שרת Charon - מה מתחולל בשרת החדש?
ראיון עם הבריתות המובילות בשרת, הצגת דעות, האם מלחמה גדולה מתקרבת?
פורום איקרים ישראל הוא המקום בו הקהילה של האיקרים מתקשרת מכל העולמות, פורום מוסיף הרבה כיף ובשר למשחק, בפורום המשחק אפשר לפרסם חוזי תרבות, לשאול שאלות, לדבר על המשחק, להשתתף בפעילויות עם פרסי אמברוסיה שווים במיוחד, לפרסם מדריכים, לשתף בידע, לפרסם דוחות קרב ואף להכריז מלחמות. ברגע שלוקחים חלק פעיל בפורום, חווית המשחק נעשת אחרת ואתם מתחברים יותר לקהילה, ויודעים מה מתרחש בזמן אמת בכל מקום בשרתים של איקרים ישראל.
רק נפתח השרת - וקהילת המשחק הופתעה.
פעילות מרשימה מאוד שלא נראתה מזה זמן רב!
במהדורת חדשות הזו מנהיגי הבריתות המובילות התראיינו, דעות של שחקנים אנונימיים וניטרליים הושמעו, והוצגו דעות של שחקנים מרכזיים בשרתים האחרונים שנפתחו.
קריאה מהנה.
ראיון עם -Eden-, מנהיג ברית S-R
"איקרים הוא משחק אסטרטגיה, לא טאקי"
שלום עדן, תוכל לספר על עצמך ועל ההיסטוריה שלך במשחק?
צהריים טובים, אני עדן, בן 29 ומשחק מ2009 לערך במשחק. את דרכי התחלתי בשרת דלתא תחת הברית GAD שהייתה במקום ראשון אשר בה הייתי הגנרל, היינו שם כ-20 לוחמים ורצינו אקשן בלי לפגוע בשאר הבנאים בברית, יחד עם המנהיג אילן יצאנו מGAD ופתחתי את S-R שהייתה ברית שנועדה נטו למלחמות ללא בניה כלל. תקופה מטורפת שנלחמנו במקביל מול כל השרת כמעט. בעקבות כך שהערנו המון דובים משנות החורף התחילו תקיפות על הברית GAD ולכן חזרנו אליה עם מנת להגן על שאר החברים.
כאשר נפתח שרת יוטא נרשמתי יחד עם הגרעין המשוגע של S-R והקמתי את S-R גם שם, יחד עם השחקנים הטובים ביותר שהכרתי הייתה לנו את התקופה המדהימה ביותר במשחק, לחמנו מעל שנה ברצף מול פדרציה ענקית אשר בראשה עמד יוני (John), מלחמה שעד היום לא ברור מי ניצח ומי הפסיד, מה שברור זה דבר אחד- המלחמה הייתה מטורפת והניצחון הגדול הוא שכולם נהנו ברמה הגבוהה ביותר שניתן להשיג במשחק.
פרשתי כאשר התגייסתי ב2013 לצבא וחזרתי לשחק ב2018, נרשמתי לשרת ראו ומיד זהיתי מספר חברים יקרים מהעבר, במהרה הקמתי את S-R אשר בהמשך פורקה ופוצלה ביוזמתו של אופק על מנת לקיים איזון בשרת (הפער בין S-R לשאר הבריתות היה עצום מידי והיה עלול להוביל להרס השרת לצמיתות). בפעם השניה פרשתי בעקבות עומס בחיים בחוץ והנה אני שוב פה.
נראה שברית S-R ותיקה מאוד, כיצד היא קמה בשרת Charon?
קפצה פרסומת במייל על שרת חדש והחלטתי להירשם, מיד זהיתי בטבלה חבר יקר מS-R של יוטא (bandit), גילתי שגם היריב האגדי שלי John נרשם לשרת וכמעט בלי לדבר היה ברור שהפעם לשם שינוי נהיה יחד בS-R. גיבשנו קבוצת חברים נאמנה וחזקה וסגרנו את שערי הברית.
אתה ובריתך הכרזתם מלחמה כנגד N-F, מה היו הסיבות לכך?
אתחיל בכך שאני מודע לזה שרוב חברי S-R נמצאים בטופ 10, כולנו זמינים מאוד ומשקיעים, השילוב האולטימטיבי בין בנאים ללוחמים, אני מודע לכוח ולעצמה שיש לקבוצת שחקנים כזאת. יש משפט שמלווה אותי בעקבות כך שאני חובב מארוול והוא "עם כוח גדול מגיעה אחריות גדולה", לא חיפשנו אף מלחמה, ועל זווית ראיית המשחק שלי עוד אכתוב בהמשך.
הדבר התחיל כאשר נוצר סכסכוך בין חבר ברית S-R לחבר ברית N-F על תרומות לאיים, שחקן N-F התבקש לתרום וסינן את הודעות חבר הברית, לאחר סינון של כ-3 הודעות במשך 3 ימים חבר הברית קיבל אישור לתקוף וזאת ללא התערבות הברית. כאשר מנהיג N-F פנה אלי הסברתי לו כי בנושא הנ"ל אין לבריתות סיבה להתערב ושהשחקנים יפתרו את זה בכוחות עצמם (הם בעלי אותו ניקוד).
באותו הרגע קיבלתי מס' הודעות ממס' אנשים על כך שN-F מתכננים נגדנו מלחמה, כמו חבר N-F שלח תקיפה לעבר חבר S-R. מיד הברית החלה להתכונן, פתחנו במבצע משמעותי בשעה 20:00, בשבת התקיים מבצע שנמשך 24 על ערי מנהיג N-F ומשם המלחמה הסתיימה.
שחקנים מרכזיים משרתים קודמים טוענים שהם יגיעו להלחם נגדכם, מה תגובתכם בנושא?
אני מברך הגעת כל שחקן חדש למשחק, אני חושב שבמהלך השנים היו דברים רבים שהוציאו את הטעם הטוב לשחקנים הן במשחק והן בפורום. אני דוגל במשחק נקי, באווירה ספורטיבית וביחס שווה לכולם. אני מאוד אוהב לדבר עם היריבים שלי ולהכיר אותם מעבר לרק "יריב", תמיד גילתי אנשים מדהימים ואנשי שיח. אז כמובן- אני שמח מאוד לשמוע שיש אנשים שמעוניינים לבוא לשרת, חלקם דיברו עימי וקיבלו את ברכתי וזאת גם כאשר נאמר במפורש שבעתיד עוד נילחם. איקרים הוא משחק אסטרטגיה, לא טאקי ולפיכך מלחמות הוא חלק ממנו. השוני שאני דורש בשרת הוא שהמלחמות יהיו נקיות, שהשפה תהיה מכובדת והכי חשוב- שלא יתבצעו דברים שיורידו את החשק לאנשים להירשם או להישאר בשרת.
דברים שתרצה לציין לסיום?
אני חושב שבמהלך השנים היו דברים רבים שהוציאו את הטעם הטוב לשחקנים הן במשחק והן בפורום. אני דוגל במשחק נקי, באווירה ספורטיבית וביחס שווה לכולם. אני מאוד אוהב לדבר עם היריבים שלי ולהכיר אותם מעבר לרק "יריב", תמיד גילתי אנשים מדהימים ואנשי שיח. אז כמובן- אני שמח מאוד לשמוע שיש אנשים שמעוניינים לבוא לשרת, חלקם דיברו עימי וקיבלו את ברכתי וזאת גם כאשר נאמר במפורש שבעתיד עוד נילחם.
איקרים הוא משחק אסטרטגיה, לא טאקי ולפיכך מלחמות הוא חלק ממנו. השוני שאני דורש בשרת הוא שהמלחמות יהיו נקיות, שהשפה תהיה מכובדת והכי חשוב- שלא יתבצעו דברים שיורידו את החשק לאנשים להירשם או להישאר בשרת.
האם תרצה למסור מסר לשחקני שרת Charon?
אני קורא לכל שחקן באשר הוא- שרת Charon הוא השרת האולטימטיבי להתפתחות וללמידה! משיחות רבות שערכתי עם המון שחקנים בשרת כולם מבינים ומעוניינים בפריחה ובריבוי שחקנים. תרשמו, תביאו חברים ותשחקו בכיף. כאן השרת יהיה ספורטיבי ובאווירה חיובית להפליא!
מברית N-F לא נמסרה תגובה בנוגע לראיון. ייתכן והם בשלבי פירוק.
שחקן אנונימי מברית N-F: "איכשהו התכנון נגד S-R דלף החוצה, הם הקדימו אותנו. לדעתי הברית בשלבי פירוק. חשוב לזכור שבסופו של דבר מה שמחזיק את השרתים זה השחקנים והבריתות, אם S-R שבסהכ קיבלו מנדט זמני בהחלט יחליטו להשתגע, השרת יהרג מהר מאוד."
ראיון עם Mask, מקום שלישי בשרת ומנהיג PRIME
"נהיה הברית המובילה בשרת"
שלום Mask, תוכל לספר על עצמך ועל הדרך שלך עד כה באיקרים?
אני אוהד, בן 24 מצפון הארץ, סטודנט לראיית חשבון ומנהל עסקים. התחלתי את המסע שלי באיקרים אי שם ב2009 בגמא, כשהייתי בן 9-10 ומאז כמו רובנו אני לא מפסיק לחזור למשחק הזה. בין אם בשרת יוטא, פי וכן הלאה. לאחרונה אני פעיל במשך קרוב לשנתיים, משרת אסקלפיוס לבוראס ועכשיו בצארון. בכל השרתים האלו שלטתי ביחד עם חבריי מתן וירדן והראנו עליונות חסרת עוררין. בשרת אסקלפיוס נכנסתי כזאב בודד, והכרתי את ירדן בנסיבות לא הכי נעימות אבל היה חבר משותף שאיחד בינינו. משם הדרך שלי לברית האדונים הייתה סלולה, שם הכרתי את מתן (Mati), בר (Baros) ועידו (עידו77). זאת הייתה אהבה ממבט ראשון ולאחר ניצחון מוחלט על ברית EMP שהייתה לה כוונה להילחם בנו הגיעה ברית B-L וניסתה לעשות צרות
אותה ברית, הקפיצו 26 מליארד זהב ואינספור כפולי גנרלים. אפשר לראות איך הדבר הזה נגמר כאן (B-L Vs פוסט דוחות | אדון), והכרזנו חוקים לשרת (הכרזת האדונים | חוקי שרת Asklepios) ללא ספק הייתה מלחמה עיקשת אך ידינו הייתה על העליונה כפי שניתן לראות בפוסט דוחות. לאחר 200 ימים בערך נפתח שרת חדש, שרת בוראס ולא היה לנו עניין כל כך להיכנס לשם אך ברגע שראינו שהשרת מנוהל ע"י ברית אחת זה לא התאים לנו. נכנסנו לשרת אחרי חודש שהוא נפתח, פתחנו במלחמה על ברית ThEnd (היינו 2 שחקנים נגד 18) ולאחר כניעה מהירה מאוד מצדם כעת אנחנו שולטים גם בשרת הזה. שרת צ'ארון נפתח מוקדם מהצפוי, אני מודה לא ציפיתי וגם לפה לא היה לנו כוונה להיכנס, אך כשראיתי את כמות האנשים שחזרה למשחק אמרתי לעצמי שאולי יהיה אתגר סוף סוף ולכן החלטתי להגיע לשרת הזה גם כן.
היית שחקן מרכזי בשרת אסקלפיוס, וכיום אתה ניטרלי בCharon, האם נכנסת לשרת על מנת לשחק ללא מלחמות?
לא שיחקתי באפולון אבל התחלתי את החזרה שלי באסקלפיוס. אני אף פעם לא תופס צד בשרת מסוים אלא תמיד הולך נגד הזרם. אף אחד לא נכנס לשרת בלי מלחמות.. זה משעמם ואין מה לעשות בשרת מת. איקרים זה משחק מלחמה אך ברור לכולם שאני דוגל במלחמה בטעם טוב בלי לזלוג לפסים מכוערים.
הקמת ברית בשם PRIME, מה התכנונים שלך אליה?
אני לא מסתיר את זה שהתכנון הוא כמובן להיות הברית המובילה בשרת. כמו תמיד דגלנו בערכים ובמלחמות עם סיבה, אף פעם לא פתחנו בלחימה נגד בריתות סתם ככה. ניתן לשרת זמן, לחדשים להתפתח ונראה איך דברים יתפתחו. PRIME = אדון , רק בגרסה משודרגת
מסר שתרצה למסור לשחקני השרת? שחקנים שתרצה לציין לטובה?
דבר ראשון, אם יש שחקנים גדולים שנטפלים אליכם, תוכלו לפנות אליי ואני אעזור לכם. אין סיבה שיהיו פה כאלה שיגרמו לקהילה ללכת אחורה. ומצד שני, אני שמח מאוד שרואים חזרה של שחקנים בעיקר ישנים לשרת הזה. הקהילה מתחילה לחזור לאט לאט, ולכל החדשים והחוזרים שמתלבטים תדעו שאין מה להתלבט. פשוט תגיעו ואל תמנעו את הכיף הזה מכם.
יש אווירה של משהו חדש באוויר מסביב לשרת הזה.
כמובן שאשמח לציין לטובה את השחקנים שרצים איתי במהלך השנים. מתן (Mati) בר (Baros) וירדן (Jordi) חבורה של תותחים חסרי רחמים ו0 טעויות, ווינרים בנשמה ואנשים שאני שמח שרצים איתי ביחד כבר תקופה. הם ממזמן כבר מעבר לעוד חברים מהמשחק. לא יכלתי לבקש טוב יותר. בנוסף אשמח לציין לטובה את -Eden- (עדן) שהכרתי במהלך הזמן הקצר שלי פה בשרת. ההיכרות שלנו הייתה גם דרך נסיבות לא הכי נעימות שלא אפרט כאן, אך אני יכול להגיד בפה שלם שאני רוצה שאנשים ייקחו את הערכים שהוא סוחב איתו למשחק שלהם. מההיכרות הקצרה שלי איתו גם אני וגם הוא מרגישים שאנחנו באותו ראש. בן אדם הגון וישר שמשחק בצורה נקייה וטובת השרת לנגד עינו. אני דיי בטוח שדרכנו יצטלבו פה. בין אם במוקדם או במאוחר, אך כשזה יקרה אני יכול להיות בטוח שזה יהיה בצורה מהנה לשני הצדדים. ואיך אפשר בלי השחקן התותח שלנו שדואג שהמורל תמיד יהיה בשמיים - מאור (Jamos) האחד והיחיד
ראיון עם ronbit95, מנהיג ברית H o H
"אני מתכנן להישאר לזמן הרחוק"
שלום רון, תוכל לספר לנו קצת על עצמך?
אני רון ביטון, השם במשחק זה ronbit95 בחיים מתעסק בתחום המוזיקה מפיק וdj. אני אוהב לשחק בסוני , טיולי טבע , לצאת עם חברים, ולהתאמן. התחלתי לשחק בערך לפניי עשור, ב2015. הפסקתי כי התגייסתי לצבא. במהלך השירות הצבאי, חזרתי לשחק ושוב הפסקתי. ועכשיו, בגלל שקם שרת חדש חזרתי למשחק. אני המנהיג והגנרל של הברית H O H ביחד איתי יש את בן שהקים את הברית ועומרי שהוא הדיפלומט של הברית. המטרה העיקרית של הברית זה לעזור אחד לשני וגם לעשות מלחמה בשביל הכיף שלא ישעמם. הדרישות של הברית זה 2500 מינימום נקודות במשחק, ו500 גנרלים (יש כמה בברית שלא שם ואנחנו עוזרים להם להגיע לשם כבר השבוע) מעבר לזה המשחק תחרותי וכיף זה כל המטרה
כיצד הברית שלכם קמה? האם יש לכם מטרות בשרת?
לפניי שהברית קמה דיברתי עם בן במשחק(לפניי שחקרנו את היכולת לבנות שגרירות) וקבענו ברגע שאפשרי להקים שגרירות נקים ברית ביחד בראש ובראשונה קודם כל לעזור אחד לשני בין אם זה במשאבים לעזור אחד לשני , אם זה תקיפות אז להגן ולתקוף ביחד מהר מאוד עוד בהתחלה עומרי הצטרף אלינו לברית והוא דיפלומט הברית בברית אצלנו מנהיג הברית(אני) לא מחליט לבד אלא אני מחליט ביחד עם בן ועומרי וברגע שהחלטנו עלייה ביחד זה מה שקורה מטרות תמיד יש וזה חשוב. כמובן כמו כל ברית אנחנו רוצים להיות ברית גדולה וקודם כל שעוזרים בה אחד לשני בהכל מעבר לזה להיות מקום ראשון ולהיות החזקים של השרת *נקודה חשובה : לא להשתלט על השרת אלא להיות חזקים ואז בשביל הכיף לדבר עם ברית אחרת לקבוע כללים למלחמה ולעשות מלחמה
האם אתה מגדיר את עצמך כשחקן מנוסה?
אני מתכנן להישאר לזמן הרחוק אני אוהב משחקים כאלה שלא נגמרים ןתמיד יש מה לעשות והרבה והכל בזמן אמת אני מתכנן להישאר למלא זמן אני בטוח שאני שחקן מנוסה במיוחד עכשיו שיש מלא מקומות בנייה שלא היו פעם אז קל יותר לבחור מה לא לבנות ומה כן לעומת פעם מבחינה של לחימה תמיד יש מה ללמוד ולשאוף גבוה יותר אני חושב שזה הדבר הכי חשוב מי שאומר אני הכי טוב ואי אפשר עליי זה אומר מבחינתי שאין לו לאן לשאוף למעלה אני תמיד שואף ורוצה ללמוד ובכל זאתי המשחק קצת pay to win אם אני משלם למשחק וקונה אמברוסיה אני יכול להקים צבא יבשתי ענק שזה קצת הורס את המשחק
משפט לסיום?
לסיום קודם כל רוצה להודות לך על הראיון וכל מי שרוצה הדרישות של הברית לא גבוהות ומי שרוצה להצטרף ולא עומד בדרישות יכול לשלוח בקשה ונשקול את זה המסר שלי לכולם זה שכולנו משחקים בשביל להנות אז גם אם יש שחקן שחלש ממכם אין בעיה שתבזזו ותכבשו אבל תתנו לו גם לנשום ולהנות גם קצת מהמשחק ולא לגרום לו לעזוב בסופו של דבר תחרות זה דבר טוב לכולם שחקנים שהייתי מציין לטובה קונדרה שיש לי דיבור איתו עדן שיש לי דיבור טוב איתו וכמובן חבריי הברית היקרה שלי בן ועומרי
שחקן אנונימי בשרת: "בנתיים נראה שיש בשרת הרבה פעילות, ממליץ למי שעוד לא נרשם להרשם ולהתחיל לשחק פה. נראה שהמלחמה בין S-R לN-F הסתיימה. אחת מהם ניסתה לצרף אותי אליה ושאלחם לצידם, אעדיף שלא לומר איזה אחת כדי שהאווירה בשרת תשאר נחמדה."
ראיון עם השחקן bandit, גנרל ברית S-R ומקום 6 בשרת
"אנחנו תמיד מוכנים לקצת אתגר, אם מדובר במישהו שיכול להביא אותו"
שלום בנדיט, תוכל לספר לנו קצת על עצמך?
אני יוסי, בן 27 הידוע בכינויו bandit . את איקרים הכרתי בכיתה ג׳ בערך ומאז משחק עם פרישות בין לבין. כרגע אני משמש כחלק מהנהגת ברית sr ובכללי הטייטל זה גנרל. מבחינת ההיסטוריה שלי במשחק הייתי משחק במספר שרתים וחבר במספר בריתות רבות. לקחתי חלק במלחמות גדולות וגם קטנות. את אס אר הכרתי בשרת יוטא כשאז איימתי על עדן שאהפוך אותו לחווה שלי והוא בתמורה הכניס אותי לברית. ומשם זה כבר היסטוריה.
שחקנים אנונימיים טוענים שהם יכנסו לשרת וישתלטו עליו, מה דעתך בנושא?
אני תמיד אשמח לקבל לשרת עוד ועוד שחקנים, להחיות את איקרים ״של פעם״ ולראות שיש פה קהילה, מספר בריתות וגם יריבויות (בגבול הטעם הטוב). אז הם מוזמנים להגיע ואם המטרה שלהם היא לבוא נגדנו אז אנחנו תמיד מוכנים לקצת אתגר אם הם יכולים לתת אותו.
מה השרת האחרון ששיחקת בו? תוכל לספר עליו?
השרתים האחרונים ששיחקתי בהם שרת המלחמה ושרת טאו(אי שם בשנת 2020). הייתי בברית young ביחד עם אבנר וכו׳. תקופת הזהב לדעתי במשחק היה בשרת יוטא עוד כשלא היה פיראטים וכפולים והמשחק היה הרבה יותר ״נקי״ ממה שהוא היום
תרצה לומר משהו לשחקני השרת?
המסר העיקרי שארצה להעביר זה לשחק את המשחק כפי שהיוצרים תכננו אותו. לא לפחד להלחם ולעמוד על שלכם אבל מצד שני לא להשתמש ב״חורים״ שנוצרו במשחק על מנת לנצל אותם לרעה, לא להתנכל על אחרים ובאמת שהכל יהיה בגבול הטעם הטוב.
שחקן אורח, Jordan - שחקן מרכזי בשרת בוראס במסר לשחקני שרת Charon
"אני ירדן שחקן מאוד בולט מ2017 עד עכשיו. בכל שרת שהייתי השגתי את המטרה שלי. מחשיב את עצמי כאחד השחקנים הטובים בארץ אולי אפילו בעולם. יש כאלו שלא יסכימו. יש כאלו ששונאים אותי אבל אין מה לעשות. אתה אף פעם לא תשנא מישהו שהוא יותר חלש ממך.
אני מתכוון להכנס לשרת הזה.
אני נותן לשרת קצת להתקדם שלאחרים יהיה פער עליי ואז אולי יהיה קצת אתגר לעלות מקומות בטבלה. אבל לא חושב שזה יקרה כי בשרת בוראס כמו שאתה יודע נכנסתי באיחור חודש והנה אני מקום 1 בפער עצום
אשמח לנצל את המעמד על מנת לשבח את Eden מנהיג SR שחקן שהייתי אויב שלו כמעט שנתיים. כנראה גם בשרת הזה נהיה יריבים. בנאדם זהב כנה וישיר וכל הכבוד לו. הלוואי ילמדו ממנו. כמו כן ברצוני לשבח גם את חבר שלי אוהד שהצטרף לפני מספר ימים לשרת וכבר מקום שלישי.
שרת שרון, תתכוננו.
האדונים בדרך.
בהצלחה לכולם."
שחקן אורח, Jamos - דעה של שחקן מרכזי בשרת אסקלפיוס שבקרוב גם יתגלה בCharon
"שלום לכולם אני מאור בן 22 מצפון הארץ חייל משוחרר מיחידה מובחרת בחיל הים, כיום עובד בחברת הייטק בתחום הביטחון ופיתוח כלי הנשק,
את המשחק שכולנו התאהבנו בו ועזבנו וחזרנו אליו שוב ושוב ושוב הכרתי בגיל צעיר מאוד כשהגעתי לבן דודי הביתה לאחר כשסיימתי יום לימודים בבית הספר היסודי וישר קופץ אליו ומשחקים איקרים ולומד ממנו, המשחק אז היה חסר פיראטים והיה פחות עניין לדעתי ממה שיש היום, עם זאת המשחק פעם היה משמעותית חי יותר ואני רואה שבשרת החדש הפעילות של פעם חוזרת עם השחקנים של פעם שמגיעים וחדשים נוספים מגיעים וזה נהדר לראות ומקווה שימשיך ככה.
בכל מקרה לענייני השרת החדש, שרת שרון.
אני צופה מקרוב מאוד מאוד על כל המתרחש, נראה שכבר היה קרב גדול בין שני הבריתות NF נגד SR וכיף לראות שיש כבר בשלב כל כך מוקדם כל כך הרבה עניין. גם אני אגיע בזמני ואכנס לעניינים אני אוהב את האקשן שכבר קיים.
אגיע כעטלף המגיע בעלטה.
אני מודיע כבר עכשיו, כל שחקן חדש או שחקן כלשהו שמקבל בראש משחקן אחר ללא שום סיבה מוצדקת (אני בורר מה מוצדק מה לא) יענש בהתאם, ראו הוזרתם. לשחקנים החדשים מוזמנים לפנות אלי, הישנים שמתעללים צפו פגיעה. מאחל לכולם הנאה מרובה שלווה וגם אקשן בין לבין 😘 בהצלחה לכולם בשרת."
הרבה מאוד שחקנים שונים טוענים שהם ישתלטו על השרת! האם לדעתכם מעמדה של ברית S-R נמצאת בסיכון?
במידה ונהנתם, אשמח לראות זאת על ידי לייק ותגובה לפוסט - ואף הבאת חברים לפורום המשחק, איקרים ישראל.
במידה ואתה קורא את הפוסט הזה בתור משתמש שלא נרשם לפורום ומסתכל מהצד, זה הזמן שלך להצטרף לקהילה ולהנות יותר מהמשחק.
במידה ונמצאה טעות בכתבה אנא דווחו עליה על מנת שנוכל לתקן אותה