עלייתם ונפילתם של לורד אבא ולורד דרור

• ***הקדמה***

מי שלא מכיר את משפחת שווץ צריך לראות את הסרטון הבא כדי להבין את ההומור בפוסט בצורה מיטבית.

משפחת שווץ | פרק 2 - מבצר כריות

זה היה ערב חורפי.

לורד דרור ופישוטו שיחקו דוקים ליד האח כאשר לפתע...

לורד אבא הרים את ראשו וצעק: "אני חייב להיות המלך! אני המלך דרור ואתה הלורד, לא יכול להיות שיש ברית בשרת שמרשה לעצמה להתהדר בשם המלכים כאשר אני ורק אני הוא המלך!"

פישוטו ענה בזלזול: "פישוטו טת טת אותך", ניכר היה שהוא לא מרוצה מתאוות הבצע מחרחרת המלחמה של לורד אבא.

לורד דרור היה מבולבל: "אבל לורד אבא, איך אני ואתה נצליח להתמודד עם המלכים? הלא הם גדולים וחזקים מאתנו"

לורד אבא זעף: "המלכים בשרת הזה זה רע מאד לורד דרור, המלכים בשרת זה כל הממלכה הלכה, אתה רוצה שהממלכה תלך? אתה רוצה שהיא תלך? ארך ארך"

"אבל לורד אבא" לורד דרור ניסה למנוע את האסון הקרב על הממלכה, אך ללא הועיל.

"שום לורד אבא!" רטן לורד אבא ואמר: "חייבים להגן על הממלכה!"

וכך לורד אבא החל בתכנון ההתקפה – "קודם נרגל אחרי ספרטן, הוא יושב איתי באיים ומדושן עונג, עונג, ארך ארך, אחרי שנמצא את הכוחות שלו נחל בהתקפה. בינתיים עלינו לייצר צבא בכמות גנרלים העולה על הגנרלים של ספרטן הצייר הזה ארך ארך, גם אם לא נוכל להחזיק אותם לזמן רב".

יריית הפתיחה נורתה בשעות הבוקר – "קדימה לורד דרור! עלינו לכבוש ימית את ספרטן, שלח את הצי שלך על העיר ספרטה של ספרטן ואנחנו נראה לו מי המלך ומי הלורד ארך!"

"עשינו את זה לורד אבא, הצלחנו לכבוש את הנמל של ספרטן" שמח לורד דרור ולרגע באמת האמין שלורד אבא באמת יודע מה הוא עושה בהובלת המתקפה על המלכים.

"כמובן לורד טוב ושמן שלי, אני הרי המלך והם סתם מתחזים – לא היה להם סיכוי נגד ספינות הטילים שלי! עכשיו נחזיק את האי ימית ונשלח את הכוחות הרגליים להשמידם סופית ארך ארך!"

אבל לא כל הנוצץ זהב וניצחון במערכה אחת לא מכריע מלחמה. המלך דומינו-ס הצטרף לקרב עם הצי שלו והתמונה הוורודה שצייר לורד אבא החלה להשחיר.

"לורד דרור בוא הנה מיד!" רתן לורד אבא,

"לורד אבא אנחנו תחת התקפה!" צעק לורד דרור.

"מי הזמין פיצה?! אני לא הזמנתי פיצה" כעס לורד אבא "זה בטח הפישוטו הזה, כולם נגדי, כולם מחפשים להרעיל אותי, הוא סיפר להם היכן הספינות שלי נמצאות!"

לורד דרור הגיב בכעס: "נו אתה סתם ממציא, הם יכולים לראות לבד כשאתה כובש אותם מה נמצא בעיר שלהם לורד אבא"

אבל זה היה מאוחר מידי...

המלכים החלו לשחרר את נמליהם ולכבוש את הנמלים של לורד אבא ולורד דרור.

לורד דרור צעק בפחד: "הם באים לורד אבא, הכל אבוד!"

לורד אבא צחק בזלזול: "מה פתאום לורד פחדן ושמן שלי, הכוחות הרגליים שלנו כבר בתוך האי הספינות שלנו עשו את תפקידן ועכשיו נתחיל בהשמדת הערים של המלכים! הכתר יהיה שלי! רק שלי! ארך ארך"

.תחילה לורד אבא ולורד דרור תקפו עיר בה כוחות של אחד המלכים הסתתרו, ואף נחלו הצלחה ועשו נזק רב. אך כעבור זמן קצר המלך ספרטן הצליח להכניס את הכוחות הרגליים שלו לאי והחל במתקפת נגד

לורד אבא החל לחוש את התבוסה המתקרבת, אך לא היה מסוגל להודות בפני לורד דרור שהוביל אותם לחורבן: "מהר לורד דרור! נסוג אל הטירה ננהל את הלחימה מהטירה שלנו ארך ארך, כשאנחנו בהגנה הוא לא ינצח אותנו!" המשך בתגובות

Edited once, last by Spartan ().

• הקרב על הטירה היה ארוך וצמוד, לורד אבא ולורד דרור רעננו יחד נגד הכוחות של המלך ספרטן. פלנקסים נלחמו בגבורה, ענקי קיטור נפלו על חרבם, אך לאחר מעל לשלוש שעות לחימה לורד דרור העייף נרדם בשמירה

."לורד דרור! קום לורד דרור! נרדמת לנו בשמירה?! באת להיות אביר אמיץ או חווה עציץ נו מה? ארך ארך"

."די לורד אבא זה נגמר הפסדנו, לא אכפת לך בכלל מהממלכה, מהבצורת, אני לא רוצה לשחק איתך יותר!" ללורד דרור נמאס מהמשחקים

."כמובן הבצורת הבצורת, אכפת לך רק מהבצורת והזהב והעצים" ללורד אבא הספיק מהשטויות של לורד דרור

.ולורד אבא נטש את המערכה והשאיר את לורד דרור להישחט תחת המהלומות הבלתי פוסקות של המלך ספרטן

.המלך ספרטן חיסל את שאריות הצבא של לורד דרור המנומנם ללא רחמים וצבאו של לורד אבא נשאר עומד לבדו מול זעמם של המלכים

!באותו הזמן המלך דומינו-ס הצטרף למערכה ותקף במקביל את צבאו הנוסג של לורד אבא, אף חייל לא בטוח, את המרד הזה חייבים לדכא

.לורד דרור קם משנתו וראה את אבא על הרצפה, חלש, עייף ומובס

בכוחותיו האחרונים אמר לורד אבא: "תראה מה נהיה מאבא שלך, תראה! אני כל כך מצטער בן שלי דרור, אני רציתי להיות עם הכי הרבה כוח בממלכה ששכחתי מהאזרחים... אתה יודע שאבא אוהב חציר וגנרלים"

."אל תגיד את זה אבא, הממלכה זה לא הכל!" אמר לורד דרור, "המלכים חזקים מידי עבורנו, אבל אם נלך לשרת אחר אולי נוכל להיות המלכים שם"

."אתה צודק" אמר לורד אבא, "בוא נצא לחופשה ונתרחק מהם"

.הם ארזו את פישוטו ונסעו למלדיביים הרחק מהמלכים

.זהו סוף הסיפור שלנו

.הסדר בממלכה שב על קנו

.LORDS-עכשיו כשכולם יודעים מי המלכים בשרת הזה, החברה ממלדיביים יכולים להיות ה

• איזה השקעה!
    מקווה לראות יותר פוסטים כאלה בפורום!

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• חחחחחחח אני מתתת כסחתם אותם