מחסן מבנים

• אני לא יודע אם שאלו או הציעו את זה בעבר, אין לי מושג איך לחפש את זה, אבל...

למה לא מוסיפים אופציה של "מחסן מבנים"? לפעמים המבנים נמצאים בסידור שונה בין הערים וזה יכול להציק. אפילו לסדר את המבנים כך שמחסנים ומאגרים יהיו קרובים אחד לשני או מוזילי עלויות יהיו באותה דבוקה או מוזיאון ובית מרזח וכו'. אז אופצית עריכת מבנים יכולה לעשות קצת סדר בעין:

להכניס את כל המבנים (חוץ מעירייה, פיראטים וחומה) למין מחסן ואז למקם בסידור שרוצים.

לא יהיה ניתן לאשר את הסידור החדש אם נשארו עוד מבנים במחסן - או שלחצן "אישור" יהיה כבוי/אפור או שהמבנים יחזרו לסידור המקורי לפני הכניסה למצב עריכה

האופציה יכולה לעלות אמברוסיה אם החברה רוצה כסף על חשבון זמן של הריסת המבנים ובנייתם מחדש בדגלים אחרים

• למען האמת נשמע רעיון מצויין

בתקופה שמכניסים למשחק המון שינויים אולי זה הרגע הנכון באמת לעלות את זה

מציע לך לתרגם את הפוסט לאנגלית בצורה מסודרת ולכתוב אותו בפורום הבריטי, שם החשיפה תהיה גדולה יותר.

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

• למען האמת נשמע רעיון מצויין

בתקופה שמכניסים למשחק המון שינויים אולי זה הרגע הנכון באמת לעלות את זה

מציע לך לתרגם את הפוסט לאנגלית בצורה מסודרת ולכתוב אותו בפורום הבריטי, שם החשיפה תהיה גדולה יותר.

תודה :)
    בוצע בשרת EN

• ‏מספיק שיאפשרו לנייד בתוך המושבה את המחסנים לאן שחפצים

אבל הדבר הנכון לעשות פשוט לתכנן את המבנים מראש וכך לבנות אותם בכול המושבות

אצלי בכול המושבות כל המבנים נמצאים בדיוק באותו מקום, חוסך זמן לחפש כל פעם את המבנה שחפצים בו

סוף מעשה במחשבה תחילה

אצלי בכול המושבות כל המבנים נמצאים בדיוק באותו מקום, חוסך זמן לחפש כל פעם את המבנה שחפצים בו

סוף מעשה במחשבה תחילה

אתה צודק שהתכנון הוא דבר חשוב

אך יחד עם זאת תחשוב על השחקנים החדשים שלא מכירים ולא מתכננים, לא תיתן להם הזדמנות לבצע סדר ואפילו בתשלום?

-Eden-

GO|BA

since 2009

-With great power comes great responsibility-

[âIMG]

סוף מעשה במחשבה תחילה

לשחקנים חדשים שעושים את המדריך אין דרך לדעת איזה מבנה "כדאי" איפה, פשוט מקליקים לפי היד, אז כמו שעדן אמר - אולי להתחשב בהם.

בנוסף - בנית בית מלאכה באחת הערים, סיימת לשפר הכל, הרסת את בית המלאכה, אולי תרצה לבנות שם מבנה אחר או לסדר מחדש את העיר ללא בית המלאכה. אותו כנ"ל לאקדמיות ומחקרים.

עוד מקרה - החלטת לשנות שיטת ממשל (סתם לצורך העניין מתיאוקרטיה לאוליגרכיה) ועכשיו הורדת מקדשים (ונגיד ששמת אותם ליד מקדש האלים) ואתה בונה במקומם ארכיון תרשים ימי, ואתה מעדיף אותם באזור התחתון של העיר, ליד הנמלים

• אין לי שום בעיה, נהפוך הוא שתינתן אפשרות לעשות סידורים ואני בכוונה כותב ברבים ולא פעם אחת כי תמיד יהיה מה לשנות

גם לי יש מה לשנות, כתבתי מה שכתבתי מניסיון מה הייתי צריך לעשות לעומת מה שעשיתי ‏