DUCK- Początek

• Come to Orpheus to battle against Brazilians

bring your general benches, your battle accounts and let's play here, we like long battles of 10-20 thousand rounds, we don't like using Colosso, we came here but we're just disappointed, the alliances are all running around throwing potatoes to someone else, we wanted to go to Oh, but there aren't places for everyone in Hephaestus

Edited once, last by LordVdl ().

bring your general benches, your battle accounts and let's play here, we like long battles of 10-20 thousand rounds, we don't like using Colosso, we came here but we're just disappointed, the alliances are all running around throwing potatoes to someone else, we wanted to go to Oh, but there aren't places for everyone in Hephaestus

Alfa jest fajna. Mamy tu przyjacół , znajomych oraz rywali.Jest nam tu dobrze i nigdzie sie nie wybieramy

Wybraliście sobie Orfeusz , wiec powodzenia w walkach tam.

Alfa jest fajna. Mamy tu przyjacół , znajomych oraz rywali.Jest nam tu dobrze i nigdzie sie nie wybieramy

Wybraliście sobie Orfeusz , wiec powodzenia w walkach tam.

It's a shame, but we're going to take some there too, I hope you fight, unlike your compatriots from Orpheus who handed over the server to us

• are they? please don't create a Duck as the best alliance ever, as they are not.

Well tbh they have money and a go team member playing for them, but....

Brazilian lads are looking for new adventures, so? why not?

Edited once, last by Problem ().

• Miki pożartować sobie nie można, bo od razu wyskakujesz z oburzeniem :D ale widać bardzo was boli, że im RG daliśmy widzę ;) skoro non stop o tym wspominki robicie. A ja tutaj wam chciałem przeciwnika znaleźć, bo eko to nie wasze klimaty, a my z RG z Turcji nie walczymy, więc może brazylijski przeciwnik z rg z Ameryki Południowej was zadowoli

• Miki pożartować sobie nie można, bo od razu wyskakujesz z oburzeniem :D ale widać bardzo was boli, że im RG daliśmy widzę ;) skoro non stop o tym wspominki robicie. A ja tutaj wam chciałem przeciwnika znaleźć, bo eko to nie wasze klimaty, a my z RG z Turcji nie walczymy, więc może brazylijski przeciwnik z rg z Ameryki Południowej was zadowoli

Nie, nie jestem oburzony. Zakończyliśmy walki z HZWSB rozeszliśmy się. A to Ty wracasz Nasz temat. Kompleks? Nowa obsesja? :D:D

Wiemy jak co niektórzy z Was nie mogą przeboleć przegranych z nami parę msc temu. Widziałem kilka wiadomości.

A z powodu, że GRILL, SPART i FOR (Gamma) dały RG HZWSB które i tak nie wygrało to dla Nas raczej powód do dobrego humoru. Koniec końców wygraliśmy teoretycznie z 4 sojuszami...

To mój ostatni wpis na forum w sprawie DUCK. Bawcie się misiaki. Miło było na tej Alphie.

• Satysfakcja i dobry humor z wygranej, która w normalnych warunkach (bez masowego kupowania RG u Turka) nie miała by miejsca, ale przynajmniej to pokazuje, że gra już nie jest już tylko multi-to-win, ale także pay-to-win ;)

Teoretycznie wygraliście 1 vs 4, w praktyce to było 6 vs 4.

• Oj już dajcie spokój. ile vs ile bo tak mozna wyliczać bez konca... ale to bez sensu. Myślę, że gdyby mieli dokładnie tyle samo rg co my, to tez by wygrali. Są aktywniejsi i oszczędni, tyle wystarczy. Myślę, ze każdy to widzi, ale nie każdego stać żeby to napisać.

• Od końca walk noszę się z myślą, czy jest sens jeszcze coś tu pisać i już miałam odpuścić, ale kolejny wpis pijusek spowodował, że jednak napiszę :saint:

To były mega aktywne, pracowite, satysfakcjonujące, ale zarazem męczące i toksyczne dwa lata.
    Masa akcji, wojen, walk no i niestety spin na forum.
    Wiadomo, forum jest częścią gry, miejscem gdzie chwalimy się sukcesami ale tez prowokujemy przeciwnika.
    Niestety to co się działo tutaj przez ostatnie pół roku moim zdaniem przeszło wszelkie granice kultury i dobrego smaku.
    Kłamstwa, pomówienia, wyzwiska, odwołania do życia prywatnego, lub najczęściej do jego braku, do polityki i wszystkiego co najgorsze...
    I gdyby to tylko obecni przeciwnicy tak pisali, to może do pewnego stopnia byłoby to do przyjęcia, ale dużo do powiedzenia miały tu osoby, które nie brały udziału w tych walkach, nawet osoby które wgl nie grają na tym serwerze.
    Smutne i pokazujące, że to nie jest dla niektórych "tylko gra", a ich nienawiść (tak, nienawiść, bo z tych wypowiedzi biła właśnie ona) nie mija z końcem rozgrywki.
    Ktoś może napisać, że mogłam nie czytać, nie odpisywać, nie reagować. Owszem, pewnie mogłam.
    Ale nie potrafiłam. Nie umiem siedzieć cicho kiedy ktoś kłamie, rzuca bezpodstawne oskarżenia, obraża osoby które lubię, z którymi gram.
    Nie jestem święta, też potrafię w sarkazm, ironia to moje drugie imię, ale znam granice dobrego smaku.
    Dlatego też uznałam, że czas odpocząć od tego, atmosfera tego forum przerosła nawet mnie.

Kaczuchy, jesteście najlepsi, nigdy jeszcze nie grałam z ekipą tak aktywną, zaangażowaną i zaje...stą <3
    Każdy z Was dał z siebie 300% przez te dwa lata.
    Dziękuję Wam za lata zabawy, śmiechu i odpoczynku od reala jakie mi daliście <3:*
    Do zobaczenia kiedyś, gdzieś...

HZWSB dziękuje Wam, za walki i emocje jakich nam dostarczyliście.
    Bez Was to by się nie udało, a pobiliśmy chyba rekord polskiego ika w ilości walk i spalonego rg
    Pomimo zgrzytów na forum, sporo osób od Was lubię i szanuję, okazało się też, że nie tylko koty są spoko, ale i niektóre Wilkołaki ;)

PS
    Dla mnie legendą ika na zawsze pozostanie Miki , nie znam osoby która tak perfekcyjnie ogarniałaby wszystko.
    Która tak dokładnie potrafi planować i realizować te plany.
    Która potrafi zapanować nad tyloma mocnymi charakterami w sojuszu.
    I która z tak niezmąconym spokojem odpowiada na zaczepki na forum, robiąc swoje.
    Miki, jesteś WIELKI! <3( i nie czepiam się tu o to, że ciut przytyłeś :S)

Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sama.

• Nika oświadczenie ładne i dla niektórych wzruszające, ale jak dla Mnie zabrzmiało tak, jakby kwestie kultury a raczej jej brak zostały przypisane do wszystkich oprócz Was.

My GRILL wypowiadaliśmy się tutaj tylko, dlatego że co któraś wiadomość była o Nas. Gdzie jak można dostrzec na forum wypowiadaliśmy się sporadycznie, a czasem w ogóle czy to były walki z Wami czy Wasze walki z Hz, ale czytanie któryś raz jakieś pierdoły i hipokryzję trzeba było odzyskać konto i się wypowiedzieć, a nie zostawać biernym. Wierz mi lub nie, jeśli nie zostalibyśmy przytoczeni to aktywność ograniczyłaby się do wrzucania raportów.

Z każdą moją odpowiedzią zachowywałem kulturę wypowiedzi, którą niektórzy z Waszej, HZWSB czy jakiś NoName nie wiadomo skąd mógłby zazdrościć. I nie bronię tu nawet nikogo z GRILL.

Nika Piszesz o nienawiści. Może to prawda, ale to nie jest kwestia postrzegania Was personalnie jako graczy, lecz to w jaki sposób chcecie rządzić na Alpha. Nasza gra, która nie powinna być pay-to-win (RG kolegi) okazała się właśnie taką i to nas boli, dlatego też takie pomyje są na Was wylewane. Choć i to nie usprawiedliwia zachowań, niektórych tutaj co wyciągają życie prywatne, polityczne i seksualne.

W żadnej kwestii nie kłamałem, nie oskarżałem bezpodstawnie a tym bardziej nie obrażałem, chyba że ktoś za obrazę uważa moje słowa o tym, że nic nie wnosi do tematu i nie powinien się wypowiadać.

Tak jak już pisałem powyżej, gratulacje wygranej i spokojnego od sypiania.

• Nika oświadczenie ładne i dla niektórych wzruszające, ale jak dla Mnie zabrzmiało tak, jakby kwestie kultury a raczej jej brak zostały przypisane do wszystkich oprócz Was.

Bardzo proszę mnie już tu nie oznaczać, bo wstawiam i lajkuje ostatnie raporty sojuszników i na kolejne zaczepki nie będę już odpowiadać :)

A Tobie, skoro tak interesujesz się skąd kto ma rg, proponuję zapytać o to np Night Rider czy tez Rudziutkiego.
    Chociaż to pewnie Cię nie interesuje, bo to nie podłe Kaczki...

Boże,strzeż mnie od przyjaciół,z wrogami poradzę sobie sama.

• Nika oznaczę akurat. Night ściągnął z któregoś z polskich serwerów, ale z tego co wiadomo ktoś od nich gra na tym świecie. Z rudziutkim nigdy nie miałem doczynienia, nawet nie wiem nic o nim skąd ma i dlaczego. A wasze rg wiem skąd macie, więc tu mam podstawy wam zarzucać, Rudziutkiemu nie, a Rider grał lub ktoś z Hz ściągnął sobie rg ze świata na którym gra.

• pijusek a kto to niby gra od nich na epsi i wyprodukował to 15m, które ściągnął night? Bo mi się obilo o uszy, że jednak to nie z produkcji :)

A co do naszego rg, też mogę sobie "załatwić" 200-300 kolegów do produkcji i postawić na dobrym serwerze aby klepaly mi po kilkadziesiąt m co miesiąc, ale zwyczajnie szkoda mi czasu aby siedzieć nad tym całymi dniami(tu pełen podziw dla Rudego, bo ogarnąć tyle mułów co on ma to chyba by mi nie starczylo dnia na reszte życia), wolę ten czas poświęcić na coś innego, a RG załatwić sobie w kilka minut :)

Wy siedzicie i klikacie caly czas na setkach kont produkcje, ja ogarniam to w inny sposób, ŻADNE z nas nie postępuje legalnie i to chyba na tyle.

Miłego wieczoru.

• Ninurto, konto na epi, hm.... inaczej, konta na epi posiadamy my, Kasia, Robert i ja.

• I widzisz Dorotka wyjaśniła.

I to jest ten szczegół, my budujemy sami poświęcają czas, który potem nie będę tracił na kimś kto idzie na łatwiznę.

Ps. Ninurta chyba przygotowali kolejną partię dla Ciebie