד את השחקנים החדשים וכו… וכרגע NF נמצאת בשלבי סינון והעברה לאקדמיה החדשה שהיא פותחת ![]()
מה קרה באמת עם S-R?
עקרונית לפי מה שהבנתי. זה התחיל משחקן שלהם שאיים על שחקן שלנו שהיה דיי חדש וניסה לבנות את הערים הראשונות שלו לתרום עץ למנסרה..לאחר שהשחקן בקושי התחבר למשחק לאחר כמה ימים תקפו אותו. משם זה התפתח לדיבור בקבוצה של אגורה של שרת בוראס. שם מישהו שלא נזכיר את שמו בעצם העביר לSR את השיחות בקבוצה. ומשם זה התפתח למלחמה שהייתה. אני לא מכיר שם את האנשים כי לא הייתי כל-כך פעיל על המלחמה עצמה. אבל זה מה שאני יודע למיטב הבנתי
ואיך המורל של הברית לאחר המלחמה? הרי ראינו שלאחר 24 שעות מפתיחה מנהיג הברית שלך נכנע
נכון לעכשיו זה היה כי אנחנו נמצאים עם המון שחקנים חדשים שמוכנים ללמוד ולהקדיש את הזמן הנדרש כדי להתפתח ולהיות לוחמים. SR הם שחקנים ותיקים עם המון ניסיון. לכן הייתרון שלהם מבחינת ידע היה גדול משל רוב הברית שלנו. זאת הסיבה שבזכותה אנחנו פותחים את האקדמיה המורל כמובן נמצא בשמיים. אין צורך אפילו להוסיף מילים. כל אחד מלא במוטיבציה להשקיע את הזמן הנדרש וללמוד מה שצריך. מחברי הברית הוותיקים יותר במשחק
אז אתם בעצם מתחילים הליך סינון? בעתיד תלחמו בS-R שוב?
תשמע אני באופן אישי לא רואה סיבה להלחם איתם. אבל כן חלק מהמשחק הוא מלחמה. במידה ותהיה מלחמה בעתיד. אני מאוד אשמח שזה לא יהיה מסיבות רעות(: אני אוהב מלחמות בין בריתות מדי פעם אבל אני לא אוהב שזה נהיה מלוכלך ומגעיל. אני משחק בשביל הכיף (-;
מה מטרת הברית שלך? לאן אתם שואפים להגיע?
אנחנו שואפים להגיע קודם לברית ראשית וחזקה שתהיה מורכבת מהלוחמים הכי חזקים בברית. ומהאקדמיה לקדם את השחקנים החלשים/המתחילים בידע וניסיון כדי שיוכלו בעתיד להצטרף לNF הראשית ולהיות חלק מהברית עם לוחמים מאוד חזקים שפעילים באופן קבוע ויודעים מהי מלחמה
אני מאמין שיש עכשיו שחקנים חדשים או כאלו שצריכים ריענון שקוראים את הראיון. מהן דרישות הכניסה לברית?
נכון לעכשיו לאחר החלטת ההנהגה. NF לא תקבל לבנתיים בקשות כניסה לברית. אם אנחנו נתעניין במישהו. אנחנו נפנה אליו באופן עצמאי. לאחר ההעברה של חלק מהשחקנים מNF לאקדמיה. הדרישות לאקדמיה יהיו:
פעילות יומיומית במשחק, להיות בקבוצת הוואטסאפ של הברית, לעזור לברית הראשית במידה ויהיו מלחמות (תמיכה בלבד. לא ארצה להכניס את האקדמיה לשדה קרב. היא נועדה לצורך למידה), ולסמוך ולהקשיב להנהגת הברית. אנחנו חברה מאוחדים עם המון ניסיון וידע שיודעים לתת בראש. כמות הניקוד לא משנה. אך כן יש על השחקן את האחריות להתפתח ולהיות פעיל כמו שאמרתי ![]()
יש משהו שתרצה למסור לשחקני השרת? שחקנים אותם תרצה לשבח?
קודם כל אני רוצה לשבח את ההנהגה שלנו וואן פיס אין עוד מלבדו דרדסון וJohnny (שכרגע נשאר פעיל רק בבוראס): בנוסף לכך ארצה לשבח כמה אנשים שהפכו את השרתים למעניינים כמו שהם היום. ובלעדיהם יכול להיות שהשרתים היו מתים מהר מאוד, Mati, ואת Jordan. בנוסף לכל ארצה להגיד, תפסיקו לזלזל בפאנגאיה 2. הוא שרת טוב(:
ראיון עם מנהיג ברית שמרית, קונדרה
"כשהצבא אצלי לא אדום אני מתחיל להילחץ"
שלום קונדרה, ספר על עצמך
אהלן, אני קונדרה - אמיר, מנהיג ברית שמרית בפועל. שיחקתי ב 2009 בשרת בטא, וחזרתי בשרת החדש. אוהב צ'יפס וכיבושים
הקמת ברית בשם שמרית. מהן מטרותיה?
ברית שמרית הוקמה כברית בוטיק של שחקנים מנוסים, מטרותיה הן לצמוח. מה שמיחד את שמרית זה חוסר הפחד, מאף מספר של גנרלים. אנחנו האנדרדוג שיודע לשים רגל לכל בריון. זה נותן לנו חופש פעולה ובטחון לעשות מה שאנחנו רואים לנכון. שמרית רואה את עצמה בצד של האור, המרוכז הקטן והחזק.
האם נקלעתם ללחימה בברית אחרת? לתגרות כלשהן?
כשהצבא אצלי לא אדום אני מתחיל להלחץ. אנחנו נתקלים בהמון תקיפות. לדוגמא בסבב הפיראטים האחרון, הגיעה בדיחה לשמרית עם רשימה של "לכמה נקודות מותר להגיע". יצא לנו להתמודד עם לחץ (חלקי) עם מאוכזבי SR אחרי שבעל ברית לקח אצלינו מקום 10 ושיבש את הרשימה. הראנו להם איך לטייל בעולם כשיומים הם מחפשים צבא למחוק. את הצבא הם לא תפסו, פרט לקרב סירות קטן לסיום. שמרית לא מקבלת תכתיבים מאף גודל. לצדק יש מחיר ואנחנו יודעים לאכול אותו. בנוסף יש תמיד קרבות פרטיים שכולם מקבלים מענה לבבי. הנסיון הצבאי גדול ומתוחכם, זה מקנה לנו מרחב תמרון והמון קלפים פתוחים. אנחנו מוכנים לכל תרחיש בכל גודל, שמרית ומשתפי הפעולה שלה.
תרצה לחשוף מי הם משתפי הפעולה של שמרית?
לא, שמרית פועלת בחושך, אחרת האור מאבד משמעות.
נשמע שהיה לכם לא מעט בעיות עם ברית S-R, כמו שברית N-F נתקלה. האם שיתפתם איתם פעולה במלחמה שהייתה בין הבריתות?
המלחמה בין NF ל S-R היתה בינהם, לשמרית לא היה רצון לחבור כנגד S-R במלחמה ההיא. אני חושב ששמרית יודעת לחיות עם בעיות, כרגע אין לנו כעס מול S-R. נראה מה העתיד יאמר לגבי המלחמה הבאה. יש דינאמיקה מורכבת בשרת וצריך לנשוב עם הרוחות הנכונות.
איפה נראה את ברית שמרית בעוד 3 חודשים?
בעוד 3 חודשים יהיו עוד שמרים בברית, זו תהיה ברית שתדע לא רק להדוף אלא גם להזיז הרים. הברית צומחת משיתוף פעולה מלא בין השמרים, מורכבת מבעלי נסיון לצד דור העתיד שאנחנו עוזרים להעצים.
מהן דרישות הקבלה לברית?
כפר ברברים בלבל 10, ועיר במרכז המפה
יש משהו שתרצה למסור לשחקני השרת? שחקנים שתרצה לציין לטובה?
נמסור גבורה והצלחה, יש כאן שרת מעניין עם אחלה אנשים, נדאג לשמר את זה. ולא לשכח שרק שמרית יודעת
ראיון עם מנהיג ברית המרסק, jens
"בקרוב יתחיל לאנשים לשעמם ויתחיל בלאגן, אני בינתיים נערך לזה"
שלום jens, אשמח שתציג את עצמך לקוראים
שמי ג׳ניה, נכון להיום בעלים של מכללה פרטית למסחר בקריפטו ובמניות במרכז, סוחר בעצמי בערך כ5 שנים בשווקים. בכיתה ד׳ בערך עד גיל 15-16 שיחקתי איקרים, משחק שמדמה עסק במציאות ומפתח מאוד את המחשבה. החלטתי לחזור לשחק בגלל שיש לי המון זמן פנוי, חזרתי לא מזמן מתיאלנד וחיפשתי תחביב להתעסק בו, ובמקרה נתקלתי באיקרים שוב ופתחתי משתמש
פתחת ברית בשם "המרסק", מה מטרותיה?
מטרותיה של הברית הן להיות פעילים בשרת לבצע סחר לתקוף ולהכיר אנשים חדשים, אין סיבה מסוימת לשם חוץ מזה שאני אוהב לבזוז אנשים
מהן דרישות הקבלה לברית?
להיות בקשר טוב עם מישהו מחברי הברית ולהיות עם נסיון במשחק, מי שאין לו נסיון צריך להראות רצון ללמוד ואני אלמד אותו בשמחה את כל הטריקים החוקיים הקיימים
מאיפה הניסיון שלך במשחק? איפה שיחקת ואיזה פסגות כבשת?
שיקחתי באלפא גמא ודלתא בעבר, באלפא הייתי טופ 100 וטופ 50 בגנרלים תחת השם jens-bear
האם הגעת לשרת החדש עם חברים מהעבר? או שהגעת כזאב בודד ויצרת חברויות חדשות
לא מכיר אף אחד במשחק ששיחק גם בעבר איתי, הגעתי לבד ופשוט יצרתי חברויות כמו בעסקים, בלי קשרים אנושיים אי אפשר להתקדם מהר
איך אתה רואה את השרת הזה שונה מהשרתים הישנים? שחקן ישן כמוך שחוזר מפרישה בטח הכל חדש לו
יש קצת שינויים נחמדים אבל השינוי העיקרי הוא שרוב השחקנים בני 22 פלוס שזה נחמד, לשחק מול אנשים שחושבים כמו בוגרים ולא כמו ילדים בתקופה שששיחקתי פעם הברית צומחת משיתוף פעולה מלא בין השמרים, מורכבת מבעלי נסיון לצד דור העתיד שאנחנו עוזרים להעצים.
האם יצא לברית שלך להילחם מול ברית אחרת בשרת? או שהגלים עדיין שקטים
כרגע לא, השרת שקט יחסית כולם בשלום.
בקרוב יתחיל לאנשים לשעמם ויתחיל בלאגן, אני בינתיים נערך לזה
איך אתם נערכים כברית?
מגדילים מחסנים כמה שיותר, מגדילים מקומות מחבוא, חומות, אוספים גופרית בכל עיר עד מקסימום ההגנה ומתמקדים במחקר כדי שיהיו לוחמים חזקים
איפה נראה את הברית שלך בעוד כמה חודשים?
בטופ 3, זו המטרה.
תרצה למסור משהו לשחקני השרת?
המשחק מדמה מאוד ניהול של עסק/חברה תשתמשו בכישורים שאתם רוכשים במשחק כדי לקדם את עצמכם בניהול כלכלת הבית או פתיחה של עסק.
ומי שרוצה ללמוד לסחור שידבר איתי ![]()
שרת Asklepios- ראיון עם דמויות מפתח
ראיון עם דמויות מובילות בשרת החדש אסקלפיוס
ראיון עם איתן, שחקן ותיק בשרת אסקלפיוס שחזר לאחר פרישה
שלום איתן, ספר לי קצת על עצמך
.Diavolos ועכשיו בשם ,Διάβολος אז ככה אני איתן בן 25.אנשים הכירו אותי בשם
חזרתי לשחק עם אחי כשפתחו את שרת אסקלפיוס אחרי הרבה שנים שלא שיחקתי. שיחקתי בעבר בשרתים כמו אפסילון, זטה ועוד כמה שאני לא זוכר אבל כל פעם לתקופה קצר עד אסקלפיוס לא הייתי מחשיב את עצמי שחקן שיודע לשחק אפשר להגיד גם חווה. כששיא הניקוד שלי לפני כן היה על 150 אלף ניקוד. אחרי חודשיים אחי פרש ואני נשארתי לשחק בהמשך משחקי בשרת, הכרתי את ברית אדון ברית שכולם מפחדים מהם כי הם שליטי השרת. יותר מחצי שרת לא אהב אותם ורצה להילחם בהם. אני בהתחלה גם פחות חיבבתי אותם אבל ידעתי מה יקרה לי אם אהיה בצד שנגדם. אחרי זמן מסוים הצטרפתי לברית אקדמיה שתחת אדון ששם לימדו אותי הכול על המשחק, מבנייה עד לחימה ופיראטים. בהמשך הכרתי את החברה מברית אדון וגיליתי שהם אחלה אנשים, נתנו לי ידע עצות וטיפים לגבי המשחק ובזכותם אני אחד השחקנים המתקדמים במשחק. מאחר וראיתי ששחקנים רבים במשחק לא יודעים לשחק החלטתי שיהיה יותר כיף ללמד שחקנים לשחק ולהילחם מאשר כל פעם להתבאס שהם לא טובים במשחק
?שרת אסקלפיוס נפתח לפני כמעט שנה. מה החוויה שלך מהשרת עד כה
היה את ברית אדון ששלטה בשרת והרבה שחקנים שפחות אהבו את זה, באותו זמן עזרתי בלחימה נגדם כשהייתי עם בערך 200 אלף ניקוד היה נראה פייר כי כמות השחקנים והכוחות היו אפשריים לשחקנים כמוני. עד שהגיע שחקן בשם שמחה לשרת עם מיליוני גנרלים ומיליארדים של זהב שהתחיל לחלק לכל חברי הברית שנלחמו באדון. אחרי שכל שחקן פשוט שם קפץ מ10 אלף גנרלים ל100 אלף גנרלים שכמעט ולא אפשרי להילחם פרשתי מהלחימה ונכנסתי למוד של בנייה.
עזרתי לברית אדון לייצר צבא נגדם וגם הייתי בטוח שעם כל כמות הגנרלים והזהב זה יהיה עיניין של זמן עד שברית אדון יפלו, אבל הם הוכיחו לי שהכמות לא חשובה אלא הדרך. הייתי בשוק מהדוחות שפורסמו והבנתי שלא משנה כמה צבא יש לך אם אתה לא תדע איך להילחם איתו כמו שצריך גם שחקן שעל הנייר "חלש ממך" בהרבה ינצח אותך
?נשמע שעברת וחווית הרבה, איפה רואים אותך משחק עכשיו
פתחתי שחקן בבוראס חודש אחרי הפרישה. כרגע משחק שם וכנראה אולי גם בהמשך בשרת החדש
נראה מה יהיה המצב שם ומה יהיה המצב שלי עם הלימודים
?מה קורה עכשיו בשרת אסקלפיוס
אחרי מס חודשים שפרשתי מאסקלפיוס חברים שמשחקים איתי בבוראס הזמינו אותי להצטרף אליהם לאסקלפיוס ללמוד שם לחימה. בזמן שאני בשרת (חודש) ראינו ששחקן בטופ 5 עושה פשיטת פיראטים על כל השרת (דבר שאני רואה כלגיטימי בדרך כלל), אבל אותו שחקן לא נותן הזדמנות בכלל לשחקנים לזכות בסבב הפיראטים הוא פושט גם ביום האחרון ושחקנים רבים לא זוכים לזכות בגללו. אני וחברי מנסים ללמד אותו לקח (אנחנו 5 עם 1.5 מליון ניקוד והוא אחד עם כפולים עם 2.2 מליון ניקוד) שחקן שלא יודע כל כך להילחם וברח מאיתנו בכל הזדמנות שנכנסו לקרב. הפעמים היחידות שהוא תוקף אותנו זה מאוחר בלילה שכולנו ישנים ואין לנו הזדמנות לעשות מהלכים. כרגע מנסים לנצח אותו כלכלית ומקווים שננצח אותו גם מלחמתית
מה דעתך על השינויים האחרונים במשחק? המבנה החדש שנוסף, השרת החדש שנפתח והקהילה הגדולה שחוזרת
אני בעד שינויים, כל דרך שתעשה את המשחק מעניין. המבנה החדש שהוסיפו לדעתי זה בונוס ענק למשחק מבחינת זהב ומשאבים ואני מאוד שמח שאיקרים חוזר לחיים מעדיף שיהיה קושי ועינין עם הרבה שחקנים במקום שרת שקל להתקדם בו ואין לך באמת אויבים
?עוד משהו שתרצה להוסיף? שחקנים שתרצה לציין לטובה
כן אני רוצה להודות לחברי ברית אדון על כל העזרה במשחק כי בלעדיהם יכול להיות שלא הייתי משחק היום
ותודה ענקית לשחקן סטלן חביב (עדן) שכבר לא משחק אבל הוא לימד אותי את רוב הדברים שאני יודע היום
שרת Boreas - ראיון עם דמויות מפתח
כבר חלפה לה חצי שנה מאז שהשרת נפתח! כיצד השרת נראה כיום?
ראיון עם מנהיג ברית KinGs דומינוס
"אולי אנחנו לא מחפשים רעש אבל ללא ספק יודעים לעמוד על שלנו שצריך"
שלום אמיר, תוכל לספר על עצמך קצת?
אני אמיר קורן משחק באיקרים ישראל כבר כמה שנים טובות אבל משחק לסירוגים לא באופן רציף. כרגע משחק בשרת Boreas בלבד תחת השם דומינוס.
אשמח לשמוע קצת על הרקע שלך במשחק, באיזה שרתים שיחקת וכו׳.
התחלתי להכיר את איקרים בשרת דלתא אבל עוד הייתי ילד בכיתה ד' שלא כל כך מבין איך משחקים בצורה חכמה ונכונה. לא החזקתי יותר מידי וחזרתי שוב לשחק בכיתה ט' בשרת קסי שם הצטרפתי לברית קינגס שעזרה לי להכיר את המשחק יותר טוב ולעומק. אחרי זה הצטרפתי לשרתים פי אפסילון השרת מלחמה ועכשיו אני בבוראס ממשיך את הברית קינגס שאיתה התחלתי לשחק. חזרתי לשחק אחרי תקופה ארוכה שלא שיחקתי והתפלאתי לגלות שהיו כמה שינויים לטובה במשחק כמו עוד מקומות בניה בעיר הרמות שדרוג של המבנים גדלו ועכשיו האלים שהוסיפו שמוסיף עוד עניין למשחק. כיף לחזור לשחק
?קצת רקע על הלחימה מול ברית לורד מנקודת מבט שלך
בגדול אנחנו ברית שקטה יחסית, בונים בכיף בלי לעשות הרבה בלאגן. לורד אבא ולורד דרור תקפו חסויות שלנו לפני המלחמה, זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה איתם מתחילת השרת... הרבה חברה במילואים נמצאים בתוך עזה ומתאפרים מפעם לפעם במשחק, נראה שהסיבה שהם הפכו לאפורים לא עניינה את הלורדים יותר מידי. שלחנו הודעה לחברי הברית, בעקבות בזיזת החסויות המתמשכת מצידם ניתן לתקוף את הלורדים, אך לא הכרזנו מלחמה באופן ישיר. חבר ברית בזז את לורד אבא ובתגובה לורד דרור הקים צפה באי משותף שלי עם לורד אבא והחלו עשרות ריגולים להיתפס אצלי בערים. אולי אנחנו שקטים ולא מחפשים בעיות, אבל ניסיון במשחק יש ואנחנו לא מפחדים להגן על עצמנו כשצריך. יצאנו למתקפת מנע היה יום איפוסים נחמד והם יצאו לחופש
?עד כה הברית שלך לא הייתה משמיעה הרבה רעש ובזמן האחרון יש לחימה ביניכם לבין ברית לורד. מה השתנה
אנחנו משתדלים לא לעשות הרבה רעש בשרת כי כמו שאתה יודע השרת הזה איטי במחקרים ולא כולם עוד הספיקו לחקור הכל ולא לכולם יש את היכולת או הרצון לשים אמברוסיה כדי להתקדם מהר במשחק, אז מנצלים את הזמן שיש בלבנות להתחזק ונחכה ששאר השחקנים יתקדמו טיפה יותר מניח שיהיה יותר כיף להילחם ולמצוא עניין שיהיה בערך אותה רמה, לא רוצים לפגוע בהתקדמות של אף אחד ובכללי לא מחפשים יותר מידי בעיות. בנוסף רוב הברית יחסית עסוקה עכשיו במילואים או בצבא בעקבות המצב במדינה. אבל כן שמחתי לשמוע על היוזמה החדשה בשרת בהובלת האדונים להוסיף טיפה פלפל למשחק. יוזמה מבורכת וצריך עוד כאלה במשחק.
לגבי ברית Lord. היה לי עניין עם לורד דרור לפני המלחמה, תקף חסויות שלי שיחק אותה ראש קטן שלא ידע, התעלם מהבקשות שלי ונפתחה מולו חזית אישית שלי ללא מעורבות של שאר הברית. בעקבות המלחמה הרבה גויסו למילואים והרבה שחקנים היו ועדיין אפורים במשחק בעקבות חוסר זמינות. הלורדים ניצלו את ההזדמנות ושוב תקפו ובנוסף שלחו ריגולים והעלו גנרלים. אולי אנחנו לא מחפשים רעש אבל ללא ספק יודעים לעמוד על שלנו שצריך
?אז כרגע בעצם מתנהלת לחימה בינך לבין לורד. האם זה משהו שאתה רואה נפסק בתקופה הקרובה
לא רואה את זה נמשך יותר מידי זמן אבל אתה יודע תלוי כמה זמן הם ימשיכו לברוח או להיות בחופשה. תלוי בהם
?מה המטרה העיקרית של הברית שלך
ברית ותיקה שהוקמה בשרת קסי כמו שהזכרתי, התגעגענו אז החלטנו לחזור, מגדירים את עצמנו בנאים והמטרה שלנו היא להנות לא מפחדים להילחם אם צריך ולשדרג את עצמנו למה שלא יבוא. אולי לקראת עוד מיזוג עתידי..
?מסר שתרצה למסור לשחקני השרת? שחקנים שתרצה לציין לטובה
כיף לראות חברה ותיקים שחזרו לשחק ועוד כמה שמות שלא יצא לי לשמוע עוד במשחק מראה שהמשחק עדיין חי ובועט. ובהצלחה לכל המשתתפים בתחרות הקרובה
ראיון עם דיפלומט ברית קינגס, ספרטן
"האויב של היום יכול להיות החבר הכי טוב של מחר"
שלום ספרטן, אשמח שתספר קצת על עצמך
שמי אופק, בן 27 מהרצליה. התחלתי לשחק אי שם ב-2009 בשרת דלתא יחד עם אבי צחי, הוותיקים פה אולי זוכרים אותו בשם גוליבר. שיחקתי בהמון שרתים במהלך השנים, בין היתר בזטא בברית של רביד, במיו הייתי שותף להקמת 24-7 יחד עם אלירן, אורי, ולאדי, מארקודד, פרי וראסטה. באיחוד השרתים הראשון קצת התרחקתי מהמשחק וחזרתי לשחק בפי, בשרת ההוא התחדש הקשר עם כמה חברים טובים והכרתי כמה אנשים מצוינים ונהדרים וכמה אנשים שפחות. (בין היתר שם פגשתי את אמיר דומינו-ס שאני משחק איתו עד היום בקינגס והוא חבר יקר)
אחרי פי שיחקתי בשרת ראו שם עברנו רכבת הרים משוגעת של חוויות, מלחמות ושלום עם האויבים שלנו. אני חושב שראו הייתה החוויה הכי חיובית שלי מאיקרים עד היום.
?מה תפקידך בברית? ומה השתנה שנכנסת פתאום לשרת וחזרת לשחק
בכל ברית שהייתי בה עד היום הייתי דיפלומט, כך גם בקינגס. אני אוהב לבנות ולהילחם, אבל הדבר האהוב עלי ביותר הוא הפוליטיקות הקטנות של המשחק והדינמיקה העדינה בין בריתות, זה הכיף שלי וזה מה שאני חושב שאני טוב בו. בנוגע לחזרה שלי למשחק, לא הרבה השתנה. אני תמיד פרשתי וחזרתי לסירוגין מהמשחק, כל פעם בהתאם לתקופה שאני נמצא בה בחיים. אני ביליתי יותר ממחצית חיי באיקרים והכרתי במשחק הזה חברי נפש, אז כשמציגה את עצמה הזדמנות ואני בתקופה פחות עמוסה אני מיד קופץ על הרכבת.
?בתור אחד שחווה חוויות טובות משרתים קודמים, איך אתה רואה את שרת בוראס
לשרת בוריאס יש פוטנציאל להיות שרת פעיל וטוב, אני חושב שבכל שרת, כאשר יש מוקד כוח עיקרי שאנשים נמשכים אליו, קיים סיכון לדעיכה ופרישה של שחקנים פחות מנוסים - הרי שאם אתה מתחיל את התחרות כל כך מאחור אין לך סיכוי לנצח אותה. מצד שני, מוקד הכוח העיקרי בשרת הוא ברית האדונים ולאור התחרות ששמענו עליה ממש לאחרונה, נראה שהשאיפות שלהם במקום הנכון ואת זה אני מעריך מאד ואף אשמח לעזור ככל שאוכל.
?בחזרה ללחימה מול ברית לורד, האם זה באמת הגיע מתקיפות שלהם ללא סיבה? נוסו דרכי דיפלומטיה לפני התקפה
יש סיבה לתקיפות שלהם, הם תקפו הרי חסויות, הם רצו משאבים. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה איתם, הזהרנו אותם בעבר על הנושא ואף נלחמנו בהם בשלבים יותר מוקדמים בשרת. כפי שסיפרתי, חבר ברית שלנו בזז אותם והם בתגובה החלו בגל ריגולים אינטנסיבי והעלו גנרלים לכמויות של 5 ספרות. כפי שאמרתי, אני דיפלומט בנשמה, אבל כל דיפלומט טוב יודע שהמילה הכתובה שווה רק בתנאי שיש חרב מאחוריה לגיבוי. אף אחד לא יקשיב לי אם הוא לא ידע מה ההשלכות של המעשים שלו, אז יצאנו למלחמה.
.האם בוצעה פניה שלהם אליכם? הרי הם נמצאים כרגע במצב חופשה
לא, אמנם היה לנו רק סבב לחימה של יום אחד, אבל החלטתי שלאור שמותיהם במשחק ושם הברית שלנו זה יהיה פשע לא להעלות פוסט דוחות הומוריסטי בנושא. אז כתבתי פוסט מנקודת המבט "שלהם" ועכשיו אנחנו מחכים שהם יחזרו מחופשה, כשזה יקרה נדון על התנאים לסיום הלחימה.
?האם נראה אותך בשרתים אחרים? כמו השרת החדש שנפתח
אין לדעת, אני בעיקרון מעדיף להתמקד בשרת אחד בכל פעם. אבל מה צופן העתיד אף אחד לא יודע
?תודה רבה אופק, תרצה למסור משהו לקוראים? לשחקני השרת
בתור אחד שחווה מלחמות ידידותיות ונקיות ומלחמות מכוערות מאד - מה שלמדתי זה שאין מנצחים במלחמה מכוערת. אל תפחדו מקצת אקשן, זה הרי כל הכיף, אבל תשמרו על הכבוד שלכם ושל האויבים שלכם, שחקו בצורה נקיה ותהנו ככל האפשר. לכו תדעו, האויב של היום יכול להיות החבר הכי טוב מחר.
ראיון עם מנהיג ברית אדון, מתן
"אם בחרת לעשות משהו, תישא בתוצאות"
שלום מתן, נשמח שתספר קצת על עצמך
היי, אני מתי (מתן) בן 20. הכרתי את המשחק עוד מגיל 8 בערך בזמן שרת אלפא. כמובן בתקופה הזאת לא שיחקתי באמת ברצינות. השרת הראשון שהתחלתי להשקיע בו היה שרת מיו. גם שם הייתי ילד קטן ובעייתי שאוהב סתם לעצבן אנשים. למזלי היו אנשים שידעו לסדר את כל הבלאגן שהייתי עושה. אחרי פרישה של כמה שנים חזרתי לשרת סיגמא עם כמה חברים מהבית ומשם אני משחק כמעט רצוף עד עכשיו. שיחקתי תקופה ארוכה בטאו, קצת זמן בצי ואפולון, פאנגיה 1 והחלק העיקרי והדומיננטי שלי במשחק היה באסקלפיוס ובוראס
?מהי נקודת המבט שלך על שרת בוראס
אני קורא לשרת ״שרת חברים״. זה שרת שכולם מכירים את כולם. אני פחות אוהב את זה כי זה מוריד מכל העניין והחוויה של המשחק. בגלל זה ארגנו את התחרות בבוראס שתעורר עניין. לשרת יכל להיות הרבה פוטנציאל הבעיה היא שהוא שרת יחסית קשה בגלל כל עניין המחקרים שעולים 75% יותר מהרגיל
?ידוע שבשרת אסקלפיוס הקודם ששיחקת היו לך אנשים שניסו להתקומם מולך. זה קרה גם בשרת הזה
את האמת שבשרת הזה אני חושב שאנשים טיפה נרתעו מלהתחיל נגדנו משהו. הגענו לשרת הזה במקריות לאחר שראינו את ברית מקום ראשון הורסת את השרת בזה שהיא מאחדת את כל הטופ לברית אחת. אחרי שראינו את זה החלטנו להגיע לשרת ולסדר את הבלאגן. הגענו שני אנשים ולאחר שלושה ימים כבר התחלנו לתקוף. לאחר כשלושה שבועות של לחימה כמעט וחד צדדית, ברית מקום ראשון נכנעה והתפרקה.
מאז אין התנגדות עלינו. גם אם במקרה ותהיה, אני מאמין שנדע איך להתמודד נגדה כמו שהצוות שלי ואני התמודדנו נגד כל אלה שניסו לעשות לנו חיים קשים
?החלטת לארגן תחרות לחימה, והבטחת לזוכים טופ בפיראטים. זה מעיד על שליטה בפיראטים בשרת הזה, מאיפה זה הגיע
השליטה של הפיראטים הגיע מאותה מלחמה ראשונה נגד ברית דה אנד שנלחמנו נגדה. לאחר מכן לקחנו את הפיראטים לידיים שלנו וכבר כולם מסביב הבינו שאין טעם להתנגח. פיראטים כבר מזמן לא מה שהיה פעם ומה שנהיה מזה זה משחקי כבוד. אם מישהו חושב שהוא ראוי לקבל מקום מיוחד בטופ הוא פונה אליי ואני דואג לזה. ואם מישהו רוצה לנסות לקחת מקום בכח הוא יכול בכיף ובאהבה, רק אני דוגל בזה שאם בחרת לעשות משהו, תישא בתוצאות.
בסופו של דבר אנחנו לוקחים את טופ 5 וגם שם אנחנו מכניסים שחקנים שאנחנו רואים לנכון שמגיע להם זכייה גבוהה יותר. כל טופ 6 ומעלה פתוח לכולם
?ראינו נציגות גבוהה של שחקני בוראס שמתברגים ומנסים לקחת חלק משמעותי בשרת כארון החדש. גם אותך נראה שם
את האמת הסתכלתי וראיתי שבאמת יש הרבה שחקנים משרת בוראס ואפילו יותר שחקנים משרתים ישנים יותר שהרבה זמן לא ראינו. אני מאמין שהשרת הזה יפתח ויהיה שרת מעניין במיוחד. ולגבי השאלה אם תראה אותי או לא, אתה תראה אותי גם שם
?מה הרעיון מאחורי התחרות שאתה מארגן בבוראס
הרעיון הוא לעורר עניין ולגרום לערבוב קבוצות בשרת בזה שאנחנו גורמים לכביכול אוייבים להילחם ביחד נגד חברי ברית שלהם. כמובן שהרעיון המרכזי זה עניין ואקשן לאנשי השרת שהשרת לא ימות לו. עם הזמן ואם התחרות תעבוד, אני מאמין שנראה עוד הרבה תחרויות כאלה ולא רק בבוראס
?תודה רבה. משהו שתרצה להוסיף לקוראי הראיון
.תנסו לא להתמכר למשחק יותר מידי כי אחרת תצטרכו גמילה רצינית. אני הגעתי למצב שגמילה לא תעזור
מברית לורד טרם התקבלה תשובה למרות פניות חוזרות ונשנות אל מנהיגי הברית. במידה והנך רואה את המהדורה וברצונך להגיב לנאמר, יש לשלוח הודעה פרטית שתוכנס לכתבה
פרסום זוכי תחרות הידע
"פרסום זוכי תחרות הידע "ידע הוא כוח

!במהלך השבוע האחרון התקיימה תחרות בפורום המשחק, תחרות שבסופה מקומות 1-3 יזכו בפרסים
:להלן פרסום הזוכים
:מקומות 2-3 שזכו בתחרות, יש להגיב לפוסט זה עם הטופס הבא
• כינוי •
• קישור לתמונה מועדפת לעיצוב החתימה •
• צבעים מועדפים •
• דברים נוספים שחשובים לי בעיצוב •
פרסום הטיפ השבועי
הטיפ השבועי יוקדש בעיקר לשחקנים החדשים שהצטרפו לשרת החדש, וגם לחוזרים שצריכים ריענון קל
.אני ממליץ לכם להשאיר ספינה בכל עיר בכדי למנוע בזיזות מאיים אחרים, אם חקרתם ספינת מרוץ עדיף לשים אותה ספינת המרוץ לא יכולה להיהרג, ולכן במידה וכבשו אותכם היא תחזור לעיר ותישאר שם
עוד לא נרשמתם לפורום? הצטרפו לקהילה עוד היום!
התמונה הינה לחיצה, מובילה להתחברות של הפורום.
לפורום, מתחברים אך ורק דרך הכפתור הכחול שכתוב עליו GAMEFORGE Login.
מתחברים לפורום, עם אותם הפרטים של המשתמש איקרים.
קישור לפורום איקרים ישראל: IL
~במידה ומציקים לכם בשרת כלשהו פנו לתמיכה של המשחק~
במידה ואהבתם את המהדורה נשמח לראות זאת על ידי לחיצה על כפתור הלייק ותגובה לפוסט,
*במידה ונמצאה טעות אנא דווחו עליה.