Sziasztok!
Ha van bármi véleményetek, mondanivalótok ezekről az új istenekről. Többek között itt megtehetitek ![]()
Sziasztok!
Ha van bármi véleményetek, mondanivalótok ezekről az új istenekről. Többek között itt megtehetitek ![]()
Sziasztok!
Jól értem, hogy a 25-ös szintű kutatások megléte után válnak majd elérhetővé ezek az új kutatások?
Gondolom az épület és a kutatás költségeiről, valamint az elérhető extra nyersanyagtermelés mértékéről nem tudunk semmit.
Az istenek haragja mit takar? Lehet rosszabb, mint az alaptermelés?
Juan
Több részletet én sem tudok, mint amit kiírtam ![]()
Tuti, hogy nem a 25-ös jövők után lesz elérhető. Az kizárná a régi játékosok igen nagy részét is.
Nekem nem volt egyértelmű a szövegből, hogy konkrét kutatás(ok), esetleg egy 5. kutatási terület is elérhető lesz-e. Vagy a "kutatások" alatt a felsorolt épületszinteket értik-e. Egy új kutatást mindenesetre szerintem legalább fog jelenteni, ez valahol elöl/középtájon lesz elérhető szerintem, de ez csak spekuláció részemről.
A harag lehetséges, hogy csak üres szöveg és a bónusz hiányát takarja ![]()
Valószínűleg konkrét számokat csak a bevezetéskor fogunk megtudni.
Sziasztok!
Az istenek nekem bejönnek.
A szövitársak viszont úgy néznek ki,mint más szövetség tagjai,akinél van kémem.
Nem nagyon fekszik,hisz egy szövetség tagjai vagyunk,legyenek újra zöldek! ![]()
Sziasztok!
Az istenek nekem bejönnek.
A szövitársak viszont úgy néznek ki,mint más szövetség tagjai,akinél van kémem.
Nem nagyon fekszik,hisz egy szövetség tagjai vagyunk,legyenek újra zöldek!
Már jelentve lett:
(reported) Cities of alliance-mates showing as red in Island View
Sziasztok!
Jó az ötlet is, a megvalósítás is a fejlesztésben. A játék többi részéhez képest kissé bonyolult, de nem baj.
Hogy írjak negatívumot is: Azt elvártam volna, hogy kapcsolódjon a tudomány - Politeizmushoz. Vagy oda, vagy vissza.