[B-R] vs [MRVL] 109762 wsg dla Marveli

• Sojusz Marvel nikogo nie prosil o koalicje wiec prosze sobie nie zmyslac.

Odezwałem sie do HE HE z informacja ze bedziemy podejmowac nowych kolegów i jesli sa zainteresowani to moga rozpoczac walki w swoich rejonach.

"popcorn, produkcja złota i powiększanie zapasów"

Z tego co widzimy na 25;42 to siedzicie na urlopach :)

• Dla jednych to siedzenie na urlopach

dla drugich budowanie zaplecza w bezpiecznym miejscu

Życzę miłej zabawy

Ps też widziałem od was ludzi na urlopach

• A to według tej logiki to w zasadzie walczyliście tylko ze mną, a nie z całym sojuszem NST. Pozdrawiam i Gratulacje dla MRVL trzymać tak dalej.

• Z tego co było widać, było Was 15 w bitwie,z czego Ty oczywiście byłeś wspomagany przez Shd,bo nie udawaj,że nie dostałeś wojska od Vanessy :)

• Swoją drogą ciekawe po co będzie produkował złoto i powiększał zapasy skoro z nikim nie ma zamiaru walczyć :)

Oprócz sojuszu BR nikt nie będzie na Orfeuszu z nim walczył :)

• Zapomniałem, że przecież ty sam swoim kontem produkowałeś codziennie po 200 tys. RG i przychodziły one cała mapę w trybie ekspresowym. Ale inni cóż nie mają tak dobrze.

• Jesli bede chciał to bede walczyl sam ze sobą Orpheus to nie jest jedyny serwer a z tego co widzę to ludzie teraz kupuja za zł konta z rg i złotem wiec będzie można zarobic

o mnie się nie martw bo ja nie martwie sie o siebie

od wielu lat nikt nie chce ze mną walczyć a raporty są na pch więc po co to puste gadanie pod publikę?

Walczysz to sobie walcz nie namawiaj innych

Jestem zajęty czymś innym muszę zrobić swoje by móc kiedyś walczyć tak jak Ty to robiłeś przez rok

• ty jestes bardziej odklejony niż ustawa przewiduje XD nikt nie chcial z toba walczyc? :D

• Za to ty masz krótsza pamięć niż pisanie tej ustawy

Gdyby nie moje rg byście wy wielkie duck wdupili z an

Wiec nie dziw się ze nie chciałem z wami walczyć jak wam wcześniej dałem flotę

Wiec tak stwierdzam że jesteś odklejony bo wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojęcia

Oczywiście powiesz ze to nie prawda

Wiec pytam po co wtedy wzięliście moje konto do sobie i moje rg

Poszukać ci raport ?

Jeśli ty masz w zwyczaju walczyć z tymi którym pomagasz to znaczy że nie masz żadnych zasad i żal mi ciebie jako człowieka

Xd możesz sobie napisać na czole jako swoje motto życiowe bo tyle twojego i kogoś dojechać w gierce która jest twoim życiem

Xd xd xd xd xd

• Pierwsza prawdziwie zabawna rzecz jaką widziałem tu od dawna xD Jakże infantylnie, a jakże rubasznie wręcz śmiesznie. Właśnie po takie perełki czytam te wszystkie wpisy, aż żal że nie można polajkować :D

• Zapomniałem, że przecież ty sam swoim kontem produkowałeś codziennie po 200 tys. RG i przychodziły one cała mapę w trybie ekspresowym. Ale inni cóż nie mają tak dobrze.

Na razie to blado wyglądacie w czymkolwiek, więc proponuje się ogarnąć :)

• Ogólnie rzecz biorąc kaczki z Tobą czy bez Ciebie by sobie poradziły,a że jesteś jeleń to jelenia trzeba wkorzystać i tak się właśnie stało i skończ już to płakanie :D

• Zgadzam się dzięki temu że im dałem flotę miałem pretekst by z nimi nie walczyć skoro im pomagałem

Kolejny z krótką pamięcią

Może ci przypomnę co pisałeś jak się dogadaliśmy przeciwko duck? że o tym marzyłeś

Gdy wy się bez sensu z nimi bawiliście my ich spokojnie olaliśmy i nam nic nie zrobili nie było plądrowania tak jak was

Dzięki temu że się dogadaliśmy zmieli serwer bo tu juz nie mieli wyzwania

Więc fakt daliście się wykorzystać jako parasol ochronny gdyby kaczki zostały mieliście nas bronić

Teraz tez walczycie sobie z brazylia a my budujemy domki po za sojem

I kto tu kogo wykorzystuje?

Ale oczywiście myśl dalej że dałem się wykorzystać

Ps tak mnie br plądruje ze postawiłem kolejne miasto ale dalej myśl że przegrywam i jesteśmy porażka

Nie zamierzam wyprowadzać cię z błędu

A i jeszcze 1 już na to alpha się spakowałeś? bo chciałeś dokopać kaczką za to że was jechali i? ile można czekać

• Skoro jestem kłamcą to dlaczego wierzysz we wszystko co piszę? :D

Was bronić pierwsze słyszę :D Wy mieliście być mięsem armatnim :D

• A czemu ty wierzysz w to co ja piszę skoro mnie kłamcą nazywasz?

Miesą armatnie co nie straciło nic

Dobrze wam to wyszło

Słuchaj możesz tu na forum gadać co tylko chcesz pod publikę tylko po co? Co to zmieni to co było

Liczy się to co jest teraz postanowiliście się bronić przed br to się brońcie nie rozumiem co nam do tego skoro nie jesteśmy w koalicji nie zapraszacie nas do walki nie potrzebujecie naszej pomocy nie chcecie byśmy się wtrącali to czemu tak ciebie ciągle boli że ja nie walczę i moim ludzie?

A pro pro mięsa to teraz wy walczycie czy ja ? Wy marnujecie zapasy czy ja?

• To w takim razie napisz do sojusz swojego,żeby nikt nie pisał do nas o jakąś koalicję i pomoc bo co niektórzy już wymiękają od Was,z takim problemami niech piszą do Ciebie,Ty jesteś wodzem wielkim Shd i Ty decydujesz co z Twoimi owieczkami się stanie :D

Jak na razie to nic nie zmarnowaliśmy ale dzięki za troskę :D

• Jak widac nie ma u mnie dyktatury

a ty jesteś w an ważnym członkiem rady więc zajmij się an a ja zajmę się shd

Mam nadzieję że wszystko jest wyjaśnione i ty mi nie bedziesz mówił co mam robić a ja nie będę mówił tobie co masz robić

Pasuje ci taka umowa czy nawet do tego nie jesteś zdolny?

• To w takim razie zajmij się swoim sojuszem,żeby nikt z Shd nie płakał do nas o pomoc bo jest bity,bo mnie to nie interesuje,niech Was jadą ile wlezie to nie mój problem :)