Szerver Karbantartások

• Kedves Játékosok!

A játékban karbantartást terveznek, várhatóan 2023.10.23. (hétfő) 5:00 és 9:00 között. Ezen időszakban a játék átmenetileg elérhetetlenné válhat, kiléptethet titeket, stb.

További jó játékot! :)

Üdv.: Ikariam.hu Team

Uff! Én beszéltem! :)

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

Merániai János, esztergomi érsek (1213)

//John of Merania, archbishop of Esztergom (1213)//

• Kedves Játékosok!

Előreláthatóan 2023.11.29. (szerda) 10:00 és 11:00 között újabb szerver karbantartás lesz (közép-európai = magyar idő szerint). Ebben az időszakban a játék átmenetileg elérhetetlenné válhat.

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

"Reginam occidere nolite timere bonum est si omnes consentiunt ego non contradico."

"A királynét megölni nem kell félnetek jó lesz ha mindenki egyetért én nem ellenzem."

• Kedves Játékosok!

2024.04.22. napjára a Gameforge egy a teljes cégre kiterjedő hálózati karbantartást tervez.

Emiatt előreláthatólag 2024.04.22 (hétfő) 04:30 és kb. 09:00 között (közép-európai = magyar idő szerint) a lobby és az Ikariam szerverei nem lesznek elérhetőek.

🇭🇺 ex-Admin 🇭🇺

• Kedves játékosok!

Tájékoztatjuk: holnap, december 12-én 11:00-kor gyorsjavítási karbantartást végzünk.

A szokásos módon körülbelül 4-5 órát vesz igénybe, amíg az összes szervert frissítik, tesztelik stb., ezért kérjük, számítson fennakadásokra ebben az időszakban.

Változásnapló

• Kijavítottunk egy olyan problémát, amely az épületek mozgatása közben fordult elő, és a városokat érintette, amelyek különböző lapokon voltak nyitva.

Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, és köszönjük megértését.

Az Ön Ikariam csapata

• Kedves Játékosok!

2024.05.26. napjára a Gameforge egy a teljes cégre kiterjedő hálózati karbantartást tervez.

Emiatt előreláthatólag 2024.05.26 (hétfő) 10:00 és kb. 11:00 között (közép-európai = magyar idő szerint) a lobby és az Ikariam szerverei nem lesznek elérhetőek.

• Kedves Játékosok!

Előreláthatóan 2025.06.30. (hétfő) 10:00 és 11:00 között újabb szerver karbantartás lesz (közép-európai = magyar idő szerint). Ebben az időszakban a játék átmenetileg elérhetetlen lesz.

• Kedves játékosok,

2025.07.28-án, hétfőn 10:00 CET és 11:00 CEST között lesz a következő havi karbantartásunk.

Ez idő alatt az összes játékkör egy bizonyos ponton nem lesz elérhető az újraindítás és a szerverfrissítések miatt.

Magában a játékban semmilyen változás nem történik a karbantartás alatt, ez csak egy szokásos szerverkarbantartás.

Az Ikariam csapatod

• Kedves játékosok,

Holnap, 2025. július 28-án, hétfőn, körülbelül délelőtt 10:00-kor (CEST) kezdjük a szokásos karbantartási munkálatokat. Szervereink 30-60 percig nem lesznek elérhetők a rendszerfrissítések miatt.

Az Ikariam csapata

• Kedves játékosok!

A 14.0.2-es verzió 2025.08.11-én, hétfőn 10:00 órától lesz elérhető az összes élő szerveren. A szolgáltatás néhány órára (becslés szerint ~3-5 órára) megszakadhat, amíg az összes szerver frissül.

Az Ön Ikariam csapata

• Kedves játékosok!

2025.09.29., hétfőn 10:00 CET és 11:00 CEST között lesz a következő havi karbantartásunk.

Az összes játékkör nem lesz elérhető ezen időszak alatt az újraindítás és a szerverfrissítések miatt.

A karbantartás során nem történik változás magában a játékban, ez csak egy rendszeres szerverkarbantartás.

Az Ön Ikariam csapata

--

Dear players,

Monday, 29.09.2025 between 10:00 CET and 11:00 CEST, we will have our next monthly maintenance.
    All game rounds will be unavailable at some point during this timeframe for restart and server updates.
    No changes to the game itself happen during this maintenance, this is just a regular server maintenance.

Your Ikariam Team

• Kedves Játékosok,

2025.09.16-án, kedden az alábbi szerverek megkapják a 15.0.0-ás verziót:

Ez egy operációs rendszerfrissítés, és nem hoz semmilyen látható változást a játékban.

üdv, T.

• Kedves Játékosok,

2025.09.23-án, kedden 10:00-13:00 között az alábbi szerverek megkapják a 15.0.0-ás verziót:

magyar szerver: hu_46

üdv, T.

• Kedves Játékosok,

2025.09.24-én, szerdán az alábbi szerverek megkapják a 15.0.0-ás verziót:

magyar szerver: hu_45, hu_49, hu_50

üdv, T.

• Kedves Játékosok,

2025.09.25-én, csütörtökön az alábbi szerverek megkapják a 15.0.0-ás verziót:

magyar szerver: hu_51

üdv, T.

• Kedves Játékosok,

2025.10.01-jén, szerdán az alábbi szerverek megkapják a 15.0.0-ás verziót:

magyar szerver: hu_47, hu_48

üdv, T.

• Kedves Játékosok,

Egy nem várt hiba folytán az alábbi szervereken is megtörtént a frissítés a mai nap folyamán..

Az érintett szerverek ma 19:00 - holnap 16:00-ig +35%-os bor- és márványtermelést kapnak.

üdv, T.

• Kedves játékosok!

2025.10.27-én, hétfőn 10:00 CET és 11:00 CEST között lesz a következő havi karbantartásunk.

Az összes játékkör nem lesz elérhető ezen időszak alatt az újraindítás és a szerverfrissítések miatt.

A karbantartás során nem történik változás magában a játékban, ez csak egy rendszeres szerverkarbantartás.

Az Ön Ikariam csapata

--

Dear players,

on Monday, 27.10.2025, between 10:00 and 11:00 CET, we will have our next monthly maintenance.
    All game rounds will be unavailable at some point during this timeframe for restart and server updates.
    No changes to the game itself happen during this maintenance, this is just a regular server maintenance.

Your Ikariam Team

• Discordról a szervergyorsítás témakörben: "Sajnos semmi sem vezetett kielégítő eredményre, amit megpróbáltunk.

Sikerült néhány szervert másik hardverre áthelyezni, és bár úgy tűnt, hogy ez segített a két szerver tulajdonosának, a többi nem profitált belőle.

Holnap első dolgunkként folytatjuk a probléma kivizsgálását.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért."