לחקור הרחבה במחקר הימי ולבנות ארמון
!תחרות נושאת פרסים| ידע הוא כוח
-
- Discussion
- IL
- -Eden-
-
-
הרחבה
-
שאלה שניה מפי יועץ המחקרמה כל הדרכים להשיג נקודות מחקר?
העונה נכונה יזכה ב2 נקודות.
בהצלחה!
-
בהצלחה!
מדענים, ניסויים, מחקרים שמוסיפים בונוס (למשל נייר ודיו), שיקוי של חכמה, קניית נקודות בתגמולים במשימות הימיות, שיטות ממשל: דמוקרטיה (אם יש מוזיאונים עם חוזי תרבות) וטכנוקרטיה. ואמנם זו לא דרך אבל זה משפיע: כללי העולם.
-
Display More
בהצלחה!
מדענים, ניסויים, מחקרים שמוסיפים בונוס (למשל נייר ודיו), שיקוי של חכמה, קניית נקודות בתגמולים במשימות הימיות, שיטות ממשל: דמוקרטיה (אם יש מוזיאונים עם חוזי תרבות) וטכנוקרטיה. ואמנם זו לא דרך אבל זה משפיע: כללי העולם.
שכחת להוסיף את הנק מחקר שמקבלים ברגע שחבר חקר משהו
-
מדענים ניסויים מחקרים שמוסיפים בונוס שיקוי של חוכמה קניית נקודות התגמולים במשימות יומיות מתנה בשבוע הראשון במשחק שיטות ממשל דמוקרטיה וטכנוקרטיה
-
Display More
בוקר טוב ליועץ המחקר שלנו שברגעים אלו לאולפן!יועץ מחקר לנו האדם המבוגר ביותר בעיר שלנו, עבר מגוון תפקידים למכור את כל הצרכים והחידושים שיש לבצע אצלכם.
השלב הראשון הגדלת הממלכה שלכם הוא לבנות עוד ערים, אני יכול לציין מה אצטרך לחקור כדי להתחיל לגדול ולבנות ערים?
העונה נכונה יזכה נקודה אחת.
בהצלחה!
קלי קלות"הרחבה" לוחמה ימית
-
שאלה שלישית מפי יועץ המחקראיזה מבנה עליי לבנות כדי להשתמש בניסויים ביעילות ומדוע?
העונה נכונה יזכה ב1 נקודות.
בהצלחה!
-
משרד אופטיקאי. מכיוון ששימוש בניסויים צורך קריסטל, ומשרד אופטיקאי מוזיל את המחיר שתצטרך לשלם.
-
הכול מסביב עדיין מבולגן, נצטרך לנקות את הקריסטלים לפני שנבצע ניסוי נוסף. שאלה רביעית מפי יועץ המחקר:
מהי הכמות הגדולה ביותר של נקודות מחקר שנוכל לקבל מביצוע של ניסוי אחד? ואחרי כמה זמן נוכל לבצע ניסוי נוסף?
העונה נכונה יזכה ב2 נקודות
בהצלחה!
-
הכמות הגדולה ביותר: 225,000 עם התוספת של המוזיל קריסטל
זמן המתנה: 4 שעות (לא כולל שרתי מלחמה)
-
220,589
אם יש אופטיקאי
150K אם אין
4 שעות
-
עדיין אין תשובה נכונה
-
יש לכם פה נוסחא:
https://ikariam.fandom.com/wiki/Research:Experiments
שימו לב רק שהפוסט הזה הוא לא מעודכן לפי העדכונים האחרונים שהיו במשחק, זה עדיין מתייחס למצב שהרמה המקסימלית היא 32
-
220,589
אם יש אופטיקאי
150K אם אין
4 שעות
נראה כאילו הסתכלת על הפוסט ששלחתי בהודעה הקודמת שלי, היו עדכונים חדשים במשחק, הרמה המקסימלית היא כבר לא 32
-
150 אלף נקודות מחקר זה המקסימום
אחרי 4 שעות אפשר לעשות ניסויי שוב
-
אני רואה שאתם מתקשים, אני מעלה את כמות הנקודות ל4 באופן חד פעמי
תצאו מהקופסא, שימו לב לשינויים שבוצעו במשחק ואיך הם משפיעים.
(לא טעיתם בזמן שניתן לעשות ניסוי אחר ניסוי, אך כן בכמות נקודות המחקר הגבוהה ביותר שאפשר להשיג בניסוי אחד) -
300,000
-
העיר שלנו לא מתקדמת, הפועלים בונים בקצב איטי מדי.שאלה חמישית מפי יועץ המחקר:
?איזה מחקר נצטרך לחקור, כדי שנוכל לשנות את שיטת הממשל באימפריה שלנו כך שהמבנים ייבנו בזמן קצר יותר
העונה נכונה יזכה בנקודה אחת.
בהצלחה!
-
כללי מוסר