Szerver Karbantartások

• Kedves Játékosok!

A játékban karbantartást terveznek, várhatóan 2023.10.23. (hétfő) 5:00 és 9:00 között. Ezen időszakban a játék átmenetileg elérhetetlenné válhat, kiléptethet titeket, stb.

További jó játékot! :)

Üdv.: Ikariam.hu Team

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 Admin -- Béta verzió | Admin -- Beta version 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Kedves Játékosok!

Előreláthatóan 2023.11.29. (szerda) 10:00 és 11:00 között újabb szerver karbantartás lesz (közép-európai = magyar idő szerint). Ebben az időszakban a játék átmenetileg elérhetetlenné válhat.

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• Kedves Játékosok!

2024.04.22. napjára a Gameforge egy a teljes cégre kiterjedő hálózati karbantartást tervez.

Emiatt előreláthatólag 2024.04.22 (hétfő) 04:30 és kb. 09:00 között (közép-európai = magyar idő szerint) a lobby és az Ikariam szerverei nem lesznek elérhetőek.

• Kedves Játékosok!

2024.05.26. napjára a Gameforge egy a teljes cégre kiterjedő hálózati karbantartást tervez.

Emiatt előreláthatólag 2024.05.26 (hétfő) 10:00 és kb. 11:00 között (közép-európai = magyar idő szerint) a lobby és az Ikariam szerverei nem lesznek elérhetőek.