♛!2023 היכל התהילה| שחקן השנה של♛

• ברוכים הבאים לכולם

גאה לבשר לכם שנפתחת החל מהיום התחרות הגדולה של השנה!

♛שחקן השנה♛

c341d58bc1dbb9ae.png?ex=659bf087&is=65897b87&hm=d30d1b9afe296509fb35e23e2417acca26a72ffd4d2c37524861d3f231f0fca3&

שנת 2023 הינה שנה מיוחדת, בשנה זו ציינו 15 שנים למשחק מאז פתיחת שרת אלפא.
    במהלך ה15 שנים הללו כולנו עברנו אין ספור מלחמות, חברויות, יריביות, תקופות שלום ותקופות סוערות!
    15 שנה זה לא זמן קצר, נפתחו אין ספור שרתים אשר רובם אוחדו ל2 שרתים עיקריים- אלפא ובטא.
    לאורך השנים לא מעט מאיתנו גם פרשו ו...חזרו...ושוב ושוב כי המשחק הזה לא משחרר מאיתנו לרגע.

משנת 2009 ועד 2019 התקיימה בפורום התחרות הגדולה של "היכל התהילה".
    תחרות שהייתה מגדירה מי הוא השחקן הכי משפיע בכל שרת ע"פ בחירת השחקנים.

לאחר מספר שנים ללא היכל התהילה הוחלט להחזיר את היכל התהילה אך במתכונת שונה
    בעקבות כך שהקהילה הצטמצמה ויחד איתה מספר השרתים התחרות תהיה בסגנון שונה מעתה ואילך!

"היכל התהילה" יפעל תחת כותר "שחקן השנה"
    שחקן השנה הינו שחקן יחיד שיבחר כהכי משפיע באיקרים ישראל במהלך השנה החולפת!!!

✘איך התחרות תעבוד?✘

✿ עליכם לכתוב מי השחקן שנבחר ומדוע בחרתם בו (תגובות כגון "כי הוא חבר שלי" לא יספרו)
    המטרה היא שכל קורא יבין מדוע לדעתכם אותו שחקן היה כ"כ משפיע שהוא נבחר ל"שחקן השנה" מבחינתכם.

✿ עליכם לציין את שם המשתמש שלכם ובאיזה שרת אתם משחקים.

❀כל משתמש יכול לבחור עד 2 שחקנים שלדעתו היו הכי משפיעים בשנה החולפת.
    ❀השחקן הראשון יקבל 2 נקודות, השחקן השני יקבל 1 נקודה.
    ❀אין צורך לשחק בשרת מסוים כדי לבחור מאותו השרת (לדוג' שחקן משרת כארון יכול לבחור את "שחקן השנה" מאלפא).

❀משתמש לא יכול להצביע לעצמו.

✘תנאי הכרחי לקיום התחרות:✘

השתתפות מלאה של כלל השרתים, במידה ושרתים מסויימים לא ישתפו פעולה התחרות תבוטל.
    המטרה היא למצוא את השחקן המשפיע ביותר שקיים במשחק לדעת רוב המשתמשים, לשם כך חובה שכלל השרתים ישתפו את דעתם בנושא.

⌛התחרות תהיה פתוחה עד ה1.1 בשעה 18:00 הפוסט יסגר ויוכרז הזוכה!⌛

מצרף קישור למדריך הרשמה לפורום שהינו פשוט מאוד:

הרשמה לפורום

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• בתור שחקן פעיל ב2023 ששיחק בשרתי אקספליוס ובוראס השרתים היחידים שנפתחו השנה.

אני חושב שמגיע לאוהד או למתן לזכות.

אקספליוס- עברנו כל-כך הרבה מלחמות נגד אנשים שלא רואים בעיניים משחקים הכי מלוכלך שיש כדי לנצח. לגבי כסף אני לא אכנס לזה כל אחד והכיס שלו למרות שהם שפכו שם כמויות ששחקן רנדומלי לא ישים בשום משחק כנגד כל הסיכויים ניצחנו את המלחמה הזאת בענק ומחקנו את האנשים שניסו לפגוע בשרת שלנו.

שרת בוראס אני אנחנו לא נלחמנו כמעט אבל שמרנו על הסדר בשרת שלא יהיו אנשים כמו אלו מהשרת הקודם שרק ניסו להרוס. ואפשר לראות שהשרת פעיל עד עכשיו.

אני רק מקווה שמי שיזכה יהיה באמת שחקן שמגיע לו ולא סתם איזה שחקן שלא עשה כלום שפשוט יש לו ״קשרים״ וידאג לקולות מחברים שלו.

• חזרתי השנה לשרת בוראס עם השחקן Domino-s וכמו שירדן אמר השרת פעיל אבל עוד יחסית רגוע ולא יצא לי עוד להכיר לעומק את כל הנפשות הפועלות אבל ממה שיצא לי לראות את המקום הראשון שלי אתן למתן על היוזמה של התחרות שאמורה לצאת לפועל, בנוסף ראיתי דוחות שלו בפורום ומחוצה לו על מלחמות בשנה האחרונה אז אתן לו את הבחירה הראשונה שלי

הבחירה השניה שלי תלך ל -Eden- , ראיתי את הפוסט משרת כראון והתרשמתי

Edited once, last by Damiro-S ().

• הקול שלי הולך למתן וירדן.

אני חושב שבשנה האחרונה אין מקום להתלבטות איזה שרתים השאירו את המשחק חי, וגם אם נשים את כל המחלוקות בצד בלי שני האנשים האלה לא היה עניין באף שרת חדש שנפתח. מעבר ללחימה שהייתה עצימה והתחילה בשרת אסקלפיוס עד לשרת בוראס שגם שם משאירים חותם ענק, אני מאמין שנראה אותם משפיעים גם על השרת החדש. עצם העובדה להרים תחרות שמטרתה לגרום לשרת לפרוח ולייצר הזדמנות שווה לכולם (תחרות הלחימה בבוראס) היא עוד נקודת זכות לטובה שאני רואה. וכן, גם אם אתם לא רואים פיזית בלי ירדן לא היינו מצליחים להקים את תנאי התחרות.

לסיכום- הקול שלי הולך ל

Mati

Jordan

שיהיה בהצלחה לשאר המתמודדים!

• אצביע לשחקן ירדן (Jordan), ולשחקן ליעד (Kurapika Kurta)

לגבי ירדן, אני לא יודע איך הוא לא נבחר בעבר כשהיה היכל התהילה, מאז ועד היום לדעתי הוא שחקן די בולט ומשמעותי.

בין אם זה מהעובדה שהוא נכנס לשרתים באיחור ואז נלחם שם, ובין אם זה מהעובדה שהוא מסוגל לנצח שחקנים מרכזיים אחרים בשרתים כמו בטא כשהם מגיעים לשרתים החדשים.

לא רק בשל ההישגים שלו במשחק בחרתי בו אלא גם לאור הכישורים החברתיים שלו, פעמים רבות הוא פתר דברים במשחק באמצעות קרבות נגד אחרים במשחקים כגון "קלאש רויאל", או כשהוא מתחשב שכולם יזכו בפיראטים.

בעיקר, אני מצביע לשניהם כי הם היוו חלק משמעותי תקופה משמעותית בפורום איקרים

ולכן הקול שלי הולך אליהם

• אני אצביע לדניאל(-Sparta-)

בנוסף לכך, אצביע ליתיר(El jefe)

בנוגע לדניאל, זה לא סוד שהוא הרבה מאוד זמן עוזר בפורום, ברמה מאוד גבוהה, אשר דורשת השקעה רבה, חזק ואמץ.

בנוגע ליתיר, כל מי ששיחק באסקלפיוס(ולא שטוף מוח או מקורב) יודע טוב מאוד מה קרה באסקלפיוס, מיותר להסביר. הוביל את השרת בגאון ביחד עם עוד קבוצת שחקנים שרובם כבר פרשו היום מהמשחק.

• מקום ראשון שמחה

מה שהוא עושה בבטא במשך 3-4 שנים האחרונות אף שחקן בקהילה פה לא יכול אפילו לחלום על לעשות, שליטה אבסולוטית שלו בשרת במלחמה הכי גדולה וארוכה שנראתה בקהילה שלנו אי פעם, שבירת שיאי קהילה פעם אחר פעם של נקודות הגנה + התקפה

ובמקביל גם החבורה שגיבש להילחם בברית האדונים של שרת אסקלפיוס וכל מה שהלך שם.

חד משמעית השחקן המוביל של הקהילה הזאת בשנים האחרונות.

הקול השני שלי יילך לירדן על ההשקעה שלו בכל השרתים החדשים, השליטה שלו ברובם ובקבוצה שהולכת ומתגבשת סביבו שמעוררת את הקהילה ונותנת אקשן וצבע לכל שרת חדש.

nqjyeln32jgz.png

• ‏הקול הראשון שלי כנראה ילך לדניאל [-ספרטה-] שלדעתי הוא בין השחקנים הכי טובים באיקרים אם לא הכי טוב שבהם הוא לימד אותי המון על מלחמות באיקרים

והקול השני כנראה ילך למתן שחקן חברמן שלכל שרת חדש שהוא נכנס מיד נהיה אקשן

• הקולות שלי הולכים לMATI ולJORDAN שמהרגע שהקול שלהם נשמע בשרת האקשן לא נגמר לרגע והם דואגים ומבזבזים המון זמן מהחיים האישיים שלהם לשמור על הקהילה חיה ומעניינת

אני לורד באקי משרת בוראס

• טוב אז ללא שום היסוס מקום ראשון שלי זה השותף שלי הבכיר ג'ורדי שלנו

בלעדיו כל שרת נראה אחרת לגמרי אם הוא לא נמצא. השחקן הכי פעיל ומשפיע ב5 שנים האחרונות, שחקן תותח שאין כדוגמתו

מבחינתי אם ירדן לא בשרת השרת מת כבר בתחילתו.

מקום שני שלי זה בר - Baros

בר בין הלוחמים המטורפים שראיתי במשחק הזה. היה בין המובילים בפאנגיה1 ותמיד ידע לבלוט שם

לא חושב שיש שחקן בישראל שיכול לקחת אותו בקרבות שהוא זמין.

הלוואי והייתי יכול להוסיף עוד כמה אנשים, אבל אלה שני הראשונים שלי.

בהצלחה למי שיזכה

Mati

Pangaia1 | Asklepios | Boreas

(IL) / (INT)

--------------------------------------------------------------------

P1: Crazy

Asklepios: אדון

Boreas: אדון/Hunts

standard-3.gif

קישור לקהילת איקרים ישראל בדיסקורד

https://discord.gg/ikariamplus

• אז הבחירה הראשונה שלי תלך כמובן לשחקן האחד והיחיד Mask

שגידל אותי מאפס לא סתם אני נקרא באסקפליוס הבן של אוהד

אוהד אדם חכם ואיש מאוד חברותי ונחמד כל אחד היה רוצה איש כזההלצידו ובנוסף לכך הביא המון צבע לכל שרת שבו שיחק במיוחד האחרונים שיצאו.

השחקן השני שארצה לציין הוא איתן, שחקן מאסקפליוס שהתחיל אנונימי ולאט לאט בנה שם גדול וחזק בשרת בעיקר בזכות יכולותיו המרשימות בתחום הפיראטים , איתן שחקן חכם שלא מפחד להתחיל מלחמות ולא מהסס משום יוזר שאולי קצת גדול ממנו בניקוד או משהו בסגנון.

באזכור קטן ללא קשר כבר לניקוד התחרות את כל חברי לברית האדונים שמשקיעה את הנשמה ובתכלס בלי הבריתכל שרת מאז הקמתה היה מת עוד בשבועיים הראשונים אחרי כל ההייפ של פתיחת שרת חדש, הוספנו צבע וחיים למשחק, פוסטים שלנו הם הכי נצפים ומדוברים, ניחצנו שחקנים שבאו עם כמות כסף שאפשר לקנות איתה גם רכב ובכל זאת הראנו שהלב מנצח את הכסף.

JAMOS

"המטרה מקדשת את האמצעים"

:evil: Asklepios | Charon :saint:

jamos-small.png

-----------------------------------------------------------------------------

sig1.png

------------------------------------------------------------------------------

אדון
    PRIME

• כמובן Beta שרת SPARTA

.דניאל ספרטה מבין את המשחק, מלמד אחרים, מסביר בסבלנות, עוזר ומגן, לוחם אמיץ, בנאי מוכשר, סוחר ממולח וימאי מעולה

• ‏השחקן הראשון הוא ספרטה\ (שרת בטא)

דני מלמד את כולנו איך לשחק ותמיד עוזר

ושני זה slayer- 1000

מאלפא

כי הוא אחילה גבר

ותמיד פעיל בפורום ומנסה להחיות את המשחק

• השחקן הראשון שארשום פה הוא mati

מתן הוא שחקן מטורף לוחם מעולה ועם ידע שתמיד מקדם אותו לטופ בכל שרת שיצא לי לשחק איתו. עוזר לכל מי שצריך בקיצור אחלה גבר

השחקן השני שארשום פה הוא JAMOS.

מאור חבר מעולה שחקן קטלני ואף פעם לא יגיד לך לו כשאתה מבקש עזרה

חבל שאפשר לרשום פה רק 2

• השחקן הראשון שאבחר הוא ירדן , יש לו סבלנות מטורפת לשחקנים חדשים עוזר בלי סוף , יצא לי לשלוח לו דיפלומטיה כשהוא מקום ראשון בסרבר ואני עם פחות מעשר אלף נקודות ישר ענה הכניס אותי לקבוצה נתן לי ידע ועזר בכל מה שהוא יכול , שחקן מטורף וראוי להערכה.

השחקן השני הוא איתי שגם הוא עזר לי עם ידע ודברים שלא ידעתי לגביהם .

• השחקן הראשון שאבחר הוא ירדן , יש לו סבלנות מטורפת לשחקנים חדשים עוזר בלי סוף , יצא לי לשלוח לו דיפלומטיה כשהוא מקום ראשון בסרבר ואני עם פחות מעשר אלף נקודות ישר ענה הכניס אותי לקבוצה נתן לי ידע ועזר בכל מה שהוא יכול , שחקן מטורף וראוי להערכה.

השחקן השני הוא איתי שגם הוא עזר לי עם ידע ודברים שלא ידעתי לגביהם .

נא לכתוב את שם השחקן של איתי

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• מחזקקקק

ירדן השחקן המרכזי בכל שרת שהוא נמצא

הוסיף המון עניין למשחק בשרתים החדשים

בר

התפתח בקטע מטורףף בשנה האחרונה

והפך לשחקן מפלצת עם ידע מטורף

הייתי מוסיף גם את sh4dmi(נועם)/ Shlakot

לא מספיק מוכר, משחק בשקט מאחורי הקלעים אבל בעל ידעה נדיר על המשחק ואחרי על שליטה וניצחון במלחמות בהרבה מהשרתים החדשים

• אני אבחר בדניאל (-SPARTA-) כשחקן ראשון

ובשמחה2 כשחקן שני

במקרה של דניאל המעורבות במלחמות ועזרה לשחקנים

היא שגורמת לי לבחור בו, אני מאמין שאין ראוי ממנו לזכות.

במקרה של שמחה - העוצמה הבלתי מעורערת, השליטה בשרת

והחזקת כמות גנרלים עצומה להחריד תוך כדי פעילות מלאה, מובילים לבחירתו.