Boreas תחרות לחימה | שרת
שלום לכל שחקני שרת בוראס! כחלק מהפעילויות האחרונות לטובת הגברת הפעילות בפורום, אנחנו יוצאים לדרך עם התחרות הראשונה לאחר המון זמן
?לפני שנדבר על פרסים, איך זה יעבוד
.השאיפה היא להגיע ל12 משתתפים לפחות, לא משנה הניקוד או המחקרים. הקבוצות יחולקו באופן שווה לפי המחקרים של כל שחקן והידע המקדים שלו בלחימה
.המטרה להגיע ל4 קבוצות שונות, שכל קבוצה תהיה מורכבת מ3 שחקנים
שיטת הניקוד ואופן התחרות
.כל קבוצה תקבל אי נטרלי לחלוטין. מלא למעט הפרמיום, 16 מקומות, נקודות פעולה שוות. האיים ימוקמו במרחק 2 איים אחד מהשני
.המטרה - לכבוש כמה שיותר ערים של הקבוצה השנייה (ובעיקר את עיר הדגל-הסבר בהמשך) ולעשות יחס מקסימלי
.כבישה של עיר באי האויב, תזכה את הקבוצה בנקודה אחת. לכל קבוצה יהיו 2 ערי דגל, שעליהן יצטרכו לשמור בכל מחיר
!למה אתם שואלים? כבישת עיר הדגל של היריב תזכה את הקבוצה בלא פחות מ 5 נקודות
(החזקה של עיר גם כן שווה נקודה, כך שכל קבוצה מתחילה עם 16 נקודות)
כדי להסביר את שיטת הניקוד אתן לכם דוגמא, נניח והקבוצה שלי מחזיקה בכל האי והצלחנו לכבוש עיר דגל ועוד עיר רגילה באי האויב.
:ניקוד הכבישות של הקבוצה שלי יהיה שווה ל
יש את 16 הערים שאנחנו מחזיקים באי שלנו (16 נקודות) + עיר דגל (5 נקודות) + עיר רגילה שכבשנו (1 נקודה) = סה"כ 22 נקודות
?איפה נכנס אלמנט היחס
?יפה ששאלתם, ליחס בין הקרבות יש משקל דומה לניקוד הכבישות. איך זה מתבטא
לפני שיתחילו הקרבות בין הקבוצות, ייחתם הסכם מלחמת כפפות שריון. אחוז היחס * (כפול) 3 = מספר נקודות היחס שהקבוצה תזוכה.
.לדוגמא, בסוף הקרב הקבוצה שלי ניצחה ביחס של 52-48 לטובתנו (4%), נכפיל את האחוז ב - 3 ונקבל את ניקוד היחס של הקבוצה שלי
(בחישוב פשוט - 4 (אחוז היחס)*3=12 נקודות)
חוקי התחרות
.מיותר לציין שהקרבות יהיו חוקיים לגמרי. אין תפעולים, אין סקריפטים, אין כפולים, אין שום דבר שלא קשור למשחק
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
.כל שחקן יכול להחזיק עד 30,000 גנרלים. הקבוצה יכולה להחליט את היחס בין הגנרלים הימיים לרגליים של כל שחקן בקבוצה ללא ספרטנים
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
.אין דבר כזה שותפים ביוזר - שחקן אחד נלחם לאורך כל הלחימה
.הלחימה תתקיים בשעות מוגדרות מראש, 13:00-21:00 בכל יום למשך 3 ימים
.הניקוד ייספר בכל תום יום לחימה. לאחר 3 ימים יתבצע שקלול והקבוצה המנצחת תעלה אל הגמר
עיר הדגל חייבת להיקרא בשם "דגל" ואין לשנות אותה לאורך כל הלחימה
!עיר כבושה תחשב ותזכה את הקבוצה בנקודה, רק אם היא כבושה רגלי וימי
פרסים
.הפרסים לתחרות יהיו סדר הזכייה בפיראטים באותו מועד של סבב הלחימה
הקבוצה המנצחת תזכה במקום 1-3 בפיראטים. המקומות בתוך הקבוצה ייקבעו ביניהן
הקבוצה שתפסיד בגמר, תזכה במקום 4-6 בפיראטים. המקומות בתוך הקבוצה ייקבעו ביניהן
בין המפסידות בחצי הגמר ייערך קרב על מקום 3-4. הקבוצה שתסיים במקום השלישי תזכה במקום 7-9, והקבוצה במקום האחרון במקומות 10-12
!כל אחד זוכה
?נשמע טוב, איך נרשמים
.הרישום מתבצע בפורום. על כל שחקן שמעוניין להשתתף, יש למלא את הטופס הבא בפוסט הזה
________ :שם השחקן בשרת
________ :המחקר הימי האחרון שהגעתי
________ :המחקר הרגלי האחרון שהגעתי
________ :רמת ארמון
שימו ♥ - מעבר למטרת הלחימה והלמידה, אנחנו לא רוצים ששחקנים יגיעו עם קבוצות מוכנות. עצם העובדה ששחקנים ישובצו במסגרת רנדומלית יכולה ליצור חברויות חדשות בשרת
ניתן לשאול שאלות ואני או מתן נענה לכם פה. שיהיה המשך משחק מהנה לכולם ואני מקווה שנוכל לראות היענות גדולה בפורום לטובת הקהילה